Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οι πιστοποιήσεις PCAP είναι το πιο δημοφιλές πιστοποιητικό για την αναβάθμιση και την κλιμάκωση της σταδιοδρομίας. Εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός που μπορεί να σας βοηθήσει να ευδοκιμήσετε στην αγορά.

Εάν δεν γνωρίζετε την πιστοποίηση PCAP, είναι πιστοποιημένο πιστοποιητικό προγραμματισμού Python. Η αντικειμενοστραφής προσέγγιση προγραμματισμού της Python περιλαμβάνει προηγμένες πτυχές όπως πακέτα, λειτουργικές μονάδες, προηγμένες λειτουργίες, μηχανισμό παράδοσης, κατανοήσεις λιστών, κλείσιμο, γεννήτριες, συμβολοσειρές, επεξεργασία αρχείων και λάμδα.

Στον δείκτη TIOBE, η Python έγινε η πιο δημοφιλής γλώσσα προγραμματισμού του Αυγούστου 2022. Είναι πλέον μια ασταμάτητη γλώσσα προγραμματισμού, φτάνοντας από τη 13η το 2001 στην 1η θέση τον Αύγουστο του 2022.

Ακόμη και η PYPL κατέταξε την Python ως τη δημοφιλέστερη γλώσσα προγραμματισμού τον Αύγουστο του 2022. Έχει αυξηθεί περίπου 10,2% τα τελευταία πέντε χρόνια.

Στη δεκαετία του 1980, ο Guido van Rossum δημιουργεί τη γλώσσα προγραμματισμού γενικής χρήσης Python. Η Python είναι μια εύχρηστη και μαθησιακή γλώσσα προγραμματισμού ιδανική για νεοφερμένους και αρχάριους. Έρχεται με απλοποιημένη σύνταξη χωρίς περίπλοκη ή πολύπλοκη κωδικοποίηση. Μαζί με αυτό, η γλώσσα προγραμματισμού δίνει έμφαση στη Φυσική Γλώσσα.

Η Python έχει επίσης μια μεγάλη υποστηρικτική κοινότητα και εταιρική χορηγία με εξαιρετικές βιβλιοθήκες. Ο στόχος είναι να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο με την Python, η οποία είναι γεμάτη με εκατοντάδες βιβλιοθήκες και είναι ιδανική για Μηχανική Μάθηση, Μεγάλα Δεδομένα και άλλες κορυφαίες τεχνολογίες.

Πιστοποίηση PCAP

Με τα βασικά της Python που καλύπτονται, επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τι είναι η Πιστοποίηση PCAP – Πιστοποιημένος Συνεργάτης στον Προγραμματισμό Python.

Η πιστοποίηση PCAP είναι ένα υψηλού κινδύνου και επαγγελματικό διαπιστευτήριο για τους προγραμματιστές που μετρούν την απόδοση των υποψηφίων και ελέγχουν τις ικανότητές τους. Επικεντρώνονται σε εργασίες κωδικοποίησης ενδιάμεσου επιπέδου όπως ο εντοπισμός σφαλμάτων, η ανάπτυξη, ο σχεδιασμός, η ανακατασκευή και η εκτέλεση προγραμμάτων πολλαπλών ενοτήτων.

Περιλαμβάνει τις κατηγορίες OOP για μοντελοποίηση και ανάλυση προβλημάτων της πραγματικής ζωής. Οι πιστοποιήσεις προσφέρουν μια αντικειμενοστραφή προσέγγιση σε τεχνικές και θεμελιώδεις έννοιες με έννοιες όπως επεξεργασία συμβολοσειρών, PIP, ενότητες, κλείσιμο, πακέτα, επεξεργασία αρχείων, λειτουργικές μονάδες Standard Library και ιεραρχίες εξαιρέσεων.

