Πρόσβαση και διαχείριση πολλών λογαριασμών κοινωνικών δικτύων και Cloud

Με τόσες πολλές υπηρεσίες αποθήκευσης cloud και κοινωνικά δίκτυα εκεί έξω, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να τα διαχειριστείτε όλα. Πολλοί από εμάς προσπαθούμε να είμαστε παντού ταυτόχρονα, ενώ άλλοι χρειάζονται ένα ενιαίο μέρος όπου μπορούν εύκολα να παρακολουθούν την εικονική τους παρουσία. Αν αναζητάτε μια εύκολη λύση για να εδραιώσετε τη ζωή σας στο cloud, το Jumptuit είναι μια νέα υπηρεσία πολλαπλών πλατφορμών που στοχεύει να σας βοηθήσει να οργανώνετε, να μετακινείτε και να αντιγράφετε αρχεία ανάμεσα σε πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους cloud και υπηρεσίες κοινωνικών μέσων χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Διαθέτει αξιοπρεπή διεπαφή, προσφέρει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες και υποστηρίζει πολλές πλατφόρμες για φορητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Το Jumptuit σάς επιτρέπει να συνδέσετε έναν τόνο διαφορετικών υπηρεσιών cloud και κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των Dropbox, Google Drive, OneDrive, Flickr, Facebook, Vimeo, Box, YouTube και άλλα. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε αρχεία από τη μια υπηρεσία στην άλλη ή να αποκτήσετε πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο από πολλές συσκευές χάρη στις εγγενείς εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για υποστηριζόμενες πλατφόρμες. Διαθέτει ακόμη και μια διεπαφή ιστού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο κινητό ή τον υπολογιστή σας.

  Πώς να διαμορφώσετε μια κάρτα SD σε ExFat στο Ubuntu

Η χρήση του Jumptuit είναι πραγματικά απλή και απλή. Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπό του και κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος επάνω δεξιά. Μπορείτε να εγγράψετε έναν νέο λογαριασμό μέσω email ή Google, Facebook, LinkedIn, Twitter κ.λπ., αφού του δώσετε εξουσιοδότηση πρόσβασης στα δεδομένα του προφίλ σας που πιθανώς χρειάζονται, ώστε να μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση και να μετακινείτε αρχεία από τη μια υπηρεσία στην άλλη.

Στο επόμενο βήμα, η εφαρμογή θα σας δείξει όλες τις υπηρεσίες που υποστηρίζει και σας επιτρέπει να τις ενσωματώσετε σε αυτήν με μερικά κλικ.

Μόλις γίνει αυτό, θα εμφανιστεί η κύρια περιοχή του πίνακα εργαλείων του Jumptuit, όπου μπορείτε να ανοίξετε αρχεία, να τα κατεβάσετε στον τοπικό χώρο αποθήκευσης για χρήση εκτός σύνδεσης ή να συνδέσετε πρόσθετες υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε απευθείας αρχεία στην εφαρμογή Jumptuit και να μεταφέρετε γρήγορα στοιχεία από μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud σε μια άλλη, όπως το Dropbox στο Google Drive και αντίστροφα.

  Προσθήκη ή αφαίρεση εφαρμογών από το μενού νέου στοιχείου στην Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10

Μια άλλη χρήσιμη δυνατότητα που προσφέρει είναι η δυνατότητα αποστολής αρχείων σε οποιαδήποτε από τις συνδεδεμένες υπηρεσίες απευθείας από εδώ τη διεπαφή της, εξοικονομώντας έναν τόνο χρόνου. Παρέχει επίσης ένα ενοποιημένο πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αναζήτηση σε αρχεία που είναι αποθηκευμένα στις συνδεδεμένες υπηρεσίες τους κάτω από την ίδια στέγη. Και τέλος, το Jumptuit σάς δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε αρχεία με άλλους είτε μετακινώντας τα σε κοινόχρηστο φάκελο είτε στέλνοντάς τα απευθείας μέσω email ή κοινωνικών δικτύων.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε το Jumptuit έχει εγγενείς εφαρμογές για iOS, Android, OS X, Windows 8 και Windows Phone. Ακόμα κι αν δεν έχετε πρόσβαση σε εγγενείς εφαρμογές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή web του Jumptuit για να το δοκιμάσετε.

  Γιατί τα Windows 10 λένε ότι το δίκτυό σας Wi-Fi "δεν είναι ασφαλές"

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης του πώς μοιάζει η εφαρμογή Windows 8 (Modern UI).

Μπορείτε να συνδέσετε έως και τέσσερις συσκευές και λογαριασμούς cloud χρησιμοποιώντας τον δωρεάν λογαριασμό του Jumptuit. Εάν χρειάζεστε περισσότερα, μπορείτε να πληρώσετε το τέλος $10 /μήνα ή $100 / έτος για απεριόριστη πρόσβαση.

Επισκεφθείτε το Jumptuit