Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα βίντεο TikTok εκτός σύνδεσης. Δείτε πώς…

Βασικά Takeaways

  • Η λειτουργία βίντεο εκτός σύνδεσης του TikTok επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν λήψη από 50 έως 200 βίντεο ταυτόχρονα για να τα παρακολουθήσουν εκτός σύνδεσης.
  • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία στην ενότητα “Ρυθμίσεις και απόρρητο” επιλέγοντας “Βίντεο εκτός σύνδεσης”.
  • Τα βίντεο εκτός σύνδεσης δεν περιλαμβάνουν διαφημίσεις, αποθηκεύονται στην εφαρμογή TikTok και έχουν περιορισμένη λειτουργικότητα σε σύγκριση με τα διαδικτυακά βίντεο.

Το TikTok σάς επιτρέπει τώρα να παρακολουθείτε βίντεο εκτός σύνδεσης με μια αποκλειστική λειτουργία που εύστοχα ονομάζεται “Βίντεο εκτός σύνδεσης”. Δείτε τι είναι και πώς να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε βίντεο TikTok εκτός σύνδεσης.

Ποια είναι η λειτουργία βίντεο εκτός σύνδεσης του TikTok;

Αντί για μη αυτόματη λήψη βίντεο TikTok, τα βίντεο εκτός σύνδεσης αυτοματοποιούν τη διαδικασία. Σας επιτρέπει να κάνετε λήψη από 50 έως 200 βίντεο ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε αργότερα εκτός σύνδεσης.

Φυσικά, για να αποθηκεύσετε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ενώ χρησιμοποιείτε το TikTok, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε Βίντεο εκτός σύνδεσης όταν είστε συνδεδεμένοι σε Wi-Fi. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτά τα βίντεο όταν δεν είστε πλέον συνδεδεμένοι. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν πότε θα πάτε σε ένα ραντεβού ή όταν έχετε μια πτήση.

  Πώς να ακολουθήσετε κάποιον στο TikTok

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία βίντεο εκτός σύνδεσης στο TikTok

Για να ελέγξετε αν έχετε τη δυνατότητα, ανοίξτε το προφίλ σας στο TikTok και πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ. Επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο. Στην περιοχή Cache & Cellular, θα βρείτε βίντεο εκτός σύνδεσης, εάν έχετε τη δυνατότητα.

Όταν είστε συνδεδεμένοι, μεταβείτε στα βίντεο εκτός σύνδεσης και επιλέξτε ανάμεσα σε πακέτα 50, 100, 150 και 200 ​​βίντεο. Πατήστε το κουμπί Λήψη και η εφαρμογή TikTok θα συλλέξει τον αριθμό των βίντεο που καθορίζονται από τη σελίδα σας για εσάς.

Ανοίξτε την εφαρμογή όταν είστε εκτός σύνδεσης και επιστρέψτε κατευθείαν στα βίντεο εκτός σύνδεσης. Εκεί σώζεται η ψυχαγωγία σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτά τα βίντεο με τον ελεύθερο χρόνο σας χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αλλά αν θέλετε περισσότερα βίντεο, θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στο διαδίκτυο. Στη σελίδα Βίντεο εκτός σύνδεσης, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση Λήψη μόνο μέσω Wi-Fi και να λάβετε περισσότερα βίντεο TikTok χρησιμοποιώντας τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας.

Τώρα, πώς βλέπετε αυτά τα νέα βίντεο; Μια επιλογή είναι να επιλέξετε βίντεο εκτός σύνδεσης στην ίδια σελίδα, να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο πακέτο και να πατήσετε το εικονίδιο Λήψη. Η εφαρμογή θα προσθέσει αυτά τα βίντεο στη συλλογή σας.

Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε νέα βίντεο είναι να διαγράψετε τις υπάρχουσες λήψεις σας πατώντας Εκκαθάριση στη σελίδα Βίντεο εκτός σύνδεσης και ξεκινώντας από την αρχή. Μόλις αδειάσει ο αποθηκευτικός σας χώρος, απλώς πατήστε το κουμπί Λήψη βίντεο εκτός σύνδεσης, το οποίο εμφανίζει ξανά τις τέσσερις επιλογές δέσμης.

Αξίζει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία βίντεο εκτός σύνδεσης του TikTok;

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες του TikTok να κατεβάζουν γρήγορα παρτίδες βίντεο ενώ βρίσκονται στο διαδίκτυο και να τα παρακολουθούν μέσω της εφαρμογής χωρίς να συνδέονται στο διαδίκτυο.

  Πώς να αναδημοσιεύσετε το βίντεο TikTok κάποιου άλλου

Ο παράγοντας διασκέδασης μπορεί να μην είναι τόσο υψηλός ή μακροχρόνιος όσο η λήψη βίντεο Netflix για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης, αλλά το TikTok έχει τα πλεονεκτήματά του. Ακολουθούν ορισμένοι βασικοί παράγοντες που πρέπει να γνωρίζετε…

Δεν μπορείτε να επιλέξετε ποια βίντεο θα λάβετε

Από τη στιγμή που θα πείτε στο TikTok να κατεβάσει μια δέσμη βίντεο, θα τα πάρει τυχαία από τη σελίδα For You. Εάν είστε γενικά ευχαριστημένοι με το περιεχόμενο που σας δείχνει το TikTok, τα βίντεο που κατεβάσατε θα σας ενδιαφέρουν.