  Πριν από το Mac OS X: Τι ήταν το NeXTSTEP και γιατί το αγάπησαν οι άνθρωποι;

Με την Πιστοποίηση PCAP, ο υποψήφιος ή οι προγραμματιστές Python επιδεικνύουν τις ικανότητές τους με όλα τα βασικά μέσα ή έχουν προχωρήσει από την κατάσταση αρχαρίων. Αναρτήστε αυτό, οι υποψήφιοι μπορούν να ξεκινήσουν τις σπουδές προχωρημένου επιπέδου για να ανοίξουν νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Το πρώτο βήμα προς την πιστοποίηση PCPP επικεντρώνεται στην αυτο-ανάπτυξη και αυτοβελτίωση επιδεικνύοντας δεξιότητες προγραμματισμού. Αντανακλά το ενδιαφέρον των υποψηφίων να αποκτήσουν υψηλότερη επάρκεια στη γλώσσα προγραμματισμού και να εμβαθύνουν σε αυτήν. Στόχος είναι να βελτιωθούν τα χαρτοφυλάκια των υποψηφίων και να προχωρήσουν στην καριέρα τους.

Η πιστοποίηση Python ανοίγει νέες πόρτες για τους υποψηφίους να μεταβούν στη νέα λειτουργία, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, να ειδικευτούν στον τομέα και να αυξήσουν τον μισθολογικό τους ρόλο. Οι επαγγελματίες μπορούν να επικεντρωθούν στη δικτύωση, την ασφάλεια, τη μηχανική, την ανάπτυξη λογισμικού και το IoT.

Η πιστοποίηση PCAP απευθύνεται σε:

  • εξερευνήστε νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιήστε την Python ως τη βασική κατάδυση,
  • οι διαχειριστές έργων, οι ηγέτες ομάδων και οι διαχειριστές έργων μπορούν να κατανοήσουν διαδικασίες και ορολογίες,
  • ηγέτες του κλάδου που θέλουν να επικεντρωθούν σε τεχνολογίες όπως το IoT, η μηχανική μάθηση, η ανάλυση, οι δοκιμές και η ανάπτυξη και
  • ακολουθήστε μια καριέρα ως αναλυτής δεδομένων, προγραμματιστής λογισμικού και ελεγκτής.

Εκτός από τις πιστοποιήσεις PCAP, υπάρχει πιστοποίηση PCPP και PCEP για προγραμματιστές Python.

Πιστοποίηση PCEP

Το PCEP είναι η πιστοποιημένη αρχική πιστοποίηση προγραμματιστή Python που αντιπροσωπεύει εάν οι επαγγελματίες είναι εξοικειωμένοι με κεντρικές έννοιες όπως συνθήκες, συναρτήσεις, κοντέινερ, τύπους δεδομένων, βρόχους και πολλά άλλα. Μαζί με αυτό, περιλαμβάνει παράγοντες όπως το περιβάλλον χρόνου εκτέλεσης, τη σημασιολογία και τη σύνταξη για τη γλώσσα προγραμματισμού Python.

Το PCEP επιτρέπει στους υποψηφίους να αποδείξουν εάν έχουν επαρκείς γνώσεις σχετικά με τη σημασιολογία και τη σύνταξη με την Standard Library της Python. Η πιστοποίηση προέρχεται από την κατανόηση θεμελιωδών εννοιών, ορισμών, όρων, κυριολεκτικών, λογικής, αριθμητικών συστημάτων, δομής και πολλών άλλων.

Πιστοποίηση PCPP

Το PCPP – Certified Professional στον προγραμματισμό Python διατίθεται σε δύο σειρές: Προγραμματισμός γενικού σκοπού. Παρακολουθεί τα διαπιστευτήρια του OpenEDG Python Institute που επικεντρώνονται σε επαγγελματίες που εργάζονται, ειδικούς πληροφορικής και προγραμματιστές.

  Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Spotify Kids

Η πιστοποίηση PCPP1 αποδεικνύει την επάρκεια του υποψηφίου στις δυνατότητες OOP και την προηγμένη χρήση των τάξεων. Προβάλλει την τεχνογνωσία σε εξειδικευμένο και προηγμένο επίπεδο που επικεντρώνεται σε πρότυπα για τη σύνταξη κώδικα, τις πρακτικές σχεδιασμού και τις συμβάσεις κωδικοποίησης.

