Το Remo MORE είναι ένα λαμπρό εργαλείο βελτιστοποίησης για επιτραπέζιους υπολογιστές και φορητές συσκευές για Noobs

Οι υπολογιστές όχι μόνο κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες δολάρια τώρα την ημέρα, αλλά είναι επίσης αρκετά δαπανηρή η επισκευή τους. Αν και μπορείτε να επιδιορθώσετε τα περισσότερα προβλήματα υλικού, είναι καλύτερο να φροντίζετε απλώς την τεχνολογία σας καλύτερα και να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων τακτικά. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν, για παράδειγμα, πότε πρέπει να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων, πώς να καθαρίσουν ανεπιθύμητα αρχεία ή πώς να βελτιστοποιήσουν τη μνήμη και άλλα στοιχεία. Το Remo MORE είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που δημιουργήθηκε για τους λιγότερο γνώστες της τεχνολογίας ανάμεσά μας, που τους επιτρέπει να διαχειρίζονται και να αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα υπολογιστή με ένα μόνο κλικ. Θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό;

Ωστόσο, το MORE δεν είναι απλώς μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή για Windows και Mac, καθώς ο προγραμματιστής το προσφέρει επίσης σε iOS και Android, καθώς και έναν ενοποιημένο πίνακα ελέγχου Cloud που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται όλες τις συσκευές από μια ενιαία διεπαφή ιστού.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα να πούμε για το σχέδιο ονοματοδοσίας του MORE επίσης. Εκτός από τον ανασχηματισμό του Remo, το ακρωνύμιο MORE σημαίνει Διαχείριση, Βελτιστοποίηση, Ανάκτηση και Βελτίωση – το οποίο συνοψίζει σε μεγάλο βαθμό τι μπορεί να κάνει πραγματικά το εργαλείο για εσάς.

  Πώς να αφαιρέσετε το υδατογράφημα στο Microsoft Word

Η εφαρμογή των Windows που πήρα για μια βόλτα λειτούργησε άψογα – μόλις εκκινήσετε το MORE, θα γνωρίσετε την εντυπωσιακή διεπαφή με πλακάκια των Windows 8, η οποία λειτουργεί εξαιρετικά και σε οθόνες αφής. Ξεκινά αυτόματα τη σάρωση του συστήματός σας αναζητώντας περιοχές που απαιτούν βελτίωση ή τη μέγιστη προσοχή σας και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε και να το αφήσετε να τελειώσει.

Αφού η εφαρμογή ολοκληρώσει τη σάρωση του υπολογιστή σας, σας δίνει μια επισκόπηση των περιοχών που χρειάζονται επιδιόρθωση. Ενδέχεται να λάβετε από μερικούς έως πολλούς διαφορετικούς τύπους σφαλμάτων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, σφαλμάτων μητρώου, ανεπιθύμητων αρχείων, σφαλμάτων επέκτασης αρχείων, αρχείων απορριμμάτων, προβλημάτων Διαδικτύου και πολλά άλλα. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται από τον χρήστη πώς θα αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα και θα εκτελέσει τη διαδικασία συντήρησης. Οι απλοί ή αρχάριοι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στο κουμπί “Κάντε περισσότερα” στα δεξιά για να επιτρέψουν στο MORE να διορθώσει αυτόματα τα πάντα για αυτούς.

  5 δημιουργικές χρήσεις για έξυπνες πρίζες

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να διορθώσει πλήρως το πρόγραμμα όλα τα σφάλματα και τις προειδοποιήσεις. Και μπορείτε επίσης να παραλείψετε χειροκίνητα μια διαδικασία, αν θέλετε.

Οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν όχι μόνο να τροποποιήσουν κάθε σφάλμα ή προειδοποίηση ξεχωριστά, στα υπομενού του MORE, αλλά και να ασχοληθούν με πρόσθετες λειτουργίες. Για παράδειγμα, το υπομενού Optimize σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πρόσθετα εργαλεία όπως το Privacy Cleaner, Registery Cleaner ή Duplicate Remover κ.λπ.

Υπάρχει επίσης το εργαλείο Registry Defrag που βελτιστοποιεί το Μητρώο των Windows αμέσως μετά την εκκίνηση. Μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε άλλες επιλογές που βρίσκονται επίσης στην περιοχή Διαχείριση, Ανάκτηση και Βελτίωση και να δείτε μόνοι σας τι έχει το MORE στο οπλοστάσιό του.

Το MORE παρέχει επίσης ειδοποιήσεις και προειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο όταν ένα συγκεκριμένο στοιχείο, είτε υλικό είτε λογισμικό, απαιτεί την προσοχή σας. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της δοκιμής της εφαρμογής, μου έδινε αδιάκοπες προειδοποιήσεις σχετικά με το ότι ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή μου υπερέβαινε το μέγιστο όριο θερμοκρασίας.

Το MORE είναι επίσης διαθέσιμο για πλατφόρμες για κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των iOS και Android, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και έκδοση Windows Phone. Η εφαρμογή για κινητά λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως η αντίστοιχη για επιτραπέζιους υπολογιστές, επιτρέποντάς σας να βελτιστοποιήσετε και να βελτιώσετε διάφορα στοιχεία της συσκευής σας.

  Πώς να μοιραστείτε την παρουσίασή σας στο PowerPoint

Επιπλέον, μετά από μια απλή διαδικασία εγγραφής, το MORE σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας και να τα διαχειρίζεστε και τα δύο από τη διεπαφή ιστού. Ο απλός πίνακας ελέγχου σάς επιτρέπει να προβάλλετε όλες τις συσκευές και τα συστήματα υπολογιστών που έχετε συγχρονίσει με το MORE. Και μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερες συσκευές εάν χρειάζεστε εν κινήσει.

Κάνοντας κλικ σε μια υπάρχουσα συσκευή, μπορείτε να προβάλετε τις πληροφορίες της, καθώς και να τις διαχειρίζεστε εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές λειτουργίες του MORE.

Με λίγα λόγια, το Remo MORE είναι ένα εξαιρετικά πλούσιο σε δυνατότητες εργαλείο συντήρησης υπολογιστών και κινητών που σας επιτρέπει να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε πολλές πλατφόρμες από μια ενοποιημένη διεπαφή βασισμένη στον ιστό. Διατίθεται δωρεάν σε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες.

Κατεβάστε το Remo ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