Πώς λαμβάνουν πληροφορίες οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού;

Πολλοί εργοδότες θεσπίζουν διεξοδικούς ελέγχους ιστορικού προκειμένου να βεβαιωθούν ότι είστε οικονομικά υπεύθυνοι, κοινωνικά υπεύθυνοι και ειλικρινείς όσον αφορά τα στοιχεία της αίτησής σας. Πιθανότατα το γνωρίζετε αυτό, είτε είναι από ταινίες του Χόλιγουντ, πληροφορίες που βρήκατε στο διαδίκτυο ή προηγούμενες αιτήσεις εργασίας.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι πολλές εταιρείες προσλαμβάνουν εξωτερικές εταιρείες για να τους κάνουν ελέγχους. Μάλιστα, 2 πρόσφατες έρευνες το έδειξαν αυτό Το 96% των εργοδοτών διενεργεί ελέγχους ιστορικού σε πιθανούς υπαλλήλους – με 50%+ συνεργασία με τρίτο πάροχο ελέγχου ιστορικού. Αυτό το άρθρο θα διερευνήσει τους λόγους πίσω από αυτούς τους αυξανόμενους αριθμούς και θα εξηγήσει πώς εταιρείες σαν αυτές λαμβάνουν πληροφορίες.

Γιατί οι εργοδότες διενεργούν ελέγχους ιστορικού;

Είτε παίρνετε συνέντευξη για εργασία μερικής απασχόλησης είτε εξετάζετε το ενδεχόμενο για εκτελεστική θέση σε μια μεγάλη εταιρεία, το ιστορικό σας μπορεί να εξεταστεί. Γιατί; Λοιπόν, πρώτα και κύρια, ένας εργοδότης θέλει να βεβαιωθεί ότι είστε ειλικρινείς για το παρελθόν σας, είτε είναι προσωπικό είτε επαγγελματικό. 40% των βιογραφικών και βιογραφικών έχουν ψευδείς ή τροποποιημένες πληροφορίες· Έτσι, ένας έλεγχος ιστορικού βοηθά στην αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών ως αποτέλεσμα κακών αποφάσεων πρόσληψης.

Η μηχανική του ελέγχου ιστορικού μπορεί να είναι απλή. Για παράδειγμα, η εταιρεία μπορεί να ελέγξει αν όντως αποφοιτήσατε από πανεπιστήμιο ή όχι. Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα όταν παίρνετε συνέντευξη για πιο υπεύθυνες θέσεις. Για παράδειγμα, εάν παίρνετε συνέντευξη για μια λογιστική θέση που περιλαμβάνει πολλές ευαίσθητες πληροφορίες, ένας εργοδότης μπορεί επίσης να εξετάσει τις πιστωτικές εκθέσεις σας για να διασφαλίσει ότι είστε αρκετά αξιόπιστοι για να αναλάβετε τον ρόλο.

Πώς συγκεντρώνουν πληροφορίες οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού;

Ο έλεγχος ιστορικού είναι ένα κρίσιμο μέρος της διαδικασίας πρόσληψης και μια εταιρεία ελέγχου ιστορικού επιτρέπει στον εργοδότη να λάβει μια τεκμηριωμένη απόφαση με βάση τις πιο αληθινές πληροφορίες. Εάν ένας εργοδότης λάβει κακές αποφάσεις όσον αφορά την πρόσληψη, όχι μόνο μπορεί να αποκτήσει κακή φήμη, αλλά και να αντιμετωπίσει πιθανές νομικές συνέπειες και οικονομικές απώλειες. Μια εταιρεία ελέγχου τρίτων μειώνει τόσο τον χρόνο όσο και το κόστος για ολόκληρη τη διαδικασία και εδώ είναι πώς συγκεντρώνει τις πληροφορίες τους.

