Τι γίνεται αν ο λογαριασμός σας Uber απενεργοποιηθεί οριστικά;

Η Uber είναι μια αμερικανική εταιρεία που προσφέρει κινητικότητα ως υπηρεσία, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να κάνουν κράτηση για ταξί και οδηγό για μεταφορά. Προσφέρει επίσης παράδοση φαγητού μέσω Uber Eats, παράδοση πακέτων, υπηρεσίες ταχυμεταφορών και ενοικίαση ηλεκτρικών ποδηλάτων. Η Uber δεν κατέχει κανένα όχημα και επιτρέπει σε οποιονδήποτε να εγγραφεί ως οδηγός Uber ενώ δίνει προμήθεια από κάθε κράτηση. Είστε χρήστης της Uber που αντιμετωπίζει προβλήματα στη χρήση της Uber και αναρωτιέστε γιατί ο λογαριασμός σας αποκλειστεί από την Uber; Και ποια βήματα πρέπει να κάνετε για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Uber; Καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με το Uber, όπως γιατί ο λογαριασμός σας Uber απενεργοποιήθηκε οριστικά και εάν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Uber εάν απενεργοποιηθεί. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Τι γίνεται αν ο λογαριασμός σας Uber απενεργοποιηθεί οριστικά;

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι γίνεται εάν ο λογαριασμός σας Uber απενεργοποιηθεί οριστικά και πώς μπορείτε να τον επαναφέρετε λεπτομερώς σε αυτό το άρθρο.

Μπορείτε να σας αποκλειστεί από την Uber;

Ναι, μπορείτε να λάβετε αποκλεισμό από την Uber επειδή η Uber διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τον λογαριασμό συνεργάτη Uber ανά πάσα στιγμή. Οι κύριοι λόγοι πίσω από αυτήν την απαγόρευση μπορεί να είναι η παραβίαση του κώδικα συμπεριφοράς της Uber, οι χαμηλές βαθμολογίες, τα υψηλά ποσοστά ακύρωσης, οι αναφορές χρηστών εναντίον σας, η έλλειψη εγγράφων και η σύλληψη του λογαριασμού σας σε ορισμένες δραστηριότητες απάτης. Θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότεροι λόγοι, αλλά εάν ο λογαριασμός σας Uber αποκλειστεί, θα λαμβάνετε αλληλογραφία από την Uber αναφέροντας τον λόγο για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας Uber.

Τι συμβαίνει εάν η Uber απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας;

Εάν η Uber απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας:

  • Δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε καμία από τις υπηρεσίες της Uber.
  • Επίσης, μόλις απενεργοποιηθεί οριστικά ο λογαριασμός σας στο uber, θα χαθούν όλες οι πιστώσεις και η επιστροφή μετρητών που κερδίσατε και αποθηκεύτηκαν στον παλιό σας λογαριασμό.
  • Εάν είστε οδηγός Uber, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Uber για να αποδεχτείτε ή να λάβετε αιτήματα ταξιδιού.
  Τρόπος χρήσης της ενσωματωμένης δυνατότητας γεωγραφίας στο Microsoft Excel

Τι γίνεται αν ο λογαριασμός σας Uber απενεργοποιηθεί οριστικά;

Εάν ο λογαριασμός σας Uber απενεργοποιηθεί οριστικά, θα απενεργοποιηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών διαγραφής λογαριασμού Uber. Τυχόν αχρησιμοποίητες πιστώσεις, προσφορές ή κίνητρα θα διαγραφούν μετά από 30 ημέρες επιπλέον των οριστική διαγραφή των πληροφοριών. Εντός 30 ημερών από την απενεργοποίηση, μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας εάν αποφασίσετε να μην τον διαγράψετε. Και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό, θα πρέπει απλώς να συνδεθείτε στο Ιστότοπος Uber με τον παλιό απενεργοποιημένο λογαριασμό εντός 30 ημερών.

Μπορείτε να πάρετε πίσω τον λογαριασμό σας Uber;

Ναί. Εάν ο λογαριασμός σας uber απενεργοποιηθεί οριστικά ή έχετε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας Uber, μπορείτε να τον ανακτήσετε πραγματοποιώντας είσοδο σε αυτόν με διαπιστευτήρια λογαριασμού εντός 30 ημερών. Επειδή μετά από 30 ημέρες απενεργοποίησης, τυχόν αχρησιμοποίητες πιστώσεις, προσφορές ή κίνητρα μαζί με όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σας θα διαγραφούν οριστικά.

