Πού να βρείτε εξαιρετικά πρότυπα προτάσεων για να κερδίσετε πελάτες;

Μια ισχυρή και πειστική πρόταση είναι ένας από τους πρώτους και πιο σημαντικούς παράγοντες για να μετατρέψετε τους υποψήφιους πελάτες σας σε πιθανούς πελάτες.

Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας είτε είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης, οι προτάσεις αποτελούν εισιτήριο για να αποκτήσετε μια τακτική ροή πελατών και σας βοηθούν να ευδοκιμήσετε σε μια σταθερή επιχείρηση.

Ωστόσο, η προετοιμασία της πρώτης σας πρότασης μπορεί να φαίνεται τρομακτική στην αρχή. Πρέπει να παραδεχτώ ότι μπορεί να μην είναι το πιο ενθουσιώδες κομμάτι της επιχείρησής σας. Μπορεί να σας θυμίζει την εργασία σας στο γυμνάσιο που δεν ήταν το αγαπημένο σας μέρος των σπουδών σας, αλλά έπρεπε να το κάνετε!

Εμπιστέψου με; είναι για το καλό της επιχείρησής σας όπως οι εργασίες ήταν καλές για τις σπουδές σας. Και τα δύο πρέπει να σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα.

Επιπλέον, οι σύγχρονες εξελίξεις έχουν κάνει τα πράγματα πιο απλά για την προετοιμασία της πρότασής σας επίσης.

Σωστά!

Θα μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρότυπα που θεωρείτε κατάλληλα με βάση την επιχείρησή σας και να τα προσαρμόσετε για να προετοιμάσετε την πρότασή σας. Και αυτό ακριβώς θα συζητήσω σε αυτό το άρθρο.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τέλους για να απλοποιήσω την όλη διαδικασία προετοιμασίας μιας πρότασης!

Αλλά πριν από αυτό, ας μιλήσουμε για το τι είναι μια πρόταση και γιατί είναι σημαντική.

Τι είναι μια πρόταση;

Μια γραπτή προσφορά που διευκρινίζει προϊόντα ή/και υπηρεσίες πειστικά και ειδικά προσαρμοσμένα σε μια προοπτική μπορεί να αναφέρεται ως πρόταση.

Είναι ένα δομημένο έγγραφο που προσφέρει λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετώπιζε ο υποψήφιος πελάτης σας. Το οριστικό έγγραφο πωλήσεων με μια συμπυκνωμένη μορφή της συνολικής αξίας που παρέχει η προτεινόμενη λύση στο πρόβλημα του υποψήφιου πελάτη.

Μια εξαιρετική πρόταση έχει τη δύναμη να αλλάξει το παιχνίδι κατά την υποβολή προσφοράς για ένα έργο, την προβολή μιας επωνυμίας, την κοινή χρήση της εμπειρίας σας, τη μελέτη περίπτωσης κ.λπ.

Είδη προτάσεων

Προκαταρκτική πρόταση

Μπορεί να έχει τη μορφή ενός εγγράφου ιδέας, μιας λευκής βίβλου ή μιας πρότασης επιστολής με μια σύντομη εξήγηση της πρότασής σας. Σκοπός του είναι να ενημερώσει αλλά και να προκαλέσει ενδιαφέρον για μια προοπτική για το προϊόν/υπηρεσίες σας.

Εάν ένας πελάτης/υποψήφιος πελάτης αποδεχτεί την προ-πρότασή σας, μπορεί να ζητήσει επίσημα μια πλήρη πρόταση και μπορείτε να το προωθήσετε.

Επίσημα ζητηθεί

Ετοιμάζεται ως απάντηση σε επίσημο αίτημα ενός υποψήφιου πελάτη. Πρέπει επίσης να είναι μια λεπτομερής περιγραφή και σωστά δομημένο για να επικοινωνεί τις συγκεκριμένες λύσεις στα σημεία πόνου τους.

Οι επίσημα ζητούμενες προτάσεις γίνονται με τη μορφή:

  • Αίτημα για πρόταση (RFP)
  • Αίτημα για προσφορά (RFQ)
  • Πρόσκληση για Προσφορά (IFB)
  • Αίτημα για πληροφορίες (RFI)

Ανεπίσημα ζητηθεί

Μοιάζουν με την επίσημη υποβολή προτάσεων, αλλά διαφέρουν στο γεγονός ότι οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ δεν είναι λεπτομερείς χωρίς καθορισμένους στόχους, μεθόδους ή παραδοτέα.

Αυτός ο τύπος πρότασης γίνεται με βάση τη συνομιλία μεταξύ του παρόχου προϊόντος/υπηρεσίας και του υποψήφιου πελάτη. Εδώ, απλά σας ζητείται να προετοιμάσετε την πρόταση χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες.

Αζήτητες προτάσεις

Είναι σαν κρύες κλήσεις όπου ο υποψήφιος πελάτης δεν σας ζήτησε ποτέ να παρέχετε την πρόταση, αλλά εξακολουθείτε να τη στέλνετε για να τους μετατρέψετε σε πιθανούς πελάτες σας.

