Χρησιμοποιήστε το Omnisend για να ενισχύσετε τις πωλήσεις με αυτοματισμό, SMS και μάρκετινγκ μέσω email

Ως ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού εμπορίου, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπετε έναν τόνο επισκεψιμότητας αλλά όχι πωλήσεις.

Η αυτοματοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS είναι ένα κρίσιμο στοιχείο του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου και βοηθά τους εμπόρους να ανταποκρίνονται γρήγορα στις συμπεριφορές και τις ανάγκες των πελατών τους.

Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι το Omnisend. Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να στέλνετε στοχευμένα και έγκαιρα μηνύματα για να αυξήσετε τις πωλήσεις. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να ανακτήσετε τις πωλήσεις από επισκέπτες που έχουν εγκαταλειφθεί στο καλάθι ή να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής των υπαρχόντων πελατών.

Πάνω από 70.000 επωνυμίες ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιούν το Omnisend για να κλιμακώσουν τις επιχειρήσεις τους με αυτόματο πιλότο μέσω πολύ σχετικών καμπανιών κειμένου και email.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε μια λεπτομερή ανασκόπηση του τι είναι το Omnisend και των διαφόρων δυνατοτήτων που προσφέρει στους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Επισκόπηση Omnisend: Τι είναι;

Το Omnisend είναι μια πλατφόρμα αυτοματισμού μάρκετινγκ από άκρο σε άκρο που βοηθά τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου να αυξήσουν τις πωλήσεις με αυτόματο πιλότο, αξιοποιώντας την προώθηση σε όλα τα κανάλια. Έχει σχεδιαστεί για ηλεκτρονικά καταστήματα όλων των μεγεθών και χρησιμοποιείται από πολλές βιομηχανίες.

Με το Omnisend, μπορείτε να στείλετε εξατομικευμένα μηνύματα στα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή στο σωστό κανάλι. Προσφέρει μια τεράστια βιβλιοθήκη ενσωματωμένων προτύπων που σας επιτρέπουν να στέλνετε όμορφα σχεδιασμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υψηλής μετατροπής, μαζί με λειτουργίες αυτοματισμού για την ανάπτυξη email και την τμηματοποίηση της λίστας σας.

Το Omnisend επιτρέπει στις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου να συνδέσουν τους λογαριασμούς Shopify στην πλατφόρμα. Ως αποτέλεσμα, αυτό βελτιστοποιεί τα πάντα, από τα αναλυτικά στοιχεία έως τις ενημερώσεις παραγγελιών. Επιτρέπει στις εταιρείες να μάθουν συγκεκριμένα τον τύπο των πελατών που έχουν και πώς να στοχεύουν αυτούς τους πελάτες με ουσιαστικούς τρόπους.

Επιπλέον, το Omnisend ενσωματώνεται άψογα με το μάρκετινγκ SMS και τις καμπάνιες του Facebook Messenger.

Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε συναρπαστικές και ελκυστικές φόρμες δημιουργίας δυνητικών πελατών για να ενισχύσετε τις μετατροπές σύλληψης δυνητικών πελατών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά στυλ φόρμες καταγραφής δυνητικών πελατών, όπως αναδυόμενα παράθυρα, πλαίσια εγγραφής και διαδραστικές φόρμες του τροχού της τύχης.

Ας μην δούμε όλα τα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει το Omnisend.

Λειτουργίες Omnisend για τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε

Το Omnisend είναι μια ισχυρή πολυκαναλική πλατφόρμα με πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Με τις διαισθητικές επιλογές και τα πρότυπα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικές καμπάνιες και φόρμες μέσα σε λίγα λεπτά.

#1. Αυτοματισμός Μάρκετινγκ

Η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ είναι η διαδικασία αυτοματοποίησης μονότονων δραστηριοτήτων μάρκετινγκ. Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να στέλνετε έγκαιρες και σχετικές καμπάνιες μέσω πολλαπλών καναλιών σε πελάτες με αυτόματο πιλότο.

Επί του παρόντος, το Omnisend υποστηρίζει ειδοποιήσεις μέσω email, SMS και web push.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις προκατασκευασμένες ροές εργασίας κάθε καναλιού για να δημιουργήσετε καμπάνιες και ακολουθίες για κάθε περίσταση.

