Τα καλύτερα παιχνίδια GOG δωρεάν

Το κατάστημα GOG ήταν ο δημοφιλής ιστότοπος για τους παίκτες να βρουν Good Old Games σε προσιτές τιμές, λογοπαίγνιο 😉.

Ωστόσο, τι συμβαίνει όταν θέλετε απλώς να δοκιμάσετε παιχνίδια χωρίς να πληρώσετε το τίμημα για κάθε τίτλο; Εδώ είναι όλα τα παιχνίδια GOG δωρεάν που δεν θα τρυπώσουν στην τσέπη σας κάθε φορά που θέλετε να παίξετε!

Το GOG είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά καταστήματα στον κόσμο, που προσφέρει βιντεοπαιχνίδια για PC, Mac και Linux. Η πλατφόρμα ψηφιακής διανομής για παίκτες παρέχει την πιο πρόσφατη τεχνολογία gaming, συμπεριλαμβανομένης μιας βιβλιοθήκης με περισσότερα από 5000 παιχνίδια και τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά οπουδήποτε. Το GOG προσφέρει επίσης μια σειρά λειτουργιών που επιτρέπουν στους παίκτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία παιχνιδιού τους, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης cloud και των αυτόματων ενημερώσεων παιχνιδιών.

Ως παίκτης, λαμβάνετε μια ποικιλία υπηρεσιών, όπως παιχνίδια χωρίς DRM, ροή παιχνιδιών και μια αγορά για αγορά και πώληση παιχνιδιών. Επιπλέον, το GOG προσφέρει αποκλειστικές εκπτώσεις σε πολλά παιχνίδια και μια μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία που δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε τίτλους που έχουν προ-κυκλοφορήσει.

Ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό αυτού του καταστήματος περιλαμβάνει αυτόματες ενημερώσεις παιχνιδιών. Το GOG ενημερώνει αυτόματα το παιχνίδι σας στο παρασκήνιο, έτσι ώστε η σελίδα ενημέρωσης του παιχνιδιού να μην καταστρέφει ποτέ την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Τα παιχνίδια σε αυτό το κατάστημα μπορεί να φαίνονται λίγα σε σύγκριση με τις μαμούθ βιβλιοθήκες παιχνιδιών καταστημάτων όπως το Steam και το Epic Games, αλλά η εκπληκτική συλλογή παιχνιδιών κάνει το GOG να ξεχωρίζει στη βιομηχανία. Είτε αναζητάτε έναν απαιτητικό τίτλο από το είδος δράσης είτε κάτι λιγότερο έντονο, η βιβλιοθήκη του καταστήματος GOG τα έχει όλα.

Το κατάστημα GOG σάς επιτρέπει να βρείτε τα καλύτερα παιχνίδια που διατίθενται στην αγορά σε ένα μέρος, είτε πρόκειται για πρωτότυπους τίτλους είτε για remasters. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί δωρεάν τίτλοι στο κατάστημα, έχω επιλέξει μερικούς από τους καλύτερους σχεδόν από κάθε είδος. Ας βουτήξουμε, λοιπόν, στη θάλασσα των παιχνιδιών GOG δωρεάν και ας μάθουμε περισσότερα για αυτά!

Κέιν

Το Cayne είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν προσφορές GOG. Βρίσκεστε σε ένα σχεδόν ατελείωτο δάσος με θανατηφόρα πλάσματα, επικίνδυνα εμπόδια και δυνατές προκλήσεις μόλις ξεκινήσετε με τον Κέιν. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα αντανακλαστικά και την ευκινησία σας για να φτάσετε στο τέλος κάθε επιπέδου για να σώσετε την αδερφή σας από τον Γκρέντελ, τον κακό του παιχνιδιού.

Το Cayne είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι πλατφόρμας που θα σας διασκεδάσει για ώρες. Το παιχνίδι διαθέτει όμορφα γραφικά και μια μαγευτική ιστορία που θα σας καθηλώσει από την αρχή μέχρι το τέλος.

Επιπλέον, η διασκεδαστική και προκλητική φύση του παιχνιδιού το καθιστά απαραίτητο για τον υπολογιστή σας. Το παιχνίδι προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό δράσης και περιπέτειας, σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο μυστικά για να ανακαλύψετε. Αν ψάχνετε για κάτι νέο να παίξετε αυτό το Σαββατοκύριακο, φροντίστε να ελέγξετε αυτό το παιχνίδι GOG δωρεάν.

Λόρια

Το Loria είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με σύγχρονη ανατροπή. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να ελέγξει όσο το δυνατόν περισσότερα εδάφη σχηματίζοντας συμμαχίες και διεξάγοντας πολέμους. Το σύστημα χαρτών επιτρέπει στους παίκτες να μετακινούν τους στρατούς τους γύρω από τον χάρτη για να πάρουν τον έλεγχο στρατηγικών σημείων.

  Πώς να εγγράψετε το Fortnite στον υπολογιστή

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μία από τις τέσσερις φατρίες (ξωτικά, άνθρωποι, νάνοι ή καλικάντζαροι). Πρέπει να οικοδομήσουν την αυτοκρατορία τους επιλέγοντας στρατηγικά ποιες μονάδες θα παράγουν, πού θα τις τοποθετήσουν και πώς θα χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους για να νικήσουν τους αντιπάλους.

Επιπλέον, το παιχνίδι περιέχει στοιχεία RPG (Παιχνίδι Ρόλων) και RTS (Στρατηγική σε πραγματικό χρόνο), όπως συλλεκτικά αντικείμενα, ξόρκια και ήρωες. Με διαφορετικούς χάρτες και προκλήσεις για να σας διασκεδάζουν καθ’ όλη τη διάρκεια, η Loria δεν θα σας αφήσει ποτέ να βαρεθείτε.

Πολεμικός Άνεμος

Το War Wind είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο στο οποίο οι παίκτες επιλέγουν μία από διαφορετικούς τύπους μονάδων, όπως πεζικό και άλογα, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. Στο War Wind, ο παίκτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια ποικιλία διαφορετικών σεναρίων, όπως να κατακτήσει πόλεις ή να υπερασπιστεί κάστρα.

Αυτό το παιχνίδι απαιτεί από εσάς να αποφασίσετε στρατηγικά τις κινήσεις σας, όπως η ανάπτυξη στρατευμάτων και η επίθεση εναντίον εχθρών.

Διαθέτοντας μια σειρά από διαδραστικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων ρεαλιστικών γραφικών και διαδραστικού χάρτη, αυτό το παιχνίδι παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τους εχθρούς και επιτρέπει στους παίκτες να συνομιλούν στο διαδίκτυο με τους φίλους τους.

Το War Wind είναι ένα μοναδικό σύστημα μάχης για MMO που συνήθως επιτρέπει στους παίκτες να ελέγχουν το πεδίο της μάχης ανεξάρτητα. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία ικανοτήτων για χρήση στη μάχη και να προσαρμόσουν τον χαρακτήρα τους σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνάμεις τους. Το War Wind έχει επίσης διάφορες αποστολές και περιεχόμενο, κρατώντας τους παίκτες ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα.

OpenTTD

Το OpenTTD τοποθετεί τους παίκτες στο ρόλο μιας επιχείρησης που χρειάζεται να τη διατηρήσουν στη ζωή και να ανταγωνίζονται άλλες. Οι παίκτες πρέπει να διαχειρίζονται τους πόρους τους για να διατηρήσουν την εταιρεία τους ζωντανή ενώ ανταγωνίζονται άλλες εταιρείες ή ακόμα και αγορές.

Το OpenTTD είναι ένα παιχνίδι ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόσουν το παιχνίδι και να επιθεωρήσουν τον κώδικα για τροποποιήσεις. Διαθέτει εύχρηστα χειριστήρια και διαθέτει εξαιρετικά προσαρμόσιμους χάρτες και σενάρια.

Επιπλέον, οι παίκτες μεταφέρουν ανθρώπους και αγαθά για να δημιουργήσουν αυτές τις αρχές και να κάνουν περισσότερο το εμπόριο παρά τον πόλεμο. Αυτό παρέχει ένα κοινωνικό πείραμα με τις δυνατότητες του πώς θα έμοιαζε η κοινωνία αν η ανθρώπινη φυλή είχε ένα διαφορετικό σύνολο θεμελιωδών αρχών.

Jill Of the Jungle: The Complete Trilogy

Θέλετε να ζήσετε τη νοσταλγική σειρά Jill of the Jungle που προφανώς θα θυμούνται οι παίκτες του DOS; Αν ναι, η τριλογία Jill of the Jungle από το κατάστημα GOG αξίζει να ρίξετε μια ευκαιρία. Το Jill of the Jungle Trilogy περιλαμβάνει ένα κορίτσι από τη ζούγκλα που ονομάζεται Jill που πρέπει να επιβιώσει σε ένα αδάμαστο δάσος γεμάτο επικίνδυνα πλάσματα. Η πλήρης τριλογία έχει τρία διαφορετικά παιχνίδια που είναι διασκεδαστικά.

