Ένα υπέροχο τηλέφωνο που έγινε καλύτερο από μερικά φανταστικά χαρακτηριστικά

Βασικά Takeaways

  • Το Google Pixel 8 είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο και καλύτερο για τους περισσότερους ανθρώπους από το Pro σύντροφό του λόγω του μικρότερου μεγέθους και του άνετου σχεδιασμού του.
  • Το Pixel 8 διαθέτει φωτεινή οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης και αναβαθμισμένα ηχεία, προσφέροντας εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία.
  • Το τηλέφωνο αποδίδει καλά με το προσαρμοσμένο τσιπ Google Tensor G3, παρέχοντας γρήγορη απόδοση και εντυπωσιακές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, αν και μπορεί να ζεσταθεί κατά τη διάρκεια εντατικής χρήσης. Η ποιότητα της κάμερας είναι εξαιρετική αλλά δεν διαθέτει χειροκίνητα χειριστήρια, ενώ το λογισμικό περιλαμβάνει χρήσιμη επεξεργασία AI.

Η Google, η Apple και άλλες εταιρείες που χρησιμοποιούν το Pro στα ονόματα των προϊόντων τους ευθύνονται κυρίως εδώ, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η έκδοση Pro ενός κορυφαίου τηλεφώνου τραβάει όλη την προσοχή. Τούτου λεχθέντος, τα μοντέλα που δεν είναι Pro μπορούν να αγοράσουν καλύτερα από τους συντρόφους τους με επωνυμία Pro, όπως αποδεικνύεται από το Google Pixel 8.

Αν και αφήνει πίσω του ορισμένες από τις πιο φανταχτερές λειτουργίες του αδερφού Pro – όπως τηλεφακό και χειροκίνητα χειριστήρια κάμερας – το Pixel 8 εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο και αναμφισβήτητα καλύτερο για τους περισσότερους ανθρώπους.

Google Pixel 8

549 $ 699 $ Εξοικονομήστε 150 $

Το Google Pixel 8 μπορεί να μην έχει όλα όσα κάνει ο αδερφός του Pro, αλλά έχει εξαιρετικό μέγεθος και αίσθηση, φανταστικές κάμερες και μερικές εντυπωσιακές λειτουργίες με τεχνητή νοημοσύνη που το καθιστούν το καλύτερο τηλέφωνο Pixel για τους περισσότερους ανθρώπους.

Επωνυμία Google

SoC Google Tensor G3

Οθόνη OLED 6,2 ιντσών

RAM 8 GB LPDDR5X

Αποθηκευτικός χώρος 128 GB, 256 GB

Μπαταρία 4575 mAh

Θύρες USB-C

Λειτουργικό σύστημα Android 14

Μπροστινή κάμερα 10,5MP, f/2,2

Πίσω κάμερα 50MP, f/1.7, OIS (κύριος), 13MP, f/2.2, 126° FOV (υπερευρεία)

Διαστάσεις 150,5 × 70,8 × 8,9 χιλιοστά

Χρώματα 4G, 5G mmWave, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3

Βάρος 187g

Ταχύτητα φόρτισης 27W ενσύρματη, 18W ασύρματη

Αξιολόγηση IP IP68

Υποστήριξη κάρτας Micro SD Αρ

Πλεονεκτήματα

  • Γρήγορη απόδοση
  • Στερεή διάρκεια μπαταρίας
  • Υπέροχες κάμερες
  • Εξαιρετικές δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας AI
  • 7 χρόνια ενημερώσεων

Μειονεκτήματα

  • Ζεσταίνεται υπό έντονη χρήση
  • Λείπουν οι χειροκίνητες λειτουργίες κάμερας από το Pixel 8 Pro

Σχέδιο: Είναι το μικρότερο καλύτερο;

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

Αν έχετε δει τα τελευταία τηλέφωνα της Google, το Pixel 8 δεν θα σας εκπλήξει. Αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο στη σύγχρονη σχεδίαση τηλεφώνου – σε τελική ανάλυση, γιατί να κάνετε μια ριζική αποχώρηση εάν στους ανθρώπους αρέσει ήδη αυτό που έχετε. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον γιατί ενώ το Pixel 8 μοιάζει με το προηγούμενο μοντέλο, έχει αρκετά διαφορετική αίσθηση.

