Τρόπος διόρθωσης Δεν είναι δυνατή η λήψη των αρχείων ενημέρωσης κώδικα FFXIV

Το Final Fantasy XIV είναι ένα μοναδικό, τεράστιο και εξαιρετικό διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες με πολύχρωμες ιστορίες και χαρακτήρες. Αυτό το παιχνίδι έχει κυριαρχήσει στο MMO RPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Games) όλα αυτά τα χρόνια με ένα υπέροχο περιβάλλον. Το παιχνίδι είναι γνωστό για τις συχνές ενημερώσεις για τη διόρθωση των σφαλμάτων και των σφαλμάτων του. Ωστόσο, πολλοί χρήστες παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να κάνουν λήψη των αρχείων ενημέρωσης κώδικα FFXIV όταν αρχίζουν να εγκαθιστούν τυχόν ενημερώσεις. Καθώς το ίδιο το σφάλμα υποδηλώνει την αδυναμία του παιχνιδιού να κατεβάσει αρχεία ενημέρωσης κώδικα, αυτό είναι ένα από τα σοβαρά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό. Μια ενιαία τεράστια ενημέρωση του Final Fantasy XIV θα προσθέσει μεγάλο πρόσθετο περιεχόμενο στο παιχνίδι εάν το FFXIV δεν μπορεί να κατεβάσει αρχεία ενημέρωσης κώδικα και η οθόνη ενημέρωσης γίνει μαύρη και παγώσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ωστόσο, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα και να αποτρέψετε το ίδιο. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε.

Πίνακας περιεχομένων

Τρόπος διόρθωσης Δεν είναι δυνατή η λήψη των αρχείων ενημέρωσης κώδικα FFXIV

Εάν δεν μπορείτε να ενημερώσετε τα αρχεία ενημερωμένης έκδοσης κώδικα FFXIV, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ενημερώσεις εκτός από τα αρχεία ενημέρωσης κώδικα και η όλη διαδικασία λήψης θα διακοπεί. Σύμφωνα με αναφορές χρηστών, θα αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα λόγω ζητημάτων γεωγραφικής περιοχής και προβλημάτων δικτύου. Ωστόσο, η τελική συγκεντρωτική λίστα των λόγων που συμβάλλουν στο FFXIV δεν μπορεί να κατεβάσει το ζήτημα των αρχείων ενημέρωσης κώδικα είναι η εξής.

  • Προσωρινές δυσλειτουργίες από το τέλος του διακομιστή
  • Κακή σύνδεση δικτύου
  • Περιοχή χώρας
  • Μη συμβατές ρυθμίσεις DNS
  • Ρυθμίσεις τείχους προστασίας των Windows
  • Ενημερώσεις αποκλεισμού σουίτας προστασίας από ιούς
  • Προβλήματα διαμόρφωσης με τις ρυθμίσεις στο παιχνίδι

Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το FFXIV που δεν μπορεί να κατεβάσει αρχεία ενημέρωσης κώδικα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε από αυτά τα μηνύματα σφάλματος:

  • 30437
  • (30413)(25008)(20495)(20495)
  • (30413)(25008)(20495)(20495)
  • (30413)(25008)(10009)
  • (11003)
  • (30413) (20496)
  • Telstra
  • Λήψη FFXIV
  • Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του ffxiv
  • Λήψη ενημερωμένης έκδοσης κώδικα FFXIV

Για να εξαλείψετε το σφάλμα FFXIV που δεν είναι δυνατή η λήψη των αρχείων ενημέρωσης κώδικα στον υπολογιστή σας Windows 10, ακολουθήστε τις παρακάτω μεθόδους με την ίδια σειρά που εμφανίζονται.

Μέθοδος 1: Βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων

Βήμα 1: Επανεκκινήστε τον υπολογιστή

Το γενικό κόλπο για την επίλυση όλων των προσωρινών προβλημάτων που σχετίζονται με το Final Fantasy XIV είναι να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

1. Μεταβείτε στο μενού Power User των Windows πατώντας τα πλήκτρα Windows + X ταυτόχρονα.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Τερματισμός ή αποσύνδεση > Επανεκκίνηση όπως φαίνεται παρακάτω.

Βήμα 2: Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή παιχνιδιών

Μερικές φορές, μπορεί να αντιμετωπίσετε αδυναμία λήψης αρχείων ενημέρωσης κώδικα FFXIV για έναν λόγο που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό σας. Εάν εξερευνάτε στρατηγικές λήψης αλλά δεν μπορείτε να επιλύσετε τα ζητήματα, ο πραγματικός πιθανός λόγος που προκαλεί το σφάλμα μπορεί να οφείλεται στη συντήρηση του διακομιστή.

