Το Εργαλείο Μάστερης Συνάντησής σας AI

Οι πλατφόρμες διαχείρισης συσκέψεων που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη έχουν διευκολύνει τις εργασίες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συσκέψεις, ενώ έχετε όλα αποθηκευμένα τα μοτίβα και τις εγγραφές συσκέψεών σας όπου μπορείτε να τα βρείτε! Με το Εργαλείο αυτόματων περιλήψεων συσκέψεων του MeetGeek, ξεκλειδώστε τον θησαυρό δεδομένων που είναι θαμμένοι στις τακτικές σας συναντήσεις και κλήσεις πελατών.

Στην πιο βασική του μορφή, το MeetGeek είναι ένα εργαλείο με τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να μεταγράψει, να συνοψίσει και να εξάγει πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα από συσκέψεις ήχου ή βίντεο.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα στις υπερδυνάμεις του MeetGeek από αυτό!

Διαβάστε περισσότερα για να εξερευνήσετε πώς το MeetGeek μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι για την επιχείρησή σας.

Τι είναι το MeetGeek;

Το MeetGeek είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης συσκέψεων με τεχνητή νοημοσύνη, την οποία εμπιστεύονται δεκάδες χιλιάδες ομάδες παγκοσμίως. Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά AI του επιτρέπουν να μεταγράφει, να συνοψίζει και να παρακολουθεί εικονικές συσκέψεις.

Για παράδειγμα, ο βοηθός τεχνητής νοημοσύνης του MeetGeek μπορεί να μετατρέψει αυτόματα συσκέψεις ήχου ή βίντεο σε περιλήψεις που βασίζονται σε κείμενο!

Λοιπόν, δεν υπάρχει άλλο σπατάλη χαρτιού;

Καλά! Η δημιουργία περιλήψεων συναντήσεων είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Το MeetGeek μπορεί να είναι ο συνεργάτης παραγωγικότητάς σας, ανεξάρτητα από το πώς το χρησιμοποιείτε.

Για παράδειγμα:

  • Ομάδες πωλήσεων: Χρησιμοποιήστε το για να αποκτήσετε πληροφορίες από κλήσεις πωλήσεων. Το εργαλείο μπορεί να εξοπλίσει ομάδες με κορυφαία δεδομένα πελατών για να μετατρέψουν τους υποψήφιους πελάτες σε πιστούς πελάτες.
  • Εταιρείες: Συμπεριλαμβανομένων νεοφυών επιχειρήσεων, πρακτορείων, ακόμη και ελεύθερων επαγγελματιών, χρησιμοποιούν το MeetGeek για να μετρήσουν τα συναισθήματα ή τη συμμετοχή των συμμετεχόντων στη συνάντηση.
  • Βελτιώσεις προϊόντων: Το MeetGeek AI μπορεί επίσης να καταγράψει και να ελέγξει τα σημεία πόνου των πελατών κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Η πρόσβαση σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από πελάτες βοηθά στη μετατόπιση του σχεδιασμού του προϊόντος, του UX και της κατασκευής σε ένα φιλικό προς τον χρήστη.
  • Άλλες εφαρμογές: Περιλαμβάνετε επίσης ηχογράφηση και μεταγραφή συνεντεύξεων υποψηφίων, podcast, διαδικτυακών μαθημάτων και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το MeetGeek διαθέτει μια βιβλιοθήκη προτύπων συσκέψεων που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε ποικίλες ατζέντες συσκέψεων.

Βασικά χαρακτηριστικά

Το MeetGeek υπερβαίνει τη δημιουργία περιλήψεων για συσκέψεις. Εδώ είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις συναντήσεις!

#1. Δημιουργία σύνοψης AI

Οι αυτόματες συνόψεις συσκέψεων του MeetGeek αξιοποιούν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης σε συνδυασμό με μοντέλα NLP και ML για να συνοψίσουν μεγάλες συναντήσεις σε βασικούς δείκτες. Αποτέλεσμα?

