Τι είναι το Microsoft – WPD

Οι χρήστες των Windows 10 βλέπουν μια νέα ενημέρωση στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Αυτή η ενημέρωση, ενώ προέρχεται από τη Microsoft, είναι ελαφρώς ανησυχητική λόγω του ονόματός της. Η ενημέρωση ονομάζεται Microsoft – WPD – 22/2/2016 12:00:00 π.μ. – 5.2.5326.4762. Το όνομα, και συγκεκριμένα η ημερομηνία και η ώρα που επισυνάπτονται στο όνομα, είναι αυτό που ανησυχεί τους χρήστες. Η ενημέρωση χρονολογείται τον Φεβρουάριο του 2016, που ήταν πολύ περισσότερο από ένα χρόνο πριν. Αν αναρωτιέστε τι είναι η ενημέρωση Microsoft – WPD – 22/2/2016, έχουμε απαντήσεις. Επίσης, είναι ασφαλές να το εγκαταστήσετε. Αυτή η ενημέρωση έχει να κάνει με φορητές συσκευές και δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό.

Ενημέρωση: Η Microsoft απέσυρε αυτήν την ενημέρωση και είπε ότι είναι προβληματική. Αν είστε από τους λίγους που δεν δυσκολεύτηκαν, μετρήστε τα τυχερά σας αστέρια. Εάν δεν μπορείτε να συνδέσετε ένα τηλέφωνο Android στον υπολογιστή σας με Windows, αναζητήστε τη λύση.

Microsoft – WPD – 22/2/2016 Ενημέρωση

Η ενημέρωση φαίνεται να έχει κυκλοφορήσει σε αρκετά άτομα. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ομάδα ρυθμίσεων Ενημέρωση και ασφάλεια. Κάντε κλικ στο «Έλεγχος για ενημερώσεις» στην καρτέλα «Ενημέρωση των Windows». Η ενημέρωση θα εμφανιστεί σύντομα και θα ξεκινήσει η λήψη. Μόλις γίνει λήψη, τα Windows 10 θα σας ζητήσουν να το εγκαταστήσετε.

  Πώς να κάνετε μετεγκατάσταση από το SmartThings Classic στη νέα εφαρμογή SmartThings

Πράγματι εγκαταστήσαμε την ενημέρωση σε ένα από τα συστήματά μας. Δεν έσπασε τίποτα. Δεν χρειάστηκε επανεκκίνηση. Εάν η ενημέρωση αποτύχει να εγκατασταθεί, θα λάβετε το σφάλμα 0x800f0217. Μπορείτε να δοκιμάσετε να το εγκαταστήσετε ξανά αργότερα, αλλά και πάλι, αυτό δεν θα έχει μεγάλη επίδραση στον τρόπο λειτουργίας του συστήματός σας. Δεν είναι ενημέρωση ασφαλείας.

Τι είναι η ενημέρωση WPD;

Το WPD σημαίνει φορητή συσκευή Windows. Η ενημέρωση είναι ουσιαστικά μια ενημέρωση προγράμματος οδήγησης για φορητές συσκευές. Κανονικά, θα βλέπατε μια ενημέρωση όπως αυτή αν συνδέατε μια νέα περιφερειακή συσκευή στο σύστημά σας. Η Microsoft φαίνεται να έχει προωθήσει αυτήν την ενημέρωση χωρίς πολλές εξηγήσεις. Εάν είχατε προηγουμένως πρόβλημα με τη σύνδεση ενός τηλεφώνου ή άλλης κινητής συσκευής στον υπολογιστή σας με Windows 10, αυτή η ενημέρωση θα πρέπει να το επιλύσει.

  Γιατί οι εφαρμογές iPhone "Pasting From" είναι άλλες εφαρμογές;

Το τηλέφωνο Android δεν εντοπίστηκε μετά την ενημέρωση Microsoft – WPD – 22/2/2016

Εάν η ενημέρωση δεν σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα τηλέφωνο στον υπολογιστή σας με Windows 10, έχετε προβλήματα. Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας, ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών. Κοιτάξτε στην ενότητα Φορητές συσκευές όπου θα δείτε συσκευές MTP με κίτρινο θαυμαστικό. Κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε «Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης» από το μενού περιβάλλοντος. Επιλέξτε την επιλογή «Αναζήτηση στον υπολογιστή μου για λογισμικό προγράμματος οδήγησης». Κάντε κλικ στο «Επιτρέψτε μου να επιλέξω από μια λίστα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών στον υπολογιστή μου» και επιλέξτε Συσκευές MTB.

  Πώς το Mac θα αλλάξει από την Intel στα δικά του τσιπ ARM ​​της Apple

Επίσης, απλώς για να σας χαλαρώσω λίγο περισσότερο, αυτή η ενημέρωση δεν έχει ονομαστεί ως κακή ενημέρωση. Απόφυγέ το. Η Microsoft δεν εφηύρε μια μηχανή του χρόνου.