Το Pixel 8 είναι πολύ μικρότερο από το Pixel 7, με μια από τις πιο εύκολες διαφορές να εντοπιστούν είναι ότι αυτό το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη 6,2 ιντσών, σε αντίθεση με την οθόνη 6,3 ιντσών του προηγούμενου μοντέλου. Έχει μειωθεί ομοίως στις περισσότερες άλλες διαστάσεις, δημιουργώντας ένα τηλέφωνο με μία από τις καλύτερες αναλογίες μεγέθους οθόνης προς άνεση που έχω δει εδώ και χρόνια.

Ακόμη και σε σύγκριση με το iPhone 15, το οποίο είναι αρκετά παρόμοιο σε μέγεθος, το Pixel 8 αισθάνεται πιο χρήσιμο με το ένα χέρι. Το τηλέφωνο έχει πάχος μόλις 8,9 χιλιοστά και ζυγίζει περίπου 6,59 oz (187 g), με IP68 αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Ωστόσο, οι προδιαγραφές από μόνες τους δεν μπορούν να μιλήσουν για το πόσο καλό αισθάνεται το τηλέφωνο στη χρήση.

Ακόμη και τα κουμπιά, τα οποία σπάνια είναι φυσικά τοποθετημένα σε ένα σύγχρονο smartphone, αισθάνονται σχετικά καλά τοποθετημένα και χρηστικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είναι τοποθετημένα με τρόπο που να διευκολύνει το τυχαίο πάτημά τους, κάτι που εξακολουθεί να είναι ενοχλητικά κοινό σε πολλά τηλέφωνα. Το κύριο μειονέκτημα στη σχεδίαση του τηλεφώνου είναι η γυάλινη πλάτη, η οποία μοιάζει σαν να περιμένει να πιάσει μια δυσάρεστη, ορατή γρατσουνιά.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το VLOOKUP με πολλαπλά κριτήρια

Φωτεινή οθόνη και αναβαθμισμένος ήχος

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η οθόνη στο Pixel 8 είναι όλο και ελαφρώς μικρότερη, μετρώντας 6,2 ίντσες αντί για τις 6,3 ίντσες της οθόνης του Pixel 7. Το Pixel 8 διαθέτει επίσης το Gorilla Glass Victus της Corning, που βοηθά στην προστασία της οθόνης σε περίπτωση πτώσης.

Ενώ η οθόνη του Pixel 8 μπορεί να είναι κάπως μικρότερη από αυτή που βρέθηκε στο προηγούμενο μοντέλο, χρησιμοποιεί την ίδια ανάλυση 2400 × 1080, που σημαίνει ότι θα πρέπει να φαίνεται πιο ευκρινής. Λαμβάνετε μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης μεταξύ 60 Hz και 120 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 2.000 nits στο τυπικό δυναμικό εύρος ή έως 1.400 nits σε HDR.

Αυτό σημαίνει ότι το Pixel 8 δεν είναι τόσο φωτεινό όσο το Pixel 8 Pro, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ φωτεινό. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να δω τι υπήρχε στην οθόνη, ακόμη και όταν τη χρησιμοποιούσα σε εξωτερικούς χώρους σε έντονο ηλιακό φως.

Μια πτυχή της οθόνης που δεν αποτελεί σημαντικό πρόβλημα, αλλά μπορεί ακόμα να σας ενοχλεί, είναι τα bezels. Αν και είναι μικρότερα από ό,τι ήταν στον προκάτοχο αυτού του τηλεφώνου, δεν είναι συμμετρικά. Συγκεκριμένα, το πλαίσιο στο κάτω μέρος της οθόνης είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα.