Λαμβάνετε μια ακριβή περίληψη που αποτελείται από την ατζέντα της συνάντησης, τα βασικά θέματα και τα αποτελέσματα ή τις ενέργειες.

Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε επεξεργάσιμο πρότυπα συνάντησης από το MeetGeek. Είτε πρόκειται για συνεντεύξεις, κλήσεις πωλήσεων ή αξιολογήσεις απόδοσης – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προκατασκευασμένα πρότυπα του MeetGeek για να δημιουργήσετε άμεσα περιλήψεις συσκέψεων που αποτελούνται από:

  • Λεπτομέρειες συνάντησης (ημερομηνία και συμμετέχοντες)
  • Κύρια θέματα που συζητήθηκαν
  • Στοιχεία δράσης και εκκρεμότητες
  • Σύνδεσμος για την πλήρη μεταγραφή βίντεο

Έτσι, μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί, να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις συναντήσεις και να εξοικονομήσετε χρόνο επίσης! Ένα win-win παντού-.

#2. Αυτόματη εγγραφή και μεταγραφή

Το MeetGeek καταγράφει αυτόματα και μετατρέπει συσκέψεις ήχου ή βίντεο σε κείμενο. Αυτό είναι σαν να παίρνεις δύο πουλιά με μια πέτρα.

  Πώς να αποκτήσετε αποτελεσματικά μια πιστοποίηση PRINCE2

Πρώτον, συμμετέχει αυτόματα και καταγράφει όλες τις επιτρεπόμενες συσκέψεις. Έτσι, δεν ξεχνάτε πλέον να πατάτε το κουμπί εγγραφής.

Και δεύτερον, μεταγράφει αυτές τις συναντήσεις για εσάς και το έχει στην πιατέλα πριν αποσυνδέσετε την κλήση.

Και τα δύο πράγματα μπορούν να επιτευχθούν με μια γρήγορη εναλλαγή επιτρέποντας στο MeetGeek να συμμετέχει σε συσκέψεις και να απολαμβάνει μια διαδικασία hands-free από την εγγραφή έως τη μεταγραφή (ενσωματώνεται με το Google Meet, το Zoom και το Microsoft Teams).

Το αντίστροφο είναι να ανεβάσετε προηχογραφημένες συσκέψεις στην εφαρμογή Ιστού για να τις μεταγράψετε.

Μόλις γίνει λήψη της ηχογράφησης, θα είναι διαθέσιμη ως κείμενο στο αποθετήριο. Καταγραφέας συσκέψεων AI του MeetGeek επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν και να συνεργάζονται σε αποθηκευμένες εγγραφές συσκέψεων.

Ως χρήστης, μπορείτε:

✔️ Μετατροπή συσκέψεων σε κείμενο (μαζί με εγγραφή βίντεο και οθόνης).

✔️ Επικάλυψη βίντεο με λεζάντες που δημιουργούνται αυτόματα.

✔️ Πλοηγηθείτε στη μεταγραφή μέσω χρονικών σημάνσεων.

✔️ Λήψη στοιχείων σύσκεψης (βίντεο, υπότιτλοι ή μεταγραφή).

Οι μαγνητοσκοπημένες συσκέψεις είναι εξαιρετικές ως ανανέωση ή σε περίπτωση που κάποιος χάσει μια συνάντηση και χρειαστεί μια μετάδοση αργότερα.

#3. Ροή εργασιών και ενσωμάτωση

Εκτός από την ενσωμάτωση με εφαρμογές τηλεδιάσκεψης και τηλεφωνητές, το MeetGeek μοιράζεται χώρο με εργαλεία από κάθε κατηγορία για ομαλή ροή εργασίας. Είτε είναι:

  • Repos εγγράφων (π.χ. GDrive)
  • Συνεργασία (π.χ. Slack)
  • CRM (π.χ. HubSpot)
  • Διαχείριση εργασιών (π.χ. Trello)
  • Διαχείριση έργου (π.χ. Έννοια)

…Και 2000+ άλλες εφαρμογές μέσω του Zapier

Περαιτέρω, το MeetGeek AI συνδέει τις περιλήψεις και τα σημαντικότερα σημεία συσκέψεων με την κατάλληλη επαφή, εταιρεία ή συμφωνία στο CRM σας. Εάν πρόκειται για μια νέα προοπτική, το MeetGeek δημιουργεί μια νέα καταχώρηση.

