Τρόπος εμφάνισης/απόκρυψης του σήματος αριθμού ειδοποιήσεων στη θήκη συστήματος στα Windows 10


Τα Windows έχουν εδώ και καιρό ένα σύστημα ειδοποιήσεων. Στα Windows 10, τελικά ενοποιήθηκε με τον πίνακα Action Center. Το ίδιο το Action Center είναι ένα μακροχρόνιο χαρακτηριστικό των Windows, αλλά έχει γίνει πιο αναγνωρισμένο χαρακτηριστικό τώρα που μπορεί να προσπελαστεί ως πλαϊνό πλαίσιο. Το Κέντρο Δράσης είναι εκεί όπου βρίσκονται όλες οι ειδοποιήσεις. Μπορείτε να το ανοίξετε για να δείτε τις πρόσφατες ειδοποιήσεις και να κάνετε κλικ σε μια ειδοποίηση για να μεταφερθείτε στην εφαρμογή. Το εικονίδιο του System Tray εμφανίζει ένα αριθμητικό σήμα που υποδεικνύει τον αριθμό των νέων ειδοποιήσεων που έχετε. Όταν έχετε νέες ειδοποιήσεις, αυτό το εικονίδιο συμπληρώνεται και αν πιστεύετε ότι είναι αρκετή ένδειξη, τότε έχετε την επιλογή να απενεργοποιήσετε το σήμα αριθμού στο εικονίδιο. Να πώς.

  Πώς να αποκλείσετε τις λήψεις στο Chrome στα Windows 10

Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Κέντρου ενεργειών στο δίσκο συστήματος. Το μενού περιβάλλοντος έχει επιλογές για την προσαρμογή του Κέντρου ενεργειών. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν μια ρύθμιση για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των ωρών ησυχίας, την απόκρυψη των εικονιδίων της εφαρμογής που εμφανίζονται δίπλα σε μια ειδοποίηση και την απόκρυψη του σήματος αριθμού που υποδεικνύει τον αριθμό των νέων ειδοποιήσεων που έχετε.

Αυτή η τελευταία επιλογή είναι αυτό που ψάχνετε. Απλώς κάντε κλικ σε αυτό και το εικονίδιο System Tray του Κέντρου ενεργειών δεν θα εμφανίζει πλέον το σήμα αριθμού. Θα εξακολουθεί να εμφανίζεται συμπληρωμένο όταν έχετε νέες ειδοποιήσεις.

  Πώς να σταματήσετε το Google Home σας να καταγράφει όλες τις συνομιλίες σας

Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη στο Windows 10 Anniversary Update build 1607 και νεότερη έκδοση. Υπάρχει πιθανότητα να είναι διαθέσιμο σε παλαιότερες εκδόσεις, αλλά εκτός κι αν εξακολουθείτε να εκτελείτε μια παλιά έκδοση, δεν υπάρχει τρόπος να το ελέγξετε.

Η επιλογή εικονιδίων εφαρμογών στην Ενημέρωση Επετείου είτε δεν φαίνεται να λειτουργεί είτε είναι προβληματική ακόμα και στην ενημέρωση Επετείου. Δεν είχε καμία επίδραση στην εμφάνιση των ειδοποιήσεων στο Κέντρο Δράσης. Η εναλλαγή ωρών ησυχίας είναι πολύ χρήσιμη. Αντί να προσθέσετε τις ώρες ησυχίας στις γρήγορες ρυθμίσεις στο Κέντρο ενεργειών, μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε από αυτό το μενού. Απελευθερώνει χώρο για μια εναλλαγή που χρησιμοποιείτε πιο συχνά.

  Σφάλμα μπλε οθόνης κατά την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης NVIDIA; (ΣΤΑΘΕΡΟΣ)