Οι πιο δημοφιλείς προκατασκευασμένες ροές εργασίας που προσφέρει το Omnisend είναι:

  • Σειρά καλωσορίσματος
  • Εγκατάλειψη προϊόντος
  • Εγκατάλειψη καλαθιού
  • Επιβεβαίωση της παραγγελίας
  • Επιβεβαίωση Αποστολής
  • Διασταυρούμενη πώληση

Γνωρίζατε ότι τα email επιβεβαίωσης παραγγελίας έχουν 70% ανοιχτό ποσοστό;

Η αποστολή βελτιστοποιημένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης παραγγελίας μέσω του Omnisend ενθαρρύνει τους πρόσφατους πελάτες να γίνουν επαναλαμβανόμενοι αγοραστές. Η προσθήκη ακαταμάχητων προσφορών όπως εκπληκτικές εκπτώσεις και πακέτα προϊόντων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αξία της παραγγελίας.

  Τι είναι το Ambient Computing και πώς θα αλλάξει τη ζωή μας;

Η δημιουργία ροών εργασίας είναι ιδανική για την προθέρμανση δυνητικών πελατών για να κάνετε μια αγορά. Με μια ακολουθία εγκατάλειψης καλαθιού, μπορείτε να υπενθυμίσετε στον πελάτη να επιστρέψει στα καροτσάκια του μια ώρα αφού φύγει από το κατάστημά σας.

Στη συνέχεια, μετά από μια μέρα, τους στέλνετε έναν εκπτωτικό κωδικό. Οι ροές εργασίας ενεργοποιούνται από μια καθορισμένη ώρα ή συγκεκριμένες ενέργειες ή συμπεριφορές.

Θα λάβετε μια αναφορά αυτοματισμού που δείχνει την απόδοση κάθε καναλιού με κάθε ροή εργασίας. Με το Omnisend, θα μπορείτε να παρακολουθείτε δεδομένα πωλήσεων και αφοσίωσης για να βελτιστοποιήσετε την καμπάνια σας.

#2. Email Marketing

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Omnisend είναι η λειτουργικότητά του στο email marketing. Προσφέρουν ένα διαισθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης και εκπληκτικά πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γεγονός που κάνει τη δημιουργία email με επαγγελματική εμφάνιση.

Η ομορφιά των προτύπων μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι ότι δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης. Επεξεργαστείτε τα μπλοκ περιεχομένου προσθέτοντας προτεινόμενα προϊόντα ή δυναμικούς εκπτωτικούς κωδικούς για να δώσετε μια εξατομικευμένη πινελιά σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται.

Εφόσον το λογισμικό είναι συνδεδεμένο στο κατάστημά σας, μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα από τις συλλογές σας απευθείας στα email. Οι δυνατότητες επιλογής προϊόντος εισάγει αυτόματα όλες τις τιμές, την εικόνα και την περιγραφή στο email.

Αντί να εισάγετε το λογότυπο, τις γραμματοσειρές και τα χρώματά σας, όλα τα στοιχεία επωνυμίας λαμβάνονται αυτόματα από το κατάστημά σας και εισάγονται στα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε γρήγορα τις αλληλουχίες email σας.

Επιπλέον, το Omnisend προσφέρει μια προηγμένη λειτουργία δοκιμής A/B που σας επιτρέπει να βλέπετε τι λειτουργεί και τι όχι. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις προτάσεις προϊόντων, τις θεματικές γραμμές και το κύριο περιεχόμενο του email σας για να ξεκλειδώσετε τα μυστικά για καλύτερες μετατροπές.

#3. SMS Marketing

Είναι σημαντικό να στέλνετε υπενθυμίσεις και μηνύματα μέσω πολλών καναλιών. Καθώς το email marketing έχει γίνει πιο δημοφιλές, ορισμένοι πελάτες δεν ανοίγουν πλέον email από εμπόρους λιανικής.

Το Omnisend σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου στους πελάτες σας, κάτι που σας δίνει πρόσβαση σε άλλο κανάλι για να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Ένα πλεονέκτημα της χρήσης του Omnisend είναι ότι υποστηρίζει SMS κειμένου σε οποιαδήποτε χώρα σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στο κοινό σας ανεξάρτητα από το πού ζει. Αυτό δεν ισχύει για πολλά λογισμικά αυτοματισμού μάρκετινγκ, με ορισμένα να παρέχουν πρόσβαση μόνο σε λίγες χώρες.