Ομοίως, μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε εγγραφές, μεταγραφές και άλλα στοιχεία με την ομάδα σας μέσω Slack, Trello και άλλων εφαρμογών.

#4. Ενσωματωμένο αποθετήριο

Το MeetGeek προσφέρει ένα χώρο αποθήκευσης συσκέψεων με δυνατότητα αναζήτησης για όλες τις συνομιλίες σας. Η γραμμή αναζήτησης που λειτουργεί με AI βοηθά στην εύρεση εγγραφών χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να μοιραστείτε λεπτομέρειες σύσκεψης όπου οι πελάτες ζήτησαν ένα αίτημα για δυνατότητα. Πώς μπορείτε να το κάνετε με τον τρόπο AI;

Απλώς πληκτρολογήστε τους όρους και το MeetGeek θα δημιουργήσει μια λίστα συσκέψεων με τον όρο αναζήτησης.

Επιπλέον, έχοντας κάθε ηχογράφηση και μεταγραφή κάτω από μια στέγη χάρη σε Η αυτόματη εγγραφή και μεταγραφή του MeetGeek η δυνατότητα μπορεί να βοηθήσει:

  • Εκτελέστε άμεσα σημαντικές λεπτομέρειες κατά τις κλήσεις πελατών σας.
  • Επισκεφτείτε ξανά προηγούμενες συνεντεύξεις και απαντήσεις για να κάνετε την καλύτερη επιλογή πρόσληψης για την εταιρεία σας.
  • Αποκτήστε πρόσβαση σε κάθε συνομιλία με υποψήφιους πελάτες για να ανανεώσετε γρήγορα τη μνήμη σας σε συμφωνίες ή αιτήματα.

Επομένως, δεν χρειάζεται να ανακατεύεστε μέσα από αυτές τις σημειώσεις όταν μπορείτε απλώς να παρακολουθήσετε και να ακούσετε!

#5. Συνάντηση Insights

Το MeetGeek όχι μόνο καταγράφει και μεταγράφει αλλά και αναλύει τις συνομιλίες σας. Οι δυνατότητες AI της πλατφόρμας της επιτρέπουν να αναλύει συσκέψεις με βάση 40+ KPI (Key Performance Indicators), συμπεριλαμβανομένων:

  • Συναίσθημα
  • Συμμετοχή των συμμετεχόντων
  • Ρυθμός ομιλίας
  • Ακρίβεια

Κι αλλα…

Για μια λεπτομερή ανάλυση, έχετε επιλογές για να αναλύσετε ποια θέματα ή λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούνται συχνά στις συνομιλίες και να μετρήσετε την αντίδραση σε αυτά.

💡Σκεφτείτε αυτό:

Η ανάλυση των πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν από τις συναντήσεις μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του χάσματος μεταξύ των θετικών και αρνητικών απαντήσεων ενός πελάτη. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καθοδηγήσουν την ομάδα σας στην καλύτερη μετατροπή των πελατών κατανοώντας τις ενέργειές τους και τη χρήση λέξεων.

  Πώς οι μηχανές αναζήτησης AI για προγραμματιστές απλοποιούν τη δουλειά τους

Βλέπετε, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να κάνει θαύματα🦸‍♂️!

#6. Ομαδική Συνεργασία

Η κοινή χρήση περιλήψεων συναντήσεων με συμπαίκτες δεν είναι ταλαιπωρία. Όπως τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Κοιν. συνάδελφοι στη σύσκεψη και μοιραστείτε πληροφορίες ή περιλήψεις συσκέψεων απευθείας μαζί τους. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη ρύθμιση κοινής χρήσης για να ελέγχετε ποιος θα λάβει ποιο περιεχόμενο, διασφαλίζοντας ότι το σχετικό περιεχόμενο παραδίδεται στα τμήματα.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε αναλυτικά στοιχεία αφοσίωσης για να δείτε ποιος αλληλεπίδρασε με τις κοινόχρηστες συσκέψεις σας.

Ακόμη και τις ημέρες που δεν θέλετε να παρακολουθήσετε μια σύσκεψη, μπορείτε να συγχρονίσετε το MeetGeek με το ημερολόγιό σας και να αφήσετε την εφαρμογή να καταγράφει και να μεταγράφει αυτόματα τις περιλήψεις συσκέψεων για εσάς.

Δωρεάν δοκιμή και προγράμματα τιμολόγησης

Το MeetGeek προσφέρει προγράμματα τιμολόγησης σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Μπορείτε να επιλέξετε ένα δωρεάν πρόγραμμα για πάντα με 5 ώρες μεταγραφής ανά μήνα και χρονικά περιορισμένο χώρο αποθήκευσης.

Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συναντήσεις σας, επιλέξτε μία από αυτές Οι premium συνδρομές του MeetGeek (Δοκιμή 14 ημερών χωρίς κίνδυνο με κάθε πρόγραμμα):

  • Pro: 19 $/μήνα
  • Επιχείρηση: 39 $/μήνα
  • Επιχείρηση: 59 $/μήνα

Εναλλακτικές λύσεις MeetGeek

Το MeetGeek είναι ένα φανταστικό λογισμικό για τη διαχείριση συσκέψεων. Ωστόσο, έχουμε παραθέσει μερικές εναλλακτικές λύσεις παρακάτω, οι οποίες είναι αρκετά σημαντικές, αν και μπορεί να μην έχουν όλες τις εκτεταμένες δυνατότητες που διαθέτει το MeetGeek!

#1. Πυγολαμπίδες

Το Fireflies είναι μια συσκευή λήψης σημειώσεων με τεχνητή νοημοσύνη που καταγράφει και μεταγράφει αυτόματα συσκέψεις ήχου ή βίντεο. Η πλούσια σε χαρακτηριστικά διεπαφή και οι ικανότητες τεχνητής νοημοσύνης το καθιστούν δημοφιλές μεταξύ 1.00.000+ οργανισμών όπως η Nike, η Uber, η Expedia και άλλοι.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ενσωματώστε το Fireflies Notetaker στο ημερολόγιο συσκέψεών σας για αυτόματη εγγραφή και μεταγραφή συσκέψεων. Η εφαρμογή ενσωματώνεται με προγράμματα κλήσης και εφαρμογές τηλεδιάσκεψης όπως το Google Meet, το Zoom, το RingCentral και άλλα.
  • Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση με τεχνητή νοημοσύνη για να βρείτε οτιδήποτε συγκεκριμένο στις συνομιλίες. Κάντε κλικ στις συνομιλίες για να δείτε στοιχεία ενεργειών, ερωτήσεις εργασιών και άλλες βασικές μετρήσεις.
  • Είναι δυνατή η συνεργασία μεταξύ πλατφορμών. Χρησιμοποιήστε σχόλια, καρφίτσες, αντιδράσεις και ήχους για να σχολιάσετε συγκεκριμένα θέματα. Επιπλέον, δημιουργήστε και μοιραστείτε σημειώσεις συσκέψεων μέσω εφαρμογών τρίτων όπως το Asana, το Trello και το Slack.
  • Η ενσωματωμένη ευφυΐα συνομιλίας μετρά το συναίσθημα του ομιλητή, εντοπίζει σημεία συμφόρησης και καθοδηγεί τις ομάδες με βάση πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα.

Το Fireflies διαθέτει εργαλεία AI για την αυτοματοποίηση των ροών εργασιών, όπως η συμπλήρωση των CRM σας με σχετικά δεδομένα από συνομιλίες πελατών, η δημιουργία εργασιών με φωνητικές εντολές και η άμεση κοινή χρήση ανακεφαλαιώσεων συσκέψεων.

#2. Krisp

Το Krisp συνοδεύεται από μια τεχνητή νοημοσύνη παραγωγικότητας φωνής που είναι γνωστό ότι μεγιστοποιεί τον αντίκτυπο κάθε συνομιλίας εξαλείφοντας τους περισπασμούς του θορύβου, αυξάνοντας την πιστότητα της φωνητικής επικοινωνίας και μεταγράφοντας και συνοψίζοντας τις πιο σχετικές λεπτομέρειες από τις συναντήσεις.

Κορυφαίες παγκόσμιες επωνυμίες, συμπεριλαμβανομένων των Cisco, Accenture, Sony, GitHub και άλλων, εμπιστεύεστε την Krisp.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Η ευκρίνεια φωνής AI εξαλείφει τους θορύβους ή τις ηχώ του περιβάλλοντος και προσαρμόζει την προφορά σας κατά τη διάρκεια διαδικτυακών συναντήσεων.
  • Ο βοηθός συσκέψεων τεχνητής νοημοσύνης χωρίς bot καταγράφει και μεταγράφει αυτόματα τις συσκέψεις χωρίς να σας κάνει να κάνετε κλικ σε αναδυόμενα παράθυρα.
  • Χρησιμοποιήστε το Open-AI note-taker για να δημιουργήσετε σύντομες ή μεγάλες περιλήψεις συσκέψεων ή να εξαγάγετε απευθείας στοιχεία ενεργειών και θέματα συζήτησης από αυτά με ένα κλικ.
  • Το Krisp AI παρέχει έτοιμα προς χρήση πρότυπα για τη δημιουργία και την κοινή χρήση σημείων συζήτησης, περιλήψεων συσκέψεων και στοιχείων ενεργειών με άλλους συμμετέχοντες.
  Πώς να επιλέξετε τη σωστή επιλογή

Η πλατφόρμα της Krisp λειτουργεί άψογα με οποιαδήποτε εφαρμογή φωνής και διάσκεψης χωρίς να απαιτεί πρόσθετα πρόσθετα ή επεκτάσεις.

#3. Βίδρα

Με το Otter, η λήψη σημειώσεων κατά τη διάρκεια των συναντήσεων δεν είναι πλέον πονοκέφαλος. Το εργαλείο φροντίζει τις μεταγραφές και τις σημειώσεις ενώ παραμένετε συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων. Το καλύτερο από όλα, το Otter μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κινητά (εφαρμογές iOS και Android) ή ως επέκταση Chrome. Εμπιστεύονται οι καλύτεροι στον κλάδο, Dropbox, Zoom, IBM και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συνδέστε το ημερολόγιό σας Google ή Microsoft και προγραμματίστε το OtterPilotTM να συμμετέχει αυτόματα στο Zoom, στο Microsoft Teams ή στο Google Meet για λήψη και κοινή χρήση σημειώσεων συσκέψεων. Ακόμα κι αν καθυστερείτε ή δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στη σύσκεψη, μην ανησυχείτε – το OtterPilot θα εξακολουθεί να κρατά σημειώσεις.
  • Το Otter καταγράφει αυτόματα διαφάνειες συσκέψεων και δημιουργεί ευανάγνωστες σημειώσεις, ώστε να μπορείτε να ανακαλείτε και να μοιράζεστε λεπτομέρειες με βάση το περιβάλλον.
  • Συνομιλία Otter AI – ένα ισχυρό μοντέλο συνομιλίας που σας επιτρέπει να συνομιλείτε ζωντανά με την Otter και τους συμπαίκτες σας και να λαμβάνετε απαντήσεις σε ερωτήσεις συνάντησης άμεσα.
  • Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες στους συμπαίκτες σας με στοιχεία δράσης και ο Otter θα τους παρέχει αμέσως το πλήρες πλαίσιο της συζήτησης από σημειώσεις και διαφάνειες.

Επιπλέον, ο Otter στέλνει αυτόματα τη σύνοψη μέσω email σε όλους τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη. Μπορούν να αναζητήσουν, να διαβάσουν τις σημειώσεις και να αναπαράγουν τον ήχο.

#4. Avoma

Avoma είναι το all-in-one βοηθητικό εργαλείο AI για συσκέψεις. Διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες AI για αυτόματη μεταγραφή, λήψη σημειώσεων και εξαγωγή πληροφοριών από 1:1 ή ομαδικές συναντήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Το Avoma ενσωματώνεται με δημοφιλείς εφαρμογές τηλεδιάσκεψης και τηλεφωνητές. Έτσι, κάθε φορά που προγραμματίζετε μια συνάντηση ημερολογίου, το Avoma καταγράφει και μεταγράφει αυτόματα τη σύσκεψη.
  • Επιπλέον, το AI της Avoma με επίγνωση της ιδιωτικής ζωής προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις απορρήτου. Για παράδειγμα, μια εσωτερική κλήση σχολίων 1:1 ήταν προσβάσιμη μόνο από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη.
  • Η συνεργασία για τις μεταγραφές είναι ακόμα πιο εύκολη. Απλώς σχολιάστε ή προσθέστε ετικέτα σε συναδέλφους σε ένα συγκεκριμένο αντίγραφο για να μοιραστείτε τη διατριβή σας.
  • Χρησιμοποιήστε τις σημειώσεις που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη για να συνοψίσετε μεγάλες μεταγραφές σε σύντομες περιλήψεις με κουκκίδες.
  • Προσθέστε εύκολα σελιδοδείκτες σε βασικές στιγμές από συναντήσεις. Επιτρέψτε στο Avoma να κατηγοριοποιεί αυτόματα τους σελιδοδείκτες με χρονικές σημάνσεις που συνδέονται με εγγραφές συσκέψεων.
  • Πάνω από 20+ ενσωματώσεις σε δημοφιλείς εφαρμογές τηλεδιάσκεψης, προγράμματα κλήσης και CRM για απρόσκοπτη ροή εργασίας.

Επιπλέον, η δυνατότητα αναγνώρισης ηχείου του Avoma αφαιρεί τις εικασίες από το ποιος είπε τι και πότε. Αναγνωρίζει αυτόματα τον ομιλητή και αναλύει τη συνομιλία του σε πληροφορίες.

ανακεφαλαιώσουμε

Μετά από μια ενδελεχή ανασκόπηση, είναι αρκετά σαφές ότι το MeetGeek διαθέτει μερικές μοναδικές δυνατότητες AI που βοηθούν στην καταγραφή και τη μεταγραφή συσκέψεων.

Ακολουθεί μια ανακεφαλαίωση των πλεονεκτημάτων που μπορεί να έχει κάποιος χρησιμοποιώντας το MeetGeek ως βοηθό συναντήσεων:

  • Αυτόματη εγγραφή συσκέψεων ήχου ή βίντεο χωρίς αποτυχία
  • Μεταγράψτε και συνοψίστε τις συναντήσεις με ένα κλικ
  • Συνεργαστείτε και μοιραστείτε τα σημαντικότερα σημεία της συνάντησης με την ομάδα
  • Εξάγετε insights όπως συναισθήματα, συνάφεια και πολλά άλλα από τις συνομιλίες
  • Εκπαιδεύστε τις ομάδες πωλήσεων από πληροφορίες που προέρχονται από κλήσεις πελατών

Και τα οφέλη είναι ατελείωτα…

Γιατί να μην δοκιμάσετε μόνοι σας το MeetGeek;

Στη συνέχεια, χρήσιμα πρότυπα συναντήσεων ένας προς έναν για να τεκμηριώσετε την επόμενη συνάντησή σας.