Ένας οδηγός για αρχάριους για το μάρκετινγκ και τον αυτοματισμό του LinkedIn [7 Tools]

Μια σταθερή στρατηγική μάρκετινγκ LinkedIn μπορεί να αποδειχθεί η κινητήρια δύναμη για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

Με 660+ εκατομμύρια χρήστες, το LinkedIn είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Παρέχει μια ισχυρή πλατφόρμα με άψογη ικανότητα που σας βοηθά να επεκτείνετε τα όρια της επιχείρησής σας.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε πολλούς επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους σε όλο τον κόσμο, να αλληλεπιδράσετε μαζί τους, να μοιραστείτε τις πεποιθήσεις σας και τελικά να συνεργαστείτε και να συνεργαστείτε μαζί τους.

Το LinkedIn βοηθά στην επέκταση του δικτύου σας και στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Εδώ μπορεί να σας βοηθήσει η χρήση λύσεων μάρκετινγκ LinkedIn.

Από τη δημιουργία της σελίδας του προφίλ σας στο LinkedIn μέχρι την ανάθεση μεμονωμένων εργασιών στους υπαλλήλους σας, χρειάζεστε μια λύση για να έχετε αντίκτυπο.

Σύμφωνα με DataReportal, το 2022, το LinkedIn είχε 828,1 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, καθιστώντας το τη μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο για επιχειρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι το 14,9% των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ηλικίας 18 ετών και άνω έχουν λογαριασμό στο LinkedIn σήμερα. Επίσης, οι αναφορές δείχνουν ότι το κοινό του LinkedIn αυξήθηκε κατά 11,1% τους τελευταίους 12 μήνες.

Ας κατανοήσουμε το μάρκετινγκ του LinkedIn, τα οφέλη, τις στρατηγικές του και ορισμένα εργαλεία μάρκετινγκ του LinkedIn.

Τι είναι το μάρκετινγκ LinkedIn;

Όλοι γνωρίζουμε τι είναι το μάρκετινγκ και πόσο ωφέλιμο είναι πραγματικά για τις εταιρείες. Λοιπόν, ο κύριος σκοπός του μάρκετινγκ είναι να μετατρέψει το κοινό σας σε πολύτιμους πελάτες.

Ερχόμενοι λοιπόν στο μάρκετινγκ του LinkedIn, είναι η διαδικασία χρήσης της πλατφόρμας LinkedIn ως βασικής πλατφόρμας μάρκετινγκ για τη δημιουργία συνδέσεων με τους υποψήφιους πελάτες σας, τη δημιουργία δυνητικών πελατών, την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών, την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπο, την κοινή χρήση περιεχομένου, τη βελτίωση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας και τη μετατροπή δυνητικών πελατών. σε πελάτες.

Οι στρατηγικές μάρκετινγκ του LinkedIn διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο σε πολλές επιτυχημένες εκστρατείες μάρκετινγκ λόγω της αποτελεσματικής προσέγγισής τους στην επέκταση των επαγγελματικών δικτύων. Εξαρτάται κυρίως από τις σωστές συνδέσεις και το σωστό περιεχόμενο.

Επιπλέον, όχι μόνο σας βοηθά στην ενίσχυση των πωλήσεων αλλά και διευρύνει την ψηφιακή σας παρουσία. Μαζί με τους πελάτες και τους πελάτες, μπορείτε να βρείτε συνεργάτες και υπαλλήλους. Οι στρατηγικές μάρκετινγκ σας πρέπει να είναι κατάλληλες και έξυπνες για να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας.

Γιατί είναι απαραίτητο το μάρκετινγκ στο LinkedIn;

Ναι, συμφωνώ ότι το Facebook, το Twitter και το Instagram είναι οι μεγαλύτερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άτομα, νεοσύστατες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Αν και αυτά τα κοινωνικά δίκτυα είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για την επιχείρησή σας, επικεντρώνονται κυρίως στην ψυχαγωγία ή την πολιτική. Το LinkedIn, από την άλλη πλευρά, είναι επίσης μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, αλλά εστιάζει περισσότερο στις επιχειρήσεις.

Με το μάρκετινγκ του LinkedIn, μια επιχείρηση μπορεί να αυξήσει το κοινό της και να δημιουργήσει μια ευρύτερη βάση κοινού. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν ένα άτομο ή μια εταιρεία συνδέεται στην πλατφόρμα, αναζητά κάποιου είδους υπηρεσίες, προϊόντα, απασχόληση ή επενδυτές. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι το LinkedIn είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη δημιουργία δυνητικών πελατών και τη δημιουργία επωνυμίας.

Ας εξετάσουμε τα οφέλη του μάρκετινγκ στο LinkedIn:

  • Μπορείτε να δείξετε την τεχνογνωσία σας και να παρέχετε στο κοινό σας πληροφορίες για τον κλάδο. Μέσω του μάρκετινγκ του LinkedIn, μπορείτε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.
  • Η κυκλοφορία και η προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων στο LinkedIn σάς βοηθά να προσελκύσετε αγοραστές. Το περιεχόμενο και το προφίλ σας στο LinkedIn επηρεάζουν τους πελάτες σας και τους ενθαρρύνει να δουν το προφίλ της επιχείρησής σας.
  • Μπορείτε να προσεγγίσετε συγκεκριμένα είδη κοινού με βάση την ηλικία, την τοποθεσία, τον κλάδο, την αρχαιότητα, τις ομάδες LinkedIn, το επίπεδο εκπαίδευσης, τον τίτλο εργασίας, το όνομα της εταιρείας και άλλα.
  • Βοηθά στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας και στη δημιουργία περισσότερων ποιοτικών πελατών μέσω του περιεχομένου σας.
  • Το LinkedIn σάς βοηθά να αυξήσετε τις παραπομπές. Αυτό θα βοηθήσει στην ενίσχυση της κοινωνικής εγγύτητας.
  • Το LinkedIn λειτουργεί ως ένα σταθερό εργαλείο CRM, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τους πιθανούς πελάτες. Επιπλέον, σας ενημερώνει για τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά τους.
  Πώς λειτουργούν τα ακουστικά VR χωρίς κουμπί ενεργειών;

Κορυφαίες στρατηγικές μάρκετινγκ LinkedIn

Το μάρκετινγκ του LinkedIn μπορεί να περιλαμβάνει διαφορετικές στρατηγικές με βάση τον τύπο, το μέγεθος και τις απαιτήσεις της επιχείρησης. Εδώ, θα συζητήσουμε μερικές βασικές στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσελκύσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και να δημιουργήσετε επιχειρήσεις.

Οι στρατηγικές καλύπτουν πληρωμένες και οργανικές επιλογές για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, είτε B2C είτε B2B. Μερικές από τις στρατηγικές μάρκετινγκ του LinkedIn είναι:

  • Δημιουργήστε ένα πλήρες προφίλ LinkedIn σήμερα. Η σελίδα προφίλ πρέπει να περιλαμβάνει το λογότυπο της εταιρείας, περιγραφές, διεύθυνση URL ιστότοπου, μέγεθος εταιρείας, τύπο εταιρείας, τοποθεσία και κλάδο.
  • Δημοσιεύστε κανονικό περιεχόμενο στη σελίδα σας στο LinkedIn.
  • Αποθηκεύστε ξανά το καλύτερο περιεχόμενό σας.
  • Ζητήστε από τους υπαλλήλους σας να συνδέσουν τη σελίδα τους στο LinkedIn με τη σελίδα της εταιρείας σας.
  • Μοιραστείτε αναρτήσεις με ισχυρά και πλούσια μέσα.
  • Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα των ομάδων LinkedIn.
  • Προωθήστε το περιεχόμενό σας.
  • Χρησιμοποιήστε πολλά γλωσσικά εργαλεία για να επιτρέψετε σε κάθε άτομο σε όλο τον κόσμο να διαβάσει την ανάρτησή σας.
  • Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά τις διαφημίσεις, όπως περιεχόμενο χορηγίας, διαφημίσεις κειμένου και χορηγούμενο InMail.
  • Αυτοματοποιήστε το InMail στο LinkedIn.
  • Εγκαταστήστε ένα πρόσθετο LinkedIn στον ιστότοπο ή τη σελίδα του ιστολογίου σας.
  • Χρησιμοποιήστε διαθέσιμα εργαλεία αυτοματισμού για να προσελκύσετε δυνητικούς πελάτες ακόμα και όταν κοιμάστε.
  • Δημιουργήστε γόνιμες συνδέσεις και επιδοθείτε τακτικά στη δικτύωση.

Τώρα, ας δούμε μερικά από τα εργαλεία μάρκετινγκ και αυτοματισμού του LinkedIn που μπορούν να βοηθήσουν.

LinkedIn Sales Navigator

Κατανοήστε βασικές πληροφορίες, αλληλεπιδράστε με εξατομικευμένη επέκταση και στοχεύστε τους τέλειους αγοραστές LinkedIn Sales Navigator. Θα σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές εταιρείες και αποτελεσματικές προοπτικές πιο γρήγορα με μια καλύτερη εμπειρία αναζήτησης.

Επιτρέψτε στο LinkedIn Sales Navigator να είναι ο οδηγός πωλήσεών σας, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε γρήγορα τους κατάλληλους υποψήφιους πελάτες στους στοχευόμενους λογαριασμούς και τις προτάσεις που είναι ειδικά προσαρμοσμένες για εσάς. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τους δυνητικούς πελάτες και τους λογαριασμούς και να καταγράψετε τη δραστηριότητα του Sales Navigator στο CRM με ένα μόνο κλικ.

Λάβετε σχετικές πληροφορίες για τις πωλήσεις σχετικά με τους δυνητικούς πελάτες και τους λογαριασμούς στους οποίους πουλάτε, μαζί με αλλαγές θέσεων εργασίας. Οργανώστε εύκολα τους λογαριασμούς και τους δυνητικούς πελάτες με ετικέτες για να τους βρείτε άμεσα όποτε χρειαστεί. Επεκτείνετε τη λίστα με τα άτομα που έχουν δει το προφίλ σας εντός 90 ημερών.

Ακόμα κι αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο εργαλείο Sales Navigator, μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερα από 500 εκατομμύρια μέλη στο LinkedIn. Επιπλέον, μπορείτε να μοιράζεστε καλύτερα το περιεχόμενο πωλήσεών σας με τους αγοραστές και τους πωλητές σας. Επιτρέψτε τους να δουν το περιεχόμενο χωρίς να το κατεβάσουν και παρακολουθήστε ποιος το βλέπει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμένο δίκτυο της εταιρείας για να συνδεθείτε εύκολα με τους υποψήφιους πελάτες αναζήτησης.

Θέλετε να δείτε τι μπορεί να κάνει το LinkedIn Sales Navigator; Ζητήστε ένα δωρεάν demo και ζήστε το καλύτερο. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε μια δωρεάν δοκιμή αφού συνδεθείτε.

Zoho Social

Zoho Social σάς βοηθά να κλιμακώσετε τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ στο LinkedIn για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση που λάμπει συνεχώς. Είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την προσέγγιση περιεχομένου, τους δυνητικούς πελάτες, τις διαφημίσεις και τις στρατηγικές σας στο LinkedIn από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου.

Βελτιστοποιήστε τον στόχο μάρκετινγκ του LinkedIn με τα εργαλεία προγραμματισμού της Zoho Social, όπως ένα ισχυρό ημερολόγιο περιεχομένου, βελτιστοποιημένο παράθυρο δημοσίευσης και προηγμένα εργαλεία προγραμματισμού. Προσθέστε νέο περιεχόμενο στο ημερολόγιό σας, ώστε να μπορείτε να οπτικοποιήσετε και να σχεδιάσετε το εταιρικό προφίλ σας στο LinkedIn.

Εκμεταλλευτείτε πλήρως ένα παράθυρο δημοσίευσης που έχει δημιουργηθεί για να βελτιστοποιεί την προσέγγιση χρηστών με το εργαλείο καθορισμού στόχευσης, το οποίο σας βοηθά να προσεγγίσετε το κοινό που έχει σημασία. Εξερευνήστε ισχυρά εργαλεία όπως η αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων αναρτήσεων, προβλέψεις SmartQ κ.λπ., για να προσεγγίσετε το κοινό σας την τέλεια στιγμή που είναι ενεργό.

  Πώς να αφαιρέσετε γραφικά στοιχεία από το Κέντρο ειδοποιήσεων σε Mac

Δεδομένου ότι είναι σημαντικό να γνωρίζετε για την απόδοση της επιχείρησής σας στο LinkedIn, το Zoho Social προσφέρει πληροφορίες 360 μοιρών σχετικά με την απόδοση των σελίδων και των προφίλ του LinkedIn. Συγκρίνετε εβδομαδιαία καθώς και μηνιαία απόδοση επωνυμίας ορίζοντας εύρη ημερομηνιών σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Προσδιορίστε το βασικό κοινό και προβάλετε τις αναρτήσεις σας με την κορυφαία απόδοση για να αποφασίσετε ποιο περιεχόμενο λειτουργεί καλύτερα για πωλήσεις. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τους πίνακες ελέγχου αναφορών του LinkedIn για να παρακολουθείτε και να εξάγετε τις σημαντικές μετρήσεις.

Επιπλέον, ενσωματώστε το Zoho Social με τις φόρμες δυνητικών πελατών και τις διαφημίσεις σας στο LinkedIn για να δημιουργήσετε βασικούς δυνητικούς πελάτες από τον πίνακα ελέγχου δημιουργίας δυνητικών πελατών. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε και να προβάλλετε διαφημίσεις δυνητικών πελατών στο LinkedIn με το Zoho Social και να παρακολουθείτε και να δημιουργείτε δυνητικούς πελάτες από μία οθόνη. Επιπλέον, ενσωματωθείτε με το Zoho CRM και διοχετεύστε τους οδηγούς μάρκετινγκ στον πίνακα ελέγχου πωλήσεών σας.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να χτίσετε την κοινωνική παρουσία για την επωνυμία σας με το Zoho Social.

Dux-Σούπα

Αποκτήστε εξατομικευμένη προσέγγιση στο LinkedIn για να επιταχύνετε τη δημιουργία δυνητικών πελατών στοχεύοντας τις σωστές προοπτικές Dux-Σούπα. Αλληλεπιδρά με τους επιλεγμένους υποψήφιους πελάτες σας στο LinkedIn αυτόματα και υποστηρίζει τις δεξιότητες των υποψήφιων πελατών να στέλνουν εξατομικευμένα αιτήματα σύνδεσης, καθυστερημένα ή άμεσα μηνύματα κ.λπ.

Για λογαριασμό σας, το Dux-Soup κάνει τη δουλειά από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Θα έχετε πλήρη ορατότητα και έλεγχο κάθε δραστηριότητας στον λογαριασμό σας. Βρίσκει με ασφάλεια κατάλληλους δυνητικούς πελάτες, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε απευθείας στο κλείσιμο των προσφορών πιο γρήγορα. Σας βοηθά επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο, να εστιάσετε σε πωλήσεις υψηλής αξίας και να ξοδέψετε τον μέγιστο χρόνο εκεί που πραγματικά έχει σημασία.

Η κύρια αποστολή του Dux-Soup είναι να κάνει τον αυτοματισμό προσβάσιμο σε όλους. Είναι ευέλικτο που καλύπτει τις ανάγκες σας για ομάδες, ψηφιακές εταιρείες και άτομα. Είτε είστε startup, εταιρεία παραγωγής μολύβδου, πρακτορείο πωλήσεων, πρακτορείο μάρκετινγκ ή περισσότερα, το Dux-Soup είναι κάτι που θα λατρέψετε.

Δείτε τη γενιά δυνητικών πελατών για την επιχείρησή σας με τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών του Dux-Soup. Εγκαταστήστε το starter Dux δωρεάν και βρείτε εύκολα τους υποψήφιους του LinkedIn.

Octopus CRM

Ζήστε το εργαλείο αυτοματισμού all-in-one για το μάρκετινγκ και τον αυτοματισμό σας στο LinkedIn Octopus CRM. Βοηθά στην απλοποίηση των προσπαθειών αναζήτησης, στην ανάπτυξη της επιχείρησης και πολλά άλλα με το προηγμένο λογισμικό αυτοματισμού LinkedIn.

Το Octopus CRM είναι ένας απλός αλλά πολύ ισχυρός αυτόματος πιλότος για τις ανάγκες μάρκετινγκ του LinkedIn. Αυτοματοποιεί την εργασία σας με ένα ευρύ φάσμα εκπληκτικών χαρακτηριστικών, όπως:

  • Αποστολή εξατομικευμένων αιτημάτων σύνδεσης στο LinkedIn ή μέσω email για παράκαμψη του ορίου πρόσκλησης στο LinkedIn
  • Αποστολή μαζικών μηνυμάτων κάθε φορά στις συνδέσεις 1ου επιπέδου
  • Εγκρίνοντας έως και 7 δεξιότητες των συνδέσεων 1ου επιπέδου στο LinkedIn σας
  • Αυτόματη επίσκεψη εκατοντάδων προφίλ.

Φανταστείτε την κατάσταση κατά την οποία μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα με το κοινό-στόχο, να στείλετε χαιρετισμούς μόλις γίνουν δεκτά τα αιτήματα, να τα μετατρέψετε σε πελάτες μέσω τακτικής παρακολούθησης και να εγκρίνετε μερικές δεξιότητες για να προσελκύσετε υποψήφιους πελάτες. Με το Octopus CRM, όλα αυτά είναι δυνατά χωρίς ταλαιπωρία.

Το εργαλείο σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια προσωπική διοχέτευση δημιουργίας πελατών στο LinkedIn. Μπορείτε να προσθέσετε, να συνδυάσετε και να αφαιρέσετε λειτουργίες όποτε θέλετε και να αποθηκεύσετε όλες τις προοπτικές σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου. Στη συνέχεια, θα αρχίσετε να λαμβάνετε καταπληκτικά αποτελέσματα με το εργαλείο αυτοματισμού Octopus CRM.

Ο αυτοματισμός του Octopus CRM LinkedIn σάς επιτρέπει να παρατηρείτε διαφορετικές μετρήσεις που περιλαμβάνουν τον αριθμό των προβολών, τις εμφανίσεις αναζήτησης, τον ευρετήριο πωλήσεων και την απόδοση των καμπανιών. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκπληκτικές λειτουργίες όπως σύνδεση μέσω email, εισαγωγή/εξαγωγή, ενσωμάτωση Zapier, ενσωμάτωση Hubspot, έλεγχος δραστηριότητας και ούτω καθεξής.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα και ανεβάστε το μάρκετινγκ και την αυτοματοποίησή σας στο LinkedIn στο επόμενο επίπεδο.

PhantomBuster

Εξάγετε νέες λίστες δυνητικών πελατών, στείλτε εκστρατείες προβολής και εμπλουτίστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεδομένα με μια νέα εποχή μάρκετινγκ LinkedIn με PhantomBuster εργαλείο παραγωγής μολύβδου. Παρέχει ισχυρές λύσεις παραγωγής μολύβδου για την επιχείρησή σας.

  6 Καλύτερα Συνεργατικά Προγράμματα Λογιστικής για να Επικυρώσετε και να Κερδίσετε Χρήματα

Δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες από τους σημαντικότερους ιστότοπους και δίκτυα με πάνω από 100 έτοιμους αυτοματισμούς, προκατασκευασμένες ροές εργασίας και ενσωμάτωση CRM. Μπορείτε να εισαγάγετε τα δεδομένα σύνδεσής σας εύκολα σε οποιοδήποτε λογισμικό CRM και να λάβετε λύσεις χωρίς κώδικα που βασίζονται σε σύννεφο για τη δημιουργία δυνητικών πελατών 24/7.

Το PhantomBuster θα σας εξοικονομήσει ώρες επαναλαμβανόμενων εργασιών και θα διατηρήσει τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασφαλείς, ενώ αυτοματοποιεί απρόσκοπτα. Λάβετε σαφείς οδηγίες σχετικά με τα όρια τιμών δικτύου σε κάθε βήμα του μάρκετινγκ του LinkedIn. Έχετε πολλούς στόχους; Το PhantomBuster έχει τη λύση για εσάς.

Συγκεντρώστε τους στόχους σας 24/7 για να προωθήσετε τους στόχους ανάπτυξης και εσόδων σας στον αυτόματο πιλότο. Το PhantomBuster αυτοματοποιεί μεμονωμένες εργασίες προκειμένου να επιτύχει συγκεκριμένους στόχους δημιουργίας δυνητικών πελατών. Χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες ακολουθίες ενεργειών για να ενισχύσετε τη στρατηγική ανάπτυξής σας.

Ενσωματώστε το PhantomBuster με άλλα προηγμένα εργαλεία, όπως το Salesforce CRM Enricher, το HubSpot CRM Enricher και άλλα, για να οδηγήσετε την επιχείρησή σας. Κάντε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και δείτε τι μπορείτε να αποκτήσετε από το PhantomBuster.

Expandi

Λάβετε άμεσα αποτελέσματα και υπερφορτώστε το παιχνίδι προβολής σας Expandi. Σας βοηθά να επικοινωνήσετε με τους υποψήφιους πελάτες σας μέσω email ή LinkedIn μέσω έξυπνων, αυτοματοποιημένων ακολουθιών. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την πρώτη σας καμπάνια μέσα σε 15 λεπτά και να έχετε αποτελέσματα σε 24 ώρες.

Με παλιούς τρόπους, μπορεί να βρείτε ειδοποιήσεις όπως ο λογαριασμός σας έχει περιοριστεί, δεν υπάρχουν προσκλήσεις (προς το παρόν), έχουν φτάσει τα εβδομαδιαία όρια κ.λπ. Με το Expandi, δεν χρειάζεται πλέον να αγωνίζεστε για όλα αυτά. Μπορείτε εύκολα να στείλετε μηνύματα μετατροπών και να κάνετε τις στρατηγικές νίκης σας αμέσως.

Το έξυπνο λογισμικό της Expandi σας σκέφτεται και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον μεγαλύτερο αριθμό σημείων επαφής με το κοινό. Έτσι, μπορείτε να νικήσετε τις αλλαγές του LinkedIn με το Expandi. Τώρα, μπορείτε επίσης να στείλετε εξατομικευμένες προσκλήσεις στα InMails, Messages και Connect. Επιπλέον, μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα με μια Προβολή, όπως οι λειτουργίες Παρακολούθηση, Υποστήριξη και Περιεχόμενο για να βελτιώσετε τα σημεία επαφής.

Το Expandi περιλαμβάνει εξατομικευμένα GIF και Εικόνες στη διαχείριση ανύψωσης και προβολής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να εξατομικεύσετε όχι μόνο τη δοκιμή αλλά και GIF και εικόνες στο ταξίδι σας στο LinkedIn. Τοποθετεί δυναμικές εικόνες στα email των πελατών σας και στα εισερχόμενα του LinkedIn για καλύτερη προσέγγιση.

Δοκιμάστε το Expandi δωρεάν και δημιουργήστε σενάρια πωλήσεων με βάση τη συμπεριφορά των δυνητικών πελατών σας.

Γνωρίστε τον Άλφρεντ

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με Γνωρίστε τον Άλφρεντ, το οποίο σας επιτρέπει να συνδεθείτε αυτόματα με τους κατάλληλους υποψήφιους πελάτες. Στείλτε πολλαπλά και εξατομικευμένα μηνύματα παρακολούθησης μέσω email, LinkedIn, Twitter και άλλων για να επιτύχετε τον στόχο πιο γρήγορα.

Δημιουργήστε έναν αγωγό πωλήσεων πολλαπλών καναλιών και φυσικά αλληλεπιδράστε με τους κατάλληλους ανθρώπους για να ενισχύσετε τις πιθανότητες να χτίσετε μια καλή σχέση. Δημιουργήστε εμπιστοσύνη με τους υποψήφιους πελάτες σας μέσω της εξατομίκευσης σε κλίμακα. Επιπλέον, το Meet Alfred στέλνει αυτοματοποιημένα μηνύματα με βάση την τοποθεσία της εταιρείας ή των ατόμων και προσαρμόζει τον τόνο πωλήσεων με βάση τον τίτλο.

Προσαρμόστε τα μηνύματα πωλήσεών σας με βάση την απαίτηση υποψήφιου πελάτη, χάρη στη βιβλιοθήκη αποσπασμάτων και προτύπων εξατομίκευσης του Meet Alfred. Οργανώστε, κατηγοριοποιήστε και διαχειριστείτε όλες τις επαγγελματικές επαφές με τον τρόπο που θέλετε με σημειώσεις, φίλτρα, ετικέτες και άλλα.

Βελτιώστε την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα της ομάδας με την ανάθεση ρόλων και ευθυνών. Μπορείτε επίσης να δείτε την απόδοση της καμπάνιας κάθε μέλους από τον πίνακα ελέγχου. Επιπλέον, το Meet Alfred σάς επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε την κουραστική χειρωνακτική εργασία σας και να εστιάσετε στην καλλιέργεια δυνητικών πελατών και στη μεγιστοποίηση των πωλήσεων.

Κάντε μια δωρεάν δοκιμή μηδενικού κινδύνου για 14 ημέρες και ζήστε πώς λειτουργεί το Meet Alfred.

συμπέρασμα

Το LinkedIn έχει τεράστιες δυνατότητες να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας συνδέοντας τους κατάλληλους υποψήφιους πελάτες, πελάτες, επαγγελματικούς φορείς και πόρους. Με μια σωστή στρατηγική μάρκετινγκ στο LinkedIn, μπορείτε σίγουρα να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό δίκτυο, να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν την ίδια γνώμη και να παρακολουθήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες.

Χρησιμοποιήστε τις παραπάνω στρατηγικές και λύσεις μάρκετινγκ του LinkedIn για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.