Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Spotify Kids

Το Spotify Kids είναι μια αυτόνομη εφαρμογή ακρόασης που έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τις μοναδικές ανάγκες των νέων. Με μια συνδρομή στο Spotify Premium Family των 14,99 $/μήνα, μπορείτε να δώσετε στα παιδιά σας τη δική τους εφαρμογή με 8.000+ τραγούδια, ιστορίες και νανουρίσματα.

Πώς να ρυθμίσετε το Spotify Kids

Για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Spotify Kids, θα πρέπει να έχετε μια συνδρομή στο Spotify Premium Family. Για να εγγραφείτε για την υπηρεσία 14,99 $/μήνα, μεταβείτε στο Η σελίδα Premium Family του Spotify και ακολουθήστε τις οδηγίες. Μόλις εγγραφείτε και ο κύριος λογαριασμός σας είναι ενεργός, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε τους λογαριασμούς για τα παιδιά σας.

Για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Spotify Kids, πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Spotify Kids στη συσκευή σας από το Google Play Store για Android ή Apple App Store για iPhone ή iPad. Εκκινήστε την εφαρμογή και πατήστε το κουμπί «Σύνδεση».

  Πώς να καρφιτσώσετε μια εικόνα στην κορυφή της επιφάνειας εργασίας σας

Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας και πατήστε «Συνέχεια» στην οθόνη επιβεβαίωσης. Εισαγάγετε το όνομα του παιδιού σας. Μπορείτε προαιρετικά να εισαγάγετε τα γενέθλια του παιδιού σας. ο Πολιτική απορρήτου του Spotify Kids περιέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης αυτών των δεδομένων.

Όταν τελειώσετε, πατήστε «Συνέχεια». Θα λάβετε μια ξεχωριστή απόδειξη ειδοποίησης απορρήτου μέσω email για να επαληθεύσετε ότι έχετε συμφωνήσει με τους όρους που αναφέρονται σε αυτήν.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο ξεχωριστά στυλ τόσο για το περιεχόμενο όσο και για τη διεπαφή του Spotify Kids. Για πιο λεπτομερή διεπαφή με μουσική πιο φιλική προς το ραδιόφωνο, επιλέξτε “Ήχος για μεγαλύτερα παιδιά”. Για απλούστερη διεπαφή με παιδικά τραγούδια, ιστορίες πριν τον ύπνο και νανουρίσματα, επιλέξτε “Ήχος για μικρότερα παιδιά”.

Πατήστε «Βοηθήστε με να επιλέξω» για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και το στυλ κάθε επιλογής. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή εμπρός και πίσω ανά πάσα στιγμή, μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις στην εφαρμογή Spotify Kids. Όταν τελειώσετε, πατήστε «Συνέχεια».

  Γιατί το Σημειωματάριο εξακολουθεί να είναι φοβερό για τη λήψη σημειώσεων

Επιλέξτε ένα avatar για να αντιπροσωπεύσετε αυτόν τον παιδικό λογαριασμό. Η κύρια διεπαφή του Spotify Kids θα φορτωθεί, ανάλογα με το αν επιλέξατε το περιεχόμενο για μικρότερα ή μεγαλύτερα παιδιά. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον λογαριασμούς παιδιών μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις γονέων, όπως φαίνεται παρακάτω, και επαναλαμβάνοντας αυτά τα βήματα.

Πώς να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στο Spotify Kids

Για πρόσβαση στο μενού Ρυθμίσεις στο Spotify Kids, πατήστε το avatar του παιδιού επάνω αριστερά. Από αυτήν την οθόνη, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις Γονικές ρυθμίσεις πατώντας το εικονίδιο με το γρανάζι επάνω δεξιά. Μπορείτε επίσης να αγγίξετε το εικονίδιο με το μολύβι στο κέντρο της οθόνης για να αλλάξετε το avatar του παιδιού σε διαφορετικό χαρακτήρα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τον έλεγχο έκδοσης για επεκτάσεις Gnome

Θα σας ζητηθεί να ορίσετε έναν μυστικό τετραψήφιο κωδικό πρόσβασης. Εάν έχετε ήδη ρυθμίσει έναν για τον λογαριασμό σας, θα σας ζητηθεί να τον καταχωρίσετε. Μπορείτε να αλλάξετε αυτό το PIN αργότερα, μεταβαίνοντας σε αυτό το ίδιο μενού. Εδώ μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν παιδικό λογαριασμό. Κάθε συνδρομή Spotify Premium Family μπορεί να προσκαλέσει έως και πέντε επιπλέον χρήστες.

Μόλις μεταβείτε στο μενού “Γονικές ρυθμίσεις”, πατήστε “Επεξεργασία” δίπλα σε οποιονδήποτε παιδικό λογαριασμό για να αλλάξετε το όνομα, τα γενέθλια ή τις ρυθμίσεις περιεχομένου. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τον παιδικό λογαριασμό από αυτό το υπομενού.

Η κατοχή μιας αποκλειστικής εφαρμογής μόνο για παιδιά είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, τόσο όσον αφορά την ψυχική ηρεμία των γονιών όσο και την εκπαίδευση, την απόλαυση και την ανεξαρτησία του νεαρού.