Πώς να διορθώσετε το ρυθμιστικό μπαταρίας που λείπει στην ενημέρωση των Windows 10 Fall Creators

Το Power Throttling στα Windows 10 κυκλοφόρησε επιτέλους με το Fall Creators Update. Έχει καθυστερήσει για αρκετούς μήνες, αλλά τώρα που είναι εδώ, είναι ένας καλός τρόπος να εξοικονομήσετε τους πόρους του συστήματός σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με την εφαρμογή ποιες εφαρμογές μπορούν να ρυθμιστούν, αλλά μπορείτε επίσης να αλλάξετε την κατανάλωση ενέργειας του συστήματός σας από το δίσκο συστήματος. Εάν κάνετε κλικ στο εικονίδιο της μπαταρίας στο δίσκο συστήματος, θα πρέπει να υπάρχει ένα ρυθμιστικό στο αναδυόμενο παράθυρο με ένα ρυθμιστικό για τη διαχείριση των σχεδίων παροχής ενέργειας. Εάν δεν το βλέπετε, είναι ένα μικρό σφάλμα με την ενημέρωση. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το ρυθμιστικό μπαταρίας που λείπει στα Windows 10.

  Πώς να βελτιώσετε την ορατότητα του δείκτη του ποντικιού στα Windows 10

Λείπει το ρυθμιστικό μπαταρίας

Εάν λείπει ένα ρυθμιστικό μπαταρίας μετά την Ενημέρωση Fall Creators, είναι πιθανό να χρησιμοποιείτε το σχέδιο παροχής ενέργειας υψηλής απόδοσης. Αν και δεν θα έπρεπε να λειτουργεί έτσι, αλλά φαίνεται ότι εάν ενεργοποιηθεί το σχέδιο υψηλής απόδοσης, το ρυθμιστικό μπαταρίας εξαφανίζεται.

Η επιδιόρθωση σε αυτή την περίπτωση είναι απλή. επιλέξτε το Balanced power plan και το ρυθμιστικό θα επανέλθει.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό για να επιστρέψετε στη λειτουργία ισορροπημένης ισχύος, ωστόσο, εάν μεταβείτε στη λειτουργία ισορροπημένης ενέργειας από τον Πίνακα Ελέγχου, το ρυθμιστικό θα εξαφανιστεί ξανά και αυτό είναι το σφάλμα.

  Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο APPX από το Microsoft Store στα Windows 10

Το ρυθμιστικό μπαταρίας προορίζεται να είναι ένας γρήγορος τρόπος αλλαγής σχεδίων τροφοδοσίας από το δίσκο συστήματος. Μόλις το εμφανιστεί πραγματικά, είναι απίθανο να θέλετε να αλλάξετε το σχέδιο παροχής ενέργειας με τον παλιό τρόπο. Αυτό το σφάλμα είναι ίσως το αποτέλεσμα της μετεγκατάστασης των ρυθμίσεων από την εφαρμογή Πίνακας Ελέγχου στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ρύθμιση εξακολουθεί να υπάρχει στην εφαρμογή Πίνακας Ελέγχου και έχει επίσης προωθηθεί σε ένα αναδυόμενο παράθυρο στο δίσκο συστήματος. Η μετάβαση προφανώς δεν πήγε πολύ καλά.

Πίνακας ελέγχου έναντι ρυθμιστικού μπαταρίας

Εάν σας ενδιαφέρουν μόνο οι τρεις ρυθμίσεις ισχύος που σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των ρυθμιστικών μπαταρίας, τότε είναι καλύτερα να το χρησιμοποιήσετε. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε πραγματικά την εφαρμογή Πίνακας Ελέγχου για να αλλάξετε σχέδια. Ωστόσο, εάν έχετε διαμορφώσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο, το ρυθμιστικό μπαταρίας δεν επαρκεί. Αυτός είναι ίσως ο περιορισμός του ρυθμιστικού. δεν μπορεί να φιλοξενήσει προσαρμοσμένα σχέδια παροχής ενέργειας. Περιορίζεται μόνο σε τρεις.

  Πώς να δείτε την απόδοση της GPU στη Διαχείριση εργασιών στα Windows 10

Είναι αυτονόητο ότι αυτά τα προβλήματα θα έπρεπε να έχουν επιλυθεί από καιρό. Έχουν περάσει δύο καλά χρόνια από τότε που η Microsoft μεταφέρει λειτουργίες από τη μια εφαρμογή στην άλλη και κάποια στιγμή, τα προβλήματα και η σύγκρουση μεταξύ των δύο λειτουργιών θα έπρεπε να είχαν σταματήσει.