Το Fused σας επιτρέπει να συνδυάσετε δύο φωτογραφίες ή βίντεο σε μια εκπληκτική εικόνα [iOS]

Τα φίλτρα και τα πλαίσια γίνονται βαρετά. Υπάρχουν περίπου χίλιες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να εφαρμόσετε ένα ή και τα δύο στις φωτογραφίες σας και πιθανότατα θα υπάρξουν ακόμη χίλιες τα επόμενα χρόνια. Το Fused είναι μια ωραία νέα εφαρμογή που σας επιτρέπει να κάνετε κάτι πιο πρωτότυπο με τις φωτογραφίες σας και είναι δωρεάν. Το Fused σάς επιτρέπει να συγχωνεύσετε δύο φωτογραφίες ή βίντεο ή ένα βίντεο και μια φωτογραφία σε μία και να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή φωτογραφία. Έρχεται με ένα εξαιρετικό εργαλείο κάλυψης και πολλές επιλογές ανάμειξης που σας βοηθούν να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία ως φόντο και να επικαλύψετε μια δεύτερη πάνω της για να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά πρωτότυπο.

  Πώς να δημιουργήσετε ανώνυμους φακέλους στο iOS

Ξεκινήστε προσθέτοντας τη φωτογραφία φόντου. Μπορείτε να συνδυάσετε βίντεο και φωτογραφίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βίντεο ή μια φωτογραφία από το ρολό της κάμεράς σας ή να τραβήξετε μια νέα χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία κάμερας της εφαρμογής, αλλά συνέχισε να κολλάει όταν προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε την επιλογή βίντεο. Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την ίδια την εφαρμογή και περισσότερο με το ότι χρησιμοποιούμε ένα iPhone 4 με iOS 7 για να το δοκιμάσουμε.

Αφού επιλέξετε τις φωτογραφίες φόντου και προσκηνίου, μπορείτε να αρχίσετε να συνδυάζετε τις δύο μαζί. Υπάρχουν τέσσερα κουμπιά ακριβώς πάνω από τις μικρογραφίες των φωτογραφιών φόντου και προσκηνίου. Οι δύο τεμνόμενοι κύκλοι είναι οι επιλογές ανάμειξης και είναι πλούσιοι με μια απλή επικάλυψη, έως επιλογές επικάλυψης σκληρού και απαλού φωτός και πολλά άλλα. Εάν είστε εξοικειωμένοι με το Photoshop και τις επιλογές ανάμειξης επιπέδων του, πολλές από τις επιλογές ανάμειξης στο Fused θα σας είναι πολύ γνωστές.

  Πώς να επαναφέρετε ένα ανεπιθύμητο SMS στο iOS 11

Αφού επιλέξετε τις επιλογές ανάμειξης, μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε την αντίθεση, τη φωτεινότητα και την απόχρωση της φωτογραφίας από το δεύτερο κουμπί. Για να τακτοποιήσετε τη φωτογραφία του προσκηνίου στο παρασκήνιο, πατήστε τη μικρογραφία της φωτογραφίας προσκηνίου (θα πρέπει να διαβάζει Τακτοποίηση) και μπορείτε να την περιστρέψετε, να την αναστρέψετε ή να αλλάξετε το μέγεθός της.

Αφού τακτοποιήσετε τη φωτογραφία, μπορείτε να αρχίσετε να την καλύπτετε. Διαγράψτε τα τμήματα που δεν θέλετε χρησιμοποιώντας τις επιλογές κάτω από το κουμπί του πινέλου. Μπορείτε πάντα να αναιρέσετε οποιοδήποτε τμήμα που έχετε διαγράψει. Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία, πατήστε το κουμπί αποθήκευσης επάνω δεξιά και η τελική σας φωτογραφία αποθηκεύεται στο ρολό της κάμερας. Μπορείτε να το μοιραστείτε και στο Facebook ή/και στο Twitter.

  Οθόνη κλειδώματος Android εμπνευσμένη από το iOS 7 με υποστήριξη Pebble

Εκτός από τη μικρή δυσκολία με το βίντεο, το Fused είναι μια καταπληκτική εφαρμογή. Ήταν λίγο αργό, πιο αργό από πολλά βαριά παιχνίδια που τρέχουν μια χαρά στο iPhone 4 με iOS 7, οπότε ίσως χρειάζεται κάποια βελτιστοποίηση. Τα εργαλεία είναι κατά τα άλλα καταπληκτικά και λειτουργούν άψογα.

Εγκαταστήστε το Fused από το App Store