Εξαρτάται από το πόσο έχετε κάνει την έρευνά σας για την επιχείρηση του υποψήφιου πελάτη σας, τα προβλήματά του και πώς μπορείτε να τα λύσετε. Εάν όλα διορθωθούν, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να τα μετατρέψετε.

Ωστόσο, εξαρτάται επίσης από την οπτική τους για την πρόταση ή την κατάστασή σας, είτε το θέλουν αυτή τη στιγμή είτε όχι.

Γιατί είναι σημαντικές οι προτάσεις για την επιχείρησή σας;

Διαύγεια όρασης

Οι προτάσεις περιέχουν δήλωση σκοπού και δήλωση αποστολής. Ενώ η δήλωση σκοπού περιγράφει τον λόγο για τον οποίο ετοιμάσατε την πρόταση, η δήλωση αποστολής καθορίζει τους στόχους της επιχείρησής σας.

Όταν ο υποψήφιος πελάτης σας δει τη λεπτομερή εξήγηση αυτών των δύο πτυχών, μπορεί να καταλάβει ότι έχετε κάνει αρκετή έρευνα σχετικά με αυτές, έχει μια πολύτιμη λύση στο χέρι και ότι ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του.

Απόδειξη της δουλειάς σου

Στην πρότασή σας, εξηγείτε επίσης τα επιτυχημένα επιχειρηματικά σας εγχειρήματα και πώς έχετε βοηθήσει τους προηγούμενους πελάτες σας.

Καθιερώνει την αξιοπιστία και την απόδειξη της εργασίας, επομένως ο υποψήφιος πελάτης σας έχει έναν ακόμη λόγο να συνεργαστεί μαζί σας, γνωρίζοντας ότι μπορείτε να τον βοηθήσετε.

Ρεαλιστικά σχέδια & προβολές

Κατά την προετοιμασία της πρότασής σας, ερευνάτε όλες τις πιθανές προκλήσεις και τα μέσα για να τις ξεπεράσετε. Παίρνετε μια ιδέα σε πραγματικό χρόνο για το ποιες μέθοδοι θα ήταν οι καλύτερες και πιο αποτελεσματικές για την επίλυση αυτών των προκλήσεων, ενώ ξεπερνώντας τους δύσκολους δρόμους.

Ως εκ τούτου, όποια σχέδια και λύσεις κι αν κάνετε θα είναι ρεαλιστικά, όχι απλώς λόγια που προσπαθούν να πείσουν τους άλλους. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κάνετε προβλέψεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα εντός του οποίου μπορείτε να ολοκληρώσετε το έργο σας.

Λειτουργεί και με τους δύο τρόπους. οι πελάτες σας θα γνωρίζουν πότε η λύση θα φτάσει στα χέρια τους και μπορείτε να προγραμματίσετε τις μελλοντικές σας εργασίες ανάλογα αφού ολοκληρώσετε τις δικές τους.

Διεύθυνση κινδύνου

Οι προτάσεις καλύπτουν επίσης κινδύνους που σχετίζονται με έργα όπως η συμμόρφωση, η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, οι ανταγωνιστές, οι απροσδόκητες καθυστερήσεις που επηρεάζουν τον χρόνο παράδοσης και άλλα.

Μέσω της πρότασής σας, μπορείτε να εξετάσετε πώς μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τέτοιους κινδύνους. Με αυτόν τον τρόπο, ο υποψήφιος πελάτης σας θα είναι σίγουρος για την έγκαιρη παράδοση των υπηρεσιών χωρίς οποιεσδήποτε αποκλίσεις.

Έτσι, εάν είστε πεπεισμένοι ότι μια πρόταση είναι κάτι που χάνετε στην επιχείρησή σας, τώρα είναι η ώρα να το αναλάβετε.

  Πώς μπορώ να δω πού χρησιμοποιείται το Apple ID μου;

Τώρα, το επόμενο πράγμα είναι να γράψετε μια καλή πρόταση και να τη σχεδιάσετε για να αναγκάσετε τον υποψήφιο σας να σκεφτεί ότι είστε σοβαροί για την επιχείρησή σας και να δίνετε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Δίνει θετική εντύπωση και αυξάνει τις πιθανότητές σας για μετατροπή.

Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να συμπεριλάβετε στην πρότασή σας:

  • Τίτλος σελίδας
  • Ευρετήριο ή πίνακας περιεχομένων
  • περίληψη των κυριότερων σημείων
  • Δήλωση προβλήματος
  • Προτεινόμενη λύση και μέθοδος
  • Σχετικά με την επιχείρησή σας και τα έργα στα οποία έχετε εργαστεί
  • Τιμολόγηση
  • Οροι και Προϋποθέσεις
  • Υπογραφή

Μπορείτε να προσλάβετε έναν εσωτερικό συγγραφέα για τη σύνταξη της πρότασης για την εταιρεία σας ή μπορείτε να προσλάβετε έναν ελεύθερο επαγγελματία για αυτό το θέμα.

