Πώς να αποθηκεύσετε ένα email Gmail ως αρχείο EML στον σκληρό σας δίσκο

Τα προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Outlook, το Mail και το Thunderbird σάς επιτρέπουν να εξάγετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν εξάγετε ένα email, λαμβάνετε ολόκληρο το μήνυμα, τις πληροφορίες στην κεφαλίδα του, τις διευθύνσεις email και τα συνημμένα, καθώς και τις χρονικές σημάνσεις και τις διευθύνσεις IP του αποστολέα. Τα προγράμματα-πελάτες email το έχουν ως τυπική δυνατότητα, αλλά τα email που βασίζονται στον ιστό και η διεπαφή που χρησιμοποιούν δεν έχει δυνατότητα εξαγωγής. Τούτου λεχθέντος, έχουν κάποιο είδος δυνατότητας που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε ένα μήνυμα εκτός σύνδεσης. Με το Gmail, μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα email ως αρχείο EML και να το εισαγάγετε στα περισσότερα προγράμματα-πελάτες email. Να πώς.

  Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες συντομεύσεις πληκτρολογίου για οποιαδήποτε εφαρμογή Mac

Gmail Email ως αρχείο EML

Ανοίξτε το Gmail στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ανοίξτε το email που θέλετε να αποθηκεύσετε εκτός σύνδεσης και κάντε κλικ στο μικρό βέλος δίπλα στο κουμπί απάντησης. Από το μενού, επιλέξτε την επιλογή «Εμφάνιση πρωτοτύπου».

Αυτό θα ανοίξει το μήνυμα σε νέο παράθυρο. Σε αυτό το νέο παράθυρο, θα δείτε ένα κουμπί Λήψη πρωτότυπου. Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου αποθήκευσης στο πρόγραμμα περιήγησής σας και η προεπιλεγμένη επέκταση θα αποθηκεύσει ως TXT. Δεν θέλετε να το αποθηκεύσετε με την επέκταση TXT. Αλλάξτε το σε EML και από το αναπτυσσόμενο μενού τύπου αρχείου, αλλάξτε το από αρχεία κειμένου σε όλα τα αρχεία. Αποθηκεύστε το αρχείο.

  Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον προεπιλεγμένο διακομιστή DNS του ISP σας

Κατεβάζει μέσα σε δευτερόλεπτα. Αφού κατεβάσετε το αρχείο, μπορείτε να το εισαγάγετε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα-πελάτη email θέλετε ή μπορείτε να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο ή σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου.

Εάν το email σας είχε συνημμένα, ελέγξτε εάν το αρχείο που κατεβάσατε έχει συνημμένα ή όχι. Το Gmail ενδέχεται να μην περιλαμβάνει το συνημμένο στο αρχικό μήνυμα ή το συνημμένο μπορεί να προέρχεται από το Google Drive ή ίσως να έχει σταλεί ως σύνδεσμος. Το θέμα είναι, εάν το κάνετε αυτό για να αποθηκεύσετε ένα συνημμένο, αυτή μπορεί να μην είναι μια ανόητη μέθοδος. Ένα αρχείο EML είναι αυτό που πρέπει να αποθηκεύσετε ένα email σαν να πρέπει να κρατήσετε ένα μακροπρόθεσμο αρχείο μιας συνομιλίας.

  Γιατί οι ιστότοποι μου ζητούν ξαφνικά να αποθηκεύσω cookies;

Για να εισαγάγετε το email σε ένα πρόγραμμα-πελάτη email, πρέπει πρώτα να εντοπίσετε τη δυνατότητα εισαγωγής στον αντίστοιχο πελάτη σας. Δεν πρόκειται να βρίσκεται στην ίδια θέση σε όλα τα προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επομένως είναι καλή ιδέα να αναζητήσετε απλώς αυτές τις πληροφορίες στο Google. Μόλις έχετε την επιλογή εισαγωγής, επιλέξτε αυτό το αρχείο EML και το email θα ανοίξει. Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο και θα ανοίξει στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη email σας. Εάν το πρόγραμμα-πελάτης email σας υποστηρίζει μεταφορά και απόθεση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε το μήνυμα στον υπολογιστή-πελάτη.