Οι υποψήφιοι που κατανοούν τις βασικές έννοιες, γνωρίζουν τη χρήση των υποδοχών, δημιουργούν πελάτες REST και προγραμματισμό με γνώμονα τα γεγονότα μπορούν να ακολουθήσουν την πιστοποίηση.

Η πιστοποίηση PCPP2 είναι το επόμενο μέρος της πιστοποίησης που παρακολουθεί τα επαγγελματικά διαπιστευτήρια και επιδεικνύει τυπικούς μηχανισμούς για επικοινωνία και δικτύωση διαδικασιών. Περιλαμβάνει μη τυπικές μονάδες βιβλιοθήκης, πρότυπα Python, δημιουργία, επεξεργασία και πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων NoSQL και SQL.

Επισκόπηση της πιστοποίησης PCAP

Οι υποψήφιοι με γνώση της Python πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβουν μισθούς από 90.000 $ έως 130.000 $ ετησίως. Με την πιστοποίηση PCAP, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για 100.000 ανεκπλήρωτες θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο για τις οποίες πολλοί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ακολουθεί μια γρήγορη ανασκόπηση της πιστοποίησης PCAP που πρέπει να γνωρίζει κάποιος:

Προδιαγραφές ItemDescriptionExam NamePCAP – Certified Associate in Python Programming Certification LevelAssociateCostUSD 295 (Exam)
319 USD (Εξέταση + Πρακτική Δοκιμή)
49 USD (Πρακτική Δοκιμή) Εξέταση ΔιεξήχθηΔιαδικτυακή Προστασία από την Pearson VueΠροαπαιτούμενα Κανένας Κωδικός Εξέτασης & Εκδόσεις Τρέχουσας ΕξέτασηςPCAP-31-02 (Αποσύρθηκε)
PCAP-31-03 (Ενεργό) Αριθμός Ερωτήσεων40Διάρκεια ΕξετάσεωνNDA/Φροντιστήριο – 10 λεπτά
Εξέταση – 65 λεπτάValidityLifetime Passsing Score70%FormatΕρωτήσεις μονής και πολλαπλής επιλογήςΓλώσσαΑγγλικά

Σε περίπτωση αποτυχίας της πιστοποίησης με την πρώτη προσπάθεια, οι υποψήφιοι μπορούν να την επαναλάβουν μετά από 15 ημέρες χωρίς άλλους περιορισμούς.

Οι δεξιότητες για το PCAP-31-02 είναι κλάσεις, αντικείμενα και εξαιρέσεις (25%), ενότητες και λειτουργίες (25%), αξιολογήσεις και έλεγχος (25%) και συγκεντρωτικά δεδομένα (25%). Οι δεξιότητες PCAP-31-03 περιλαμβάνουν OOP (34%), Εξαιρέσεις (14%), διάφορα (22%0, συμβολοσειρές (18%) και πακέτα και ενότητες (12%).

Πώς να σπάσετε την εξέταση πιστοποίησης PCAP

Είναι εύκολο να σπάσετε την εξέταση PCAP εάν γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε και τι να κάνετε. Εδώ είναι μερικοί πόροι που μπορούν να βοηθήσουν.

Python Certification Exam PCAP-31-03/02: Udemy

Η προετοιμασία της Udemy’s Python Certification Exam PCAP-31-03/PCAP-31-02 περιλαμβάνει έξι πρακτικές δοκιμές για να δοκιμάσουν οι επαγγελματίες να κωδικοποιήσουν μόνοι τους. Ο Πιστοποιημένος Συνεργάτης στον Προγραμματισμό Python βοηθά τους επαγγελματίες να κατανοήσουν καλύτερα το μάθημα. και καλύπτουν όλους τους γνωστικούς τομείς.

  Τι είναι το Microsoft – WPD

Καλύπτει το ακόλουθο αναλυτικό πρόγραμμα:

  • παραλλαγές εισαγωγής
  • ευρετηρίαση, τεμαχισμός, αμετάβλητο
  • μεταβλητές instance vs. class
  • κατασκευαστές: δήλωση και επίκληση

Είναι ιδανικό για υποψήφιους που θέλουν νέες ευκαιρίες, προετοιμάζονται για πιστοποίηση Python, επιστήμονες δεδομένων, επαγγελματίες τεχνητής νοημοσύνης και πολλά άλλα.

Εκπαιδευτικό Μάθημα Πιστοποίησης Python: Edureka

Το Εκπαιδευτικό Μάθημα Πιστοποίησης Python της Edureka βοηθά κάποιον να κατακτήσει σημαντικές έννοιες όπως δηλώσεις υπό όρους, λειτουργίες αρχείων, συναρτήσεις, λειτουργικές μονάδες, χάρτες ιστού, λειτουργίες δεδομένων, προγραμματισμό GUI και πολλά άλλα. Το μάθημα βοηθά τους υποψηφίους να προετοιμαστούν για πιστοποιήσεις PCAP, PCEP και PCPP Python.

Καλύπτει τα βασικά θέματα των εφαρμογών Python, των βρόχων, των δηλώσεων υπό όρους, των εκφράσεων, των τελεστών, των βρόχων επίδειξης και της πρακτικής γνώσης.

Python Essentials: Edube Interactive

Το Python Essentials είναι ένα μάθημα χωρισμένο σε δύο μέρη στο Edube Interactive. Το μάθημα εστιάζει σε προηγμένες πτυχές όπως εξαιρέσεις, πακέτα, ενότητες, αντικειμενοστραφής προγραμματισμός και γενικές τεχνικές κωδικοποίησης. Συνδέεται με ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην ανάπτυξη λογισμικού, το Διαδίκτυο των πραγμάτων, τη δικτύωση και την ασφάλεια.

Οι υποψήφιοι μπορούν να προετοιμαστούν για την πιστοποίηση PCAP, να μάθουν για αρχεία διεργασιών, να χειριστούν εξαιρέσεις, βέλτιστες πρακτικές, τεχνικές κωδικοποίησης, λειτουργικές μονάδες Python και OOP.

PCAP Certified Associate in Python Programming Exam: Amazon

Προετοιμαστείτε και περάστε την τρέχουσα εξέταση Python Institute PCAP είναι ένα βιβλίο που διατίθεται στο Amazon. Διαθέτει 240+ ερωτήσεις, έξι πρακτικές εξετάσεις, επεξηγήσεις, συνδέσμους και απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για την εξέταση πιστοποίησης με την έκδοση PCAP 31-03.

Το βιβλίο μπορεί να βοηθήσει τους υποψηφίους να ενισχύσουν τις πιθανότητές τους να επιτύχουν σε μια πραγματική εξέταση PCAP, να αποκτήσουν πρόσβαση σε δυνατά ή αδύναμα σημεία, να προετοιμαστούν για μεγάλα μπλοκ (συμβολοσειρές, εξαιρέσεις, πακέτα ή ενότητες, OOP και Διάφορα) και να προετοιμαστούν για Ανάπτυξη Λογισμικού και Επιστήμονες Δεδομένων δουλειά.

συμπέρασμα

Αναμφίβολα, η Python έχει γίνει η κύρια γλώσσα προγραμματισμού που επικρατεί στην αγορά με μεγάλα περιθώρια για το μέλλον. Ως εκ τούτου, η επιλογή των φημισμένων πιστοποιήσεων Python είναι καλύτερο για να αποκτήσετε τη δουλειά των ονείρων σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν κάποιοι πολύτιμοι πόροι για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας ως προγραμματιστής Python. Στη συνέχεια, ελέγξτε τα έργα Python για εξάσκηση και μάθηση.