Τα ηχεία είναι αναβαθμισμένα στο Pixel 8, προσφέροντας καλύτερη απόδοση ήχου από το προηγούμενο μοντέλο. Τούτου λεχθέντος, τα ηχεία προσφέρουν ανομοιόμορφο ήχο, με το κάτω ηχείο να είναι πιο δυνατό. Είναι επίσης εύκολο να μπλοκάρετε κατά λάθος αυτό το ηχείο με το χέρι σας ενώ χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο.

Γρήγορη απόδοση, αλλά λίγο ζεστή

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

Όπως και με τα τελευταία τηλέφωνα Pixel, το Pixel 8 χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο τσιπ — σε αυτήν την περίπτωση, το Google Tensor G3. Μπορείτε να αποκτήσετε το τηλέφωνο σε επιλογές αποθήκευσης 128 GB ή 256 GB, αλλά ανεξάρτητα από τη χωρητικότητα που θα επιλέξετε, διατίθεται με 8 GB LPDDR5X RAM.

Ο επεξεργαστής G3 είναι γρήγορος στην καθημερινή χρήση, αλλά όπως συμβαίνει με πολλά σύγχρονα τηλέφωνα, όταν είναι αρκετά γρήγορος, η συνολική ταχύτητα δεν έχει μεγάλη σημασία. Μόνο όταν ξεκινάτε να τρέχετε παιχνίδια ή χρησιμοποιείτε πιο εντατικό λογισμικό, η απόδοση μετράει και το G3 παραμένει γρήγορο σε αυτήν την περίπτωση χρήσης. Ωστόσο, η πιο εντυπωσιακή πτυχή εδώ είναι τα χαρακτηριστικά AI, τα οποία θα εξετάσουμε αργότερα.

Τα προηγούμενα chipset Tensor ήταν γνωστά για την τάση τους να ζεσταίνονται με την πάροδο του χρόνου. Αν και αυτό δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα με το Tensor G3 όπως με τα προηγούμενα μοντέλα, μπορεί ακόμα να ζεσταθεί. Ευτυχώς, εδώ είναι πολύ λιγότερο πρόβλημα. Είναι πιο πιθανό να βιώσετε αυτή τη ζέστη όταν παίζετε παιχνίδια ή χρησιμοποιείτε πιο εντατικές εφαρμογές όπως σημεία αναφοράς, αλλά ποτέ δεν γίνεται αδικαιολόγητα ζεστό όπως θα μπορούσαν άλλα μοντέλα. Μια κακή σύνδεση στο κινητό μπορεί επίσης να προκαλέσει υπερθέρμανση του chipset καθώς το τηλέφωνο δυσκολεύεται να συνδεθεί.

Τα καλά νέα είναι ότι ακόμα και όταν το τηλέφωνο βρισκόταν στη ζεστή πλευρά, δεν εμφάνισε ποτέ κανένα γκάζι — τουλάχιστον αυτό παρατήρησα κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι το τηλέφωνο δεν θα επιβραδύνει ξαφνικά σε μια σημαντική στιγμή.

Υπέροχες κάμερες, αλλά χωρίς χειροκίνητο έλεγχο

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

Εδώ και αρκετό καιρό, η σειρά Pixel της Google είναι γνωστή για την ποιότητα της κάμερας. Ομολογουμένως, το μεγαλύτερο μέρος των επαίνων έχει αποθηκευτεί για τα τηλέφωνα της σειράς Pro, αλλά είναι εύκολο να ξεχάσουμε πόσο είναι το ίδιο από τηλέφωνο σε τηλέφωνο. Φέτος, η ομοιότητα είναι προφανής και η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο τηλεφώνων είναι μια ελαφρώς συγκεχυμένη απογοήτευση.

  Πώς να διαγράψετε μηνύματα στο iPhone και από τις δύο πλευρές

Κοιτάζοντας το υλικό, η κύρια κάμερα είναι η ίδια που θα βρείτε στο Pixel 8 Pro: ένας φακός 50 megapixel, με διάφραγμα f/1,68, ο οποίος διαθέτει οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας (EIS). ). Ο ευρυγώνιος φακός είναι ένας αισθητήρας 12 megapixel με οπτικό πεδίο 125,8 μοιρών, ενώ ο φακός selfie είναι μια μονάδα σταθερής εστίασης με ανάλυση 10,5 megapixel.

Η κύρια διαφορά που θα βρείτε μεταξύ του Pixel 8 και του Pixel 8 Pro είναι ότι αυτό το μοντέλο δεν διαθέτει τηλεφακό, κάτι που διαθέτει το Pro. Το πόσο σημαντικό είναι αυτό θα εξαρτηθεί από τους τύπους φωτογραφιών που τραβάτε, αλλά ενώ οι κάμερες των τηλεφώνων γίνονται καλύτερες από ποτέ, οι φωτογραφίες τηλεφωτογραφικής εμβέλειας εξακολουθούν να υποφέρουν ακόμη και με έναν αποκλειστικό φακό. Έχοντας αυτό κατά νου, δεν θα το θεωρούσα σημαντικό μειονέκτημα αν σκεφτόμουν αυτό το τηλέφωνο με βάση τις κάμερες.

Kris Wouk / MakeUseOf

Σε γενικές γραμμές, οι φωτογραφίες είναι τόσο καλές όσο θα περίμενε κανείς από μια καλής ποιότητας κάμερα smartphone—συν λίγη από αυτή την επιπλέον μαγεία μετά την επεξεργασία που μπορείτε να περιμένετε από ένα τηλέφωνο Google. Με λίγη βοήθεια από διάφορες λειτουργίες που βασίζονται σε AI, η κάμερα μπορεί εύκολα να παράγει μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες.

Η λιγότερο αγαπημένη μου πτυχή των καμερών στο Pixel είναι η έλλειψη χειροκίνητων χειριστηρίων κάμερας που θα βρείτε στο αντίστοιχο μοντέλο Pro. Ενώ το iPhone 15 Pro διαθέτει επίσης πρόσθετες λειτουργίες κάμερας που δεν θα βρείτε στο βασικό μοντέλο, έχετε τα ίδια χειροκίνητα χειριστήρια σε καθεμία. Αυτή είναι πιθανότατα μια λειτουργία λογισμικού στην εφαρμογή κάμερας του Pixel 8—δεν εξαρτάται από το υλικό—άρα είναι κρίμα να μην το δείτε εδώ.

Λογισμικό: Εξαιρετικό AI και ενημερώσεις για χρόνια

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

Από το κουτί, το Pixel 8 τρέχει Android 14, αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να περιμένετε πολλές ενημερώσεις. Ενώ άλλοι κατασκευαστές προσφέρουν έως και πέντε χρόνια υποστήριξης και ενημέρωσης, η Google προσφέρει έως και επτά χρόνια ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και ασφάλειας. Αυτό είναι εντυπωσιακό, αν και αν θα εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο σε τόσα χρόνια είναι μια άλλη ερώτηση.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Android 13, θα διαπιστώσετε ότι το Android 14 φαίνεται και είναι αρκετά οικείο, αν και με ορισμένες χρήσιμες νέες δυνατότητες. Τα καλά νέα είναι ότι το Android 13 φαινόταν και ένιωθε υπέροχο, ειδικά το stock Android, επομένως η ομοιότητα δεν είναι κάτι που πρέπει να σας απασχολεί. Αν υποθέσουμε ότι δεν είστε λάτρης της εμφάνισης και της αίσθησης στοκ, η προσαρμογή για την οποία είναι γνωστά τα τηλέφωνα Android εξακολουθεί να υπάρχει εδώ.

