Το Blackpoint Cyber ​​εξασφαλίζει 190 εκατομμύρια δολάρια, το OpenAI ανταγωνιστικό Mistral εξασφαλίζει 113 εκατομμύρια δολάρια και το OpenAI απελευθερώνει νέες δυνατότητες δημιουργίας κειμένου ενώ μειώνει τις τιμές

Γειά σου! 🙋 Έχουμε τις ακόλουθες ενημερώσεις προϊόντων για εσάς σήμερα! 📣

Το Blackpoint Cyber ​​εξασφαλίζει 190 εκατομμύρια δολάρια

Η Blackpoint προσφέρει υπηρεσίες MDR (Managed Detection and Response) όλο το εικοσιτετράωρο για την αντιμετώπιση των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. Η προηγμένη τεχνολογία τους εντοπίζει γρήγορα και ανταποκρίνεται σε απειλές, που περιέχουν παραβιασμένα τελικά σημεία και σταματούν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Η πλατφόρμα MDR της Blackpoint, SNAP-Defense, εγγυάται συνεχή παρακολούθηση, γρήγορη αναγνώριση απειλών και αποτελεσματικό χειρισμό συμβάντων. Παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για την προστασία από διάφορες απειλές, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών απειλών, ransomware και επιθέσεων που βασίζονται σε σύννεφο.

  Ενισχύστε το εύρος WiFi του δρομολογητή σας

Πρόσφατα, η εταιρεία συγκέντρωσε 190 εκατομμύρια δολάρια σε μια σειρά C γύρο με επικεφαλής την Bain Capital Tech Opportunities, με τη συμμετοχή της Accel και άλλων επενδυτών. Η εταιρεία εξασφάλισε 201,4 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση σε τρεις γύρους.

Η λύση MDR της Blackpoint εντοπίζει γρήγορα και απομονώνει τις απειλές κατά την παραβίαση. Το SOC 24/7 διερευνά και αντιμετωπίζει ύποπτη δραστηριότητα σε πραγματικό χρόνο χωρίς να βασίζεται στην ανταπόκριση των πελατών.

Ο ανταγωνιστής του OpenAI Mistral εξασφαλίζει 113 εκατομμύρια δολάρια

Η νεοϊδρυθείσα νεοσύστατη εταιρεία Mistral, η οποία έχει μόλις τέσσερις εβδομάδες ύπαρξης, συγκέντρωσε με επιτυχία ένα σημαντικό ποσό 113 εκατομμυρίων δολαρίων κατά την αρχική της φάση χρηματοδότησης. Αυτό το εγχείρημα ηγείται από άτομα που στο παρελθόν κατείχαν θέσεις σε εξέχοντες οργανισμούς όπως το DeepMind και το Meta της Google.

  Διορθώστε το σφάλμα συστήματος αρχείων 2147219196

Η Mistral ιδρύθηκε από τρεις φίλους, τους Guillaume Lample, Arthur Mensch και Timothee Lacroix. Σημειωτέον, ο Guillaume Lample έπαιξε βασικό ρόλο στο να ηγηθεί του εκτεταμένου γλωσσικού μοντέλου της Meta, LLaMA, ενώ ο Mensch συνεισέφερε τις δεξιότητές του στο τμήμα της DeepMind στο Παρίσι και ο Lacroix λειτούργησε στην ομάδα τεχνητής νοημοσύνης της Meta με έδρα το Παρίσι.

Η εταιρεία θα ανταγωνιστεί την κορυφαία εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο OpenAI, στη δημιουργία μοντέλων μεγάλων γλωσσών (LLM) και Generative AI. Η εταιρεία αναμένει να κυκλοφορήσει το πρώτο της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργεί κείμενο το 2024.

Η εταιρεία αναγνωρίζει τη συμμετοχή της γαλλικής επενδυτικής τράπεζας Bpifrance και του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Google, Eric Schmidt, ως αξιότιμων μετόχων στην επιχείρησή τους.

  Τι είναι το iCloud της Apple και τι δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας;

Το OpenAI κυκλοφορεί νέες δυνατότητες δημιουργίας κειμένου, ενώ μειώνει την τιμολόγηση

Η OpenAI έκανε μια ανακοίνωση σχετικά με ενημερώσεις στα μοντέλα παραγωγής κειμένου που συνοδεύονται από μείωση της τιμολόγησης. Το OpenAI κυκλοφόρησε νέες εκδόσεις των GPT-3.5-turbo και GPT-4. Οι προγραμματιστές μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν την κλήση συνάρτησης για να ζητήσουν από τα μοντέλα να δημιουργήσουν εκτελέσιμο κώδικα για συγκεκριμένες λειτουργίες προγραμματισμού.

Η κλήση συνάρτησης στην ανάπτυξη λογισμικού βοηθά στη δημιουργία chatbots που μπορούν να χειριστούν τις ερωτήσεις με την επίκληση εξωτερικών εργαλείων. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει επίσης τη μετατροπή της φυσικής γλώσσας σε ερωτήματα βάσης δεδομένων και την εξαγωγή δομημένων δεδομένων από κείμενο.

Το OpenAI μειώνει την τιμολόγηση του GPT-3.5-turbo σε 0,0015 $ ανά 1.000 μάρκες εισόδου και 0,002 $ ανά 1.000 μάρκες εξόδου, προσφέροντας περίπου 700 σελίδες ανά δολάριο.

Η OpenAI μειώνει την τιμολόγηση για το δημοφιλές μοντέλο ενσωμάτωσης κειμένου, text-embedding-ada-002, σε 0,0001 $ ανά 1.000 μάρκες, μειωμένη κατά 75%.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.