Έκδοση επαγγελματικών σημάτων και πιστοποιητικών με το Sertifier grtechpc.org

Με την εκπαίδευση να κινείται γρήγορα στο Διαδίκτυο, έχει ανοίξει έναν νέο κλάδο για τους εκπαιδευτικούς, τους παρόχους κατάρτισης και τα ιδρύματα να δημιουργούν, να δημοσιεύουν και να μοιράζονται πιστοποιητικά εύκολα και με ασφάλεια.

Αν και η διαδικτυακή εκπαίδευση προσφέρει πολλά οφέλη, όπως ευκολία πρόσβασης από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, κόστος, ευκολία κ.λπ., υπάρχουν επίσης πολλοί κίνδυνοι και προκλήσεις.

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, οι ενώσεις, οι εταιρείες και τα πανεπιστήμια αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την ηλεκτρονική διαπίστευση λόγω της αυξανόμενης διαδικτυακής απάτης και των περιστατικών κλοπής δεδομένων. Κατά συνέπεια, καθίσταται δύσκολο για αυτούς να επαληθεύσουν εάν ένα σήμα ή πιστοποιητικό είναι γνήσιο.

Στον τομέα της εκπαίδευσης, η διαπίστευση παρόχου παραμένει ένα από τα κύρια ζητήματα συμμόρφωσης. Έλλειψη γνώσης δεδομένων και επίβλεψης της διαδικασίας, ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα στη διαπίστευση.

Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον οργανισμό σας όσον αφορά τη φήμη και την άδεια. Επιπλέον, το παραβιασμένο απόρρητο και τα ελλιπή διαπιστευτήρια μπορεί να είναι καταστροφικά. Όταν εκτελούνται κακώς, τα συστήματα πιστοποίησης μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα εγγραφής και οικονομικές και νομικές επιπλοκές.

Ως εκ τούτου, υπάρχει ανάγκη να διασφαλίσετε ότι το σύστημα διαπιστευτηρίων σας έχει καλή διαχείριση. Εδώ μπορεί να βοηθήσει το Sertifier.

Λοιπόν, ας κατανοήσουμε σε βάθος τις προκλήσεις στην απόκτηση διαπιστευτηρίων, πώς να τις ξεπεράσετε και πώς το Sertifier μπορεί να σας βοηθήσει εκεί.

Προκλήσεις στην πιστοποίηση

Μερικές από τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί στη διαπίστευση είναι οι εξής:

Πρόσβαση σε ενημερωμένα και ακριβή δεδομένα

Η πρόσβαση και η επαλήθευση πληροφοριών σε ένα πιστοποιητικό ή ένα σήμα αποτελεί πρόκληση για τους οργανισμούς. Η πλειονότητά τους έχει ξεπερασμένες, ανακριβείς και ελλιπείς πληροφορίες.

Επομένως, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι ένας υποψήφιος έχει αποκτήσει τις δεξιότητες που αναφέρονται στα διαπιστευτήρια. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε ζημιά στη φήμη, κινδύνους συμμόρφωσης και πολλά άλλα.

Χρονοβόρος

Η διαπίστευση μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Εάν χρειάζεται να δημιουργήσετε μαζικά πιστοποιητικά και σήματα, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να το κάνετε με μη αυτόματο τρόπο για το καθένα.

Και αν ο οργανισμός σας περιλαμβάνει επιπλέον ενδιαφερόμενα μέρη, όπως τρίτα μέρη, μπορεί να χρειαστεί ακόμη περισσότερος χρόνος για τη δημιουργία διαπιστευτηρίων, πόσο μάλλον για τη δημοσίευσή τους και τη διανομή τους.

Δυσκολία στην αλλαγή πλατφορμών

Εάν χρησιμοποιείτε ένα σύστημα διαπιστευτηρίων που δεν υποστηρίζει την ανάπτυξή σας, μπορεί να γίνει πονοκέφαλος. Και αν θέλετε να αλλάξετε την πλατφόρμα, ενδέχεται να διακινδυνεύσετε να χάσετε ορισμένα δεδομένα, τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν ανησυχίες για το απόρρητο.

