Το καλύτερο εργαλείο για την προστασία των δεδομένων σας iOS

Αναρωτιέστε αν το iMyFone Umate Pro είναι το κατάλληλο εργαλείο για τη συσκευή σας iOS; Μάθετε σε αυτή την ανάρτηση.

Πόσο συχνά ανησυχείτε για το ότι ο αποθηκευτικός χώρος του αγαπημένου σας iPhone γεμίζει; Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Ακολουθεί το δύσκολο έργο της ανάλυσης της αποθήκευσης και της διαγραφής αρχείων μεμονωμένα. Ακούγεται οικείο, σωστά;

Είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς τα smartphone έχουν γίνει μια προσωπική αποθήκη ιδιωτικών και ευαίσθητων πληροφοριών. Από τις αγαπημένες και περίεργες φωτογραφίες μέχρι τα εμπιστευτικά έγγραφα εργασίας, τα iPhone μας έχουν γίνει ένα ψηφιακό θησαυροφυλάκιο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι πρέπει να προστατεύσουμε τα δεδομένα μας από τα νήματα στον κυβερνοχώρο εστιάζοντας στην ασφάλεια και το απόρρητο.

Το να το κάνουμε μόνοι μας μπορεί να είναι δύσκολο, γι’ αυτό εργαλεία όπως iMyFone Umate Pro υπάρχει. Αυτή η λύση διατηρεί το ψηφιακό σας αποτύπωμα υγιές σαν απόλυτος επαγγελματίας.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εμβαθύνουμε σε αυτό για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε αν είναι το σωστό εργαλείο για τη συσκευή σας iOS.

Τι είναι το iMyFone Umate Pro;

Χρησιμοποιούμε τα κινητά μας τηλέφωνα για περισσότερα από το να τηλεφωνούμε και να παραμένουμε σε επαφή με φίλους και συγγενείς. Με τις τεχνολογικές εξελίξεις, έχουμε πλέον πρόσβαση στην εργασία και σε άλλα προσωπικά δεδομένα στα χέρια μας.

Ωστόσο, κάθε καλή πλευρά έχει μια κακή πλευρά και συχνά, υπάρχουν διαρροές δεδομένων, επομένως η διασφάλιση του απορρήτου και της ασφάλειας των δεδομένων μας είναι ζωτικής σημασίας. Ενώ το iPhone είναι γνωστό για την ασφάλειά του, η διατήρηση μιας καρτέλας σε κάθε κλικ και κίνηση που κάνουμε σε αυτό είναι αδύνατο.

Αυτό ακριβώς είναι που iMyFone Umate Pro μπαίνει στην εικόνα. Είναι μια ισχυρή και αποτελεσματική λύση για την προστασία ευαίσθητων πληροφοριών και την απελευθέρωση του αποθηκευτικού χώρου σας όταν απαιτείται. Οι χρήστες το έχουν αξιολογήσει ως μία από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτιστοποίηση των συσκευών σας iOS.

  Πώς να ελέγξετε την αναπαραγωγή Chromecast YouTube από το Κέντρο Ελέγχου στο iOS

Είναι κυριολεκτικά επαγγελματίας στον εντοπισμό και την αφαίρεση περιττών αρχείων, διπλότυπων, προσωρινών αρχείων, προσωρινής μνήμης και κατεστραμμένων δεδομένων που καταλαμβάνουν τον αποθηκευτικό χώρο σας και είναι κυρίως υπεύθυνος για την επιβράδυνση της λειτουργίας της συσκευής σας.

Η εφαρμογή διαθέτει μια διαισθητική και φιλική προς το χρήστη διεπαφή, καθιστώντας εύκολη την πλοήγηση και τη διαμόρφωση των ενεργειών που αναφέρονται στο μενού. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη σάρωση ιών και τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων διαφημίσεων.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο iPhone με ή χωρίς καθαρότερες εφαρμογές

Χαρακτηριστικά του iMyFone Umate Pro

Δεδομένου ότι το iMyFone Umate Pro είναι γεμάτο με πολλές δυνατότητες, ακολουθούν μερικές μόνο από αυτές που θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τη συσκευή σας iOS:

#1. Γόμα δεδομένων

Τοποθετημένο ως η κορυφαία λειτουργία της εφαρμογής, το εργαλείο γόμα δεδομένων διασφαλίζει ότι τα δεδομένα που διαγράφετε θα εξαφανιστούν οριστικά, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο για ανάκτηση δεδομένων. Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε το iPhone σας, αυτό είναι το τέλειο εργαλείο για χρήση μετά τη μεταφορά δεδομένων, καθώς θα εμποδίσει τα προσωπικά σας στοιχεία να πέσουν σε λάθος χέρια.

Διασφαλίζει ότι οι συνομιλίες σας και άλλα δεδομένα, όπως αρχεία εφαρμογών τρίτου μέρους, διαγράφονται οριστικά και αποτρέπονται από τους χάκερ.