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας Uber που έχει απενεργοποιηθεί οριστικά;

Η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας Uber θα μπορούσε να είναι μια απογοητευτική εμπειρία για εσάς. Εάν η Uber σας ο λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί οριστικά, τα βήματα για την επανενεργοποίηση του λογαριασμού σας Uber θα εξαρτηθούν από τον λόγο για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας Uber. Ελέγξτε λοιπόν για το μήνυμα απενεργοποίησης που έστειλε η Uber αναφέροντας τον λόγο για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας και ακολουθήστε τα βήματα ανάλογα. Έχετε την επιλογή να επικοινωνήσετε με την Uber και να αμφισβητήσετε την απενεργοποίησή σας εάν ο λογαριασμός του προγράμματος οδήγησης έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά ή μόνιμα για οποιονδήποτε λόγο. Ακολουθούν οι περιπτώσεις για τις οποίες ο λογαριασμός σας μπορεί να έχει απενεργοποιηθεί με τις λύσεις για την επανενεργοποίησή του.

Περίπτωση Ι: Έλλειψη επικαιροποιημένων εγγράφων

Εάν ο λογαριασμός σας Uber έχει απενεργοποιηθεί λόγω ορισμένων εγγράφων που λείπουν ή είναι παλιά, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ο λογαριασμός σας θα επανενεργοποιηθεί αφού ανεβάσετε το έγγραφο σε αναμονή ή μια ενημερωμένη έκδοση του εγγράφου. Αυτές οι απενεργοποιήσεις μπορούν εύκολα να αποφευχθούν στο μέλλον, διασφαλίζοντας ότι διατηρείτε πάντα ενημερωμένα και ανεβασμένη τα έγγραφά σας.

  Πώς να προσθέσετε έναν λογαριασμό Gmail στο Outlook

Περίπτωση II: Χαμηλές βαθμολογίες

Ως οδηγός, η αξιολόγησή σας δείχνει την ποιότητα της δουλειάς σας και εάν η βαθμολογία σας πέσει χαμηλή, θα λάβετε μια προειδοποίηση και θα υποβληθείτε σε έλεγχο ποιότητας εάν οι αξιολογήσεις σας με αστέρια είναι κακές. Ο λογαριασμός προγράμματος οδήγησης Uber θα απενεργοποιηθεί εάν οι αξιολογήσεις σας δεν βελτιωθούν. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Ομάδα υποστήριξης της Uber και ζητήστε τους να παρέχουν εξειδικευμένα μαθήματα βελτίωσης, τα οποία θα βοηθήσουν τους οδηγούς της Uber να είναι πιο αποτελεσματικοί και αξιόπιστοι. Αυτά τα μαθήματα, ειδικά κατασκευασμένα για ατελείς οδηγούς, κοστίζουν συνήθως λιγότερο από 100 $ και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε τόσο αυτοπροσώπως όσο και διαδικτυακά. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, ανεβάστε το πιστοποιητικό επιτυχίας στον ιστότοπο της Uber και περιμένετε να επανενεργοποιηθεί ο μόνιμα απενεργοποιημένος λογαριασμός σας Uber.

Περίπτωση III: Παραβίαση των Οδηγιών κοινότητας της Uber

Εάν ο λογαριασμός σας Uber έχει απενεργοποιηθεί επειδή έχετε παραβιάσει το Οδηγίες κοινότητας Uber, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε. Αλλά έχετε την επιλογή να επικοινωνήσετε Βοήθεια Uber ή στείλτε τους email στο [email protected] και ζητήστε να ενεργοποιηθεί εκ νέου ο λογαριασμός σας. Η Uber θα εξετάσει το αίτημά σας και εάν δεν έχετε παραβιάσει κανέναν Κώδικα Δεοντολογίας της Uber, πιθανότατα ο λογαριασμός σας θα επανενεργοποιηθεί.

Περίπτωση IV: Αδράνεια

Εάν είστε ανενεργοί για 90 ημέρες, η Uber θα απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας Uber. Για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας, επικοινωνήστε με την Uber και υποβάλετε μια φόρμα επανενεργοποίησης στην οποία δηλώνετε ότι είστε πρόθυμοι να συνεχίσετε την οδήγηση ή την οδήγηση. Και πιθανότατα, η Uber θα επανενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας.

