Τι είναι το Ring Security System και γιατί το χρειάζεστε;

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να είμαστε ασφαλείς στο σπίτι μας.

Όπως προχωρά ο κόσμος, υπάρχει σοβαρή ανάγκη για καλύτερη ασφάλεια στο σπίτι και σίγουρα θα πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Ενώ μπορείτε ακόμα να το αποφύγετε και να προσεύχεστε να πάνε όλα ομαλά, ένα καλύτερο σύστημα οικιακής ασφάλειας μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε τον έλεγχο των συμβάντων τις περισσότερες φορές.

Θα είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το σπίτι σας έχει σφιχτά λαβή για την ασφάλεια, η οποία έχει άμεσα αντίκτυπο στην ευημερία κάθε μέλους της οικογένειας.

Η εύρεση του σωστού συστήματος ασφαλείας για το σπίτι δεν είναι η πιο δύσκολη δουλειά. Στην πραγματικότητα, για να διευκολύνω τα πράγματα, σε αυτήν την ανάρτηση, θα το κοιτάξω Κλήση Ασφάλειας σπιτιούπου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και προτιμώμενες επιλογές για συστήματα ασφαλείας σπιτιού.

Αν ακούγεται ενδιαφέρον, τότε ας μάθουμε περισσότερα.

Τι είναι το Ring Home Security;

Για να το θέσουμε όσο πιο απλά γίνεται, η Ring Security διαθέτει μια δέσμη προϊόντων που σας βοηθούν να βελτιώσετε το συνολικό επίπεδο ασφάλειας του σπιτιού σας.

Είναι πολύ διαφορετικό από τα παραδοσιακά συστήματα οικιακής ασφάλειας που απαιτούν επαγγελματική βοήθεια και σας κλειδώνουν σε συμβόλαιο. Επίσης, δεν μπορείτε να τα μετακινήσετε από το ένα σπίτι στο άλλο.

Από την άλλη, το Ring Home Security είναι κυριολεκτικά DIY (κάντε το μόνοι σας). Μπορείτε να αγοράσετε τα επιθυμητά προϊόντα και να τα εγκαταστήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα: χωρίς ταλαιπωρία ή επιστήμη πυραύλων. Και το καλύτερο είναι ότι είναι φορητό. Μπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε μαζί σας όποτε αλλάζετε σπίτι.

Τα περισσότερα από τα προϊόντα τους συνοδεύονται είτε με πληκτρολόγιο είτε με εφαρμογή με την οποία μπορείτε να ελέγχετε και να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα που αποστέλλονται από τη συσκευή. Πολύ βολικό, πρέπει να πω.

Είναι επίσης σημαντικό να προσθέσουμε ότι όλα τα προϊόντα τους ακολουθούν το παράδειγμα της απλότητας, μαζί με τα βασικά χαρακτηριστικά. Παίρνετε την απαιτούμενη ασφάλεια σε ένα όμορφο και κομψό κομμάτι. Προσθέτει επίσης αυτή τη minimal εμφάνιση στο σπίτι σας που απευθύνεται σε όλους.

  Πώς να συγχρονίσετε επιλεκτικά φακέλους με το Google Drive

Επιπλέον, είναι ασύρματο και δεν έχει διαδικασία εγκατάστασης που εξαντλεί την ενέργειά σας. Είναι φτιαγμένο για οποιονδήποτε και για όλους εκεί έξω.

Οφέλη από τη χρήση του Ring Home Security

Ενώ υπάρχουν πολλά «γενικά» οφέλη από την αυστηρή λαβή της ασφάλειας του σπιτιού, εδώ είναι μερικά που εστιάζουν στη χρήση του Ring, ιδιαίτερα επειδή, λοιπόν, γι’ αυτό είστε εδώ. 😉

Ενσωματώσεις έξυπνου σπιτιού

Δεδομένου ότι το Ring ανήκει πλέον στην Amazon, είναι βέβαιο ότι θα ενσωματωθεί καλά με την Alexa, την τεχνολογία φωνητικού βοηθού τους. Ωστόσο, αυτό που το κάνει πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ενσωματώνεται ακόμη και με το Google Assistant και άλλες μάρκες.

Έτσι, κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Μπορείτε απλώς να ανοίξετε τον φωνητικό βοηθό σας και να του δώσετε εντολή να εκτελέσει ορισμένες ενέργειες στα προϊόντα Ring.

Προσιτή τιμή

Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα προγράμματα, πακέτα ή εταιρείες ασφάλειας για το σπίτι, η σειρά προϊόντων της Ring είναι αρκετά προσιτή και οικονομικά αποδοτική. Πληρώνετε μόνο μια εφάπαξ χρέωση και μπορείτε να τη διατηρήσετε για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Χωρίς επαναλαμβανόμενες χρεώσεις, χωρίς τέλη εγκατάστασης.