#2. Μόνιμη Διαγραφή Δεδομένων

Σε πολλές περιπτώσεις, δεν αρκεί μόνο η διαγραφή των δεδομένων. Πολλά εργαλεία μπορούν να επαναφέρουν τα δεδομένα που διαγράψατε. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά. Εάν είστε στο άκρο λήψης αυτού, δεν είναι καλό για εσάς, ειδικά όταν έχετε πουλήσει τη συσκευή σας.

Για να το αντιμετωπίσετε, το iMyFone Umate Pro σαρώνει τα διαγραμμένα αρχεία στο iPhone σας που εξακολουθούν να υπάρχουν και τα αφαιρεί οριστικά για να καταστήσει αδύνατη την ανάκτηση.

#3. Δεδομένα εφαρμογής τρίτων

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο εργαλείο σε αυτήν την ψηφιακή εποχή. Ωστόσο, είναι επίσης ο πιο κοινός στόχος διαρροών πληροφοριών και προφίλ.

Χρησιμοποιώντας το iMyFone Umate Pro, μπορείτε να διαγράψετε δεδομένα από περισσότερες από 10 δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp, Instagram, Line, Facebook και Kik. Εγγυάται ότι δεν θα παραμείνει ίχνος της δραστηριότητάς σας και η ψηφιακή σας εικόνα είναι ασφαλής και ασφαλής.

#4. Εξοικονόμηση χώρου

Ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα χαρακτηριστικά αυτής της λύσης είναι η εξοικονόμηση χώρου.

Απελευθερώνει τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας αφαιρώντας ανεπιθύμητα αρχεία, ανεπιθύμητες εφαρμογές, διπλότυπες και θολές φωτογραφίες και βίντεο, αρχεία καταγραφής κλήσεων, μουσική, κατεστραμμένα αρχεία, αρχεία προσωρινής μνήμης, κάδο απορριμμάτων, προσωρινά αρχεία, κρυφά αρχεία και πολλά άλλα.

  Προβολή και διαχείριση ειδοποιήσεων iOS 7 Απενεργοποίηση εικονιδίων εφαρμογών με το Badger 7

#5. Προεπισκόπηση και επιλογή δεδομένων

Πριν διαγράψετε δεδομένα, η εφαρμογή σάς προσφέρει μια προεπισκόπηση, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τι θα διαγράψετε επιλεκτικά. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα καταλήξετε να διαγράψετε ένα σημαντικό αρχείο, ενώ παράλληλα θα καθαρίσετε τεράστια φορτία σκουπιδιών και ακαταστασίας.

Προγράμματα τιμολόγησης

Μπορείτε να κάνετε λήψη και να χρησιμοποιήσετε το iMyFone Umate Pro εντελώς δωρεάν για να ξεκινήσετε. Μόλις τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος, η πληρωμένη έκδοση κοστίζει 29,95 $/έτος ή 39,95 $/διάρκεια ζωής. Έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης πελατών που απαντά γρήγορα στα ερωτήματά σας.

Λαμβάνετε επίσης δωρεάν ενημερώσεις εφ’ όρου ζωής, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε συνεχώς νέες και βελτιωμένες λειτουργίες για να βελτιώσετε τη συνολική εμπειρία σας.

Απαιτήσεις συστήματος του iMyFone Umate Pro

Το iMyFone Umate Pro είναι μια προσαρμόσιμη εφαρμογή συμβατή με ένα ευρύ φάσμα συσκευών iOS, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad και iPod. Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις iOS, αρκεί να είναι 7.0 και άνω.

Οι απαιτήσεις υπολογιστή είναι:

Windows Versions 7/8/10Mac10.15 (macOS Catalina), 10.14 (macOS Mojave), Mac OS X 10.13 (High Sierra), 10.12 (macOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite) 10.10 (Yosemite) (32-bit ή 64-bit) ή άνω RAM512 MB ή περισσότερο Χώρος σκληρού δίσκου 200 MB και άνω Άλλες απαιτήσεις Πρέπει να έχετε προεγκατεστημένο το iTunes

Οι απαιτήσεις συστήματος είναι ελάχιστες και βασικές, βρίσκονται σχεδόν σε κάθε συσκευή σήμερα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το λογισμικό αποτελεσματικά χωρίς καθυστερήσεις.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το iMyFone Umate Pro

Το καλύτερο μέρος του iMyFone Umate Pro είναι η ευκολία χρήσης και η απλή διαμόρφωσή του. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο:

Βήμα 1: Κατεβάστε και εγκαταστήστε το iMyFone Umate Pro στον φορητό υπολογιστή Mac/Windows.

Βήμα 2: Τώρα, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB, συνδέστε τη συσκευή σας iOS στον φορητό υπολογιστή/υπολογιστή.

Βήμα 3: Εκκινήστε την εφαρμογή και επιλέξτε την κατάλληλη δυνατότητα με βάση τις ανάγκες σας (Γόμα δεδομένων, Εξοικονόμηση χώρου, Διαγραφή δεδομένων εφαρμογών τρίτων κ.λπ.).

Βήμα 4: Μετά την επιλογή, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να σαρώσετε τη συσκευή σας και να εκτελέσετε την απαραίτητη ενέργεια.

Βήμα 5: Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή ή Έναρξη για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Καταργήσατε με επιτυχία τα ανεπιθύμητα δεδομένα από τη συσκευή σας iOS.

  Διαγράψτε τα δεδομένα EXIF ​​από μια φωτογραφία στο iOS

Εναλλακτικές λύσεις για το iMyFone Umate Pro

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το iMyFone Umate Pro είναι ένα ισχυρό εργαλείο διαχείρισης δεδομένων iOS. Ωστόσο, εάν θέλετε να εξερευνήσετε άλλες εναλλακτικές λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας, ακολουθούν μερικές εξαιρετικές επιλογές:

#1. Stellar Eraser για iPhone

Stellar Eraser για iPhone είναι μια εξαιρετική εναλλακτική που προσφέρει ολοκληρωμένες δυνατότητες για την προστασία των δεδομένων σας. Είναι απλό, αποτελεσματικό και γεμάτο με μοναδικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες ασφαλείας.

Το λογισμικό διαθέτει μια λειτουργία “μόνιμη διαγραφή όλων” που διαγράφει το περιεχόμενο, τις ρυθμίσεις, τις επαφές, τις συνομιλίες, το iMessage, τις φωτογραφίες και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να σκουπίσετε τα προσωπικά και εμπιστευτικά σας δεδομένα από τη συσκευή σας πριν τα παραδώσετε σε κάποιον άλλο.

#2. Apowersoft iPhone Data Cleaner

Αυτό το πρόγραμμα καθαρισμού δεδομένων iPhone εστιάζει στην ενίσχυση της απόδοσης της συσκευής σας και στη βελτίωση της ασφάλειας χρησιμοποιώντας διάφορες λειτουργίες βελτιστοποίησης στο γατάκι του.

Apowersoft iPhone Data Cleaner έχει επικροτηθεί για την ικανότητά του να καθαρίζει απρόσκοπτα ανεπιθύμητα αρχεία, προσωρινά αρχεία και άλλα συσσωρευμένα δεδομένα που μπορεί να έλειπαν από το ανθρώπινο μάτι.

Σας βοηθά να αυξήσετε τον χρόνο απόκρισης και τη συνολική ταχύτητα λειτουργίας του τηλεφώνου σας. Έρχεται με 4 λειτουργίες και 3 επίπεδα διαγραφής για βαθύ καθαρισμό της συσκευής σας.

#3. Dr.Fone – Data Eraser

Ένα δημοφιλές όνομα, Dr.Fone – Data Eraser συνοδεύεται από μια σειρά από εργαλεία διαχείρισης iOS που το καθιστούν αξιόπιστη επιλογή για το ευρύ φάσμα των χρηστών του.

Το καλύτερο μέρος αυτού του εργαλείου είναι ότι υποστηρίζει διάφορες μορφές φωτογραφιών και βίντεο, τύπους δεδομένων, μηνυμάτων, δεδομένων εφαρμογών τρίτων και δεδομένων συστήματος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελέσετε αποτελεσματικά τη λειτουργία σας κάτω από μια στέγη.

Διαθέτει μια ομάδα υποστήριξης που θα σας καθοδηγεί όποτε χρειάζεστε βοήθεια.

#4. iOS Eraser Pro

iOS Eraser Pro είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διασφαλίσετε το απόρρητο των δεδομένων, την αποτελεσματικότητα της αποθήκευσης και μια υγιή συσκευή συνολικά. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του εργαλείου είναι η ικανότητά του να διαγράφει με ασφάλεια ευαίσθητα δεδομένα, καθιστώντας αδύνατη οποιαδήποτε μορφή ανάκτησης.

Ξεπερνά τη διαγραφή δεδομένων και διασφαλίζει ότι η συσκευή σας λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο καθαρίζοντας κρυφά ανεπιθύμητα αρχεία, προσωρινά δεδομένα, προσωρινή μνήμη και πολλά άλλα. Μπορείτε να απολαύσετε όλα αυτά με ένα μόνο κλικ και θα εξασφαλίσει 100% wipeout μέσα σε λίγα λεπτά.

Κλείσιμο Σκέψεις

Σε μια εποχή όπου τα δεδομένα πωλούνται για εκατομμύρια, είναι απίστευτα σημαντικό να τα προστατεύουμε όποτε είναι δυνατόν. Το iMyFone Umate Pro σάς βοηθά να το κάνετε αυτό χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Χρειάζονται λίγα λεπτά για να καθαρίσετε τη συσκευή σας και να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας.

Στη συνέχεια, ελέγξτε αυτές τις πρακτικές συμβουλές για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων.