Πώς να δείτε το ιστορικό βίντεο που παρακολουθείτε στο Instagram

Ο τρόπος που το Instagram παρουσίασε τους τροχούς στους θεατές του ήταν εξαιρετικός. Οι άνθρωποι έχουν μανία με τα δημοφιλή και συναρπαστικά βίντεο με τροχούς από τότε που ο οργανισμός εισήγαγε τη λειτουργία τροχών. Είναι αρκετά σαγηνευτικά και κάθε βίντεο προσφέρει στους θεατές κάτι φρέσκο. Οποιοσδήποτε ειδικός θα σας πει ότι οι τροχοί παράγουν περισσότερες προβολές και αφοσίωση στο Instagram από οποιοδήποτε άλλο είδος περιεχομένου. Οι τροχοί θεωρούνται ως μια δημοφιλής πηγή υλικού για τους Instagrammers για κάποιο λόγο. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενσωματωμένα εργαλεία στο Instagram που επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν βίντεο ή να προβάλλουν το ιστορικό τους. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να δείτε το ιστορικό των τροχών Instagram που έχετε παρακολουθήσει. Παρόλο που υπάρχει ένα εργαλείο στο Instagram που σας επιτρέπει να δείτε τους κυλίνδρους που σας αρέσουν. Αν είστε χρήστης του Instagram αναρωτιέστε πώς να δείτε το ιστορικό βίντεο παρακολούθησης του Instagram; Μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος! Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με το πώς να προβάλετε πρόσφατα βίντεο στο Instagram και το ιστορικό Instagram στο τηλέφωνό μου.

Πώς να δείτε το ιστορικό βίντεο που παρακολουθείτε στο Instagram

Θα μάθετε πώς να βλέπετε το ιστορικό βίντεο παρακολούθησης του Instagram περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για το ιστορικό του Instagram στο τηλέφωνό μου λεπτομερώς.

Μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο που παρακολουθήσατε στο Instagram;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε κάθε βίντεο που παρακολουθήσατε στο Instagram επειδή οι τροχοί δεν διαθέτουν ενσωματωμένη λειτουργία ιστορικού παρακολούθησης για το Instagram. Ωστόσο, μπορείτε να ελέγξετε τους κυλίνδρους που σας αρέσουν και τους αποθηκευμένους ως εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης για να ελέγξετε το ιστορικό προβολής κυλίνδρων.

  Πώς να αντιστρέψετε την αναζήτηση εικόνων στο Instagram

Πώς μπορώ να δω τις πρόσφατες προβολές στο Instagram; Πώς να δείτε βίντεο που είδατε πρόσφατα στο Instagram;

Δεν υπάρχει ενσωματωμένη λειτουργία στο Instagram που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν πρόσφατα βίντεο ή ιστορικά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να δείτε το ιστορικό των τροχών Instagram που έχετε παρακολουθήσει. Υπάρχουν δύο μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε ένα βίντεο που είδατε πρόσφατα στο Instagram και όλες λειτουργούν αρκετά καλά. Αυτές είναι οι δύο μέθοδοι για την προβολή του ιστορικού βίντεο παρακολούθησης Instagram σε Android και iOS. Αν και δεν είναι απλό, το να σας αρέσει ή να αποθηκεύετε τα Reels είναι έξυπνες λύσεις για να ξαναδείτε αργότερα ένα σύντομο βίντεο που σας άρεσε.

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να δείτε βίντεο που είδατε πρόσφατα στο Instagram με μερικά εύκολα βήματα.

Μέθοδος 1: Βρείτε κυλίνδρους που σας αρέσουν

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ.

4. Στη συνέχεια, από το αναδυόμενο μενού, επιλέξτε Η δραστηριότητά σας.

5. Κάντε κλικ στο Αλληλεπιδράσεις.

6. Κάντε κλικ στο Likes.

7. Μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν σε μορφή πλέγματος εδώ.

Μέθοδος 2: Παρακολούθηση των αποθηκευμένων τροχών σας

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ > εικονίδιο χάμπουργκερ > Αποθηκευμένο.

3. Με αυτόν τον τρόπο θα εμφανιστούν οι ιδιωτικά αποθηκευμένες αναρτήσεις σας στον λογαριασμό σας.

Πώς να δείτε το ιστορικό βίντεο που παρακολουθείτε στο Instagram; Πώς να ελέγξετε το ιστορικό βίντεο που παρακολουθήσατε στο Instagram;

Προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να προβάλετε ξανά τους κυλίνδρους του Instagram που απολαμβάνατε στο παρελθόν; Ακόμα κι αν το Instagram δεν έχει ακόμη δημιουργήσει μια ενσωματωμένη λειτουργία που σας επιτρέπει να εξετάζετε γρήγορα το ιστορικό παρακολούθησης, μπορείτε να εφαρμόσετε μερικές λύσεις. Διαβάστε και ακολουθήστε τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω για να δείτε τα βίντεο ή τους κυλίνδρους που σας αρέσουν και έχουν αποθηκευτεί στο Instagram.

  Σας ειδοποιεί το Instagram όταν κάποιος συνδέεται στον λογαριασμό σας;

Πώς βρίσκετε ένα συγκεκριμένο βίντεο στο Instagram;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να χρησιμοποιήσετε το Instagram για να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο βίντεο; Μπορείτε να το πετύχετε με τον ήχο από αυτό το βίντεο. Χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο ήχο στο Instagram, μπορείτε να βρείτε Reels χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε τη μουσική εκ των προτέρων για αυτό. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να βρείτε ένα συγκεκριμένο βίντεο στο Instagram με μερικά εύκολα βήματα

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας και πατήστε στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού για να εμφανιστεί η γραμμή αναζήτησης.

2. Εισαγάγετε και αναζητήστε το όνομα του ήχου, του τίτλου του τραγουδιού ή του καλλιτέχνη που θέλετε να αναζητήσετε στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης.

3. Πατήστε στην καρτέλα Ήχος από το επάνω μενού.

4. Από τα αποτελέσματα ήχου, εντοπίστε το επιθυμητό βίντεο που θέλετε να δείτε ξανά.

Πώς να βρείτε το Ιστορικό των παρακολουθούμενων τροχών του Instagram; Πώς να δείτε το Ιστορικό των Παρακολούθησης Κυλίνδρων στο Instagram;

Η δραστηριότητα κάθε χρήστη στο Instagram καταγράφεται με πλήρη λεπτομέρεια. Αυτό το αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων είναι ένας λεπτομερής λογαριασμός όλων των δραστηριοτήτων της εφαρμογής σας. Μπορείτε να λάβετε και να λάβετε αυτήν την ολοκληρωμένη αναφορά δραστηριότητας χρησιμοποιώντας το Instagram στον υπολογιστή σας.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα σύνδεσης Instagram στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ > Προφίλ επιλογή.

3. Κάντε κλικ στο Επεξεργασία προφίλ.

4. Επιλέξτε την επιλογή Απόρρητο και ασφάλεια.

5. Στο μενού Απόρρητο και ασφάλεια, βρείτε την ενότητα Λήψη δεδομένων και κάντε κλικ στην επιλογή Αίτημα λήψης.

6. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και επιλέξτε HTML ή JSON σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας στην ενότητα Μορφή πληροφοριών.

7. Κάντε κλικ στο Επόμενο.

8. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο κουμπί Αίτημα λήψης.

9. Περιμένετε να εμφανιστεί η αλληλογραφία Instagram στο email που παρείχατε.

Σημείωση: Μπορεί να χρειαστούν 14 ημέρες για να λάβετε την αλληλογραφία ανάκτησης.

10. Ανοίξτε την αλληλογραφία που σας αποστέλλεται από το Instagram με τον τίτλο Οι πληροφορίες σας στο Instagram και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη πληροφοριών.

  Πώς να δείτε τη λίστα αποκλεισμένων μου στο Instagram

11. Αφού ανακατευθυνθείτε στη σελίδα σύνδεσης, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

12. Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη πληροφοριών για λήψη του αρχείου zip.

13. Αποσυμπιέστε το ληφθέν αρχείο χρησιμοποιώντας 7-zip ή WinRAR στην τοποθεσία που προτιμάτε.

14. Ανοίξτε τον φάκελο που έχει εξαχθεί και αναζητήστε τον φάκελο σχολίων.

15Α. Εάν το αρχείο μηνύματος είναι σε μορφή HTML, κάντε διπλό κλικ πάνω του και θα ανοίξει στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας.

15Β. Εάν το αρχείο μηνύματος είναι σε μορφή JSON, κάντε δεξί κλικ πάνω του, επιλέξτε Άνοιγμα με και επιλέξτε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Αυτό το αρχείο έχει όλους τους ενεργούς συνδέσμους προς τους κυλίνδρους που έχετε επισκεφτεί στο Instagram.

Πώς μπορώ να δω το ιστορικό μου Instagram στο τηλέφωνό μου;

Το Instagram μπορεί να αποκαλύψει τα προηγούμενα ονόματα χρήστη, τα πλήρη ονόματα και το βιογραφικό σας υλικό από οποιαδήποτε στιγμή στο παρελθόν θα εμφανίζονται επίσης. Μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό του λογαριασμού σας και να παρακολουθείτε όλες τις αλλαγές που έχετε κάνει από τότε που τον ανοίξατε για πρώτη φορά, μεταβαίνοντας στην ενότητα Η δραστηριότητά σας στο προφίλ σας στο Instagram. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να δείτε το ιστορικό Instagram στο τηλέφωνό μου με μερικά απλά βήματα:

Σημείωση: Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή Instagram για Android και iPhone.

1. Ανοίξτε το Instagram. και πατήστε στο εικονίδιο αναζήτησης από κάτω.

2. Πατήστε στο εικονίδιο προφίλ > εικονίδιο χάμπουργκερ > Η δραστηριότητά σας > Ιστορικό λογαριασμού.

3. Μπορείτε να δείτε όλη τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας ανά έτος.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τέτοια δεδομένα ή ρυθμίσεις από το ιστορικό του λογαριασμού σας πατώντας τις ενημερώσεις που κάνατε στον λογαριασμό σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να πατήσετε τον κωδικό πρόσβασης που αλλάξατε προηγουμένως στο ιστορικό του λογαριασμού σας για να κάνετε άλλη αλλαγή.

Πώς να δείτε τους τροχούς που παρακολουθήσατε πρόσφατα στο Instagram στο κινητό;

Το Instagram δεν διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται σε πρόσφατα ή παλιά βίντεο που παρακολουθούν. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ιστορικό των τροχών Instagram που έχετε δει. Υπάρχουν δύο τρόποι για να δείτε ένα ιστορικό βίντεο παρακολούθησης Instagram. Εάν σας άρεσαν ή αποθηκεύσατε τους κυλίνδρους που παρακολουθήσατε πρόσφατα, μπορείτε να τους βρείτε στις ενότητες Η δραστηριότητά σας και Αποθηκευμένα αντίστοιχα. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να δείτε τους κυλίνδρους που σας αρέσουν και τους αποθηκευμένους στο Instagram.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να βλέπετε το ιστορικό βίντεο παρακολούθησης του Instagram και το ιστορικό Instagram στο τηλέφωνό μου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.