Το πρώτο παιχνίδι από την τριλογία σας σπρώχνει στη ζούγκλα καθώς αναλαμβάνετε τον ρόλο της Jill. πρέπει να μετακινηθείτε στον χάρτη του παιχνιδιού και να σώσετε την Jill από τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά σας. Το δεύτερο παιχνίδι λαμβάνει χώρα δύο χρόνια αργότερα, στο οποίο βοηθάτε την Τζιλ να σώσει τους φίλους της από μια αγέλη άγριων ζώων. Ο τελικός αγώνας βλέπει την Τζιλ να συνεργάζεται με άλλα ζώα για να πολεμήσει ενάντια στους ανθρώπινους εισβολείς.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εύρεση μου για αναζήτηση αεροπορικών ετικετών κοντά σας

Αυτό το παιχνίδι είναι γεμάτο δράση και περιπέτεια, στο οποίο οι παίκτες χρησιμοποιούν το μυαλό τους για να επιβιώσουν, να εξερευνήσουν τα εκτεταμένα περιβάλλοντα της ζούγκλας και να ξεπεράσουν προκλήσεις και εμπόδια. Μαζί με το προσαρμοσμένο περιεχόμενο για κάθε χρήστη, αυτό κάνει το Jill of the Jungle μια συναρπαστική εμπειρία για όλους τους παίκτες πολλών ηλικιών.

Sunrider: Μάσκα του Αρκαδίου

Το Sunrider: Mask of Arcadius είναι ένα διαστημικό παιχνίδι με επιλογές επικής ιστορίας και προσαρμόσιμα όπλα. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν τους μηχανικούς πιλότους τους, πολεμώντας μαζί με την υπόλοιπη ομάδα τους ενάντια σε εχθρούς από όλο τον γαλαξία.

Με μια πλήρη λειτουργία για έναν παίκτη και συνεργασία για πολλούς παίκτες, έως και τέσσερις παίκτες μπορούν να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του γαλαξία. Το παιχνίδι διαθέτει ένα ισχυρό, ευέλικτο σύστημα μάχης όπου οι παίκτες μπορούν να ελέγχουν και να δημιουργούν τις δικές τους ομάδες χαρακτήρων. Έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία χαρακτήρων με διαφορετικές ικανότητες που μπορούν να πολεμήσουν δίπλα ή εναντίον.

Αν ψάχνετε για ένα προκλητικό παιχνίδι τακτικής με εξαιρετικό gameplay και μια συναρπαστική ιστορία, το Sunrider: Mask of Arcadia είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να το δείτε.

Gwent: The Witcher Card Game

Η εξαιρετικά δημοφιλής σειρά Witcher έρχεται σίγουρα με μια βαριά τιμή, αλλά μπορείτε επίσης να παίξετε ένα συλλεκτικό παιχνίδι καρτών με χαρακτήρες από τη σειρά δωρεάν! Το Gwent είναι ένα συλλεκτικό παιχνίδι καρτών όπου παίζετε για να κερδίσετε αγώνες με τη συλλογή καρτών σας. Τα πολλά διαφορετικά είδη καρτών στο παιχνίδι έχουν τις δικές τους ιδιαίτερες ικανότητες. Παίζετε αυτά τα χαρτιά ενάντια στους άλλους παίκτες για να τους κερδίσετε.

Οι μηχανισμοί αυτού του παιχνιδιού είναι σχετικά απλοί, με υψηλό επίπεδο στρατηγικής ευελιξίας. Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τις τράπουλές τους για να ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού τους, καθιστώντας δύσκολο για τους αντιπάλους να προβλέψουν τι θα λειτουργήσει καλύτερα εναντίον τους. Και επιτρέπει επίσης στους παίκτες να βυθιστούν στον κόσμο του The Witcher. Για να επιτευχθεί επιτυχία, αυτό το παιχνίδι απαιτεί δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής και της μάχης.

Stargunner

Το Stargunner είναι ένα φοβερό παιχνίδι που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε πολλούς γαλαξίες στην εικονική πραγματικότητα και να αποφασίσετε για διαφορετικές επιλογές για να ολοκληρώσετε κάθε αποστολή. Το παιχνίδι εξελίσσεται συνεχώς με νέες ενημερώσεις περιεχομένου και δεν σας δίνει ποτέ τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τους ευρέως διαδεδομένους χάρτες του. Επιπλέον, το παιχνίδι είναι εύκολο να παιχτεί με το απλούστερο σύνολο χειριστηρίων διευκολύνει την αρχική καμπύλη εκμάθησης.

Το παιχνίδι τοποθετείται σε ένα διαστημικό περιβάλλον και επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν διαφορετικές περιοχές και να βρουν σεντούκια θησαυρών. Στην πραγματικότητα, το Stargunner έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Game Developers Choice Award και του iLounge, το οποίο σας δίνει μια εικόνα για την εκπληκτική φύση του παιχνιδιού.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη δόνηση σε ένα iPhone

Αν θέλετε μια εμπειρία παιχνιδιού που είναι εξαιρετικά συναρπαστική, καλοσχεδιασμένη και σίγουρα μοναδική, αυτό είναι το παιχνίδι για εσάς. Επιπλέον, το Stargunner δεν απαιτεί επιπλέον υλικό και μπορείτε να απολαύσετε τον τίτλο στους περισσότερους σύγχρονους επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές χωρίς ειδική κάρτα γραφικών.

Το Stargunner διαθέτει παιχνίδι που είναι προκλητικό, βασισμένο σε δεξιότητες και στρατηγικό. Η υπόθεση του παιχνιδιού είναι να εξερευνήσετε διαφορετικούς κόσμους, να βρείτε κρυμμένους θησαυρούς και να αποτρέψετε τις κακές δυνάμεις που απειλούν τον γαλαξία, ενώ ταυτόχρονα ακονίζετε τη δική σας νοημοσύνη και στρατηγική.

Tyrian 2000

Το Tyrian 2000 είναι ένα παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων που συνδυάζει την πολυπλοκότητα των κλασικών παιχνιδιών στρατηγικής με την άνεση ενός προσβάσιμου κοινωνικού παιχνιδιού. Το παιχνίδι έρχεται σε φυσική και ψηφιακή μορφή λόγω της ευρείας δημοτικότητάς του. Το Tyrian είναι ένα απλό στην επιλογή και εύκολα απολαυστικό παιχνίδι για μη παίκτες.

Είναι ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες προσπαθούν να πιάσουν όλα τα κομμάτια του αντιπάλου τους στο ταμπλό. Αυτό το κάνετε παίζοντας τα κομμάτια σας στο ταμπλό και στη συνέχεια μετακινώντας τα μέχρι να σας πιάσει ένας αντίπαλος.

Το Tyrian 2000 είναι ένα εξαιρετικά εθιστικό παιχνίδι που σας διασκεδάζει για ώρες. Ο παίκτης μπορεί να το παίξει με φίλους ή οικογένεια και το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε σύντομες εκρήξεις ή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχουν κανόνες, επομένως οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν το Tyrian 2000 σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Κάτω από έναν ατσάλινο ουρανό

Το Beneath A Steel Sky είναι ένα cyberpunk παιχνίδι ρόλων που διαδραματίζεται στο μέλλον, όπου παίζετε ως χαρακτήρας που έχει φυλακιστεί στη Γη. Πρέπει να δραπετεύσετε και να βρείτε το δρόμο σας προς τον υπόγειο κόσμο όπου εμφανίζεται η πραγματική δράση.

Το σύστημα μάχης αυτού του παιχνιδιού σάς επιτρέπει να επιτεθείτε στους εχθρούς από πίσω από το κάλυμμα και να δώσετε θανατηφόρα χτυπήματα χρησιμοποιώντας περιβαλλοντικά στοιχεία. Αυτό κάνει αυτό το παιχνίδι μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Με την ποικιλία των διαθέσιμων ρυθμίσεων, μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε εύκολα τα επίπεδα και να επεκτείνετε νέες επιλογές σε όλο το παιχνίδι.

Το Beneath a Steel Sky είχε εξαιρετική ποιότητα γραφικών για την εποχή του. Τα τοπία και οι χαρακτήρες είναι ρεαλιστικά και ρεαλιστικά ακόμα και σήμερα, κάνοντας το παιχνίδι να μοιάζει σχεδόν σαν ταινία με το καθηλωτικό soundtrack του.

συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών υπολογιστή για να προσθέσετε στη συλλογή σας, το GOG είναι ο ιστότοπος για εσάς. Όχι μόνο προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών από διαφορετικά είδη και πλατφόρμες, αλλά έχουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία από προσφορές κατά περίπτωση. Έτσι, είτε ψάχνετε για κάτι νέο για να παίξετε είτε απλά θέλετε να προμηθευτείτε κάποια παλιά αγαπημένα, το GOG σίγουρα αξίζει να το ελέγξετε.

Επιπλέον, η GOG διαθέτει μια από τις καλύτερες υπηρεσίες υποστήριξης πελατών που έχει πάντα την πλάτη σας κάθε φορά που αντιμετωπίζετε προβλήματα ενώ παίζετε δωρεάν τα αγαπημένα σας παιχνίδια GOG! Τα παιχνίδια OG δωρεάν όπως το Cayne, το Gwent και το Beneath a Steel Sky είναι καταπληκτικά που μπορείτε να παίξετε χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα.

Αν σας άρεσαν αυτοί οι δωρεάν τίτλοι από το GOG, μπορείτε επίσης να δείτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο steam.