1. Επισκεφτείτε τις επίσημες ενημερώσεις ειδήσεων του FFXIV (EN) ή

2. Ελέγξτε τις διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το Down Detector όπως απεικονίζεται.

Βήμα 3: Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή

Είναι ένας απλός τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το σφάλμα FFXIV που δεν μπορεί να κατεβάσει αρχεία ενημέρωσης κώδικα με απλά βήματα. Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας ακολουθώντας τον οδηγό μας για Επανεκκίνηση δρομολογητή ή μόντεμ. Μόλις επανεκκινηθεί ο δρομολογητής σας, ελέγξτε αν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα FFXIV που δεν είναι δυνατή η ενημέρωση των αρχείων ενημέρωσης κώδικα.

  Πώς να παίξετε το Couch Co-Op στο "Animal Crossing: New Horizons" (με One Switch Console)

Βήμα 4: Επανασυνδέστε το Ethernet/Wi-Fi

Για να διορθώσετε το πρόβλημα του FFXIV που δεν μπορεί να κατεβάσει αρχεία ενημέρωσης κώδικα στον υπολογιστή σας Windows 10, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος είτε σε Ethernet είτε σε δίκτυο Wi-Fi, αλλά όχι ταυτόχρονα. Εάν δείτε τυχόν διακοπές μεταξύ της ενσύρματης και της ασύρματης σύνδεσης, επανασυνδέστε τις σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες:

1. Αποσυνδέστε τη σύνδεση δικτύου σας, περιμένετε λίγο και επανασυνδέστε την ξανά.

2. Εάν το καλώδιο Ethernet είναι συνδεδεμένο, αφαιρέστε το από τον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, επανασυνδέστε το.

Βήμα 5: Ελέγξτε την ταχύτητα δικτύου

Εάν ο υπολογιστής σας με Windows 10 δεν είναι συνδεδεμένος σε ισχυρό δίκτυο, θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα FFXIV με αδυναμία ενημέρωσης των αρχείων ενημέρωσης κώδικα. Μπορείτε να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας για να γνωρίζετε το βέλτιστο επίπεδο ταχύτητας δικτύου που απαιτείται για τη σωστή σύνδεση.

Η εκτέλεση ενός τεστ ταχύτητας θα σας βοηθήσει να μάθετε εάν το δίκτυό σας είναι ισχυρό ή όχι.

Περίπτωση 1: Εάν έχετε ένα ισχυρό δίκτυο που εξακολουθεί να μην μπορεί να ενημερώσει τα αρχεία ενημέρωσης κώδικα FFXIV, μεταβείτε στις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω.

Περίπτωση 2: Εάν έχετε αδύναμο δίκτυο, εξετάστε το ενδεχόμενο να συνδεθείτε με άλλες συσκευές, όπως hotspot για κινητά ή κάποιο άλλο ενσύρματο/ασύρματο δίκτυο.

Μέθοδος 2: Εκτελέστε το FFXIV ως διαχειριστής

Για να αποφύγετε το FFXIV να μην μπορεί να κατεβάσει αρχεία ενημέρωσης κώδικα στον υπολογιστή σας με Windows 10, εκτελέστε το FFXIV ως διαχειριστής όπως περιγράφεται παρακάτω.

1. Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση FFXIV στην επιφάνεια εργασίας.

Σημείωση: Εναλλακτικά, μεταβείτε στον κατάλογο εγκατάστασης και κάντε δεξί κλικ στο παιχνίδι.

2. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Ιδιότητες.

3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Συμβατότητα και επιλέξτε το πλαίσιο Εκτέλεση αυτού του προγράμματος ως διαχειριστής.

4. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply > OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 3: Κλείστε όλες τις διεργασίες φόντου

Εάν υπάρχει μεγάλος όγκος διεργασιών στο παρασκήνιο στον υπολογιστή σας Windows 10, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο δίκτυό σας τόσο εύκολα, καθώς όλες αυτές οι διεργασίες θα πάρουν ένα μερίδιο του δικτύου. Η κατανάλωση RAM θα ​​είναι επίσης αργή και η απόδοση της συσκευής προφανώς θα επιβραδυνθεί. Διαβάστε και ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να τερματίσετε την εργασία στα Windows 10 για να κλείσετε όλες τις άλλες διαδικασίες παρασκηνίου στον υπολογιστή σας Windows 10. Αφού κλείσετε όλες τις διεργασίες παρασκηνίου, ελέγξτε αν το FFXIV δεν μπορεί να κατεβάσει τα αρχεία ενημέρωσης κώδικα έχει επιδιορθωθεί ή όχι.