Εκτός από το γράψιμο, η δύναμη της πρότασής σας βρίσκεται και στην εμφάνιση και την παρουσίασή της. Για αυτό, μπορείτε να λάβετε μερικά πρότυπα επαγγελματικών προτάσεων από τους παρακάτω ιστότοπους και να τα προσαρμόσετε όπως θέλετε.

Κάνοντας αυτό, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο, να διατηρήσετε μια σταθερή ταυτότητα επωνυμίας και να ελαχιστοποιήσετε τα επίπεδα άγχους, καθώς δεν χρειάζεται να το προετοιμάζετε ξανά και ξανά.

Τέλος, ας ελέγξουμε αυτούς τους πόρους για να αποκτήσουμε εξαιρετικά πρότυπα προτάσεων και να κερδίσουμε πελάτες.

Canva

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς (ψηφιακή) ζωή χωρίς Canva.

(Λοιπόν, τουλάχιστον για μένα!)

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις προσωπικές κάρτες και τα βιογραφικά μέχρι το μάρκετινγκ και τις επιχειρήσεις, η Canva έχει πρότυπα για τα πάντα.

Τα 68+ πρότυπα προτάσεών του εξοικονομούν χρόνο και πολλή προσπάθεια, καθώς δεν χρειάζεται να το δημιουργήσετε από την αρχή. Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες προτάσεις, όπως προτάσεις μάρκετινγκ, προτάσεις σχεδίασης, προτάσεις έργων, προτάσεις εκθέσεων τέχνης, προτάσεις εταιρικής αλλαγής επωνυμίας και πολλά άλλα.

Απλώς προσαρμόστε αυτά τα πρότυπα με το υπέροχο πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης της Canva, επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα στοιχείων σχεδίασης και πειραματιστείτε ανάλογα με το έργο και την επωνυμία σας.

PandaDoc

Κλείστε τις προσφορές πιο γρήγορα και κερδίστε περισσότερους πελάτες παρουσιάζοντάς τους για να τους βοηθήσετε να σας επιλέξουν έναντι άλλων. Είναι εύκολο δημιουργώντας εκπληκτικές προτάσεις από PandaDoc.

Μπορείτε να επιλέξετε από 100+ πρότυπα και να σχεδιάσετε την εμφάνιση και την αίσθηση των προτάσεών μας που οι πελάτες δυσκολεύονται να αγνοήσουν. Οι τύποι προτάσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εδώ περιλαμβάνουν προτάσεις ανεξάρτητων επαγγελματιών, επιχειρηματικές προτάσεις, μάρκετινγκ, HR, προϊόντα/υπηρεσίες, ηλεκτρονικό εμπόριο, χορηγία, σχεδιασμό και ανάπτυξη, πωλήσεις κ.λπ.

Για να ενδυναμώσετε την ομάδα πωλήσεών σας να δημιουργεί και να στέλνει ποιοτικές προτάσεις γρήγορα και εύκολα, το PandaDoc παρέχει δωρεάν πρότυπα στα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε και να συνεργαστείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε ένα πρότυπο σε μορφή PDF και να εγγραφείτε στον λογαριασμό σας στο PandaDoc. Μπορείτε να εισαγάγετε το πρότυπο και να το τοποθετήσετε στο πρόγραμμα επεξεργασίας.

Όταν ολοκληρώσετε την προσαρμογή, αποθηκεύστε το έγγραφό σας και χρησιμοποιήστε το όπως θέλετε.

JotForm

Προετοιμάστε νικητήριες προτάσεις με τα πρότυπα PDF του JotForm σε λεπτά. Είτε θέλετε να σχεδιάσετε μια πρόταση έργου, μια επιχειρηματική πρόταση ή μια πρόταση προσφοράς, παρέχουν πρότυπα για διαφορετικές ανάγκες.

Τα δωρεάν πρότυπά τους σάς βοηθούν να δημιουργήσετε προτάσεις που τραβούν την προσοχή και περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη στρατηγική, τους στόχους και τον προϋπολογισμό. Αφού τα προσαρμόσετε, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε PDF για εύκολη παρουσίαση, προώθηση και εκτύπωση.

Το JotForm σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε τα πρότυπα μέσω του ολοκληρωμένου επεξεργαστή PDF του για να αλλάξετε χρώματα και γραμματοσειρές, να προσθέσετε ένα λογότυπο και περισσότερα πεδία φόρμας. Προσφέρει 23 δωρεάν πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε.