Ας ελπίσουμε ότι ακολουθώντας αυτές τις μεθόδους έχετε επανενεργοποιήσει με επιτυχία τον μόνιμα απενεργοποιημένο λογαριασμό σας Uber.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας Uber;

Εάν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί από την Uber, έχετε το δικαίωμα να επικοινωνήσετε με την Uber και να αμφισβητήσετε την απενεργοποίησή σας εάν ο λογαριασμός του προγράμματος οδήγησης έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά ή μόνιμα για οποιονδήποτε λόγο. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά την παραπάνω ενότητα για να κατανοήσετε τις διάφορες περιπτώσεις στις οποίες ο λογαριασμός σας μπορεί να έχει απενεργοποιηθεί και τις λύσεις για να καταργήσετε την απαγόρευσή του επίσης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Uber εάν απενεργοποιηθεί;

Ναι, εάν ο λογαριασμός σας uber απενεργοποιηθεί οριστικά, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Uber. Αλλά η Uber σάς επιτρέπει να εγγράψετε έναν μόνο λογαριασμό σε έναν μόνο αριθμό κινητού ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν για κάποιο λόγο ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί από την Uber, η Uber πρέπει να έχει αποκλείσει τα στοιχεία του προηγούμενου εγγεγραμμένου λογαριασμού σας. Επομένως, για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν νέο αριθμό κινητού τηλεφώνου και μια νέα διεύθυνση email.

  7 Καλές πηγές για να μάθετε αγγλική νοηματική γλώσσα

Μπορείτε να έχετε 2 λογαριασμούς Uber;

Ναι, μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς Uber για τον εαυτό σας. Η Uber σάς επιτρέπει να εγγράψετε έναν μόνο λογαριασμό σε έναν μόνο αριθμό κινητού τηλεφώνου ή διεύθυνση email. Για να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς Uber, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων και διευθύνσεις email.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν άλλο λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber;

Ναί. Σύμφωνα με την Uber, ένας οδηγός θα πρέπει να χρησιμοποιεί μόνο έναν λογαριασμό οδηγού Uber και κάθε πρόγραμμα οδήγησης πρέπει να έχει τον λογαριασμό του. Ένας αριθμός τηλεφώνου δεν μπορεί να συνδεθεί με περισσότερους από έναν λογαριασμούς. Παρόλα αυτά, πολλοί οδηγοί Uber διατηρούν πολλούς λογαριασμούς, αν και συνήθως το κάνουν χρησιμοποιώντας διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις email. Για να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς Uber, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων και διευθύνσεις email.

Μπορείτε να υποβάλετε ένσταση για την απενεργοποίηση της Uber;

Ναί. Εάν ο λογαριασμός σας είναι οριστικά απενεργοποιημένος, η Uber μπορεί να σας ειδοποιήσει μέσω email και μηνυμάτων εντός εφαρμογής σχετικά με τον λόγο της απενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε ένσταση κατά της απόφασης χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που παρέχεται σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η Uber θα εξετάσει το αίτημά σας και εάν δεν έχετε παραβιάσει κανέναν Κώδικα Δεοντολογίας της Uber, πιθανότατα ο λογαριασμός σας θα επανενεργοποιηθεί.

Μπορείτε να κάνετε μήνυση στην Uber για απενεργοποίηση του λογαριασμού σας;

Όχι. Η Uber εμπίπτει πλήρως στα νόμιμα δικαιώματά της να διαγράψει έναν λογαριασμό για διάφορους λόγους. Δεδομένου ότι είστε ανεξάρτητος εργολάβος, όχι υπάλληλος, ως οδηγός Uber, δεν μπορείτε να μηνύσετε την εταιρεία για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας Uber. Και σύμφωνα με το νόμο, ένας ανεξάρτητος εργολάβος μπορεί να απολυθεί χωρίς κανένα σημαντικό λόγο ή εξήγηση.

Πόσο διαρκεί η έρευνα Uber;

Όταν η Uber λαμβάνει ένα παράπονο για έναν οδηγό ή οποιοδήποτε ατύχημα, μια ομάδα της Uber εξετάζει την καταγγελία και κάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συμβάν. Η ομάδα μπορεί ακόμη και να επικοινωνήσει με τον επιβάτη για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με το συμβάν. Μια έρευνα για ένα τροχαίο ατύχημα προσπαθεί να προσδιορίσει εάν ο οδηγός της Uber μπορεί να έφταιξε για το ατύχημα. Αυτή η διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει έως και 3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη σοβαρότητα του συμβάντος.

***

Με αυτόν τον απλό οδηγό, ελπίζουμε να γνωρίζετε πλέον τα πάντα για την Uber και να έχετε απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως εάν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Uber εάν απενεργοποιηθεί και τι εάν ο λογαριασμός σας Uber απενεργοποιηθεί οριστικά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.