Προσθέστε υπενθυμίσεις για να απαντήσετε σε ένα κείμενο στο iOS

Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι δεν ξεχνούσαν να απαντούν σε μηνύματα κειμένου. Ζούμε σε μια εποχή που η πολύ αργή απάντηση σε ένα γραπτό μήνυμα μπορεί να σπάσει ολόκληρες σχέσεις. Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει το να ξεχάσετε να απαντήσετε εντελώς σε ένα κείμενο. Εάν ξεχνάτε συχνά να απαντάτε σε μηνύματα κειμένου, προσωπικά ή άλλα, σκεφτείτε να επενδύσετε 0,99 $ σε Txtbck. Είναι μια εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να προσθέτετε υπενθυμίσεις για να απαντήσετε σε ένα κείμενο στην εφαρμογή Μηνύματα.

Το Txtbck λειτουργεί ως εφαρμογή Messages καθώς και ως αυτόνομη εφαρμογή. Εγκαταστήστε το και ξεκινήστε την εφαρμογή από την αρχική σας οθόνη. Επιτρέψτε του να σας στέλνει ειδοποιήσεις και να έχει πρόσβαση στις επαφές σας. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το στην εφαρμογή Μηνύματα.

  Πώς να κρύψετε τη γραμμή πρόβλεψης κειμένου στο iOS 10

Ανοίξτε ένα νήμα μηνυμάτων για το οποίο θέλετε να προσθέσετε μια υπενθύμιση. Αγγίξτε ένα μήνυμα στο νήμα μέχρι να εμφανιστεί το μενού και επιλέξτε «Αντιγραφή». Ανοίξτε το δίσκο εφαρμογών και επιλέξτε TxtBck. Πατήστε το κουμπί «Επικόλληση κειμένου» και μετά πατήστε «Περισσότερα».

Το μήνυμα που επικολλήσατε θα προστεθεί αυτόματα στην υπενθύμισή σας. Αυτό είναι το μήνυμα στο οποίο πρέπει να απαντήσετε. Στην ενότητα “Όνομα”, επιλέξτε την επαφή στην οποία θέλετε να απαντήσετε. Η εφαρμογή μπορεί να σας υπενθυμίσει να στέλνετε μήνυμα σε μια συγκεκριμένη στιγμή ή σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε τις υπενθυμίσεις σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες. Οικογένεια, φίλοι, σχολείο και δουλειά.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μεγεθυντικού φακού στο iOS

Πατήστε “Ρύθμιση ώρας” για να ενεργοποιήσετε την υπενθύμιση.

Το Txtbck λειτουργεί και ως αυτόνομη εφαρμογή. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να το χρησιμοποιείτε αποκλειστικά από την εφαρμογή Messages. Αυτό είναι πολύ φοβερό γιατί μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με άλλες δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Facebook Messenger και το Whatsapp. Απλώς ανοίξτε το Txtbck από την αρχική οθόνη σας και πατήστε το κουμπί συν επάνω δεξιά για να συνθέσετε μια υπενθύμιση.

Το Txtbck σάς επιτρέπει να προβάλλετε μια πλήρη λίστα με όλες τις υπενθυμίσεις που έχετε ορίσει για τα μηνύματα κειμένου σας. Μια υπενθύμιση βάσει χρόνου έχει το εικονίδιο του κουδουνιού δίπλα της τονισμένο, ενώ μια υπενθύμιση βάσει τοποθεσίας έχει τονισμένο το μπαλόνι τοποθεσίας. Για να διαγράψετε μια υπενθύμιση, σύρετε προς τα αριστερά. Η λίστα υπενθυμίσεων μπορεί να ταξινομηθεί αλφαβητικά, χρονολογικά ή κατά επαφή.

  Πώς να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις ώστε να παραδίδονται αθόρυβα για μια εφαρμογή στο iOS 12

Το Txtbck είναι αρκετά προσεγμένο καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε υπενθυμίσεις για να απαντήσετε σε ένα κείμενο για οποιαδήποτε εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Μπορεί να βελτιωθεί επιτρέποντας στους χρήστες να συνθέτουν και να αποθηκεύουν την απάντηση που θέλουν να στείλουν και δίνοντάς τους την ελευθερία να προσαρμόζουν κατηγορίες.

Εγκαταστήστε το Txtbck από το App Store