Για να το συμπληρώσετε, λαμβάνετε επίσης μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών Ring Protectτο οποίο καλύπτει την παρακολούθηση και την εγγραφή βίντεο για τα προϊόντα.

Δυνατότητα ανάμειξης και αντιστοίχισης άλλων προϊόντων Ring

Ένα άλλο θαυμάσιο πλεονέκτημα της χρήσης της Ring Home Security είναι ότι μπορείτε να συνδυάσετε και να συνδυάσετε οποιοδήποτε από τα προϊόντα τους για να καταλήξετε σε μια ολοκληρωμένη σουίτα οικιακής ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε χρήματα. Ένα ωραίο παράδειγμα θα ήταν η σύνδεση της Stick Up Camera με το Video Doorbell για μέγιστη ασφάλεια.

Εύκολο στην εγκατάσταση

Πιστεύω ότι το ανέφερα προηγουμένως, αλλά αξίζει να το ξαναπούμε ότι όλα τα προϊόντα της Ring εγκαθίστανται εξαιρετικά εύκολα, γι’ αυτό η διαδικασία είναι εντελώς DIY. Δεν θα χρειαστείτε καμία επαγγελματική βοήθεια με αυτό. Απλώς ακολουθήστε τις απλές οδηγίες που δίνονται και είστε έτοιμοι.

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο δημοφιλή προϊόντα της Ring που θα θέλατε να δείτε.

Χτύπησε το Video Doorbell 3 Plus

Αυτή η συσκευή που λειτουργεί με μπαταρία που ονομάζεται Ring Video Doorbell 3 Plus έχει μερικά πραγματικά προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως βελτιωμένη ανίχνευση κίνησης, τεχνολογία πριν το ρολό και προστιθέμενη ζώνη κοντά στην κίνηση. Λαμβάνετε επίσης βελτιωμένο Wi-Fi και προεπισκοπήσεις βίντεο διάρκειας 4 δευτερολέπτων, ώστε να γνωρίζετε τι συνέβη πριν από την ενεργοποίηση μιας κίνησης.

  Πώς να προσθέσετε ένα κουμπί Shazam στο Κέντρο ελέγχου του iPhone σας

Αυτό το κουδούνι πόρτας έχει ποιότητα βίντεο HD 1080p και σας επιτρέπει να ακούτε, να βλέπετε και να μιλάτε με οποιονδήποτε έξω από το τηλέφωνο, τον υπολογιστή ή το tablet σας. Μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κινητά όποτε πατάτε το κουδούνι της πόρτας σας ή εάν οι αισθητήρες κίνησης ενεργοποιούν οτιδήποτε.

Διαθέτει εξαιρετική νυχτερινή όραση και επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα με τα παρεχόμενα εργαλεία και να το συνδέσετε μέσω της εφαρμογής ring από οποιαδήποτε συσκευή της επιλογής σας. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα σε αυτήν την ανάρτηση, όλα τα προϊόντα της Ring μπορούν να ενσωματωθούν με το Amazon Alexa και το Video Doorbell 3 Plus δεν διαφέρει.

Μέσω της εφαρμογής Ring, μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε ζωντανή προβολή του τι συμβαίνει μπροστά από το κουδούνι της πόρτας. Επίσης, λαμβάνετε τακτικές ειδοποιήσεις για το έγκλημα και την ασφάλεια για να είστε πάντα ενήμεροι για αυτά τα πράγματα. Κυριολεκτικά αποκτάτε τον πλήρη έλεγχο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και μπορείτε να τροποποιήσετε τα δικαιώματα, τους λογαριασμούς χρηστών και άλλες λειτουργίες.

Ring Stick Up Cam

Η Ring Stick Up Cam είναι βασικά μια κάμερα ασφαλείας HD που διαθέτει ειδοποιήσεις που ενεργοποιούνται με κίνηση και δυνατότητα αμφίδρομης ομιλίας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το Amazon Alexa για πρόσθετη ασφάλεια και ευκολία. Μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, και σας επιτρέπει να βλέπετε, να ακούτε και να μιλάτε με ανθρώπους.

Ακολουθούν ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής:

  • Αφαιρούμενη μπαταρία
  • Ζωντανή προβολή για να παρακολουθείτε οποιαδήποτε στιγμή μέσω της εφαρμογής Ring
  • Μπορεί να τοποθετηθεί σε επίπεδη επιφάνεια ή να τοποθετηθεί σε τοίχο με τη βοήθεια ενός βραχίονα στήριξης
  • Χωρίς ακαταστασία, σχεδιασμός χωρίς καλώδιο
  • Ποιότητα βίντεο HD 1080p
  • Προηγμένη ανίχνευση κίνησης για να βρείτε την καλύτερη ρύθμιση για το σπίτι σας

Διαθέτει επίσης προσαρμοσμένες ρυθμίσεις απορρήτου που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ζώνες απορρήτου και να εστιάσετε σε σημαντικές περιοχές. Όποτε θέλετε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εγγραφή κίνησης, τον ήχο και τις ειδοποιήσεις, εάν θέλετε ένα ήσυχο περιβάλλον, γιατί, λοιπόν, η ψυχική ηρεμία είναι απαραίτητη.

Αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο στη ρύθμιση και μπορείτε να το συνδέσετε με όλες τις συσκευές Ring μέσω της εφαρμογής και να έχετε τον έλεγχο κάτω από τα δάχτυλά σας.

  Πώς να βελτιστοποιήσετε τα PDF που εξάγονται από το MS Word

Για να μην ξεχνάμε, έχει ένα κομψό και κομψό σχέδιο που προορίζεται για απλότητα και μινιμαλισμό.

Δαχτυλίδι Spotlight Cam

Με το συναγερμό σειρήνας και τη λειτουργία αμφίδρομης ομιλίας, το Ring’s Spotlight Cam σάς επιτρέπει να μιλάτε για να μιλάτε με επισκέπτες συνδέοντάς το σε συμβατές συσκευές Echo. Διαθέτει βίντεο HD 1080p με υπέρυθρη νυχτερινή όραση και ζωντανή προβολή. Επίσης, λαμβάνετε ενσωματωμένες λωρίδες φωτός LED και προστασία κλοπής εφ’ όρου ζωής, η οποία εγγυάται αντικατάσταση εάν κλαπεί η κάμερά σας.

Αυτή η συσκευή προστατεύει το σπίτι σας μέρα και νύχτα και σας ειδοποιεί μέσω τηλεφώνου, tablet ή υπολογιστή κάθε φορά που ανιχνεύεται κίνηση. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια δεύτερη μπαταρία για εφεδρικό ή ένα ηλιακό πάνελ για συνεχή ροή φόρτισης.

Είναι απίστευτα εύκολο στην εγκατάσταση, λειτουργεί με το Amazon Alexa και σας προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο μέσω της παρεχόμενης εφαρμογής, όπως όλα τα άλλα προϊόντα Ring.

Κουδούνισμα συναγερμού

Διαθέσιμο σε κιτ 5, 8 και 14 τεμαχίων, το Ring Alarm 2nd Gen είναι μια πολύ καλύτερη έκδοση της προηγούμενης κυκλοφορίας του (προφανώς) και κάνει εξαιρετική δουλειά παρέχοντάς σας ένα εξαιρετικό σύστημα οικιακής ασφάλειας. Ως πλευρικό χαρακτηριστικό, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την επαγγελματική παρακολούθηση 24/7 για πρόσθετη προστασία.

Αυτό το σύστημα συναγερμού DIY ήταν ψήφισε #1 για την ικανοποίηση των πελατών από την JD power το 2019, και επάξια. Είναι γεμάτο με μερικά από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να διατηρείτε το σπίτι σας προστατευμένο ανά πάσα στιγμή.

Μιλώντας αποκλειστικά για το κιτ 5 τεμαχίων, περιέχει πληκτρολόγιο, σταθμό βάσης, αισθητήρα επαφής, ανιχνευτή κίνησης και επέκταση εμβέλειας. Μπορείτε να αλλάξετε τις λειτουργίες συναγερμού και να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις κάθε φορά που ενεργοποιείται το σύστημα. Σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη συσκευή με τη βοήθεια της συμβατότητας Amazon Alexa.

Το σπουδαίο είναι ότι ανεξάρτητα από το κιτ κομματιών που θα επιλέξετε, μπορείτε να προσθέσετε πρόσθετα εξαρτήματα και αξεσουάρ ανά πάσα στιγμή στο μέλλον. Είναι επίσης πολύ εύκολο να το ρυθμίσετε. Απλώς συνδέστε το σταθμό βάσης σας, συνδέστε τον στο WiFi μέσω της εφαρμογής Ring και, τέλος, τοποθετήστε τους αισθητήρες σε ιδανικές τοποθεσίες.

συμπέρασμα

Ελπίζω αυτό το άρθρο σχετικά με το Ring να σας δώσει μια ιδέα για το πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι από άποψη ασφάλειας και επίσης μια γενική προοπτική ολόκληρου του θέματος της «ασφάλειας του σπιτιού». Αν θέλετε κομψό σχεδιασμό + σφιχτό κράτημα στην ασφάλεια, τότε η σειρά προϊόντων της Ring είναι ο καλύτερος τρόπος.