Το FX στο Hulu κυκλοφορεί σήμερα: Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε

Χαιρετίστηκε ως α μεταμορφωτικό βήμα προς τα εμπρός από στελέχη και των δύο εμπορικών σημάτων που ανήκουν στην Disney, η νέα πλατφόρμα FX στο Hulu, που θα κυκλοφορήσει σήμερα, 2 Μαρτίου 2020, θα ενοποιήσει όλο το περιεχόμενο FX και FXX, παλιό και νέο, αποκλειστικά στη δημοφιλή υπηρεσία ροής Hulu.

Υπάρχει ήδη μια πληθώρα περιεχομένου FX και FXX στο Hulu. Παρόλο που ορισμένες σειρές είναι εν μέρει διαθέσιμες σε άλλες πλατφόρμες, η Disney συνεχίζει σταθερά την προσπάθειά της να έχει το πιο βασικό πρόγραμμα της Hulu που βασίζεται στη διαφήμιση (5,99 $/μήνα) να ανταγωνίζεται τα προγράμματα του Netflix χωρίς διαφημίσεις (8,99 $ – 15,99 $/μήνα) και τη δική της υπηρεσία Disney+ ( 6,99 $/μήνα).

Και οι τέσσερις συνδρομές Hulu, συμπεριλαμβανομένων των Hulu, Hulu (Χωρίς διαφημίσεις), Hulu + Live TV και Hulu (Χωρίς διαφημίσεις) + Live TV, θα έχουν πρόσβαση στο FX στο Hulu. Αυτό το περιεχόμενο FX στο Hulu θα έχει διαφημίσεις μόνο εάν ο λογαριασμός σας έχει.

  Πώς να δείτε πόσα χρήματα έχουν σταλεί σε μια διεύθυνση Bitcoin

Η πρόσβαση σε ταινίες FXM στο Hulu απαιτεί επί του παρόντος συνδρομή Hulu + Live TV (54,99 $/μήνα) επειδή είναι κατά κύριο λόγο μια καλωδιακή υπηρεσία. Τίποτα δεν υποδηλώνει ότι αυτό θα αλλάξει όταν το FX στο Hulu κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου. Καθώς και οι τέσσερις οντότητες ανήκουν στην The Walt Disney Company, όλο το περιεχόμενο από τα FX, FXX και FXM θα μεταδίδεται διαδικτυακά αποκλειστικά μέσω του Hulu για το άμεσο μέλλον.

Αυτή η νέα «περιεκτική έκφραση της μάρκας FX» θα εμφανίζεται τέσσερις ολοκαίνουργιες εκπομπές FX Originals:

Κυρία Αμέρικα (15 Απριλίου), ένα δράμα για τον κορυφαίο αντίπαλο της τροπολογίας για τα ίσα δικαιώματα στη δεκαετία του 1970, τη Phyllis Schlafly (Cate Blanchett).
Devs (5 Μαρτίου), ένα θρίλερ από τον Alex Garland (28 Days Later, Sunshine, Annihilation) για την έρευνα της μηχανικού υπολογιστών Lily Chan (Sonoya Mizuno) σε μια εταιρεία κβαντικών υπολογιστών που διευθύνεται από τη Forest (Nick Offerman).
Δάσκαλος (2020), ένα δράμα για τη δασκάλα λυκείου των προαστίων, Κλερ (Κέιτ Μάρα) και τον δεσμό της με τον μαθητή της Έρικ (Νικ Ρόμπινσον).
Ο ηλικιωμένος (2020), ένα θρίλερ για τον πρώην αξιωματικό των πληροφοριών Ντέιβιντ Τσέις (Τζεφ Μπρίτζες) που επανέρχεται στο θανατηφόρο παιχνίδι κατασκόπων, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τόμας Πέρι του 2017.

  Πώς να ακολουθήσετε μια επαφή Skype

Σε αντίθεση με το μοντέλο του Netflix για την κυκλοφορία όλων των επεισοδίων μιας νέας σεζόν σε μία παρτίδα, τα νέα επεισόδια αυτών των αποκλειστικών FX στο Hulu θα είναι διαθέσιμα ένα προς ένα σε εβδομαδιαία βάση στις 12:01 π.μ. ET.

Οι περισσότερες από τις αγαπημένες σειρές FX και FXX θα μεταδίδονται τώρα αποκλειστικά μέσω του Hulu, συμπεριλαμβανομένων:

αμερικανική ιστορία τρόμου
Τοξότης
Ατλάντα
Fosse/Verdon
Είναι πάντα ηλιόλουστο στη Φιλαδέλφεια
Δικαιολογημένα
Η ασπίδα
Τι κάνουμε στις σκιές
Κι αλλα!

Το FX στο Hulu παρέχει τεράστιο όγκο περιεχομένου για εσάς και τους φίλους σας σε σχετικά χαμηλή τιμή. Αν και οι διαφημίσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές, η χαμηλή τιμή των 5,99 $/μήνα για την ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το καλύτερο περιεχόμενο από το κορυφαίο κανάλι του βασικού καλωδίου είναι πολύ καλή για τους κόφτες καλωδίων παντού.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ροές RSS