Πολλές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου θα πληρώσουν για ένα ξεχωριστό εργαλείο για την εκτέλεση καμπανιών SMS. Ευτυχώς, με το Omnisend, πρέπει να πληρώσετε μόνο για ένα εργαλείο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις ανάγκες μάρκετινγκ παντός καναλιού σας.

Οι καμπάνιες SMS είναι η τέλεια ευκαιρία για να προωθήσετε τις πιο πρόσφατες συλλογές σας, να οργανώσετε μια εκπτωτική έκπτωση ή να υπενθυμίσετε στους επισκέπτες που εγκατέλειψαν το καλάθι να ολοκληρώσουν τις παραγγελίες τους. Όπως το πρόγραμμα επεξεργασίας email, μπορείτε να επεξεργαστείτε το SMS σας προσθέτοντας εικόνες ή GIF για να ενισχύσετε την αφοσίωση.

Το μάρκετινγκ Omni SMS είναι πλήρως συμβατό με το TCPA, πράγμα που σημαίνει ότι οι επαφές σας μπορούν να καταργήσουν την εγγραφή τους απαντώντας “STOP”, το οποίο προστατεύει την επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο από νομικά προβλήματα.

#4. Web Push Notifications

Το Omnisend σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε ειδοποιήσεις push web και μηνύματα που παραδίδονται στη συσκευή του συνδρομητή σας σε πραγματικό χρόνο. Ακόμα κι αν ο συνδρομητής δεν είναι παρών στον ιστότοπό σας, οι ειδοποιήσεις εξακολουθούν να αποστέλλονται.

  15 Καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες εικονικού γραμματοκιβωτίου

Σε αντίθεση με το μάρκετινγκ μέσω email και SMS, οι ειδοποιήσεις push web δεν απαιτούν πληροφορίες που σχετίζονται με τους πελάτες. Απαιτεί μόνο ένα μόνο κλικ για να επιλέξει ο επισκέπτης.

Οι ειδοποιήσεις push web του Omnisend είναι ιδανικές για την ανάκτηση της εγκατάλειψης του καλαθιού, των αγοραστών βιτρίνας και των νέων πελατών. Τα άτομα που επιλέγουν αυτές τις ειδοποιήσεις θα στοχευθούν εκ νέου εάν εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας χωρίς αγορά.

Όπως και τα άλλα κανάλια, μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένα τμήματα πελατών για να λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα και να παρακολουθείτε τις πωλήσεις από τις ειδοποιήσεις push. Είτε προσφορές flash είτε ανάκτηση καλαθιού, το Omnisend σάς επιτρέπει να στέλνετε σχετικά μηνύματα άμεσα μέσω ειδοποιήσεων push.

Καθώς οι καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS γίνονται δημοφιλείς, πολλά καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου δεν έχουν ακόμη εκμεταλλευτεί τις ειδοποιήσεις push. Αυτά είναι εξαιρετικά για τους αγοραστές που έχουν επισκεφτεί το κατάστημά σας μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού.

#5. Αναδυόμενα παράθυρα, Φόρμες και άλλα

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να πληρώσουν χωριστά για τα πρόσθετα δημιουργίας φορμών και αναδυόμενων παραθύρων των καταστημάτων τους. Αλλά αν χρησιμοποιείτε το Omnisend, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο αναδυόμενο παράθυρο και στο πρόγραμμα δημιουργίας φορμών δωρεάν.

Το Omnisend επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν φόρμες που καταγράφουν δυνητικούς πελάτες για τις επιχειρήσεις τους.

Με τόσα πολλά διαθέσιμα πρότυπα, μπορείτε να επιλέξετε τους καλύτερους τύπους μεθόδων σύλληψης δυνητικών πελατών για το κατάστημά σας.

