Το TagSpaces συνδυάζει κείμενο και χρώματα σε ένα έξυπνο σύστημα ετικετών αρχείων

Η έννοια της προσθήκης ετικετών έχει γίνει δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω του Facebook και άλλων κόμβων κοινωνικής δικτύωσης. Όμως, η ιστορία του προηγείται των βασικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η προσθήκη ετικετών έγινε αρχικά από τοποθεσίες Web 2.0 ως μέσο ταξινόμησης περιεχομένου. Μέχρι σήμερα, εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό πολλών υπηρεσιών Web 2.0 και μεταγενέστερων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας wdzwdz.com. Οι ετικέτες βρίσκουν συνεχώς νέα βοηθητικά προγράμματα σε διάφορες μορφές, όπως το Evernote, το Microsoft OneNote και ακόμη και ολόκληρο το OS X Mavericks. Σας επιτρέπει να οργανώσετε το σύστημα αρχείων σας ώστε να τηρεί οποιαδήποτε φιλοσοφία διαχείρισης προτεραιότητας που ακολουθείτε, όπως το GTD (Getting Things Done) που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις προτεραιότητες προσθήκης ετικετών. Εναλλακτικά, το TagSpaces προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση για την προσθήκη ετικετών και τη διαχείριση των αρχείων σας.

  Εγκαταστήστε το CyanogenMod 11 στο Nexus 5

Το TagSpaces έχει τη δική του διεπαφή αφιερωμένη στην ταξινόμηση αρχείων και καταλόγων μέσω ετικετών. Αυτή είναι η μόνη του δουλειά και αυτό ακριβώς κάνει. Ας διαπιστώσουμε πρώτα ότι αυτή η λύση είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για άτομα που αντιμετωπίζουν την ακαταστασία. Έρχεται προεγκατεστημένο με μερικές ετικέτες από το κουτί, αυτό περιλαμβάνει GTD, προτεραιότητες και έξυπνες ετικέτες (σημείωση του συγγραφέα: δεν έχω καταλάβει ακόμη τι κάνει αυτές τις ετικέτες “έξυπνες”).

Όταν εκκινείτε την εφαρμογή, σας παρέχει ένα σύντομο σεμινάριο/παρουσίαση σχετικά με τον τρόπο καλύτερης πλοήγησης στην εφαρμογή, δεν είναι κρίσιμο, καθώς η εφαρμογή έχει μια πολύ επίπεδη, απαλή καμπύλη εκμάθησης. Ξεκινάτε ορίζοντας τον κατάλογο ή τους καταλόγους, στα περιεχόμενα των οποίων θέλετε να προσθέσετε ετικέτα, συμπεριλαμβανομένων των υποφακέλων. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε ετικέτα σε κάθε καταχώρηση όσες φορές κρίνετε απαραίτητο. Θα πρέπει να διαχειριστείτε μόνοι σας το πλαίσιο, καθώς, για παράδειγμα, η εφαρμογή δεν θα σας εμποδίσει να προσθέσετε ετικέτες στο ίδιο έγγραφο ως υψηλής και χαμηλής προτεραιότητας. Για να είμαστε δίκαιοι, ούτε πολλές άλλες εφαρμογές.

  Πώς να ελέγξετε την κατάσταση του AppleCare στις συσκευές Apple σας

Η εφαρμογή έρχεται επίσης με όσα χρώματα μπορείτε να φανταστείτε, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να δημιουργείτε μοναδικές ετικέτες σχετικές με εσάς. Αυτό που κερδίζει πάνω από τις ετικέτες του Mac είναι ότι οι ετικέτες δεν είναι απλώς κωδικοποιημένες με χρώμα, αλλά φέρουν και ετικέτες. Εκεί που χάνει είναι ότι η πρόσβαση σε αρχεία είναι κουραστική. πρέπει να περάσετε από ένα σωρό κλικ και υπομενού για να αλληλεπιδράσετε με το αρχείο που θέλετε, σε αντίθεση με το άμεσο ⌘+O ή το διπλό κλικ του Finder. Κάποιος επιθυμεί έναν τρόπο να ενσωματώσει την ευελιξία των TagSpaces με την άνεση των ετικετών του OS X. Επί του παρόντος, μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες σε ό,τι θέλετε, αλλά αυτές οι ετικέτες δεν θα έχουν κανένα νόημα εκτός της εφαρμογής TagSpaces.

  Δημιουργία βάσης δεδομένων σκληρού δίσκου και γρήγορη αναζήτηση αρχείων

Το TagSpaces μπορεί ενδεχομένως να σας επιτρέψει να προσθέσετε ετικέτες σε κάθε αρχείο στο σύστημά σας, μπορεί ακόμη και να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ορισμένα αρχεία μέσα από την εφαρμογή, ωστόσο συνεχίζει να χρησιμεύει ως παράρτημα στη λειτουργία του βασικού λειτουργικού συστήματος και αυτό το εμποδίζει να είναι τέλεια εφαρμογή. θα πρέπει να βασιστείτε σε αυτό για να έχουν πραγματικό νόημα αυτές οι ετικέτες. Ωστόσο, είναι ένα πολύ βήμα μπροστά στη διαχείριση ετικετών.

Κατεβάστε το TagSpaces δωρεάν από εδώ