Ενώ οι συνήθεις λειτουργίες Android είναι καλές, ορισμένες αξιοσημείωτες προσθήκες μόνο Pixel από την Google κάνουν το Pixel 8 να αισθάνεται πραγματικά ξεχωριστό. Έχουμε ήδη εξετάσει την κάμερα, αλλά το υλικό δεν είναι το βασικό χαρακτηριστικό εδώ. Αντίθετα, είναι το Magic Editor, το οποίο σας δίνει πολύ περισσότερο έλεγχο στις φωτογραφίες σας αφού τις τραβήξετε.

Όπως και το Magic Eraser πριν, το Magic Editor χρησιμοποιεί το AI της Google που βασίζεται στο cloud για να κάνει εντυπωσιακές αλλαγές στις φωτογραφίες σας. Η Magic Eraser είναι ακόμα παρούσα, τώρα μπορεί να διαγράψει εντελώς το φόντο αντί να το θολώσει. Αυτό σημαίνει ότι το Magic Editor μπορεί να κάνει πιο εντυπωσιακές αλλαγές, όπως η αλλαγή ενός γκρίζου ουρανού σε ένα έντονο μπλε. Δεν λειτουργεί πάντα τέλεια, αλλά συνήθως, χρειάζονται μόνο μερικές προσπάθειες για να γίνει σωστά.

Kris Wouk / MakeUseOf

Το Magic Editor δεν κάνει πάντα τις αλλαγές που θα θέλατε — δεν θα προσαρμόσει τη χρωματική βαθμολόγηση της υπόλοιπης εικόνας όταν αλλάζετε τον ουρανό, για παράδειγμα. Με τις υποσχεθείσες ενημερώσεις της Google, θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερο ή να αποκτήσει δυνατότητες με την πάροδο του χρόνου.

  Πώς να συνδεθείτε και να λάβετε δεδομένα από έναν σκληρό δίσκο με αυτές τις 6 μεθόδους

Ένα άλλο έξυπνο χαρακτηριστικό της στολής κάμερας του Pixel 8 είναι το Best Take. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μέρη μιας άλλης εικόνας για να διορθώσετε μια πτυχή μιας σχεδόν εξαιρετικής φωτογραφίας. Για παράδειγμα, αν κάποιος φτερνιστεί κατά τη διάρκεια μιας λήψης, μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτό το τμήμα της εικόνας με ένα από μια άλλη λήψη, κάνοντας μια τέλεια λήψη.

Άλλα χαρακτηριστικά έχουν επίσης πολύτιμες ενημερώσεις. Τα φωνητικά χειριστήρια σας περιμένουν τώρα να ολοκληρώσετε την ομιλία, επιτρέποντάς σας να τα χρησιμοποιήσετε πιο φυσικά. Το βιομετρικό ξεκλείδωμα προσώπου είναι επίσης πιο χρήσιμο, καθώς έχει ενημερωθεί για να υποστηρίζει την Κλάση 3, που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για οικονομικές εφαρμογές εκτός από το απλό ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας.

Μπαταρία: Αφήστε τον φορτιστή στο σπίτι

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

Εξετάζοντας τις προδιαγραφές, η μπαταρία 4.575 mAh που βρέθηκε στο Pixel 8 δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη, ιδιαίτερα επειδή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη σειρά Pixel 7 δεν ήταν καθόλου θεαματική. Ευτυχώς, ένας συνδυασμός μικρότερης οθόνης και πιθανώς ορισμένων βελτιστοποιήσεων λογισμικού σημαίνει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι μόνο καλύτερη εδώ από τα τηλέφωνα Pixel της σειράς 7, αλλά πιθανώς καλύτερη και από το τρέχον μοντέλο Pro.

Η μικρότερη οθόνη, αν και δεν έχει τα μειονεκτήματά της, σημαίνει ότι το τηλέφωνο χρησιμοποιεί μπαταρία με πιο αργό ρυθμό. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις κατάλληλες συνθήκες. Από την άλλη πλευρά, εάν ζείτε σε μια περιοχή με μονίμως αδύναμο σήμα, η μπαταρία θα αδειάσει πολύ πιο γρήγορα.