Προτείνετε

Αποκτήστε μια ευρεία συλλογή από όμορφα σχεδιασμένα και επαγγελματικά γραμμένα πρότυπα προτάσεων Προτείνετε. Όλα τα πρότυπά τους είναι πλήρως προσαρμόσιμα, διευκολύνοντάς σας να εκπροσωπείτε την ταυτότητα της επωνυμίας σας και να επιταχύνετε τη συμφωνία σας.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, απλά ελάτε στο Proposify για να επωφεληθείτε από προτάσεις σχεδόν όλων των τύπων. Προσφέρουν πρότυπα προτάσεων για:

  • Λογιστικές, χρηματοοικονομικές, νομικές υπηρεσίες και επενδύσεις
  • Διαφήμιση και μάρκετινγκ
  • Αρχιτεκτονική και εσωτερική διακόσμηση
  • Branding και συμβουλευτική επιχειρήσεων.
  • Υπηρεσίες κέτερινγκ, καθαριότητας και πλύσιμο υπό πίεση
  • Εμπορική μίσθωση, κατασκευές, υδραυλικές εγκαταστάσεις και στέγες
  • Content marketing, Digital marketing, SEO, Adwords και PPC
  • Εταιρική φωτογραφία
  • Ηλεκτρονικό εμπόριο και εφαρμογή για κινητά HTML & iOS
  • Ηλεκτρολογικές υπηρεσίες και Μηχανολογία
  • Εταιρικό λογισμικό και υπηρεσίες πληροφορικής
  • Διαχείριση εκδηλώσεων και χώρος εκδηλώσεων ξενοδοχείου
  • Γραφιστική, παραγωγή βίντεο, Οπτικοακουστικό
  • Ανθρώπινο δυναμικό και μισθοδοσία
  • HVAC και Ασφάλειες
  • Εξωραϊσμός και καταπολέμηση παρασίτων
  • Υπηρεσίες ζωγραφικής και εκτύπωσης
  • Διαχείριση έργων και ακινήτων
  • Δημόσιες σχέσεις και Χορηγίες
  • SaaS και Ασφάλεια
  • Στελέχωση, εκπαίδευση και καθοδήγηση στελεχών
  • Μεταφορά
  • Σχεδιασμός ιστοσελίδων, έλεγχος ή στρατηγική
  • WordPress και ανάπτυξη ιστοσελίδων

Το Proposify σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε προτάσεις εύκολα σε μία μόνο βιβλιοθήκη και μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες, να αναζητήσετε και να αποθέσετε αυτά τα αρχεία σε μια διάταξη. Επιτρέπει τις ηλεκτρονικές υπογραφές και προεπισκοπήσεις για να εξοικονομήσετε τον πελάτη σας από την εκτύπωση ή τη χρήση επιπλέον συνδέσεων και λογισμικού.

Μπορείτε να παρακολουθείτε οτιδήποτε σχετίζεται με τις απεσταλμένες προτάσεις σας, όπως ποσοστά κλεισίματος, ενότητες με κορυφαία προβολή, χρόνο προβολής κ.λπ. Μπορείτε να συγχρονίσετε τις προτάσεις σας από άλλες εφαρμογές όπως το CRM.

Lucidpress

Είναι μια προοπτική που επικοινωνήσατε πρόσφατα ζητώντας μια επίσημη πρόταση;

Έχετε μπερδευτεί σχετικά με το πού να ξεκινήσετε την προετοιμασία της πρότασης;

Προσπαθήστε Lucidpress!

Είτε το κάνετε για τον οργανισμό σας είτε για τους χορηγούς ή τους υποψήφιους πελάτες σας, ο σωστός σχεδιασμός προτύπων προτάσεων από τη Lucidpress θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Σας επιτρέπουν να τα προσαρμόσετε όλα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και να το προσαρμόσετε με ακρίβεια για το στοχευμένο έργο σας. Προσφέρουν επίσης εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης και σας επιτρέπουν να αναπτύξετε τις σχεδιαστικές σας δεξιότητες σε χρόνο μηδέν.

Εξαλείψτε τους κινδύνους που σχετίζονται με την κατά λάθος μετακίνηση, τέντωμα ή αποχρωματισμό του λογότυπου της επωνυμίας σας ή άλλων περιουσιακών στοιχείων. Μπορείτε να το περιορίσετε κλειδώνοντας τις γραμματοσειρές, τα λογότυπα, τις εικόνες, τις θέσεις κ.λπ. Η Lucidpress προσφέρει 26+ πρότυπα για διαφορετικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων προτάσεων έργων, γραφικού σχεδιασμού, μάρκετινγκ, επωνυμίας, πωλήσεων, σχεδίασης ιστοσελίδων, πρότασης βίντεο κ.λπ.

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Netflix NW-6-503

Visme

Οι προτάσεις κάνουν την πρώτη εντύπωση που θέλετε να ρίξετε για την επωνυμία σας στο μυαλό των υποψηφίων σας. Χάρη στα οπτικά εντυπωσιακά πρότυπα που προσφέρει Visme ότι τα πράγματα γίνονται πολύ πιο απλά από όσο νομίζατε.

Περιηγηθείτε σε αυτά τα πρότυπα και επεξεργαστείτε τα για να προσθέσετε περισσότερη αξία επιλέγοντας από την εκτενή βιβλιοθήκη τους με εκπληκτικές στοκ εικόνες για να επισφραγίσετε τη συμφωνία.

Εκτός από την απλοποίηση της διαδικασίας επεξεργασίας των προτύπων, η Visme προσφέρει επίσης έλεγχο απορρήτου στα σχέδιά σας. Χρησιμοποιήστε το όποτε θέλετε, καθώς είναι διαθέσιμο στο cloud, προσθέστε πολυμέσα και δημοσιεύστε τα και μοιραστείτε τα με οποιονδήποτε.

Πρότατος

Ξεκινήστε να δημιουργείτε εκπληκτικές προτάσεις με Πρότατος και αφήστε τα ποσοστά μετατροπών σας να εκτιναχθούν ψηλά στον ουρανό!

Είτε θέλετε να προτείνετε την επιχείρησή σας, έργα, σχεδιασμό ιστοσελίδων, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ψηφιακό μάρκετινγκ, ταξίδια, γραφιστική ή κατασκευές, η Proposable σας έχει καλύψει. Είναι επειδή προσφέρει πρότυπα σε 44 διαφορετικούς κλάδους. Όλα τα πρότυπα είναι διαισθητικά σχεδιασμένα με εικόνες υψηλής ποιότητας και στοιχεία σχεδίασης που μπορούν να τραβήξουν τα μάτια σε ελάχιστο χρόνο.

Έχετε επίσης την ελευθερία να προσθέσετε εμπλουτισμένα μέσα και βίντεο στις προτάσεις απευθείας για μια καθηλωτική παρουσίαση. Στην πρόταση εισάγετε και την τιμολόγηση σας. Για αυτό, το Proposable προσφέρει προαιρετικά στοιχεία γραμμής, φόρους, εκπτώσεις, προαιρετικές ιδιότητες και πολλά άλλα, ώστε να μπορείτε να αντιπροσωπεύετε την τιμολόγηση για τα προϊόντα/υπηρεσίες σας γρήγορα σε ευανάγνωστη και γυαλιστερή μορφή.

Συνεργαστείτε εύκολα με τους συμπαίκτες σας στις προτάσεις σας αναφέροντας τα ονόματά τους και αναθέτοντας εκ νέου την ιδιοκτησία σε άλλα μέλη, εάν χρειάζεται. Κλείστε τις προσφορές πιο γρήγορα με την ηλεκτρονική υπογραφή ενσωματωμένη στο πρότυπο της πρότασής σας. Καθοδηγήστε τους πελάτες σας σε μια γρήγορη ροή εργασιών αποδοχής όταν τους χρειάζεστε για να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες σχετικά με την πρότασή σας.

Προβάλετε λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία που σχετίζονται με τις απεσταλμένες προτάσεις σας και προσδιορίστε την αλληλεπίδραση που έλαβαν από τους πελάτες ή τους υποψήφιους πελάτες σας. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μέσω email ή το κείμενο σε πραγματικό χρόνο για να γνωρίζετε βασικά συμβάντα, όπως προβολές προτάσεων.

Το Proposable απλοποιεί τη συλλογή αρχικών πληρωμών επιτρέποντάς σας να ορίσετε το απαιτούμενο ποσό όπου θα ζητηθεί από τον υποψήφιο πελάτη να πραγματοποιήσει την πληρωμή αμέσως μετά την αποδοχή της πρότασής σας.

Venngage

Όταν αναζητάτε ένα αποτελεσματικό πρότυπο πρότασης στο διαδίκτυο, Venngage είναι μια καλή επιλογή. Μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια εξαιρετική πρόταση για τις επιχειρηματικές σας συνεργασίες, τη χρηματοδότηση έργων, την απόκτηση νέων πελατών κ.λπ.

Με το Venngage, δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα, ακόμα κι αν βρίσκεστε κάτω από περιορισμένους προϋπολογισμούς ή χρονικούς περιορισμούς. Έχει μια τεράστια βιβλιοθήκη που περιέχει 100% προσαρμόσιμα πρότυπα στη διάθεσή σας στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση οπουδήποτε. Ο καμβάς ελεύθερης μορφής του Venngage διευκολύνει τη μετακίνηση των κεφαλίδων, των εικόνων, των κειμένων και άλλων στοιχείων, ώστε να μπορείτε να αποδώσετε μια τέλεια διάταξη.

Συμπεριλάβετε γραφήματα, στιγμιότυπα οθόνης, φωτογραφίες, εικονίδια και επιλέξτε από τη βιβλιοθήκη οπτικών στοιχείων τους. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε δικές σας εικόνες και να προσθέσετε το λογότυπό σας για εύκολη επωνυμία. Το Venngage σάς επιτρέπει να κατεβάζετε προτάσεις σε μορφή PNG ή PDF υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να το βελτιστοποιήσετε και για έντυπη ή ψηφιακή διανομή.