Για να ευθυγραμμίσετε το σύστημα με τις αυξανόμενες ανάγκες σας, θα χρειαστείτε πολλές ενσωματώσεις, οι οποίες γίνονται περαιτέρω πολύπλοκες. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί οργανισμοί έχουν κολλήσει με ένα μόνο εργαλείο, το οποίο μειώνει την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας διαπίστευσής τους.

Συμμόρφωση και Κανονισμοί Συνεδριάσεων

Κάθε περιοχή ή χώρα έχει ορισμένα πρότυπα για το απόρρητο των δεδομένων, τα οποία πρέπει να γνωρίζετε και να τηρείτε. Ωστόσο, οι κίνδυνοι απορρήτου στο διαδίκτυο αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα ασφαλές σύστημα, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολλούς κινδύνους συμμόρφωσης και ρύθμισης.

Επίσης, οι κανονισμοί μπορεί να διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή και μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Ως εκ τούτου, η τήρηση όλων των αλλαγών των κριτηρίων συμμόρφωσης και κανονισμών καθίσταται δύσκολο να διαχειριστούν οι οργανισμοί.

Και αν δεν το κάνουν καλά, ίσως χρειαστεί να υποφέρουν από την άποψη των κινδύνων συμμόρφωσης, της φήμης και των κυρώσεων.

Διαχείριση Ασφάλειας και Απορρήτου

Δεδομένου ότι οι ανησυχίες για την ηλεκτρονική απάτη και την κλοπή δεδομένων αυξάνονται γρήγορα, η διαχείριση του απορρήτου και της ασφάλειας των δεδομένων έχει καταστεί κρίσιμη. Αυτό απαιτεί διεξοδικούς ελέγχους ιστορικού για πιστοποίηση.

Εκτός από τα κριτήρια επιλεξιμότητας, όπως τα προηγούμενα διαπιστευτήρια και τα πτυχία που αποκτήθηκαν, οι οργανισμοί πρέπει να πραγματοποιούν ελέγχους ιστορικού στους μαθητές για να διασφαλίσουν την ασφάλεια και το απόρρητο.

  Πώς να ελευθερώσετε χώρο στο iPhone σας χωρίς να διαγράψετε εφαρμογές ή φωτογραφίες

Τα ιδρύματα πιστοποίησης πρέπει να ελέγχουν το ιστορικό αθέμιτων πρακτικών των μαθητών και άλλες κρίσιμες δραστηριότητες, κάτι που είναι επίσης δύσκολο. Και για να σας βοηθήσουμε με αυτό, χρειάζεστε μια πλατφόρμα πιστοποίησης όπως το Sertifier για να αλληλεπιδρά με άλλες βάσεις δεδομένων και να διατηρεί τις πληροφορίες ενημερωμένες και ασφαλείς.

Επιπλέον, πολλοί οργανισμοί αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την εφαρμογή ενός διαδικτυακού συστήματος ψηφιακής πιστοποίησης. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ανεπαρκή προετοιμασία. Και αν θέλετε να εφαρμόσετε ένα ψηφιακό σύστημα διαπιστευτηρίων απρόσκοπτα στον οργανισμό σας, πρέπει να εστιάσετε στην υπέρβαση αυτών των προκλήσεων.

Πώς να ξεπεραστεί

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να ξεπεραστούν οι προκλήσεις πιστοποίησης για οργανισμούς:

  • Κατανοήστε την ανάγκη: Η εφαρμογή μιας πλατφόρμας ψηφιακής πιστοποίησης στην εταιρεία ή τον οργανισμό σας απαιτεί πρώτα να κατανοήσετε την ανάγκη της. Λοιπόν, καταλάβετε, το χρειάζεστε. Εάν το κάνετε, αναλύστε την επικρατούσα εκπαιδευτική διαδικασία στον οργανισμό σας, πώς η πλατφόρμα μπορεί να καλύψει τα κενά και ανακαλύψτε τρόπους να τη χρησιμοποιήσετε.
  • Επίγνωση: Η εφαρμογή κάτι νέου απαιτεί επίγνωση σχετικά με αυτό. Επομένως, φροντίστε να εκπαιδεύσετε και να ενημερώσετε την ομάδα σας για το ψηφιακό σύστημα διαπιστευτηρίων πριν το ρυθμίσετε. Πείτε τους πώς μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των προκλήσεων της ομάδας σας και στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητάς σας.
  • Σχέδιο αποτελεσματικής υλοποίησης: Για να εφαρμόσετε με επιτυχία μια πλατφόρμα ψηφιακών διαπιστευτηρίων, πρέπει να κάνετε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα.
    • Θα σας βοηθήσει να μάθετε όλες τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε και τρόπους για να τις ξεπεράσετε χρησιμοποιώντας το εργαλείο.
    • Θα σας επιτρέψει επίσης να εντοπίσετε και να επιλύσετε προβλήματα. Ξεκινήστε ανοίγοντας την πλατφόρμα σε ένα μικρό τμήμα ή περιοχή στον οργανισμό σας. Αυτό θα αναλύσει τις αντιδράσεις των συμμετεχόντων και στη συνέχεια θα ξεκουραστεί σταδιακά με καλύτερο προγραμματισμό.
  • Συνεργασία: Η δημιουργία ψηφιακών σημάτων και πιστοποιητικών απαιτεί άφθονο προγραμματισμό και δεξιότητες. Ως εκ τούτου, μπορεί να ζητήσετε βοήθεια από πολλούς οργανισμούς για να κάνετε την κυκλοφορία ομαλή.

Πώς μπορεί να βοηθήσει το Sertifier;

Το Sertifier είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας σημάτων που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε, να στείλετε και να παρακολουθείτε επαγγελματικά ψηφιακά σήματα. Αυτή η λύση ψηφιακού σήματος θα σας βοηθήσει να ανταμείψετε τους μαθητές, τους υπαλλήλους ή τους συμμετέχοντες με ασφαλή και αυθεντικά πιστοποιητικά και σήματα.

Το εμπιστεύονται χιλιάδες πάροχοι εκπαίδευσης, εταιρείες, πανεπιστήμια και ενώσεις. Μερικοί αξιόλογοι οργανισμοί που χρησιμοποιούν το Sertifier είναι το Πανεπιστήμιο του Τέξας, η Philip Morris International, η GrowthTribe, η Sanofi και άλλα.

Η χρήση αυτού του λογισμικού διαχείρισης ψηφιακού σήματος είναι εύκολη. Αυτοματοποιεί τη συνολική διαδικασία δημιουργίας και διανομής σημάτων που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να μοιραστείτε με άλλους μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος. Διαθέτει ομαλή διεπαφή, χρήσιμες δυνατότητες και δυνατότητα ενσωμάτωσής του με άλλα εργαλεία.

Συνολικά, το Sertifier φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο εκπαιδευτικοί και οργανισμοί δημιουργούν και διανέμουν επαληθευμένα πιστοποιητικά και σήματα.

Χαρακτηριστικά

Έκδοση Ψηφιακών Πιστοποιητικών

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε και να στείλετε πιστοποιητικά και σήματα στον αυτόματο πιλότο με τη διαισθητική, φιλική προς το χρήστη διεπαφή του Sertifier. Για τη δημιουργία τους, θα λάβετε πολλά χαρακτηριστικά, όπως:

  • Βιβλιοθήκη δεξιοτήτων: Διαφορετικοί οργανισμοί μπορεί να προσφέρουν διαφορετικούς τύπους μαθημάτων και εκπαίδευσης. Και το Sertifier έχει μια βιβλιοθήκη δεξιοτήτων με ποικιλία σχεδίων. Έτσι, αντί να επιλέξετε οποιοδήποτε τυχαίο σχέδιο, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με το σύνολο δεξιοτήτων που έχει αποκτήσει ένας εκπαιδευόμενος και να δημιουργήσετε ανάλογα πιστοποιητικά.
  • Επαγγελματικά σχέδια: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης για να σχεδιάσετε τα σήματα και τα πιστοποιητικά σας. Θα έχει εκπληκτικά σχεδιαστικά στοιχεία και είναι εύκολο στη χρήση απλά σύροντας και αφήνοντας τα στοιχεία που σας αρέσουν. Το Sertifier προσφέρει επίσης εντυπωσιακά πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή να ανεβάσετε αυτό που φτιάχνετε από την αρχή.
  • Προσαρμοσμένες μεταβλητές: Χρησιμοποιώντας αυτήν την αυτοματοποιημένη πλατφόρμα πιστοποιητικών, μπορείτε να τοποθετήσετε διαφορετικές μεταβλητές στο σχέδιο που εργάζεστε. Επίσης, θα τοποθετήσει αυτόματα τις προσαρμοσμένες πληροφορίες κερδοφορίας στο σχέδιο κατά τη δημιουργία του πιστοποιητικού.
  • Αποδεικτικά στοιχεία: Θα γνωρίσετε σημαντικά πράγματα όπως την ώρα που διεξήχθη το μάθημα, εάν ο μαθητής είχε περάσει από τεστ κατά τη διάρκεια του μαθήματος κ.λπ. Μπορείτε επίσης να δείτε εάν το μάθημα έχει εγγραφή βίντεο. Χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία, θα επιτρέψετε στους δικαιούχους πιστοποιητικών να θυμούνται το μάθημα που έχουν ολοκληρώσει.
  Πώς να δημιουργήσετε ένα πρότυπο Φύλλων Google

Ανοίξτε τα σήματα

Μπορείτε να δημιουργήσετε ανοιχτά σήματα με τη βοήθεια ενός εύχρηστου σχεδιαστή σημάτων και να τα επιβραβεύσετε στους μαθητές. Θα βοηθήσει στην επαλήθευση των δεξιοτήτων και των επιτευγμάτων τους.

Επιπλέον, τα σήματα του Sertifier είναι συμβατά με το IMS Global Open Badges 2.0. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται παρακάτω θα προστεθούν αυτόματα σε ένα αρχείο σήματος που δημιουργείται και θα επιτρέπεται η κοινή χρήση τους σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

  • Όνομα σήματος και διεύθυνση URL
  • Κερδίζοντας αποδεικτικά στοιχεία
  • Πληροφορίες για τους κερδισμένους
  • Εκδότης φορέας
  • Ημερομηνία έκδοσης
  • Ημερομηνία λήξης
  • Κερδισμένες δεξιότητες

Επωνυμία

Το Sertifier προσφέρει μια premium λειτουργία λευκής ετικέτας για να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την εικόνα της επωνυμίας σας. Η χρήση πλήρως επώνυμων σημάτων και πιστοποιητικών θα σας βοηθήσει επίσης να βελτιώσετε την προβολή σας στο διαδίκτυο. Θα λάβετε χαρακτηριστικά όπως:

  • Προσαρμοσμένος τομέας: Όλα τα σήματα και τα πιστοποιητικά σας θα παρουσιάζονται στον τομέα σας για να κάνουν τον παραλήπτη να αισθάνεται πιο άνετα.
  • Γραμμή πλοήγησης: Μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση URL προορισμού του κουμπιού στη γραμμή πλοήγησης. Θα σας επιτρέψει να λαμβάνετε επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας από κάθε σήμα ή πιστοποιητικό που εκδίδετε.
  • Βιβλιοθήκη πιστοποιητικών: Θα σας δοθεί μια βιβλιοθήκη πιστοποιητικών με μια σελίδα επαλήθευσης για την επαλήθευση κάθε σήματος, διαπιστευτηρίου και πιστοποιητικού.
  • Μεταδεδομένα: Υπάρχει μια επιλογή τροποποίησης των μεταδεδομένων της σελίδας επαλήθευσης. Θα σας βοηθήσει να κάνετε τα πιστοποιητικά να φαίνονται καλύτερα όταν τα μοιράζεστε με άλλους.

Ασφάλεια Δεδομένων και Απόρρητο

Το Sertifier εστιάζει στην ασφάλεια και το απόρρητο, δεδομένων των αυξανόμενων διαδικτυακών κινδύνων. Αποθηκεύει τα δεδομένα σας σε ένα ασφαλές κέντρο δεδομένων με πιστοποίηση SOC 2 επιπέδου 3.

Η Sertifier χρησιμοποιεί επίσης τις υπηρεσίες Web Amazon (AWS) για την υποστήριξη της υποδομής δεδομένων της. Επιπλέον, είναι επίσης συμβατό με το GDPR. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους κινδύνους συμμόρφωσης.

Κοινωνική κοινή χρήση

Μπορείτε να επιτρέψετε στους μαθητές να μοιράζονται τα σήματα και τα διαπιστευτήριά τους στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το LinkedIn, το Twitter, το Facebook κ.λπ. Χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να γίνει αυτό και να γίνουν αντιληπτοί από πιθανούς εργοδότες.

Analytics

Η μέτρηση της απόδοσης των διαπιστευτηρίων σας είναι σημαντική. Θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε προβλήματα και να τα διορθώσετε για να βελτιώσετε τα ποσοστά αφοσίωσης. Με το Sertifier, μπορείτε να παρακολουθείτε τα σήματα και τα πιστοποιητικά σας και τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές χρησιμοποιούν τα εκδοθέντα διαπιστευτήριά τους.

  • Κορυφαίες δεξιότητες: Εξετάζοντας τις λεπτομερείς αναφορές, μπορείτε να ανακαλύψετε τα κορυφαία ταλέντα εντός του οργανισμού και του ιδρύματός σας. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας, ενώ θα χρησιμοποιήσετε τα δυνατά σας σημεία στο μέγιστο.
  • Κοινή χρήση και κλικ: Μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε σήμα και πιστοποιητικό που αποστέλλεται στους κερδισμένους και να ελέγξετε τον αριθμό των κλικ και των κοινοποιήσεων. Θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις προσπάθειες οργανικού μάρκετινγκ.
  • Εξαγωγή: Μπορείτε να εξαγάγετε όλες τις αναφορές από το Sertifier στο MS Excel με ένα μόνο κλικ. Τώρα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
  • Αναφορές κλάδου: Χρησιμοποιώντας αναφορές κλάδου, θα γνωρίσετε άλλους παίκτες στον κλάδο σας. Μπορείτε να προσέχετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους και να ανακαλύψετε τρόπους για να είστε μπροστά στον αγώνα.

Ενσωματώσεις

Το Sertifier σάς επιτρέπει να το ενσωματώσετε με μια πλατφόρμα e-learning ή ένα Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης (LMS). Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω της βιβλιοθήκης API του. Μερικές από τις λύσεις με τις οποίες ενσωματώνεται είναι οι Zapier, Zoom, Salesforce, HubSpot, Gmail, Facebook, Slack, Moodle, Canvas, ActiveCampaign και άλλες.

Οφέλη

Μερικά από τα οφέλη της χρήσης Sertifier είναι:

  • Αυτοματοποίηση της διαδικασίας αποστολής ψηφιακών πιστοποιητικών και σημάτων για εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας
  • Παρακολούθηση και επαλήθευση πιστοποιητικών και σημάτων και εύρεση του τρόπου χρήσης τους
  • Λευκή επισήμανση των διαπιστευτηρίων για να αναδείξει την επωνυμία σας και να βελτιώσει την παρουσία της στο διαδίκτυο
  • Εύκολο στη χρήση διεπαφή χρήστη με επιλογές όπως μεταφορά και απόθεση για εύκολη δημιουργία πιστοποιητικών και σημάτων
  • Κοινή χρήση διαπιστευτηρίων με ένα κλικ για την προβολή δεξιοτήτων και γνώσεων που αποκτήθηκαν με πιθανούς εργοδότες και κοινωνικά δίκτυα
  • Η αλληλεπίδραση API με διαφορετικές πλατφόρμες εκμάθησης θα σας βοηθήσει να φέρετε τα πάντα κάτω από μια απλή ομπρέλα και να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας.

Ποιος χρησιμοποιεί το Sertifier;

Χιλιάδες οργανισμοί από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Sertifier, συμπεριλαμβανομένων:

  • Κ-12
  • Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
  • Παρόχους εκπαίδευσης και μαθημάτων
  • εταιρειών
  • ΜΜΕ και ΜΜΕ
  • MOOC
  • Startups
  • Ελεύθερους επαγγελματίες
  • Πρακτορεία
  50 πιο όμορφες εικόνες ταπετσαρίας

Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Sertifier

Το να ξεκινήσετε και να εργάζεστε με το Sertifier είναι απλό. Εφόσον υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο Sertifier χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού, θα εισαγάγετε το όνομα, το επώνυμο, το email, το τηλέφωνο και το όνομα του οργανισμού σας και θα δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

Μόλις ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος, μπορείτε να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε το πιστοποιητικό και το σήμα σας με βάση τις απαιτήσεις σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να προχωρήσετε με το Sertifier:

Βήμα 1: Δημιουργήστε ένα πιστοποιητικό

Χρησιμοποιήστε τον ψηφιακό κατασκευαστή σημάτων της Sertifier για να σχεδιάσετε εύκολα τα σήματα σας. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε στοιχεία διαπιστευτηρίων και δεδομένα σχετικά με το επίτευγμα ενός υποψηφίου. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το σήμα ή το πιστοποιητικό με μερικά κλικ.

Βήμα 2: Δημοσίευση και κοινή χρήση

Αφού δημιουργήσετε το σήμα σας, μπορείτε να το ελέγξετε και να το δημοσιεύσετε μέσω του προγράμματος δημιουργίας σημάτων. Το καλό είναι ότι το Sertifier θα σας επιτρέψει επίσης να δημιουργήσετε σήματα μαζικά, ώστε να μην κάνετε τα πάντα ξεχωριστά για κάθε σήμα, εξοικονομώντας σας άφθονο χρόνο.

Η πλατφόρμα θα παρέχει επίσης στους κερδισμένους σήματα έναν σύνδεσμο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν πρόσβαση στο πιστοποιητικό τους και να το μοιραστούν στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θα τους βοηθήσει να επιδείξουν τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους σε έναν συγκεκριμένο τομέα με όλες τις λεπτομέρειες.

Βήμα 3: Παρακολούθηση αφοσίωσης

Μόλις διανείμετε τα σήματα, δεν έχετε τελειώσει. Πώς θα ξέρατε αν το αντιλήφθηκαν καλά οι κερδισμένοι και τα άτομα με τα οποία μοιράζονταν τα σήματα;

Μην ανησυχείς. μπορείτε να παρακολουθείτε πώς αλληλεπιδρούν οι κερδισμένοι με τα ψηφιακά σήματα και να μάθετε την παρουσία στο διαδίκτυο που έχει δημιουργήσει η επωνυμία σας. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε όλα τα δημοσιευμένα πιστοποιητικά και τα διαπιστευτήριά σας.

Τιμολόγηση

Υπάρχουν τέσσερα μοντέλα τιμολόγησης:

  • ΔΩΡΕΑΝ: είναι δωρεάν. Περιλαμβάνει λειτουργίες – έως 20 παραλήπτες, βιβλιοθήκη δεξιοτήτων, επαγγελματικά πρότυπα, αυτοματισμό και επισκόπηση και αναφορές κοινού.
  • Βασικά: Ξεκινά από 25 $. Περιλαμβάνει 250/500/1000 παραλήπτες, αναφορές παρακολούθησης, πρόσβαση κλειδιού API και επωνυμία υψηλής ποιότητας.
  • Υπέρ: Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεών τους για να λάβετε την τιμολόγηση. Θα περιλαμβάνει προσαρμοσμένους παραλήπτες, επωνυμία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συλλογές, αναλύσεις μάρκετινγκ και αφοσίωσης και βελτιωμένη επωνυμία.
  • Επιχείρηση: Αποκτήστε μια κατάλληλη δομή τιμολόγησης με βάση τις ακριβείς απαιτήσεις σας.

Εναλλακτικές

Πιστοποιών

Το Certifier είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα έκδοσης πιστοποιητικών. Η υποδομή ψηφιακών διαπιστευτηρίων του προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να στείλετε πιστοποιητικά. Διαθέτει πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως πρόγραμμα δημιουργίας πιστοποιητικών, αναλυτικά στοιχεία, πρότυπα, επιλογές ασφαλείας κ.λπ., για να απλοποιήσει τη δημιουργία πιστοποιητικών.

Τα πιστοποιητικά που δημιουργούνται από αυτήν την αξιόπιστη πλατφόρμα θα σας βοηθήσουν να δείξετε την εμπειρία και τις γνώσεις σας συνοπτικά και ξεκάθαρα. Αυτή η λύση είναι χρήσιμη για διάφορους σκοπούς, από τη δημιουργία ψηφιακών διαπιστευτηρίων και πιστοποιητικών έως την έκδοση, την επαλήθευση, την κοινή χρήση και τη διαχείρισή τους.

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

  • Προσαρμόσιμα αντικείμενα, κείμενο και γραμματοσειρές
  • 300+ πρότυπα
  • Εξατομίκευση για στυλ, χρώματα και branding
  • Η επιλογή αλλαγής μεγέθους πιστοποιητικού
  • Προσαρμόσιμα και δυναμικά χαρακτηριστικά
  • Αβίαστη διαχείριση παραληπτών
  • Marketing Analytics

Το Certifier είναι χρήσιμο για μαθήματα, εναλλακτική εκπαίδευση, διαδικτυακά σεμινάρια και συνέδρια, εταιρική εκπαίδευση, εκδηλώσεις και συμπόσια, boot camps και εργαστήρια και εταιρείες προϊόντων. Αποκτήστε δωρεάν ή επιλέξτε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που ξεκινά από $19/μήνα.

Αξιόπιστος

Το Accredible είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες πλατφόρμες για ψηφιακά πιστοποιητικά και σήματα. Είτε μεταβαίνετε από το έντυπο στο ψηφιακό μέσο, ​​είτε θέλετε να βελτιώσετε τα τρέχοντα πιστοποιητικά σας είτε ξεκινήσετε από το μηδέν είναι υπέροχο.

Αυτή η πλατφόρμα θα χειρίζεται κάθε διαπίστευση, όπως προϊόν και επαγγελματική κατάρτιση, τριτοβάθμια εκπαίδευση κ.λπ., ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη βελτίωση των μαθησιακών εμπειριών. Τα σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  • Επιλογές λευκής ετικέτας και επωνυμίας για την προβολή της επωνυμίας σας
  • Πιστοποιητικά με δυνατότητα κοινής χρήσης
  • Ψηφιακή διαπίστευση πλήρους υπηρεσίας για σήματα, πιστοποιητικά, διπλώματα, ψηφιακά πορτοφόλια και διαπιστευτήρια blockchain σε ένα μόνο μέρος
  • Προηγμένα εργαλεία για δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία

Η τιμή του ξεκινά από 960$/έτος.

Τελικές Λέξεις

Ένα ψηφιακό σήμα και μια πλατφόρμα πιστοποίησης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι τα διαπιστευτήρια είναι αυθεντικά και να αποφευχθεί η ζημιά στη φήμη. Πλατφόρμες όπως το Sertifier φέρνουν επανάσταση στο σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα, το οποίο κινείται γρήγορα στο διαδίκτυο.

Έτσι, αυτή η λύση μπορεί να δημιουργήσει, να μοιραστεί και να παρακολουθεί το πιστοποιητικό σας με ευκολία και ασφάλεια.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τις καλύτερες πλατφόρμες κατασκευαστών και εκδοτών ψηφιακών πιστοποιητικών.