Το Omnisend προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους για να αναπτύξετε τη λίστα σας:

  • Αναδυόμενα παράθυρα: Τα στοχευμένα αναδυόμενα παράθυρα διακόπτουν τους επισκέπτες σας για να τους κάνουν να αναλάβουν δράση. Μπορείτε να ρυθμίσετε αναδυόμενα παράθυρα πρόθεσης εξόδου που εμφανίζονται μόνο όταν πρόκειται να φύγουν από το κατάστημά σας. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε έξυπνα αναδυόμενα παράθυρα στόχευσης που εμφανίζονται μόνο σε συγκεκριμένες σελίδες καταστήματος.
  • Σελίδες προορισμού: Μια στοχευμένη σελίδα προορισμού έχει ένα μοναδικό εστιασμένο μήνυμα που δίνει στους επισκέπτες μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται. Το Omnisend σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να προσαρμόζετε ξεχωριστές σελίδες προορισμού για κάθε καμπάνια, ώστε να βελτιώνετε τις μετατροπές.
  • Wheel of Fortune: Παικοποιήστε τη γενιά δυνητικών πελατών σας με κουτιά εγγραφής τροχού τύχης. Ο τροχός της τύχης δίνει στους επισκέπτες ένα βραβείο όταν υποβάλλουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.
  • Signup Boxes: Τα πλαίσια εγγραφής εμφανίζονται στη σελίδα χωρίς να διακόπτουν τον επισκέπτη. Βοηθούν στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη και επιτρέπουν στους επισκέπτες να ενημερώνονται για νέες προσφορές.

#6. Αναφορές

Η αναφορά είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο κάθε πλατφόρμας αυτοματισμού μάρκετινγκ. Πρέπει να κατανοήσετε καλά τι συμβαίνει με το κοινό σας για να δημιουργήσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι προσαρμοσμένες αναφορές Omnisend σάς επιτρέπουν να σχεδιάζετε καλύτερες ροές εργασίας αυτοματισμού κατάλληλες για το κοινό σας. Θα λάβετε μια ποικιλία μετρήσεων αφοσίωσης και πωλήσεων, όπως μηνύματα που αποστέλλονται, ποσοστό κλικ, ποσοστό ανοίγματος και πωλήσεις από κάθε καμπάνια.

Μπορείτε να συγκρίνετε και να αντιπαραβάλλετε διαφορετικές καμπάνιες, ροές εργασίας και κανάλια για να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι. Με βάση αυτά τα σημεία δεδομένων, μπορείτε να αποκτήσετε χρήσιμες πληροφορίες για να προσαρμόσετε τις καμπάνιες σας και να βελτιώσετε τις μετατροπές.

Για παράδειγμα, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ορισμένες καμπάνιες δεν έχουν καλή απόδοση λόγω έλλειψης ευθυγράμμισης μεταξύ του προϊόντος και της γεωγραφικής του θέσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα ροή εργασίας για το συγκεκριμένο τμήμα σε αυτήν την περίπτωση.

Μπορείτε επίσης να δείτε προσαρμοσμένες αποδόσεις του κοινού σας. Μπορεί να είναι χρήσιμο να δημιουργήσετε νέες ροές εργασίας που διαχωρίζουν το κοινό με βάση τις αποδόσεις, όπως άτομα που έκαναν κλικ στον σύνδεσμό σας και άτομα που δεν έχουν ανοίξει το email σας.

  Τα καλύτερα παιχνίδια GOG δωρεάν

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να στείλετε σχετικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσανατολισμένα σε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

#7. Κατάτμηση

Η δυνατότητα τμηματοποίησης του Omnisend σάς επιτρέπει να χωρίσετε τη λίστα σας σε πολλές διαφορετικές υποδιαιρέσεις. Μπορείτε να βασίσετε την τμηματοποίησή σας σε πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως δημογραφικά στοιχεία, ψυχογραφικά στοιχεία, αγοραστικές συνήθειες και αφοσίωση με την επωνυμία σας.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ανταμείψετε τους πιο πιστούς πελάτες σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κλαμπ VIP για να προσφέρετε αποκλειστική πρόσβαση σε προϊόντα και άλλα προνόμια μόνο στους καλύτερους πελάτες σας. Το Omnisend θα ταξινομήσει όλα τα δεδομένα πελατών, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με κορυφαίους πελάτες.

Χάρη στην ενσωμάτωση του Omnisend με τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να αξιοποιήσετε τα δεδομένα στο κατάστημά σας και να τμηματοποιήσετε τους πελάτες κατάλληλα.

Το Omnisend προσφέρει Segment Suggestions, μια έξυπνη και δυναμική λειτουργία που προτείνει τρόπους διάσπασης της λίστας σας. Διάφορα επίπεδα τμημάτων προσθέτουν επίσης ετικέτες στις επαφές σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε υπερ-εξατομικευμένες καμπάνιες.