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Αιτήσεις εργαζομένων και επαλήθευση ταυτότητας

Πριν από την εμβάθυνση στα εθνικά αρχεία και το πιστωτικό ιστορικό, οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού θα συλλέξουν πληροφορίες από εσάς ως αιτούντες. Μόλις υποβάλετε το βιογραφικό σας, βασικές πληροφορίες, όπως η ημερομηνία γέννησης και η διεύθυνσή σας, ενδέχεται να ερευνηθούν για να βεβαιωθείτε ότι η ταυτότητά σας είναι αξιόπιστη και ταιριάζει με τα κρατικά αρχεία. Εκτός εάν ο αιτών παρέχει λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά του, αυτό γίνεται συνήθως ως έλεγχος ρουτίνας πριν από την εξέταση πιο λεπτομερών πληροφοριών.

Αρχεία εκπαίδευσης και ιστορικό απασχόλησης

Μία από τις πιο σημαντικές ενότητες στο βιογραφικό σας είναι η εκπαίδευση και η εργασιακή σας εμπειρία, αλλά δυστυχώς, πολλοί δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς σχετικά με την ολοκλήρωση ενός πτυχίου ή ακόμα και το πού εργάζονταν πριν από τη συνέντευξη. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότερες εταιρείες θα θέλουν να επαληθεύσουν εάν λέτε την αλήθεια μέσω μιας σειράς συνεντεύξεων και, αργότερα, να ελέγξουν ξανά το σχολείο ή τον προηγούμενο εργοδότη σας.

Όταν πρόκειται για ερωτήσεις σχετικά με τον τελευταίο μισθό σας, μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο ότι ο συνεντευξιαζόμενος σας θα το εξετάσει. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ωστόσο, πολλοί το κάνουν, και οι περισσότεροι υποψήφιοι λένε ψέματα για αυτό κατά τη διαδικασία πρόσληψης. Αν και μπορεί να φαίνεται ότι θα ήταν σχεδόν αδύνατο για έναν εργοδότη να αποκτήσει τέτοιου είδους πληροφορίες, ένα απλό αίτημα για έντυπα W-2 θα του δώσει αυτού του είδους τις πληροφορίες. Εάν καταλήξατε να «αλλάξετε την αλήθεια», η αντιμετώπιση των συνεπειών θα είναι τουλάχιστον άβολη.

  Τι είναι ένας φακός περισκοπίου για κάμερες smartphone;

Λόγω του αυξανόμενου αριθμού ψευδών πληροφοριών που δίνονται στις συνεντεύξεις, η επαλήθευση του ιστορικού απασχόλησης γίνεται πιο κοινή. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει τα πάντα, από τίτλους εργασίας έως ημερομηνίες απασχόλησης και τον μισθό σας που κερδίζετε σε κάθε θέση εργασίας. Για να αποφύγετε την απώλεια μιας πιθανής θέσης εργασίας λόγω ανεντιμότητας, παρέχετε ακριβείς πληροφορίες ή αποφύγετε να απαντήσετε συνολικά σε ερωτήσεις σχετικά με τους προηγούμενους μισθούς σας (κάτι που θα λειτουργήσει μόνο εάν ο εργοδότης αποφασίσει να μην ζητήσει αυτές τις πληροφορίες).

Λογιστικά αρχεία

Εάν υποβάλλετε αίτηση για μια σημαντική θέση σε μια εταιρεία, ιδιαίτερα αυτή που ασχολείται με τη διαχείριση των οικονομικών της εταιρείας, η εταιρεία ελέγχου ιστορικού μπορεί να εξετάσει τα πιστωτικά αρχεία σας. Αυτά περιλαμβάνουν συνήθως προηγούμενες πτωχεύσεις, εξώσεις, δάνεια ή οποιεσδήποτε άλλες οικονομικές συνθήκες που θα εμπόδιζαν τον εν λόγω εργαζόμενο από το να αποκτήσει μια θέση που σχετίζεται με τα οικονομικά. Για αναφορές πίστωσης όπως αυτή, οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού ζητούν πληροφορίες από γραφεία αναφοράς πιστώσεων ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και ιδιοκτήτες ή γραφεία ενοικίασης. Εάν ένας υποψήφιος υπάλληλος έχει κακό ιστορικό πληρωμής ενοικίου, αυτό μπορεί να είναι ένδειξη της οικονομικής του ανευθυνότητας.

Σε περίπτωση που ανησυχείτε ότι κάποιος κατασκοπεύει τις πιστωτικές σας αναφορές, μην ανησυχείτε. Ακριβώς όπως και με τις περισσότερες άλλες προσωπικές πληροφορίες, η εταιρεία θα πρέπει να λάβει άδεια για να εξετάσει τις οικονομικές σας πληροφορίες. Επιπλέον, η εταιρεία υποχρεούται να σας ειδοποιήσει εγγράφως και να περιμένει τη γραπτή σας συμφωνία πριν εξετάσει το οικονομικό σας ιστορικό. Ανάλογα με το πού βρίσκεστε, η εταιρεία ενδέχεται να έχει περιορισμό και σε αυτήν την αναφορά. Για παράδειγμα, 11 πολιτείες στην Αμερική περιορίζουν τον όγκο των πληροφοριών που μπορεί να συλλέξει ένας εργοδότης μέσω πιστωτικών ελέγχων, συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνιας, η οποία απαγορεύει τη βάση των αποφάσεων πρόσληψης σε αυτήν τη μέτρηση.

Ποινικό μητρώο

Αν και αυτό δεν είναι συνήθως υποχρεωτικό μέρος ενός ελέγχου ιστορικού, ορισμένες εταιρείες εξετάζουν τόσο τα εθνικά όσο και τα ποινικά μητρώα που βασίζονται σε πόλη/πολιτεία. Στην Αμερική, ορισμένες πολιτείες απαγορεύουν οποιαδήποτε κατασκοπεία γύρω από συλλήψεις ή καταδίκες πέρα ​​από ένα ορισμένο σημείο της ζωής ενός ατόμου, επομένως εάν η σύλληψη έγινε πριν από πολύ καιρό, μπορεί να θεωρηθεί άσχετη.

Δεδομένου ότι τα ποινικά μητρώα δεν είναι περίπλοκα για να τα εξετάσετε, καλύτερα να πείτε την αλήθεια για τυχόν καταδίκες που έχετε στα βιβλία σας. Ένας εργοδότης που είναι εντυπωσιασμένος με τα προσόντα και την εμπειρία σας μπορεί να είναι πρόθυμος να κλείσει τα μάτια του στο παρελθόν σας, ιδιαίτερα αν έχουν περάσει χρόνια από την καταδίκη σας. Στην πραγματικότητα, περίπου 33 πολιτείες στην Αμερική έχουν χρησιμοποιήσει τη «νομοθεσία απαγόρευσης», η οποία περιορίζει τον αριθμό των ερωτήσεων που μπορεί να κάνει ένας εργοδότης στα αρχικά στάδια της διαδικασίας συνέντευξης. Αυτό εξαλείφει κάθε είδους διάκριση ή μεροληψία προς έναν ερωτώμενο που έχει ποινικό ιστορικό και αναγκάζει μια εταιρεία να βασίσει την απόφασή της μόνο στο σύνολο των δεξιοτήτων της.

Θα με προειδοποιήσει ο εργοδότης για έλεγχο ιστορικού;

Μην ανησυχείτε – ένας εργοδότης είναι υποχρεωμένος να λάβει επίσημη άδεια για να πραγματοποιήσει λεπτομερή έλεγχο ιστορικού. Επιπλέον, εάν οποιαδήποτε πληροφορία που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του ελέγχου σας εμποδίσει να βρείτε δουλειά, η εταιρεία πρέπει να σας παράσχει την αναφορά και να σας ενημερώσει για τον λόγο της απόρριψής σας γραπτώς. Αυτό σας προστατεύει από την εμφάνιση πιθανών ελαττωματικών πληροφοριών στον έλεγχο ιστορικού σας – εάν έχει γίνει κάποιο λάθος, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώσετε τον εργοδότη.

Εάν ο υποψήφιος εργοδότης σας ενημέρωσε για έναν έλεγχο ιστορικού, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας. Αν και ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το ιστορικό σας μπορεί να αφορούν έναν εργοδότη, αυτοί οι έλεγχοι μπορεί να μην χρησιμεύουν ως λόγος για διάκριση. Εάν ένας εργοδότης ζήτησε έλεγχο ιστορικού για εσάς, αυτό πρέπει να ισχύει και για τους υπόλοιπους αιτούντες.

  Πώς να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις σε συσκέψεις Zoom

Οι κορυφαίες προτάσεις μας για τον έλεγχο ιστορικού ιστότοπων και υπηρεσιών

Δεν είστε σίγουροι για την εξωτερική ανάθεση μιας εταιρείας ελέγχου ιστορικού; Ή απλά θέλετε να κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού στον εαυτό σας πριν από τη συνέντευξη; Ευτυχώς, υπάρχει μια μυριάδα διαθέσιμων ιστότοπων ελέγχου ιστορικού που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Δοκιμάσαμε ορισμένους από τους ηγέτες του κλάδου σε αυτό το τμήμα και το περιορίσαμε σε τέσσερις συστάσεις, επομένως μην ανησυχείτε για τη σωστή επιλογή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε με ποια κριτήρια βασιστήκαμε στην απόφασή μας.

Έρευνα σε βάθος – Ανάλογα με τον αριθμό των διαθέσιμων πηγών, διαφορετικοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα έρευνας. Ωστόσο, όσον αφορά το ποινικό μητρώο και το οικονομικό υπόβαθρο, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές και προσφέρει έρευνα υψηλής ποιότητας.
Ακριβείς, απλές αναφορές – Ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού είναι τόσο καλός όσο και τα αποτελέσματα που παράγει, αλλά ακόμη και οι πιο εμπεριστατωμένες αναφορές μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια υπηρεσία που δημιουργεί κατανοητές αναφορές συγκεντρώνοντας ταυτόχρονα όλες τις σημαντικές και σχετικές πληροφορίες.
Γρήγορα αποτελέσματα – Όταν πρόκειται για τη διενέργεια ελέγχων ιστορικού, ο χρόνος μπορεί να είναι ουσιαστικός. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να περιμένετε μέρες ή και εβδομάδες για μια ολοκληρωμένη, λεπτομερή αναφορά. Ένας ιστότοπος ποιοτικού ελέγχου ιστορικού θα μπορεί να σας παρέχει μια πλήρη αναφορά εντός 4 έως 5 εργάσιμων ημερών.
Εφαρμογές για κινητά – Γιατί να περιμένετε να το κάνετε αυτό μέχρι να είστε σπίτι; Επιλέξτε έναν πάροχο που έχει διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά και πραγματοποιήστε ελέγχους ιστορικού εν κινήσει. Οι περισσότερες κορυφαίες υπηρεσίες προσφέρουν αποκλειστικές εφαρμογές για μεγάλα λειτουργικά συστήματα και συσκευές.
Ποιοτική υποστήριξη πελατών – Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα με τη χρήση του ιστότοπου, χρειάζεστε ποιοτική υποστήριξη πελατών διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή. Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε μια εταιρεία που έχει αντιπροσώπους διαθέσιμους κάθε μέρα της εβδομάδας για εκτεταμένο ωράριο.

Με κάτι τόσο ευαίσθητο όπως ο έλεγχος ιστορικού, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις που να παρέχουν 100% ακρίβεια. Ενώ οι προτεινόμενοι ιστότοποί μας είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην τελειότητα, υπάρχει πάντα λίγος χώρος για σφάλματα με τόσο ευαίσθητες πληροφορίες όπως αυτή. Τούτου λεχθέντος, κάθε ένας από τους προτεινόμενους ιστοτόπους μας έχει μυριάδες ιστορίες επιτυχίας, μελέτες περιπτώσεων και εξαιρετικό ιστορικό απρόσκοπτης απόδοσης υπό δοκιμή.

1. Έχει επαληθευτεί

Το BeenVerified βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους προτεινόμενους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού για έναν λόγο: είναι μια από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στην αγορά. Αυτή η υπηρεσία διατίθεται σε δύο επίπεδα τιμολόγησης. Όταν επιλέγετε μια βασική συνδρομή, το BeenVerified συλλέγει δεδομένα από εκατοντάδες διαφορετικές πηγές, που κυμαίνονται από το οικονομικό ιστορικό, την παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα αρχεία διευθύνσεων και πολλά άλλα.

Παρά το γεγονός ότι οι αναφορές του BeenVerified είναι πάντα γεμάτες ακριβείς πληροφορίες, εξακολουθούν να είναι εύκολο να κατανοηθούν και δεν χρειάζεται να είστε καταρτισμένος επαγγελματίας για να τις διαβάσετε. Ο πίνακας ελέγχου σάς επιτρέπει να αναζητάτε και να φιλτράρετε εύκολα τις πληροφορίες που συλλέγονται και οι αποκλειστικές εφαρμογές για iOS και Android είναι πολύ φιλικές προς το χρήστη, επιτρέποντάς σας να κάνετε την έρευνά σας εν κινήσει. Εάν αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα με την υπηρεσία, το BeenVerified το καλύπτει επίσης. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη επτά ημέρες την εβδομάδα για πολλές ώρες, οπότε είτε θέλετε βοήθεια μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email, ένας εκπρόσωπος θα σας βοηθήσει ευχαρίστως.

2. Instant CheckMate

Μια άλλη εξαιρετική υπηρεσία τόσο για υποψηφίους όσο και για εργοδότες, το Instant Checkmate, ακριβώς όπως το BeenVerified, διατίθεται σε δύο επίπεδα τιμολόγησης. Στο βασικό επίπεδο, μπορείτε να ερευνήσετε πηγές όπως ποινικά μητρώα, ιστορικό γάμου ή/και διαζυγίου, πληροφορίες για τους συγγενείς κάποιου, ιστορικό διευθύνσεων και δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν είστε διατεθειμένοι να επιλέξετε το premium με λίγα μόνο δολάρια επιπλέον, θα μπορείτε να αναζητήσετε ολοκληρωμένα δεδομένα για τις άδειες οδήγησης, τα οικονομικά αρχεία και τις άδειες όπλων.

  Βρείτε εύκολες συνταγές για την ημέρα των ευχαριστιών με αυτές τις εφαρμογές και τους ιστότοπους

Παρόλο που το InstantCheckMate ταξινομεί εκατομμύρια εγγραφές, ο εξαιρετικά διαισθητικός πίνακας εργαλείων και οι εμπεριστατωμένες, απλές αναφορές, είναι εύχρηστες ακόμη και για άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις προηγούμενες αναζητήσεις σας και τις παλαιότερες αναφορές είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε ταξιδεύετε, κάτι που είναι ιδιαίτερα εύκολο με τις αποκλειστικές εφαρμογές για Android. Το Instant CheckMate διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης πελατών με μέλη του προσωπικού διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η κλήση είναι χωρίς χρέωση, επομένως μπορείτε να λάβετε βοήθεια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, ακόμα κι αν το ζήτημα είναι επείγον.

3. TruthFinder

Το TruthFinder είναι ένας από τους μοναδικούς ιστότοπους ελέγχου ιστορικού που εμβαθύνει σε κάθε είδους πληροφορίες για ένα άτομο, από την παρουσία στο διαδίκτυο μέχρι τα αρχεία του δικαστηρίου και πιθανές φωτογραφίες. Η εταιρεία χρησιμοποιεί αρχεία βαθιάς ιστού (μη ευρετηριασμένα) για να δημιουργήσει μια κρυστάλλινη εικόνα του εν λόγω ατόμου. Εάν επιλέξετε την υπηρεσία premium, η οποία κοστίζει λίγο περισσότερο, η αναζήτηση μπορεί να επεκταθεί σε τομείς όπως το ιστορικό εκπαίδευσης, τα αρχεία ιστορικού ψηφοφορίας, οι άδειες όπλων, ακόμη και τα ποινικά μητρώα. Η μοναδική βαθιά αναζήτηση ιστού επιτρέπει στο TruthFinder να σαρώνει και να ερευνά σελίδες που δεν είναι διαθέσιμες μέσω των παραδοσιακών μηχανών αναζήτησης. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό ανησυχιών για πράγματα όπως η κλοπή ταυτότητας ή οποιαδήποτε άλλη κρυφή και δυνητικά επικίνδυνη πληροφορία.

Το TruthFinder ταξινομεί εκατομμύρια πηγές δεδομένων, από το ποινικό ιστορικό έως τα αρχεία οδήγησης, αλλά δεν κάνει συμβιβασμούς στην ευκολία χρήσης. Όχι μόνο ο πίνακας εργαλείων είναι πολύ εύκολος στη χρήση, ιδιαίτερα στην αποκλειστική εφαρμογή του Android, αλλά οι τελικές αναφορές είναι γεμάτες λεπτομέρειες που είναι οργανωμένες με ολοκληρωμένο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να κατανοήσετε όλες τις αναφορές ανεξάρτητα από το αν έχετε χρησιμοποιήσει την υπηρεσία στο παρελθόν ή όχι. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, το TruthFinder διαθέτει επίσης μια εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης 24/7 σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση, οπότε είτε χρειάζεστε επείγουσα επιδιόρθωση είτε όχι, θα μπορείτε να λάβετε βοήθεια.

4. Intelius

Το Intelius είναι η τελευταία μας σύσταση για έλεγχο ιστορικού, αλλά σίγουρα όχι το λιγότερο. Αυτή είναι μια από τις πιο προσιτές υπηρεσίες στην αγορά, αλλά αυτό δεν έχει το τίμημα της ποιότητας. Το Intelius σάς επιτρέπει να συλλέγετε πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία επικοινωνίας ενός ατόμου, τις προηγούμενες διευθύνσεις, τα αρχεία ποινικών ή σεξουαλικών παραβατών, το οικονομικό ιστορικό, τα ακαδημαϊκά αρχεία και πολλά άλλα. Επιπλέον, όχι μόνο αυτά τα αποτελέσματα είναι λεπτομερή, αλλά οι τελικές εκθέσεις είναι απλές και ελκυστικές. Είτε έχετε εκτελέσει ελέγχους ιστορικού στο παρελθόν είτε όχι, η Intelius σας καλύπτει με έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου και ελκυστικές αναφορές.

Το Intelius είναι διαθέσιμο για χρήση είτε βρίσκεστε εν κινήσει είτε στο γραφείο σας. Με αποκλειστικές εφαρμογές τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση, να φιλτράρετε και γενικά να έχετε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα σας με λίγα μόνο κλικ. Αν και η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο ορισμένοι από τους ανταγωνιστές της Intelius, η υπηρεσία αντιμετώπισης προβλημάτων είναι εξαιρετική στην κάλυψη των περισσότερων προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Η εταιρεία έχει κάνει πάνω από 50 εκατομμύρια ελέγχους ιστορικού από την αρχή, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε σε καλά χέρια.

Συμπερασματικά

Η διεξαγωγή έρευνας σε έναν υπάλληλο πριν από την πρόσληψή του είναι μια ουσιαστική διαδικασία στον σημερινό κόσμο. Καθώς ο αριθμός των ατόμων που λένε ψέματα στις συνεντεύξεις αυξάνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ακόμη και ο έλεγχος του πτυχίου ενός ατόμου είναι απαραίτητος πριν υπογράψει μια σύμβαση. Μια εταιρεία ελέγχου ιστορικού όχι μόνο παρέχει στους εργοδότες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους υποψήφιους υπαλλήλους, αλλά εξετάζει λεπτομέρειες που θα ήταν πολύ δαπανηρές και χρονοβόρες για να εμβαθύνει μια εταιρεία.

Μια κακή πρόσληψη, πόσο μάλλον πολλές από αυτές, μπορεί να επηρεάσει τη φήμη μιας εταιρείας ως εργοδότη, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο να καθιερωθείτε ως μια αξιοσέβαστη εταιρεία. Ένας έλεγχος ιστορικού εξετάζει τα πάντα, από πιστωτικά αρχεία μέχρι ποινικό ιστορικό, και σας προστατεύει – ως οργανισμός – από το να χρειαστεί να λάβετε σκληρά μέτρα όταν ένας κακώς επιλεγμένος υπάλληλος έχει ήδη προσληφθεί.