Εάν, ωστόσο, οι συστάσεις βίντεο του TikTok είναι πάντα απρόσμενες, ενδέχεται να μην έχετε την καλύτερη ψυχαγωγία εκτός σύνδεσης, εκτός και αν κάνετε μη αυτόματη λήψη βίντεο TikTok που σας αρέσουν.

Εναλλακτικά, αλλάξτε τη σελίδα TikTok For You και τα προτεινόμενα βίντεό σας θα βελτιωθούν, κάνοντας τη λειτουργία Βίντεο εκτός σύνδεσης πιο ελκυστική και χρήσιμη.

Δεν λαμβάνετε διαφημίσεις

Οι διαφημίσεις δεν υπολογίζονται ως βίντεο όταν το TikTok κατεβάζει δέσμες περιεχομένου για προβολή εκτός σύνδεσης. Έτσι, όταν ζητάτε 200 βίντεο, αυτό ακριβώς λαμβάνετε. δεν υπάρχουν διαφημίσεις που να διακόπτουν τη διασκέδασή σας. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα της δυνατότητας.

Τα βίντεο αποθηκεύονται στην εφαρμογή

Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Βίντεο εκτός σύνδεσης, το περιεχόμενο που έχετε λάβει μεταβαίνει στον αποθηκευτικό χώρο της εφαρμογής TikTok στη συσκευή σας. Αυτό σημαίνει ότι όλη η ψυχαγωγία εκτός σύνδεσης TikTok βρίσκεται σε ένα μέρος. Είναι εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση και να διαγράψετε τα βίντεο όπως σας ταιριάζει.

  Πώς να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής στο TikTok

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ο χώρος που καταλαμβάνει η εφαρμογή στη συσκευή σας αυξάνεται με τις λήψεις σας. Όταν επιλέγετε πακέτα βίντεο, ελέγξτε το μέγεθος κάθε λήψης και ότι η συσκευή σας μπορεί να το χωρέσει.

Για να παρακολουθείτε την κατάσταση αποθήκευσης του τηλεφώνου σας, μπορείτε να επιστρέψετε στις Ρυθμίσεις και το απόρρητο και να επιλέξετε Απελευθέρωση χώρου ακριβώς κάτω από τα βίντεο εκτός σύνδεσης.

Εδώ, το TikTok σάς δείχνει πόσο χώρο καταλαμβάνει στο τηλέφωνό σας και πόσο μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να διαγράψετε τις λήψεις σας, όπου πηγαίνουν τα βίντεό σας εκτός σύνδεσης.

Οι λειτουργίες βίντεο είναι περιορισμένες σε λειτουργία εκτός σύνδεσης

Όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο TikTok εκτός σύνδεσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το εικονίδιο “Μου αρέσει” και να αφήσετε ένα σχόλιο, αλλά δεν θα συγχρονιστούν με την εφαρμογή μέχρι να συνδεθείτε ξανά στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να δείτε τις βασικές πληροφορίες του δημιουργού και τη μουσική υπόκρουση.

Εκτός από αυτό, δεν μπορείτε να μοιραστείτε ή να κατεβάσετε ένα βίντεο από τη συλλογή σας εκτός σύνδεσης ή να το αποθηκεύσετε στα αγαπημένα σας. Όταν συνδεθείτε ξανά στο Διαδίκτυο, οι περισσότερες από αυτές τις λειτουργίες θα λειτουργήσουν ξανά, εκτός από το εικονίδιο Κοινή χρήση. Αυτό δεν είναι διαθέσιμο για περιεχόμενο που έχετε κατεβάσει.

Τα βίντεο TikTok εκτός σύνδεσης προσφέρουν ψυχαγωγία χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο

Εάν ταξιδεύετε, για παράδειγμα, και δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο, είναι ωραίο να γνωρίζετε ότι έχετε έτοιμη ψυχαγωγία και σας περιμένει στα χέρια σας.

Ως άπληστος χρήστης του TikTok, η αποθήκευση πολλών βίντεο για αργότερα είναι εξίσου καλή ιδέα με τη λήψη ταινιών για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης. Ακόμα καλύτερα, μόλις βρείτε μια σύνδεση Wi-Fi ή δεδομένων, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερα βίντεο TikTok και να είστε ενημερωμένοι με τους αγαπημένους σας δημιουργούς.

Παρά ορισμένα μειονεκτήματα, όπως η τυχαία επιλογή βίντεο και η περιορισμένη λειτουργικότητα, η λειτουργία βίντεο εκτός σύνδεσης του TikTok είναι χρήσιμη για σύντομες και απλές εκρήξεις ψυχαγωγίας.