Μπορείτε να στείλετε μια καμπάνια σε άτομα που έχουν επισημανθεί με πολλά τμήματα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να φιλτράρετε τη λίστα σας κατά άτομα που δεν έχουν αγοράσει εδώ και 60 ημέρες με μέση τιμή παραγγελίας 100 $. Αυτό σας δίνει μια λίστα με πελάτες υψηλών προδιαγραφών με τους οποίους μπορεί να θέλετε να επανασυνδεθείτε (αν τα 100 $ είναι υψηλό AOV για το κατάστημά σας).

#8. Συγχρονισμός κοινού για διαφημίσεις

Η αντιστοίχιση του κατάλληλου κοινού με ένα συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να είναι δύσκολη, ακόμη και για τους πιο έμπειρους εμπόρους.

Οι δυνατότητες προσαρμοσμένου κοινού Facebook και αντιστοίχισης πελατών Google του Omnisend λύνουν αυτό το πρόβλημα. Χρησιμοποιούν τη λίστα επαφών σας για να βρουν παρόμοιο κοινό με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Το Omnisend βοηθά τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου συγχρονίζοντας τη λίστα επαφών τους με διαφημίσεις Facebook και Google για αποτελεσματική στόχευση διαφημίσεων.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι χρήσης της δυνατότητας συγχρονισμού κοινού στο Omnisend, όπως:

  • Επαναστόχευση επαφών: Επαναστοχεύστε εγκαταλείψτε τους επισκέπτες του καλαθιού που έχουν υποβάλει τα email τους ή τους λιγότερο ενεργούς πελάτες για να τους κάνετε να αγοράσουν ξανά.
  • Δημιουργία εξυπνότερων όμοιων κοινού: Συγχρονίστε τη λίστα επαφών των πελατών υψηλότερης αξίας με το Omnisend για να δημιουργήσετε αποτελεσματικά όμοια είδη κοινού.
  • Μειώστε το κόστος απόκτησης πελατών: Εξαιρέστε τους υπάρχοντες πελάτες σας που έχουν ήδη αγοράσει το έργο σας, έτσι ώστε να προβάλλετε τη διαφήμισή σας μόνο σε άτομα που δεν την έχουν αγοράσει.

Η ομορφιά της δυνατότητας συγχρονισμού κοινού του Omnisend είναι ότι συγχρονίζει αυτόματα τις επαφές σας στο Facebook κάθε πέντε έως 15 λεπτά, διασφαλίζοντας ότι το κοινό σας είναι ενημερωμένο.

Τιμολόγηση

Το Omnisend έχει τρία βασικά σχέδια τιμολόγησης και το καθένα συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή 14 ημερών:

  • Δωρεάν: Σχεδιασμένο για μικρές επιχειρήσεις που ασχολούνται με το μάρκετινγκ μέσω email και κειμένου
  • Πρότυπο: Το καλύτερο για μεσαίου μεγέθους και επιχειρήσεις που θέλουν να κλιμακώσουν τις δραστηριότητές τους
  • Pro: Ιδανικό για καταστήματα μεγάλου όγκου που θέλουν να επεκτείνουν τις προσπάθειες μάρκετινγκ SMS

Σημειώστε ότι οι παραπάνω τιμές αλλάζουν ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων με τα οποία επικοινωνείτε.

Τυλίγοντας

Η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ είναι το κομμάτι που λείπει για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικού εμπορίου που αγωνίζονται. Ενώ υπάρχουν δεκάδες πλατφόρμες αυτοματισμού μάρκετινγκ, το Omnisend προσφέρει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και διαισθητικά χαρακτηριστικά.

Σκεφτείτε όλες τις πιθανές πωλήσεις που χάνετε μη αξιοποιώντας την αυτοματοποίηση μάρκετινγκ.

Οι έγκαιρες και στοχευμένες πολυκαναλικές καμπάνιες μπορούν να αποφέρουν σημαντικά περισσότερα έσοδα, ανακτώντας εκ νέου τις χαμένες πωλήσεις.

Δοκιμάστε το Omnisend δωρεάν για να μειώσετε την εγκατάλειψη καλαθιού και να προωθήσετε σωστά το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας.