Καταγράψτε το κόστος συντήρησης και ορίστε υπενθυμίσεις για τα αυτοκίνητά σας

Κάθε όχημα χρειάζεται συντήρηση, ακόμα και τα χαμηλής συντήρησης χρειάζονται συντήρηση. Το να μην κάνετε σωστά το σέρβις ενός αυτοκινήτου σημαίνει όχι μόνο ότι κινδυνεύετε να σας αστοχήσει απροσδόκητα, αλλά σημαίνει επίσης ότι υποτιμάτε την αξία του γρηγορότερα από την κανονική χρήση. Το Car Logbook είναι μια εφαρμογή Android που σας βοηθά να παρακολουθείτε οτιδήποτε έχει να κάνει με το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα έξοδα καυσίμου, πόσα χιλιόμετρα διανύετε και να ορίζετε υπενθυμίσεις για εργασίες ρουτίνας συντήρησης, όπως αλλαγή λαδιού ή περιστροφή των ελαστικών σας. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να κρατά αρχεία πολλών οχημάτων, οπότε αν έχετε περισσότερα από ένα αυτοκίνητα στο σπίτι, όπως για παράδειγμα ενός SO ή ενός παιδιού, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη συντήρησή του.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο Wiki του Microsoft Teams

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Ημερολόγιο αυτοκινήτου, ανοίξτε το συρτάρι πλοήγησης και προσθέστε πρώτα το αυτοκίνητό σας. Το αυτοκίνητο δεν προστίθεται από τη μάρκα και το μοντέλο του. Μπορείτε να το ονομάσετε όπως θέλετε και ό,τι σας βοηθά να προσδιορίσετε καλύτερα για ποιο αυτοκίνητο μιλάτε.

Αφού προσθέσετε ένα αυτοκίνητο, (ή αυτοκίνητα) επιλέξτε αυτό για το οποίο θέλετε να καταχωρίσετε. Για κάθε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε δύο τύπους καταχωρίσεων. μια καταχώρηση καυσίμου για την καταγραφή της τρέχουσας ένδειξης του χιλιομετρητή και της ημερομηνίας που γέμισε το ρεζερβουάρ τελευταία φορά. Μπορείτε να καταγράψετε με ποια τιμή αγοράστηκε το καύσιμο και πού συμπληρώσατε αέριο καθώς και τον τύπο καυσίμου που είχατε συμπληρώσει.

  5 ανατριχιαστικά ρετρό παιχνίδια υπολογιστή για να παίξετε αυτό το Halloween

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε γενικά συμβάντα όπως πλύσιμο αυτοκινήτου, στάθμευση, ποινή, ρύθμιση, σέρβις, λάδι κινητήρα, λάδι κιβωτίου ταχυτήτων, επισκευή, ασφάλιση και πίστωση. Κάθε ζυγό προστίθεται με την ημερομηνία (αν και μπορείτε να το αλλάξετε αν θέλετε) και όλα αυτά τα συμβάντα στηρίζονται στην τελική αναφορά ενός αυτοκινήτου που δημιουργεί η εφαρμογή. Για συμβάντα που δεν είναι επαναλαμβανόμενα ή δεν μπορούν να αντιστοιχιστούν σε μία από τις κατηγορίες, μπορείτε να επιλέξετε “Άλλα” ως κατηγορία.

Μπορείτε να προσθέσετε ειδοποιήσεις με βάση την ημερομηνία ή την ένδειξη στο χιλιομετρητή σας. Οι ειδοποιήσεις με την ενεργοποίηση της ημερομηνίας θα σας ειδοποιήσουν για μια συγκεκριμένη ημερομηνία, ενώ οι ειδοποιήσεις που ενεργοποιούνται από το χιλιομετρητή θα σας ειδοποιήσουν όταν η χιλιομετρική απόσταση στο όχημά σας αυξηθεί κατά ένα συγκεκριμένο αριθμό μιλίων. Ελέγξτε την αναφορά και θα δείτε μια περίληψη του κόστους των αυτοκινήτων σας.

  Τι να κάνετε εάν χύσατε νερό ή καφέ στο φορητό υπολογιστή σας

Το ημερολόγιο αυτοκινήτου σάς επιτρέπει να προσθέσετε έναν προσαρμοσμένο τύπο καυσίμου καθώς και πρατήρια όπου γεμίζετε συχνά (αν υπάρχουν περισσότερα από ένα) από τις ρυθμίσεις του. Η εφαρμογή δεν φαίνεται να συγχρονίζει την ημερομηνία σας με το Google Drive ή το Dropbox ούτε έχει επιλογές για την εξαγωγή της, αλλά είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να παρακολουθείτε το κόστος του αυτοκινήτου. Η διεπαφή δεν είναι εκπληκτική, αλλά είναι αρκετά προσεγμένη και διαισθητική για να τη χρησιμοποιεί εύκολα ο καθένας.

Εγκαταστήστε το ημερολόγιο αυτοκινήτου από το Google Play Store