Χρησιμοποιήστε τα Apple Airpods με το Google Assistant στο Android [No Root]

Τα Airpods της Apple δέχθηκαν πολλές επικρίσεις. Μεγάλο μέρος του επικεντρώθηκε γύρω από την υψηλή τιμή τους, την περιορισμένη διαθεσιμότητα, το πόσο εύκολο θα ήταν να χάσετε ένα, την περιορισμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το πόσο χρεώνει η Apple για μια αντικατάσταση εάν χάσετε ένα pod. Πείτε ό,τι θέλετε σχετικά με την τιμή για τα προϊόντα Apple, αλλά εξακολουθούν να είναι σταθερά προϊόντα. Λειτουργούν καλά και εκτός της προγραμματισμένης απαξίωσης της εταιρείας, έχουν αρκετά μεγάλη διάρκεια ζωής. Εάν έχετε ένα iPhone 3G ξαπλωμένο κάπου, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε και να το χρησιμοποιήσετε. Εάν είστε λάτρης των Airpods αλλά προτιμάτε ένα τηλέφωνο Android, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα Airpods σας με τον Βοηθό Google.

  Χρησιμοποιήστε χειρονομίες Edge για αμέτρητες ενέργειες στο Android

Χρησιμοποιήστε τα Apple Airpods με το Google Assistant

Τα Airpods υποστηρίζουν το Siri στο iPhone. Μπορείτε να πατήσετε δύο φορές ένα Airpod και να μιλήσετε με τη Siri. Στο Android, έχετε το Google Assistant αντί για το Siri, επομένως είναι λογικό να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα Airpods σας με το Google Assistant. Από το κουτί, αυτό δεν είναι δυνατό, αλλά το AirpodsForGA είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα Apple Airpods με τον Βοηθό Google. Δεν χρειάζεται να κάνετε root τη συσκευή σας ή οτιδήποτε άλλο. Μόλις εγκαταστήστε την εφαρμογή και να του δώσει την απαιτούμενη πρόσβαση που χρειάζεται για να λειτουργήσει.

Συνδέστε τα Airpods, πατήστε τα δύο φορές και μιλήστε με τον Βοηθό Google.

Περιορισμοί

Η Apple δεν σχεδιάζει πραγματικά τα προϊόντα της για να λειτουργούν καλά με συσκευές Android. Τα Airpods υπάρχουν επειδή το πιο πρόσφατο iPhone δεν διαθέτει υποδοχή ακουστικών. Ως εκ τούτου, αυτή η εφαρμογή ενώ είναι χρήσιμη και αποτελεσματική έχει ορισμένους περιορισμούς. Λειτουργεί αρκετά καλά όταν το τηλέφωνό σας Android είναι κλειδωμένο, αλλά είναι λιγότερο αξιόπιστο όταν έχετε ξεκλείδωτη οθόνη.

  Hands On: Android Lollipop Προεπισκόπηση προγραμματιστή

Για να είμαστε σαφείς, δεν εννοούμε την προστασία με κωδικό πρόσβασης όταν λέμε κλειδωμένο/ξεκλείδωτο. Εάν η οθόνη είναι σε κατάσταση ύπνου, η εφαρμογή θα λειτουργεί πολύ πιο αξιόπιστα. Εάν η οθόνη σας είναι ενεργοποιημένη και η συσκευή σας ξεκλείδωτη, η αξιοπιστία της εφαρμογής μειώνεται. Αυτό είναι κάτι που έχει δηλώσει ο προγραμματιστής στη σελίδα λήψης της εφαρμογής. Όλα αυτά συνοψίζονται στο ότι μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε τα Airpods σας με το Google Assistant, αλλά δεν θα έχετε τόσο μεγάλη εμπειρία όσο θα είχατε αν είχατε ένα iPhone.

Η εφαρμογή δεν λειτουργεί το ίδιο καλά όταν η συσκευή σας είναι ξεκλείδωτη, επειδή τα Airpods δεν προορίζονται μόνο για ακρόαση μουσικής. Είναι μια συσκευή αμφίδρομης επικοινωνίας που έχει κατασκευαστεί για να αντικαταστήσει τα παραδοσιακά ακουστικά. Τα παραδοσιακά ακουστικά, ειδικά αυτά της Apple, διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο, αλλά έχουν επίσης ενσωματωμένα χειριστήρια πολυμέσων που σας επιτρέπουν να κάνετε αναπαραγωγή/παύση πολυμέσων, να μεταβείτε στο επόμενο ή προηγούμενο στοιχείο μιας λίστας και να ελέγχετε την ένταση του ήχου. Τα Airpods μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά, οπότε όταν προσπαθείτε να τα χρησιμοποιήσετε με το Google Assistant και το τηλέφωνό σας είναι ξεκλείδωτο, υπάρχει σύγκρουση στη λειτουργικότητα.

  Το Persist Βελτιώνει τον έλεγχο έντασης στο Android μέσω προσαρμοσμένων προφίλ