Η φόρτιση είναι αρκετά γρήγορη, αν και, σε μια ολοένα και πιο κοινή τάση, το Pixel 8 δεν συνοδεύεται από φορτιστή. Αυτό σημαίνει ότι εξαρτάται από εσάς να προμηθευτείτε ένα. Αλλά με τον σωστό φορτιστή, μπορείτε να φορτίσετε έως και 50 τοις εκατό σε περίπου 30 λεπτά. Αυτό θα απαιτήσει έναν φορτιστή USB-PD 3.0 PPS με τουλάχιστον 30 watt ισχύος, αλλά είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι είναι διαθέσιμος.

Εάν προτιμάτε να μην το συνδέσετε για φόρτιση, το Pixel 8 διαθέτει επίσης ασύρματη φόρτιση Qi, αλλά όχι το νεότερο πρότυπο Qi2.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

Ανεξάρτητα από τη διαμόρφωση αποθήκευσης που θα επιλέξετε, το Google Pixel 7 διαθέτει το ίδιο Google Tensor G3 SoG και 8 GB μνήμης RAM LPDDR5X. Η μόνη σας επιλογή είναι μεταξύ του βασικού μοντέλου, το οποίο προσφέρει 128 GB ενσωματωμένης αποθήκευσης για 699 $ ή 256 GB για 799 $. Αυτές είναι τιμές λιανικής, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε μια διαφορά περίπου 100 $ μεταξύ των δύο μοντέλων.

Το Pixel 8 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές επιλογές: Rose (το οποίο εξετάζουμε σε αυτήν την κριτική), Obsidian και Hazel. Αυτές οι τρεις επιλογές είναι όλες κάπως σιωπηρές, με ακόμη και την επιλογή Rose να μοιάζει με απόχρωση του μπεζ παρά με οτιδήποτε σχετίζεται με χρυσό.

Όσον αφορά τις εναλλακτικές λύσεις, οι πιο κοντινές είναι πάντα οι πιο πρόσφατες ναυαρχίδες της Samsung — αλλά είναι πιο κατάλληλο να συγκρίνει κανείς το Pixel 8 με το iPhone 15. Και οι δύο είναι μη επαγγελματικές επιλογές που φαίνονται σαν μια πολύ πιο εύκολη πρόταση από τα αδέρφια υψηλότερου προφίλ τους, αν και η Apple πιστεύει στη φόρμουλα είναι πιο ακριβό.

Πρέπει να αγοράσετε το Google Pixel 8;

Το Google Pixel 8 είναι ένα φανταστικό τηλέφωνο, ακόμα κι αν η τιμή έχει αυξηθεί ελαφρώς. Οι κάμερες είναι κορυφαίες, αλλά είναι η συνολική αίσθηση του τηλεφώνου που είναι η πιο σημαντική αναβάθμιση εδώ, καθιστώντας ένα από τα καλύτερα συμπαγή τηλέφωνα των τελευταίων ετών.

Εάν βασίζεστε ή σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε σε μεγάλο βαθμό ορισμένες από τις λειτουργίες του Pixel 8 Pro, όπως τα χειροκίνητα χειριστήρια της κάμερας ή τη φωτεινότερη οθόνη, αυτό το τηλέφωνο μπορεί να είναι καλύτερη αγορά. Τούτου λεχθέντος, το Pixel 8 είναι το καλύτερο καλύτερο για τους περισσότερους ανθρώπους.

Google Pixel 8

549 $ 699 $ Εξοικονομήστε 150 $

Το Google Pixel 8 μπορεί να μην έχει όλα όσα κάνει ο αδερφός του Pro, αλλά έχει εξαιρετικό μέγεθος και αίσθηση, φανταστικές κάμερες και μερικές εντυπωσιακές λειτουργίες με τεχνητή νοημοσύνη που το καθιστούν το καλύτερο τηλέφωνο Pixel για τους περισσότερους ανθρώπους.