Χρησιμοποιήστε την μπροστινή και πίσω κάμερα για να εγγράψετε ταινίες βίντεο σε βίντεο στο iPhone σας


Πιθανότατα έχετε δει πολλά βίντεο αντιδράσεων στο YouTube. Συχνά δημιουργούνται σε μορφή PiP (εικόνα σε εικόνα). Αν θελήσατε ποτέ να εγγράψετε ένα σύντομο βίντεο στην ίδια μορφή Το Twicer είναι η δωρεάν εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Μπορείτε είτε να εγγράψετε ένα νέο βίντεο με την μπροστινή και την πίσω κάμερα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βίντεο από το ρολό της κάμεράς σας και να εγγράψετε σχόλια ή αντιδράσεις στο βίντεο χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα. Η εφαρμογή μπορεί να εγγράψει βίντεο διάρκειας μόνο ενός λεπτού και δεν υπάρχει διαθέσιμη αγορά εντός εφαρμογής που θα σας επιτρέψει να εγγράψετε βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας. Η εφαρμογή προσθέτει επίσης ένα υδατογράφημα «Twicer» κάτω δεξιά στο βίντεο και τα βίντεο συμπιέζονται πριν αποθηκευτούν, αν και δεν υπάρχει σημαντική απώλεια στην ποιότητα του βίντεο.

  Πώς να ρυθμίσετε την παρακολούθηση ύπνου στο Apple Watch

Το Twicer θα αποθηκεύσει τα βίντεό σας στο ρολό της κάμερας σας, αλλά είναι επίσης μια πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο από μόνη της, ώστε να ανεβάζει όλα τα βίντεο που δημιουργείτε στη δική του υπηρεσία. Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, είτε χρησιμοποιώντας το Facebook είτε το email σας για να αποθηκεύσετε το τελικό σας βίντεο στο ρολό της κάμερας.

Εκκινήστε την εφαρμογή και διαβάστε το πολύ σύντομο σεμινάριο που θα σας διδάξει πώς να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή και θα σας πει ποιες δυνατότητες επεξεργασίας έχει να προσφέρει. Το κύριο βίντεο εγγράφεται πρώτα, το Twicer δεν προσφέρει ταυτόχρονη εγγραφή τόσο από την μπροστινή όσο και από την πίσω κάμερα. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα βίντεο από το ρολό της κάμερας, πατήστε το κουμπί φωτογραφιών στα δεξιά του κουμπιού εγγραφής για να το επιλέξετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Allo

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή του πρώτου/κύριου βίντεο, το Twicer μεταβαίνει σε εγγραφή με την μπροστινή κάμερα. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου κάθε βίντεο και να προσθέσετε μια λεζάντα σε αυτό επίσης. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, πατήστε «Επόμενο» (εγγραφείτε στο Twicer) και, στη συνέχεια, περιμένετε να μεταφορτωθεί το βίντεο και να το αποθηκεύσετε στο ρολό της κάμερας.

Το όριο διάρκειας βίντεο και το υδατογράφημα που δεν μπορεί να αφαιρεθεί είναι τα κύρια αρνητικά της εφαρμογής. Εάν προσπαθούν να κατακτήσουν την ίδια θέση με το Instagram ή να δημιουργήσουν ένα νέο που είναι κάπως παρόμοιο με το Vine, οι προγραμματιστές θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αφαιρέσουν το υδατογράφημα τουλάχιστον.

  Τι είναι μια γέφυρα δικτύου και πώς να τη φτιάξετε

Εγκαταστήστε το Twicer από το App Store