Αποθηκεύστε έγγραφα και συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες σας χρησιμοποιώντας το Sync

Αναζητάτε ασφαλή χώρο αποθήκευσης στο cloud για κοινή χρήση αρχείων και συνεργασία; Δοκιμάστε το Sync! Αυτή η εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων προσφέρει προηγμένα εργαλεία συνεργασίας χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια.

Οι σημερινές επιχειρήσεις που βασίζονται σε δεδομένα μοιράζονται αρχεία με εξωτερικά και εσωτερικά μέλη περισσότερο από ποτέ. Η εργασία από το σπίτι, η απομακρυσμένη εργασία και οι υβριδικοί χώροι εργασίας έχουν κάνει την κοινή χρήση δεδομένων πιο απαραίτητη.

Έχουν προκύψει αρκετές εφαρμογές υπολογιστών και κινητών για ασφαλή συνεργασία σε δεδομένα στο cloud. Ερευνήσαμε πολλά από αυτά τα εργαλεία και διαπιστώσαμε ότι το Sync προσφέρει καλύτερη ασφάλεια αρχείων, βολική συνεργασία και φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

Πίνακας περιεχομένων

Συνεργατική αποθήκευση αρχείων: Επισκόπηση

Η συνεργατική αποθήκευση αρχείων κάνει την κοινή χρήση εγγράφων και αρχείων χωρίς κόπο. Τα μέλη της ομάδας μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στα αρχεία από οπουδήποτε, σύμφωνα με τους ρόλους εργασίας και τα δικαιώματα περιεχομένου τους.

Στο παρελθόν, οι διακομιστές εσωτερικής εγκατάστασης χρησίμευαν ως επί το πλείστον ως συνεργατική αποθήκευση αρχείων, αν και πρέπει να έχετε δει πολλούς ανθρώπους να περιφέρονται στο γραφείο με USB stick για να μεταφέρουν δεδομένα, επειδή αυτοί οι διακομιστές δεν ήταν αρκετά αποτελεσματικοί.

Η έναρξη του cloud computing έδωσε τη δυνατότητα στους προγραμματιστές λογισμικού να δημιουργήσουν πραγματικά συνεργατική αποθήκευση δεδομένων που μπορεί:

  • Ελέγξτε τις εκδόσεις εγγράφων ή αρχείων
  • Δώστε πρόσβαση βάσει ρόλων
  • Διαγράψτε τα δεδομένα όταν χρειάζεται
  • Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας για να μειώσετε τον κίνδυνο

Αποθήκευση αρχείων για συνεργασία

  • Ενεργοποίηση απομακρυσμένης εργασίας, ώστε διαφορετικά μέλη της ομάδας να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο χωρίς να επισκέπτονται γραφείο.
  • Επιτρέποντας σε εξωτερικούς πελάτες και προμηθευτές να συνεργάζονται με τις ομάδες σας με ασφάλεια χωρίς να αποκαλύπτονται εταιρικά μυστικά ή πνευματική ιδιοκτησία.
  • Κάνοντας τη συλλογική εργασία βολική, συμβατή και χωρίς ανησυχία.
  • Διατήρηση όλων των επαγγελματικών αρχείων και εγγράφων σε ένα μέρος και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τακτικά για τον μετριασμό των κινδύνων ransomware.
  • Κάνοντας την ομάδα του έργου σας πιο παραγωγική, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

Συγχρονισμός: Εισαγωγή

Το Sync είναι μια πλατφόρμα συνεργασίας, αποθήκευσης αρχείων και κοινής χρήσης εγγράφων που βασίζεται σε σύννεφο. Δεν είναι απλώς μια άλλη εναλλακτική του Google Drive, του Microsoft OneDrive ή του Dropbox. Προσφέρει νέες πρακτικές κοινής χρήσης αρχείων και συνεργασίας, όπως ροές εργασίας, προηγμένους συνδέσμους, συνδέσμους με δυνατότητα μεταφόρτωσης και πολλά άλλα.

Για να μην αναφέρουμε, οι πολιτικές ασφάλειας και απορρήτου που είναι ανθεκτικές στο hack διασφαλίζουν ότι τα επαγγελματικά σας μυστικά παραμένουν μόνο εντός της αξιόπιστης ομάδας σας.

Δημιουργεί ένα σύννεφο επιχειρηματικών δεδομένων γύρω από εσάς και τους συμπαίκτες σας. Η εφαρμογή καλύπτει όλες τις συσκευές σας. Επομένως, εάν καταγράψετε μια ιδέα σχεδίασης στο κινητό σας ενώ ταξιδεύετε, ο σχεδιαστής μπορεί να την παραλάβει από τον κοινόχρηστο φάκελο και να αρχίσει αμέσως να την επεξεργάζεται.

Επιπλέον, μπορείτε να κρατήσετε πολλά μυστικά και προσωπικά δεδομένα στις ίδιες συσκευές χωρίς να τα μοιραστείτε με την ομάδα ή τους υπαλλήλους σας.

Συνεργασία εγγράφων με χρήση συγχρονισμού

Το Sync σάς βοηθά προσφέροντας μια εξαιρετικά εύκολη εφαρμογή συνεργασίας αρχείων Sync Pro. Είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή Ιστού, εφαρμογή για κινητά, λογισμικό υπολογιστή Windows και εφαρμογή macOS.

  11 Καλύτερη διαχείριση WooCommerce Hosting για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό Sync.com, πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στην εφαρμογή Ιστού. Για να μην αναφέρουμε, πρέπει να εγκαταστήσετε και τις εφαρμογές για υπολογιστές και φορητές συσκευές.

Μόλις ο Συγχρονισμός είναι ενεργός σε κάθε συσκευή, μπορείτε να αποθέσετε ένα έγγραφο ή ένα αρχείο στο φάκελο Συγχρονισμός από τη συσκευή προέλευσης, όπως υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Το απίστευτα γρήγορο πρωτόκολλο FTP του Sync μεταφορτώνει το περιεχόμενο στον αποθηκευτικό χώρο cloud του Sync σε λίγα δευτερόλεπτα, υπό την προϋπόθεση ότι το εύρος ζώνης σας στο Διαδίκτυο μπορεί να καλύψει την ταχύτητα μεταφόρτωσης που χρειάζεται.

Μετά τη μεταφόρτωση, όλοι όσοι έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον κοινόχρηστο φάκελο βλέπουν το περιεχόμενο από την εφαρμογή Sync ή το πρόγραμμα-πελάτη ιστού τους.

Ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου έκδοσης δημιουργεί ένα αντίγραφο όταν κάποιος αλλάζει ένα κοινόχρηστο έγγραφο, μαζί με ένα ιστορικό τροποποιήσεων. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με μια νέα έκδοση, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στο αρχικό αρχείο χωρίς να ξεκινήσετε το έργο από την αρχή.

Το Sync προσφέρει επίσης επιχειρηματικές ροές εργασιών, ενσωματώσεις, προηγμένη κοινή χρήση συνδέσμων και πολλά άλλα για να σας βοηθήσει να παραμείνετε παραγωγικοί και να μην χάνετε χρόνο μεταφέροντας αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη.

Χαρακτηριστικά

#1. Επαναφορά Διαγραμμένων Αρχείων

Εάν κατά λάθος ή σκόπιμα διαγράψετε ένα αρχείο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση αργότερα, μπορείτε να το κάνετε στο Sync. Διαθέτει μια επιλογή Backup Drive ή Show Deleted Files που βοηθά στην επαναφορά του διαγραμμένου περιεχομένου.

#2. Αποκτήστε δωρεάν χώρο

Μπορείτε να παραπέμψετε το Sync στους φίλους και γνωστούς συνεργάτες σας για να κερδίσετε 1 GB ελεύθερου χώρου για κάθε εγγραφή παραπομπής.

Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις λογαριασμού και αντιγράψτε τον σύνδεσμο παραπομπής που εμφανίζεται δίπλα στην επιλογή Ανταμοιβές συγχρονισμού.

#3. Επιλεκτικός συγχρονισμός

Εάν δεν έχετε αρκετό κενό χώρο αποθήκευσης cloud στο Sync, μπορείτε να επιλέξετε επιλεκτικά έγγραφα και αρχεία από τον υπολογιστή σας για συγχρονισμό.

Από την εφαρμογή Desktop, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προτιμήσεις στο μενού περιβάλλοντος που εμφανίζεται. Επιλέξτε Για προχωρημένους και καταργήστε την επιλογή του περιεχομένου που δεν θέλετε να συγχρονίσετε.

Μπορείτε να προσαρμόσετε διάφορες πτυχές ενός συνδέσμου με δυνατότητα κοινής χρήσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε τα ακόλουθα σε έναν σύνδεσμο:

  • Κωδικός πρόσβασης
  • Ετικέτα συνδέσμου
  • Ημερομηνία λήξης συνδέσμου
  • Όριο λήψης για τον σύνδεσμο
  • Ειδοποιήσεις μέσω email για δραστηριότητες συνδέσμων

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν φάκελο για τον πελάτη σας και να τον μετατρέψετε σε σύνδεσμο με δυνατότητα μεταφόρτωσης. Ο πελάτης σας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στον σύνδεσμο χρησιμοποιώντας έναν κωδικό πρόσβασης και να ανεβάσει περιεχόμενο χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο. Το περιεχόμενο θα εμφανιστεί στον φάκελο Συγχρονισμός. Ο χρήστης που ανέβασε δεν χρειάζεται να είναι κάτοχος λογαριασμού Συγχρονισμού.

Λύσεις από το Sync

Ασφαλής κοινή χρήση αρχείων

Σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε με ασφάλεια αρχεία απεριόριστου μεγέθους (με απεριόριστη συνδρομή αποθήκευσης). Το Sync δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του μεταφορτωμένου περιεχομένου σε πολλαπλά κέντρα δεδομένων με πιστοποίηση SOC-2.

Επιπλέον, όλες οι μεταδόσεις δεδομένων είναι κρυπτογραφημένες και κανείς δεν ξέρει τι μοιράζεστε. Μόνο εσείς και οι συνεργάτες σας έχετε πρόσβαση στα αρχεία χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα διαπιστευτήρια πρόσβασης.

Προστασία αρχείων πελάτη

Αυτή η λύση σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια επώνυμη διεπαφή για να συνεργάζεστε με πελάτες σε αρχεία και έγγραφα. Περιλαμβάνει επίσης ειδοποιήσεις, ροές εργασιών έγκρισης, σχόλια, σχόλια κ.λπ.

Επιπλέον, οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν προεπισκόπηση του περιεχομένου τους σε μια εγγενή εμπειρία όπως θα έκαναν στο Adobe PDF Reader, το Microsoft Word, το Google Slides κ.λπ.

  Βρείτε spoiler για μια ταινία που σκοπεύετε να παρακολουθήσετε

Εάν διαχειρίζεστε πολλούς πελάτες ως εταιρεία, μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστούς φακέλους συγχρονισμού για κάθε πελάτη. Έτσι, σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε ευαίσθητο περιεχόμενο από πολλούς πελάτες χωρίς κόπο, χωρίς να τα αναμειγνύετε.

Ομαδική Συνεργασία

Μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την κυκλοφορία εγγράφων και αρχείων μέσα σε ομάδες χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες λειτουργίες του Sync:

  • Κεντρικός κοινόχρηστος φάκελος για ομάδες
  • Προβολή σε πραγματικό χρόνο όλων των δραστηριοτήτων κοινής χρήσης και τροποποίησης εγγράφων
  • Πρόσβαση δεδομένων βάσει ρόλων
  • Πολλαπλές άδειες περιεχομένου, όπως μόνο προβολή, επεξεργασία, αντιγραφή, επίβλεψη, διαγραφή και άλλα
  • Σκουπίστε τα δεδομένα από απόσταση
  • Απομακρυσμένη ανάκληση και παραχώρηση πρόσβασης

Ασφαλής αποθήκευση Cloud

Η λύση αποθήκευσης cloud της Sync βασίζεται σε ιδιωτική υποδομή cloud. Προσφέρει:

  • Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο
  • Κρυπτογράφηση από την πλευρά του πελάτη
  • Συμμόρφωση σύμφωνα με τους κανονισμούς απορρήτου δεδομένων της ΕΕ, του Καναδά, των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου

Επιπλέον, το Sync δεν συλλέγει τα δεδομένα χρήσης της εφαρμογής σας και τα πουλά σε τρίτους. Καταγγέλλει την ιδιοκτησία δεδομένων. Είστε ο μοναδικός κάτοχος του περιεχομένου σας.

Εργαστείτε εξ αποστάσεως

Μπορείτε να εργαστείτε εκτός σύνδεσης σε συλλογικά έγγραφα. η επιφάνεια εργασίας ή η εφαρμογή Ιστού θα ενημερώσει το γονικό αρχείο όταν η συσκευή συνδεθεί στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε σε μία συσκευή και να αναλαμβάνετε την εργασία σε άλλες συσκευές, καθώς το Sync ενημερώνει πάντα το έγγραφο ή το αρχείο στο οποίο εργάζεστε.

Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης

Η επιχείρησή σας μπορεί να αποκτήσει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης cloud στο Sync με το σωστό πρόγραμμα συνδρομής. Επιπλέον, οι ομάδες σας μπορούν να μοιράζονται απεριόριστα αρχεία χωρίς περιορισμούς μεγέθους. Αυτή η λύση είναι κυρίως οικονομικά αποδοτική για νεοφυείς επιχειρήσεις, μεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις.

Περιπτώσεις χρήσης

Από την εμφάνιση της διεπαφής εργαλείων και των λειτουργιών του, το Sync είναι χρήσιμο για κάθε επιχείρηση που χρειάζεται να συνεργαστεί εκτενώς σε έγγραφα, αρχεία και πολυμέσα.

Ωστόσο, ο επίσημος ιστότοπος έχει τονίσει ότι οι ακόλουθες βιομηχανίες μπορούν να ωφεληθούν πολύ υιοθετώντας το Sync:

Εκπαίδευση

Εικονικά, υβριδικά και βασικά εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Sync για να δημιουργήσουν έναν ασφαλή, ειδικά κατασκευασμένο και συμβατό με το απόρρητο χώρο αποθήκευσης cloud για κοινή χρήση εγγράφων και αρχείων.

Μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια ευαίσθητα αρχεία όπως υλικό μελέτης, εξετάσεις, διαλέξεις, αρχεία φοιτητών κ.λπ., και να παρέχει πρόσβαση βάσει ρόλων στο προσωπικό του ιδρύματος.

Οι καθηγητές μπορούν να δημιουργήσουν φακέλους Συγχρονισμού για τάξεις, ενότητες, ομάδες μελέτης και άλλα.

Οι μαθητές μπορούν εύκολα να ανεβάσουν εργασίες τάξης, έγγραφα εξετάσεων, δεδομένα έργου κ.λπ., σε συνδέσμους με δυνατότητα αποστολής χωρίς να εγγραφούν στο Sync.

Χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι τραπεζικές οντότητες μπορούν να χρησιμοποιούν το Sync για να συλλέγουν και να μοιράζονται δεδομένα πελατών με εσωτερικά και εξωτερικά μέρη χωρίς να παραβιάζουν τους κανονισμούς περί απορρήτου ή τους νόμους περί χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Ο κλάδος μπορεί να χρησιμοποιήσει συνδέσμους με δυνατότητα μεταφόρτωσης για τη συλλογή εγγράφων KYC από οποιονδήποτε πελάτη. Στη συνέχεια, μπορεί να μοιραστεί με ασφάλεια τμήματα των εγγράφων που έχουν υποστεί επεξεργασία με τρίτους για σκοπούς επαλήθευσης.

Οι αντιπρόσωποι πωλήσεων, μάρκετινγκ και επιχειρηματικής ανάπτυξης μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Sync στην πρώτη γραμμή για να μοιραστούν φυλλάδια και προσφορές χρηματοοικονομικών προϊόντων με υποψήφιους πελάτες.

Φροντίδα υγείας

Ο κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να ασχοληθεί με τις προστατευόμενες πληροφορίες υγείας των ασθενών του (PHI). Επίσης, τα νοσοκομεία και οι κλινικές χρειάζονται χώρο αποθήκευσης cloud συμβατό με τον νόμο περί φορητότητας και λογοδοσίας ασφάλισης υγείας (HIPAA) για την ασφαλή επεξεργασία των αξιώσεων ασφάλισης ασθενών. Το Sync πληροί αυτές τις απαιτήσεις χωρίς κόπο.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Raspbian στο Raspberry Pi

Οι δικηγορικές εταιρείες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Sync για να συνεργαστούν σε νομικά έγγραφα, ειδοποιήσεις, νομικές ροές εργασιών βάσει περιεχομένου και πολλά άλλα.

Η νομική σας ομάδα μπορεί εύκολα να μοιράζεται εσωτερικά ευαίσθητες συνομιλίες δικηγόρου-πελάτη, βίντεο μαρτύρων, αποδεικτικά έγγραφα κ.λπ., χωρίς καμία παραβίαση ασφάλειας.

Κυβέρνηση

Όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης πρέπει να αλληλεπιδρούν με το κοινό. Η κοινή χρήση εγγράφων και αρχείων είναι αναπόφευκτη σε τέτοιες δημόσιες αλληλεπιδράσεις.

Πρέπει να κάνετε καλό για τους ψηφοφόρους σας στην ομοσπονδιακή, πολιτειακή ή δημοτική κυβέρνηση.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πύλη ψηφιακής διακυβέρνησης χρησιμοποιώντας το Sync ως πάροχο αποθήκευσης cloud. Εδώ, μπορείτε να συλλέξετε αιτήσεις, έγγραφα, μαρτυρίες κ.λπ., από το κοινό στο διαδίκτυο και να παραδώσετε πιστοποιητικά ή άδειες ψηφιακά απευθείας στον αιτούντα. Κανείς δεν χρειάζεται να υποστεί την ταλαιπωρία του ταξιδιού.

Οφέλη

Όταν ξεκινάτε να χρησιμοποιείτε το Sync, λαμβάνετε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα σε επίπεδο εφαρμογής:

#1. Εφαρμογή επιφάνειας εργασίας

Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές σε συσκευές Windows και macOS σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέτετε έγγραφα, φακέλους και αρχεία στον κοινόχρηστο φάκελο Sync, απλώς επικολλώντας αντιγραφή-επικόλληση του περιεχομένου.

Το λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή προσθέτει έναν αποκλειστικό φάκελο στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε αρχεία στον καθορισμένο φάκελο για να κάνετε τα αρχεία διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

#2. Πίνακας Ιστού

Χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ιστού, μπορείτε να ελέγχετε εύκολα τον λογαριασμό Συγχρονισμού, τους χρήστες, τους κανόνες κοινής χρήσης και το περιεχόμενο.

Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε ροή κοινών βίντεο στο διαδίκτυο. Εάν εργάζεστε σε έργα δημιουργίας περιεχομένου βίντεο ή μάρκετινγκ βίντεο, το Sync είναι ο σωστός συνεργάτης αποθήκευσης cloud.

#3. Εφαρμογή για κινητό

Μια εφαρμογή για κινητά για συγχρονισμό είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS. Η εφαρμογή για κινητά είναι κατάλληλη για πράκτορες πρώτης γραμμής που συλλέγουν δεδομένα πεδίου.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά για να συγχρονίσετε εικόνες, βίντεο και έγγραφα με τον υπολογιστή σας.

#4. Τηλεφωνική υποστήριξη

Η εφαρμογή Sync είναι γελοία απλή. Τα περισσότερα από τα στοιχεία της διεπαφής χρήστη (UI) είναι αυτονόητα. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα συνδεσιμότητας, σφάλματα ελέγχου έκδοσης κ.λπ., υπάρχει μια ισχυρή ομάδα τηλεφωνικής υποστήριξης στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε.

Σχέδιο τιμολόγησης

Το Sync έχει τρία απλά προγράμματα συνδρομής και αυτά είναι όπως αναφέρονται παρακάτω:

#1. Ελεύθερος

Το δωρεάν πρόγραμμα είναι για δοκιμαστικούς σκοπούς και για άτομα που χρειάζονται βασική κοινή χρήση αρχείων. Έρχεται με 5 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud.

#2. Sync Pro

Το Sync Pro είναι διαθέσιμο σε ελκυστικές και οικονομικά αποδοτικές τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Solo Basic (8$/μήνα/έτος), Solo Professional (24$/μήνα), Teams Standard (6$/χρήστη/μήνα/έτος) και Teams Unlimited (18$/χρήστη/μήνα).

Απολαμβάνετε όλες τις δυνατότητες του Sync Pro και ο αποθηκευτικός χώρος στο cloud κυμαίνεται από 1 TB έως απεριόριστο, ανάλογα με το σχέδιό σας.

#3. Συγχρονισμός επιχείρησης

Εάν χρειάζεστε το Sync για ολόκληρη την επιχείρηση, όπου πάνω από 100 χρήστες θα χρησιμοποιούν το εργαλείο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Sync για μια προσφορά τιμής.

Εναλλακτικές

pCloud

Το pCloud προσφέρει κρυπτογράφηση δεδομένων στρατιωτικού επιπέδου για αποθήκευση δεδομένων στο cloud. Προσφέρει διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης για άτομα, οικογένειες και επιχειρήσεις. Τα τυπικά χαρακτηριστικά του εργαλείου είναι:

  • Συνεργασία αρχείων και εγγράφων μέσω συνδέσμων και φακέλων
  • Κρυπτογράφηση pCloud Crypto στο τέλος σας, εκτός από την τυπική κρυπτογράφηση
  • Εκδόσεις αρχείων
  • Επαναφορά διαγραμμένων αρχείων ή λογαριασμών
  • Πέντε αντίγραφα ασφαλείας σε διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους cloud για ένα αρχείο

Internxt

Η υπηρεσία αποθήκευσης cloud Internxt εστιάζει σε μονάδα δίσκου cloud, αποθήκευση φωτογραφιών και κοινή χρήση αρχείων. Για να εξυπηρετήσει αυτούς τους σκοπούς, έχει δημιουργήσει τρεις ξεχωριστές ενότητες: Drive, Photos και Send.

Το Drive και το Photos υπάρχουν για αποθήκευση προσωπικών και επαγγελματικών εγγράφων, αρχείων και εικόνων. Η ενότητα Αποστολή σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε συνδέσμους με δυνατότητα κοινής χρήσης για συλλογική εργασία ή απλή κοινή χρήση.

Τυλίγοντας

Το Sync είναι μια ενιαία λύση για ασφαλή συνεργασία και κοινή χρήση αρχείων χρησιμοποιώντας τεχνολογία αποθήκευσης cloud. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις βασικές του δυνατότητες με την εγγραφή σας για έναν δωρεάν λογαριασμό.

Εάν σας αρέσει το εργαλείο, μπορείτε να πληρώσετε για συνδρομές ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και το μέγεθος της ομάδας σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τρόπους μεταφοράς επαφών από ένα τηλέφωνο Android σε άλλο.