Έχει πρόβλημα ο υπολογιστής σας; Εγκαταστήστε αυτήν την ενημέρωση προγράμματος οδήγησης Nvidia τώρα για να το διορθώσετε

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

  • Η Nvidia κυκλοφόρησε μια ενημέρωση προγράμματος οδήγησης για να διορθώσει προβλήματα μικροτραύματος στις GPU της.
  • Η ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης 551.46 είναι σε έκδοση beta και πρέπει να γίνει μη αυτόματη λήψη και εγκατάσταση.
  • Οι χρήστες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να γνωρίζουν πώς να επαναφέρουν τα προγράμματα οδήγησης γραφικών εάν η ενημέρωση beta προκαλεί περισσότερα προβλήματα.

Έχετε προσέξει το δυσάρεστο gameplay και την τρομερή απόδοση του παιχνιδιού πρόσφατα; Μην ανησυχείς. δεν είστε μόνο εσείς—οι κάτοχοι καρτών γραφικών της Nvidia έχουν πρόσφατα παρατηρήσει μικροτραύλισμα στα παιχνίδια τους.

  Πώς να παίξετε δύο βίντεο ταυτόχρονα με το VLC Media Player

Ευτυχώς, η Nvidia δημοσίευσε μια ενημέρωση προγράμματος οδήγησης που διορθώνει αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα και μπορείτε να το πάρετε αμέσως τώρα.

Πώς να διορθώσετε το Micro Stuttering σε GPU της Nvidia

Gavin Phillips/MakeUseOf

Μια παλαιότερη ενημέρωση κάρτας γραφικών Nvidia προκαλεί μικροτραύλισμα σε υπολογιστές παιχνιδιών με GPU Nvidia. Ο μικροτραυλισμός είναι όταν τα γραφικά σας φαίνονται τρελά ή νευρικά, παρά το γεγονός ότι ο μετρητής FPS σας υποστηρίζει ότι όλα λειτουργούν ομαλά. Αυτές οι παραλείψεις είναι πιο αισθητές όταν παίζετε παιχνίδια ή κάνετε περιήγηση στο διαδίκτυο, ειδικά εάν το VSync είναι ενεργοποιημένο.

Το ζήτημα αυτή τη στιγμή σχετίζεται συγκεκριμένα με τις GPU της Nvidia και η Nvidia το γνωρίζει. Έτσι, αν έχετε παρατηρήσει μικροτραύλισμα μετά από μια πρόσφατη ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης GPU της Nvidia, το πρόγραμμα οδήγησης Nvidia έκδοση 551.46 θα πρέπει να διορθώσει ξανά τα πράγματα. Εάν δεν το κάνει, ίσως χρειαστεί να εκτελέσετε μια πιο εις βάθος επιδιόρθωση. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε τον τραυλισμό του παιχνιδιού στα Windows 11 για περισσότερες πληροφορίες.

  Πώς να δημιουργήσετε εικόνες σε διαφάνειες Google με Duet AI

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μια ενημέρωση προγράμματος οδήγησης Nvidia

Nvidia

Όπως αναφέρθηκε, η Nvidia γνωρίζει το πρόβλημα μικροτραύματος που επηρεάζει τις GPU της. Ωστόσο, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η έκδοση 551.46 του προγράμματος οδήγησης Nvidia (η επιδιόρθωση του προγράμματος οδήγησης για αυτό το ζήτημα) δεν είναι διαθέσιμη μέσω των τυπικών μεθόδων ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης της κάρτας γραφικών Nvidia. Αυτήν τη στιγμή, η ενημερωμένη έκδοση κώδικα βρίσκεται σε κατάσταση beta, επομένως πρέπει να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο.

Για να πάρετε το νεότερο πρόγραμμα οδήγησης Nvidia, κατευθυνθείτε στο Σελίδα λήψης προγράμματος οδήγησης έκδοσης Nvidia 551.46 και πιάσε το από εκεί. Ωστόσο, επειδή είναι πρόγραμμα οδήγησης beta, υπάρχει μια επιπλέον προειδοποίηση:

  Πώς να ρυθμίσετε το Waze να σας υπενθυμίζει πότε να φύγετε για ραντεβού

Σίγουρα, αυτά τα προγράμματα οδήγησης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι beta, προαιρετικά και παρέχονται ως έχουν. Εκτελούνται μέσω μιας πολύ συντομευμένης διαδικασίας QA. Ο μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να σας δίνουν διορθώσεις πιο γρήγορα. Η πιο ασφαλής επιλογή είναι να περιμένετε για το επόμενο πρόγραμμα οδήγησης με πιστοποίηση WHQL.

Ως εκ τούτου, προτού εγκαταστήσετε αυτό το πρόγραμμα οδήγησης, είναι καλύτερο να μάθετε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης γραφικών σε περίπτωση που το πρόγραμμα οδήγησης beta καταλήξει να προκαλεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που διορθώνει. Ωστόσο, οι περισσότεροι χρήστες έχουν αναφέρει ότι το νέο πρόγραμμα οδήγησης Nvidia διορθώνει το πρόβλημα μικροτραύματος.

Μετά τη λήψη, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και το πρόβλημα με το μικροτραύλισμα θα πρέπει να επιλυθεί. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το πρόγραμμα οδήγησης θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε ξανά ομαλά τα παιχνίδια και τα βίντεό σας χωρίς ενοχλητικό μικροτραύλισμα.