Μέθοδος 4: Ελέγξτε το χώρο μονάδας δίσκου και αφαιρέστε τα προσωρινά αρχεία

Εάν ο υπολογιστής σας δεν έχει χώρο στη μονάδα δίσκου για να εγκαταστήσετε νέες ενημερώσεις από το FFXIV, θα αντιμετωπίσετε σφάλμα FFXIV για αδυναμία λήψης αρχείων ενημέρωσης κώδικα. Πρώτα ελέγξτε το χώρο της μονάδας και καθαρίστε τα προσωρινά αρχεία εάν είναι απαραίτητο.

Βήμα 4Α: Ελέγξτε τον χώρο δίσκου

Για να ελέγξετε το χώρο της μονάδας στον υπολογιστή σας Windows 10, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο This PC από τον αριστερό πίνακα.

3. Ελέγξτε το χώρο στο δίσκο στην ενότητα Συσκευές και προγράμματα οδήγησης όπως φαίνεται στην εικόνα.

Βήμα 4Β: Εκκαθάριση προσωρινών αρχείων

Εάν υπάρχει ελάχιστος διαθέσιμος χώρος και επισημαίνεται με κόκκινο, συμβάλλει στην αδυναμία ενημέρωσης των αρχείων ενημέρωσης κώδικα FFXIV. Επομένως, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τους 10 τρόπους για να ελευθερώσετε χώρο στον σκληρό δίσκο στα Windows που θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε όλα τα περιττά αρχεία στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 5: Επιδιόρθωση αρχείων συστήματος

Εάν ο υπολογιστής σας με Windows 10 έχει κατεστραμμένα ή κατεστραμμένα αρχεία διαμόρφωσης συστήματος, θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα FFXIV με αδυναμία λήψης αρχείων ενημέρωσης κώδικα. Συμβαίνει επίσης δυσλειτουργία του υπολογιστή σας. Ως εκ τούτου, προκαλείται αποτυχία απόδοσης. Μπορείτε να επιδιορθώσετε αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα βοηθητικά προγράμματα του υπολογιστή σας, δηλαδή τον Έλεγχο αρχείων συστήματος και την Εξυπηρέτηση και Διαχείριση Εικόνων Ανάπτυξης. Διαβάστε και ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον Τρόπο επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 και ακολουθήστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες για να επιδιορθώσετε όλα τα κατεστραμμένα αρχεία σας.

  Πώς να προσαρμόσετε το κέλυφος Gnome με επεκτάσεις

Μέθοδος 6: Διαγραφή φακέλου 4e9a232b από την Εξερεύνηση αρχείων (Εάν υπάρχει)

Ένας άλλος απλός τρόπος για να διορθώσετε το FFXIV που δεν μπορεί να κατεβάσει αρχεία ενημέρωσης κώδικα είναι να διαγράψετε έναν συγκεκριμένο φάκελο στον Εξερεύνηση αρχείων. Αφαιρεί τα κατεστραμμένα στοιχεία στο σύστημά σας που σχετίζονται με το παιχνίδι.

1. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Τώρα, μεταβείτε στα Έγγραφα. Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο φάκελο Τα παιχνίδια μου για να τον ανοίξετε.

3. Ανοίξτε τον φάκελο Final Fantasy XIV – A Realm Reborn.

4. Τώρα, κάντε διπλό κλικ στο φάκελο Λήψεις και ανοίξτε το φάκελο Patch.

5. Εδώ, βρείτε το φάκελο 4e9a232b. Κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε Διαγραφή για να αφαιρέσετε το φάκελο από τον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 7: Χρησιμοποιήστε το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο

Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να ενημερώσετε τα αρχεία ενημέρωσης κώδικα FFXIV, μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα χρησιμοποιώντας το Virtual Private Limited. Διασφαλίζει ότι η σύνδεσή σας είναι πιο ιδιωτική και κρυπτογραφημένη. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τη γεωγραφική περιοχή με τη βοήθεια των ρυθμίσεων VPN, ώστε να μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα του FFXIV που δεν μπορεί να κατεβάσει εύκολα τα αρχεία ενημέρωσης κώδικα. Παρόλο που υπάρχουν τόσα πολλά δωρεάν VPN διαθέσιμα μέσω του Διαδικτύου, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN για να απολαύσετε εκδόσεις και λειτουργίες premium. Διαβάστε τον οδηγό μας, Τι είναι ένα VPN και πώς λειτουργεί; για να μάθετε περισσότερα για αυτό.