Σκίτσο προσφορών

Στείλτε προτάσεις με επαγγελματική εμφάνιση προσαρμόζοντας τα πρότυπα υψηλής ποιότητας του Σκίτσο προσφορών. Σας δίνει την επιλογή είτε να χρησιμοποιήσετε τα προσαρμοσμένα σχέδια CSS/HTML ή τα ενσωματωμένα πρότυπά τους.

Κάθε ένα από τα πρότυπα που παρέχουν αποτελείται από εξαιρετικά χρώματα και μπορείτε να εξαγάγετε τα προσαρμοσμένα πρότυπα σε PDF για αποστολή. Εξοικονομήστε ώρες από το χρόνο σας επαναχρησιμοποιώντας τα σχέδια, το περιεχόμενο και τις εκτιμήσεις τιμών. Το Bidsketch σάς δίνει την επιλογή να ενσωματώσετε βίντεο και εικόνες, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να τα δουν στο διαδίκτυο.

Η αύξηση των πωλήσεων πρόσθετων αντικειμένων ή υπηρεσιών είναι μια έξυπνη στρατηγική μάρκετινγκ και το Bidsketch σάς βοηθά να το κάνετε αυτό, επιτρέποντάς σας να επισημάνετε μια προμήθεια ως επιλογή. Έτσι, οι πελάτες σας μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να το αποδεχτούν ή όχι κατά την προβολή της πρότασής σας. Σας επιτρέπει επίσης να βάζετε ειδικά μηνύματα που εμφανίζονται όταν ο υποψήφιος πελάτης εγκρίνει την πρότασή σας.

Επιπλέον, έχουν την επιλογή να σχολιάσουν ή να λάβουν το PDF, την ψηφιακή υπογραφή, την προτροπή για καταθέσεις και άλλες οδηγίες. Με το Bidsketch, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τομέα της εταιρείας σας, για παράδειγμα, offers.companyname.com. Με αυτόν τον τρόπο, οι υποψήφιοί σας μπορούν να βλέπουν τη διεύθυνση URL της εταιρείας σας κάθε φορά, γεγονός που καθορίζει τη συνέπεια της επωνυμίας σας.

Λάβετε ειδοποιήσεις όταν ο υποψήφιος πελάτης βλέπει την πρότασή σας και σχολιάζει αυτήν, ενώ μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση έγκρισής της. Το Bidsketch συμμορφώνεται πλήρως με τη διεθνή και την αμερικανική νομοθεσία περί ηλεκτρονικής υπογραφής. Επίσης, αρχειοθετούν και προστατεύουν τις υπογεγραμμένες προτάσεις σας, ώστε να μην τις παραποιεί κανείς. Είναι συμβατό με εργαλεία και εφαρμογές όπως Zapier, Salesforce, Docsketch, Harvest κ.λπ.

Adobe Spark

Σχεδιάστε τις επιθυμητές προτάσεις με Adobe Spark σε λεπτά. Είναι μια ισχυρή πλατφόρμα σχεδίασης όπου μπορείτε να ελέγξετε πλήρως τα σχέδιά σας και να αξιοποιήσετε τα ΔΩΡΕΑΝ πρότυπά της για να κάνετε αλλαγές.

Όχι μόνο αυτό το εργαλείο μπορεί να προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα, αλλά είναι επίσης απλό στη χρήση. Η όλη διαδικασία εδώ βασίζεται σε κλικ, κάτι που δεν χρειάζεται να είστε ειδικευμένοι στον προγραμματισμό ή τη γραφιστική. Παίξτε γύρω από το Adobe Spark και μπορείτε να κατακτήσετε εύκολα το εργαλείο και τα βασικά σχεδιαστικά του.

Κάθε αλλαγή που κάνετε κατά την επεξεργασία της πρότασής σας θα μπορούσε να ενημερώνεται αυτόματα, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χαθείτε. Προσφέρει περίπου 50 πρότυπα προτάσεων που είναι υψηλής ποιότητας και καλύπτουν διαφορετικές κατηγορίες όπως σχέδιο, επιχειρήσεις, μάρκετινγκ, catering, εσωτερική διακόσμηση, έρευνα, στρατηγική διαφήμισης, τοπίο και πολλά άλλα.

Καλύτερες προτάσεις

Λάβετε πρότυπα προτάσεων με επίκεντρο τις μετατροπές από Καλύτερες προτάσεις που μιλούν για λογαριασμό της επωνυμίας σας. Έχουν σχεδιάσει τον επεξεργαστή τους ώστε να είναι εξαιρετικά εύκολος, γεγονός που καθιστά τη δημιουργία μιας πρότασης μια γρήγορη και χωρίς προβλήματα εργασία.

  Πώς να αλλάξετε μια διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης Genshin Impact

Λαμβάνετε 100+ προσαρμόσιμα πρότυπα στη βιβλιοθήκη τους που καλύπτουν μια ποικιλία διαφορετικών βιομηχανιών. Απλώς περιηγηθείτε στις κατηγορίες για να επιλέξετε αυτό που ψάχνετε. Όλα τα πρότυπά τους είναι κατασκευασμένα με βέλτιστες πρακτικές σε επίπεδο βιομηχανίας για καλύτερα αποτελέσματα.

Όποια σχέδια κι αν έχετε δημιουργήσει, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στην τεράστια βιβλιοθήκη τους και να τα χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε με ένα μόνο κλικ. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε την απόδοση των προτάσεών σας. Δώστε προσοχή στις πτυχές της επωνυμίας, συμπεριλαμβάνοντας το λογότυπο, τη γραμματοσειρά της επωνυμίας και τα χρώματα.

Δώστε στις προτάσεις σας προσαρμοσμένους τομείς, ώστε να μοιάζουν με μέρος του ιστότοπού σας και προσθέστε εικόνες και περιεχόμενο που επιθυμείτε. Παρακολουθήστε τους υποψήφιους πελάτες σας την κατάλληλη στιγμή με κορυφαία αναλυτικά στοιχεία του κλάδου και άμεσες ειδοποιήσεις. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email όταν ο υποψήφιος πελάτης ανοίγει, υπογράφει, εκτυπώνει ή προωθεί την πρότασή σας.

Τιμολογήστε τα προϊόντα/υπηρεσίες σας έξυπνα χρησιμοποιώντας πίνακες και επιλέξτε διαφορετικές λειτουργίες χρέωσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, όπως:

  • Επαναλαμβανόμενες χρεώσεις για ένα στοιχείο δόσεων ή συνδρομή μία φορά κάθε μήνα, τρίμηνο ή έτος
  • Ποσότητες για πολλά είδη που χρεώνετε ταυτόχρονα, όπως για συνεδρίες καθοδήγησης
  • Μπουλόνι για ανοδικές πωλήσεις, δηλαδή με την προσθήκη προαιρετικών ειδών για υποψήφιους πελάτες

Συμπεριλάβετε ηλεκτρονική υπογραφή που είναι νομικά δεσμευτική σε όλο τον κόσμο. Ενσωματώστε παρόχους πληρωμών όπως PayPal, GoCardless και Stripe. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε την αγαπημένη σας εφαρμογή για μια ζωντανή συνομιλία όπως το PureChat, το Tawk, το Drift ή το Crisp για να απαντήσετε στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες των πελατών σας.

Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 22 γλώσσες και υποστηρίζει φόρους πολλαπλών νομισμάτων καθώς και διεθνείς φόρους.

Εξασκηθείτε στην ανάφλεξη

Εξασκηθείτε στην ανάφλεξη έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε υπέροχες προτάσεις και να τις βελτιστοποιήσετε, ώστε να στείλετε τους υποψήφιους πελάτες σας πιο γρήγορα και να εξασφαλίσετε τη συμφωνία. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε αυτόματα μια πλήρως συμβατή επιστολή δέσμευσης και συμβόλαια που συνοδεύουν τις προτάσεις σας.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις εκκρεμείς προτάσεις σας, ώστε η ομάδα σας να μπορεί να παρακολουθεί, να λαμβάνει νέες ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και να αναλαμβάνει δράση όταν έχετε ακόμα χρόνο. Το Practice Ignition απλοποιεί τη διαδικασία χρέωσης βάσει επαναλαμβανόμενων υπηρεσιών, 50/50 μετά την ολοκλήρωση, εκ των προτέρων μετά την αποδοχή ή απλώς μια προσφορά.

Πάρτε ψηφιακές υπογραφές, αποφύγετε τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και αφήστε τους πελάτες σας να σχολιάσουν την πρόταση για σχόλια. Ακόμη και αφού αλλάξει το εύρος της εργασίας σας, υπάρχει ανάγκη να προσθέσετε άλλη υπηρεσία ή να κάνετε οποιαδήποτε άλλη τροποποίηση. δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από την αρχή. Απλώς κάντε μερικές αλλαγές στις υπάρχουσες προτάσεις και τελειώσατε.

Φρέσκιες προτάσεις

Κλείστε τη συμφωνία πιο γρήγορα και αφήστε πίσω τους ανταγωνιστές χρησιμοποιώντας τα εντυπωσιακά πρότυπα προτάσεων από Φρέσκιες προτάσεις. Όλα τα πρότυπα είναι 100% επεξεργάσιμα για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση που θα θαύμαζαν οι πελάτες σας.

Παρέχουν ακριβή αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με τις προτάσεις σας, όπου μπορείτε να δείτε ολόκληρες τις αλληλεπιδράσεις, όπως ο χρόνος προβολής, οι σελίδες που προβλήθηκαν, ο αριθμός των φορών που προβλήθηκε κάθε σελίδα κ.λπ. Παρακολουθήστε την απόδοση των πωλήσεων με βάση τις συνολικές προτάσεις που εστάλησαν, πόσες έγιναν αποδεκτές και έσοδα από αυτά? τα πάντα σε ένα μέρος σε ένα διαδραστικό ταμπλό.

Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, λάβετε ειδοποιήσεις, επαναχρησιμοποιήστε ήδη σχεδιασμένα στοιχεία ή τροποποιήστε ορισμένες αλλαγές. Συμπεριλάβετε διαφορετικά στοιχεία σχεδίασης, πίνακες τιμολόγησης, εικόνες και βίντεο, ηλεκτρονικές υπογραφές, λίστες ενοτήτων κ.λπ. Διευκολύνετε καλύτερες συνομιλίες με σχόλια και μηνύματα και ανεβάστε τα απαιτούμενα έγγραφα.

Με το Fresh Proposals, μπορείτε να ορίσετε έναν νέο υποτομέα και να αξιοποιήσετε το Email Composer Studio για να δημιουργήσετε τα πρότυπα email σας για την αποστολή προτάσεων, τις ευχαριστίες τους ή την υπενθύμιση της πρότασής σας. Στείλτε έναν ασφαλή σύνδεσμο πρότασης που μπορεί να δει μόνο ο πελάτης σας.

Quote Roller

Quote Roller τροφοδοτείται από το PandaDoc και προσφέρει εύχρηστα και βολικά πρότυπα προτάσεων. Αυτοματοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία μέσω μιας φιλικής προς τον χρήστη διεπαφής με πολλές δυνατότητες και πεδία.

Απλώς επιλέξτε το πρότυπο που προτιμάτε, συμπληρώστε το απαραίτητο περιεχόμενο και πατήστε «αποστολή». Έχει περίπου 36 πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από κλάδους όπως λογιστική, κατασκευές, χορηγίες, πλυντήριο, αρχιτεκτονική, διαδικτυακή διδασκαλία, διαχείριση ακινήτων και εγκατάσταση ηλιακών πάνελ μέχρι μάρκετινγκ, σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων και πολλά άλλα.

Template.net

Ξεκινήστε το έργο σας στέλνοντάς τους μια εξαιρετικά σχεδιασμένη πρόταση από Template.net.

Έχουν περίπου 516 πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν και επί πληρωμή που είναι πλήρως επεξεργάσιμα, ώστε να μπορείτε να επιδείξετε τη δημιουργικότητά σας και να φέρετε στο σπίτι νέες προσφορές.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα επί πληρωμή πρότυπά του, μπορείτε είτε να πάτε για:

  • Pro στα 8 $/μήνα ή
  • Pro Plus στα 16 $/μήνα

Συμβουλές για την προσαρμογή του προτύπου της πρότασής σας

Η εύρεση ενός υπέροχου προτύπου πρότασης, φίλε μου, είναι το πρώτο μισό της ολοκληρωμένης δουλειάς. Το επόμενο μισό παραμένει στο πώς θα το προσαρμόσετε για να το κάνετε μοναδικό αλλά συναρπαστικό με βάση τον τύπο του έργου.

Ορίστε λοιπόν μερικές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε:

  • Όποιο εργαλείο κι αν χρησιμοποιείτε, βεβαιωθείτε ότι ο υποψήφιος πελάτης σας μπορεί να δει και να υπογράψει από οποιοδήποτε smartphone, υπολογιστή ή tablet.
  • Πείτε τους τι σας κάνει καλύτερους από τους ανταγωνιστές σας. Μην διστάσετε να επιδείξετε την εμπειρία, την πιστοποίηση, τις μαρτυρίες, το χαρτοφυλάκιό σας κ.λπ. και παρουσιάστε τα με έξυπνο τρόπο.
  • Να δίνετε πάντα προσοχή στη συνέπεια της επωνυμίας με το ίδιο λογότυπο, χρώμα και γραμματοσειρά.
  • Βάλτε την τιμολόγησή σας με τη μορφή πίνακα, ο οποίος διευκολύνει την αξιολόγηση και την επεξεργασία.
  • Ποτέ μην ακαταστάζετε τα πράγματα. Διατηρήστε το καθαρό αλλά γεμάτο πληροφορίες τοποθετημένες ακριβώς στα σωστά σημεία.
  • Χρησιμοποιήστε εικόνες υψηλής ποιότητας και στοιχεία σχεδίασης, καθώς και ευανάγνωστες γραμματοσειρές.
  • Κρατήστε τον τόνο τυπικό αλλά συνομιλητικό γιατί έχετε να κάνετε με ανθρώπους, όχι με ρομπότ… ακόμα!

συμπέρασμα

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και πρέπει να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να ξεχωρίσετε την επιχείρησή σας στο πλήθος. Επομένως, αξιοποιήστε τα πρότυπα προτάσεων που αναφέρονται παραπάνω για να απλοποιήσετε τη διαδικασία σχεδιασμού της πρότασής σας και να της δώσετε μια κομψή αλλά επαγγελματική εμφάνιση.

Απλώς επιλέξτε ένα πρότυπο και ξεκινήστε την προσαρμογή. Και, μην ξεχάσετε να εξερευνήσετε τη λύση eSignature για να υπογράψετε τα έγγραφα ηλεκτρονικά.