Εάν έχετε σύγχυση σχετικά με το πώς να ρυθμίσετε ένα VPN στον υπολογιστή σας με Windows 10, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης ενός VPN στα Windows 10 και εφαρμόστε το ίδιο. Αφού ρυθμίσετε μια σύνδεση VPN, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα με το FFXIV που δεν μπορεί να κατεβάσει τα αρχεία ενημέρωσης κώδικα.

Μέθοδος 8: Ενημερώστε το λειτουργικό σύστημα Windows

Όλα τα σφάλματα και οι ελαττωματικές ενημερώσεις στον υπολογιστή σας μπορούν να διορθωθούν με ενημερώσεις των Windows. Η Microsoft εκδίδει τακτικές ενημερώσεις για να διορθώσει όλα αυτά τα προβλήματα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows και εάν εκκρεμούν ενημερώσεις, χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας Πώς να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10.

Μετά την ενημέρωση του λειτουργικού σας συστήματος Windows, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα FFXIV που δεν ήταν δυνατή η ενημέρωση των αρχείων ενημέρωσης κώδικα.

Μέθοδος 9: Χρησιμοποιήστε το Google DNS

Το Σύστημα Ονομάτων Τομέα (DNS) είναι υποχρεωτικό για τη δημιουργία σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Μερικές φορές, οι διευθύνσεις DNS που παρέχονται από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας μπορεί να είναι πολύ αργές και έτσι ενδέχεται να μην μπορείτε να ενημερώσετε τα αρχεία ενημέρωσης κώδικα FFXIV στον υπολογιστή σας Windows 10. Ακολουθεί ο απλός οδηγός μας για το Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS στα Windows 10 που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις διευθύνσεις DNS στον υπολογιστή σας. Χρήση Google Το DNS έχει διευθύνσεις IP 8.8.8.8 και 8.8.4.4 για τη δημιουργία ασφαλούς σύνδεσης DNS μεταξύ του πελάτη και του διακομιστή.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε οποιοδήποτε Open DNS ή Google DNS στον υπολογιστή σας με Windows 10 ακολουθώντας τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο μετάβασης σε OpenDNS ή Google DNS στα Windows.

Μέθοδος 10: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης GPU

Τα προγράμματα οδήγησης γραφικών είναι υπεύθυνα για βαριές εικόνες γραφικών και παιχνίδια επεξεργασίας βίντεο. Εάν αντιμετωπίζετε τυχόν διενέξεις κατά τη λήψη μιας ενημέρωσης FFXIV, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια ενημερωμένη έκδοση προγραμμάτων οδήγησης συσκευών, καθώς χρησιμεύουν ως σύνδεσμος μεταξύ του υλικού και του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας. Πολλοί χρήστες έχουν προτείνει ότι η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης επιδιορθώθηκε το πρόβλημα FFXI που δεν ήταν δυνατή η ενημέρωση των αρχείων ενημέρωσης κώδικα. Επομένως, διαβάστε και εφαρμόστε τα βήματα που αναφέρονται στον οδηγό μας 4 τρόποι ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης γραφικών στα Windows 10 για να το κάνετε.

  Τα 10 καλύτερα πρωτότυπα ρομάντζα του Netflix για παρακολούθηση (Ιούνιος 2020)

Μέθοδος 11: Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης GPU

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το σφάλμα FFXIV που δεν μπορεί να κατεβάσει αρχεία ενημέρωσης κώδικα μετά την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης GPU, εγκαταστήστε ξανά τα προγράμματα οδήγησης συσκευών για να διορθώσετε τυχόν προβλήματα ασυμβατότητας. Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε ξανά προγράμματα οδήγησης γραφικών σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows 10.

Μέθοδος 12: Επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης GPU

Μερικές φορές, η τρέχουσα έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης GPU μπορεί να προκαλέσει τυχόν διενέξεις εκκίνησης και σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επαναφέρετε προηγούμενες εκδόσεις των εγκατεστημένων προγραμμάτων οδήγησης. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης. Μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 10.

Μέθοδος 13: Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus

Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς μπορεί κατά λάθος να αποτρέψει την εγκατάσταση νέων πιο πρόσφατων ενημερώσεων στον υπολογιστή σας. Πολλά ζητήματα συμβατότητας εντοπίζονται από αρκετούς χρήστες των Windows που είναι δύσκολο να διορθωθούν. Λογισμικό προστασίας από ιούς όπως το Norton & Avast ενδέχεται να αποτρέψει τυχόν τελευταίες ενημερώσεις FFXIV. Επομένως, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στα Windows 10 για να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας.

Σημείωση: Αφού εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις FFXIV στον υπολογιστή σας Windows 10, φροντίστε να ενεργοποιήσετε ξανά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς, καθώς ένα σύστημα χωρίς σουίτα ασφαλείας αποτελεί πάντα απειλή.

Μέθοδος 14: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας των Windows (Δεν συνιστάται)

Μερικές φορές, το τείχος προστασίας του Windows Defender στον υπολογιστή σας μπορεί να εμποδίσει την ενημέρωση των αρχείων FFXIV για ορισμένους λόγους ασφαλείας. Σε περίπτωση που το παιχνίδι έχει αποκλειστεί από το Τείχος προστασίας του Windows Defender, πρέπει να το ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε προσωρινά την ασφάλεια του Τείχους προστασίας από τον υπολογιστή σας, εφαρμόζοντας τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του τείχους προστασίας των Windows 10.

Σημείωση: Αφού διορθώσετε το πρόβλημα FFXIV που δεν είναι δυνατή η ενημέρωση των αρχείων ενημέρωσης κώδικα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει ξανά τη σουίτα τείχους προστασίας, καθώς ένας υπολογιστής χωρίς πρόγραμμα ασφαλείας αποτελεί πάντα απειλή.

Μέθοδος 15: Επανεγκαταστήστε το FFXIV

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν σας βοήθησε, τότε ως τελευταία ευκαιρία, απεγκαταστήστε το λογισμικό, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και εγκαταστήστε το ξανά αργότερα. Δείτε πώς μπορείτε να επανεγκαταστήσετε το FFXIV:

1. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις των Windows.

2. Εδώ, κάντε κλικ στο Apps.

3. Αναζητήστε και κάντε κλικ στο FINAL FANTASY FXIV και επιλέξτε Uninstall.

4. Τώρα, επιβεβαιώστε την προτροπή εάν υπάρχει και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας μόλις τον απεγκαταστήσετε.

5. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του FFXIV. Επιλέξτε τη γλώσσα και την περιοχή σας και ξεκινήστε τη λήψη του παιχνιδιού.

6. Τώρα, μεταβείτε στην ενότητα Οι λήψεις μου και εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης FINAL FANTASY FXIV.

7. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

Θα είχε διορθώσει τα προβλήματα που σχετίζονται με την εφαρμογή.

Μέθοδος 16: Δημιουργία άλλου λογαριασμού χρήστη

Ένα κατεστραμμένο προφίλ χρήστη μπορεί να συμβάλει στο συζητούμενο σφάλμα και η καλύτερη επιλογή είναι να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρήστη. Διαβάστε και ακολουθήστε τον οδηγό μας Πώς να δημιουργήσετε έναν τοπικό λογαριασμό χρήστη στα Windows 10 για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρήστη.

Μέθοδος 17: Εκτελέστε Clean Boot

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε όλα αυτά τα κατεστραμμένα στοιχεία και να εκκινήσετε τα δεδομένα σας είναι να επιδιορθώσετε τον εγκατεστημένο υπολογιστή σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας, Πώς να επαναφέρετε τα Windows 10 χωρίς απώλεια δεδομένων.

Μέθοδος 18: Εκτελέστε Επαναφορά Συστήματος

Ωστόσο, εάν είστε ενοχλημένοι από το FFXIV που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη του ζητήματος των αρχείων ενημέρωσης κώδικα, δοκιμάστε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας Windows 10 στην προηγούμενη έκδοση όπου λειτουργούσε καλά. Μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην προηγούμενη έκδοσή του ακολουθώντας τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης της Επαναφοράς Συστήματος στα Windows 10.

***

Ελπίζουμε ότι ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να επιλύσετε το πρόβλημα FFXIV με αδυναμία λήψης αρχείων ενημέρωσης κώδικα. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων.