Τι συμβαίνει εάν καταργήσετε την εγγραφή του Firestick σας;

Η Amazon κυκλοφόρησε μια ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων και μια μίνι κονσόλα γνωστά ως Amazon TV Firestick το 2014. Αυτές οι συμπαγείς συσκευές συνδέονται εύκολα με την υποδοχή HDMI και μεταδίδουν περιεχόμενο ποιότητας υψηλής ευκρίνειας στην τηλεόραση στην οποία είναι συνδεδεμένη. Με το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο, οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε τοπικό περιεχόμενο και να παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Εάν διαθέτετε ένα Amazon TV Firestick ή σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα νέο για τον εαυτό σας και αναρωτιέστε τι θα συμβεί εάν καταργήσετε την εγγραφή του Firestick σας, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Θα μάθετε πώς να βρίσκετε τον κωδικό Amazon Firestick που χρησιμοποιείται για την εγγραφή στον λογαριασμό σας στο Amazon, και εάν η διαγραφή του Firestick καταργεί τις εφαρμογές. Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Amazon TV Firestick σας, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας, όπως πώς να καταργήσετε την εγγραφή μιας συσκευής Amazon.

Τι συμβαίνει εάν καταργήσετε την εγγραφή του Firestick σας;

Συνεχίστε να διαβάζετε για να καταλάβετε τι συμβαίνει εάν καταργήσετε την εγγραφή του Firestick και μάθετε επίσης τα βήματα για να διαγράψετε το Firestick από τον λογαριασμό σας στο Amazon λεπτομερώς με τις κατάλληλες απεικονίσεις.

Χρειάζεστε έναν λογαριασμό Amazon για να χρησιμοποιήσετε ένα Firestick;

Ναι, είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό Amazon για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή Amazon. Για να χρησιμοποιήσετε το Fire TV Stick, πρέπει να έχετε λογαριασμό Amazon αλλά όχι συνδρομή Prime επί πληρωμή. Αντίθετα, μπορείτε να αγοράσετε περιεχόμενο της δικής σας επιλογής και γεύσης και να χρησιμοποιήσετε μία από τις πολλές εφαρμογές ροής τηλεόρασης, ταινιών ή μουσικής που προσφέρονται από το κατάστημα εφαρμογών της Amazon, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, Netflix, Disney plus Hotstar και πολλών άλλων.

  Καταργήστε το iCloud Activation Lock με αυτά τα Εργαλεία

Πώς μπορείτε να βρείτε τον κώδικα Amazon Firestick;

Εάν θέλετε να καταχωρήσετε τη συσκευή σας Amazon, όπως το Amazon Fire TV Stick, πρέπει να αναρωτιέστε πώς μπορείτε να βρείτε τον κωδικό Amazon Firestick. Έτσι, όταν προσπαθείτε να καταχωρήσετε τον λογαριασμό σας στο Amazon στο Amazon Firestick, θα εμφανιστεί ένας Κωδικός ενεργοποίησης τον οποίο μπορείτε να εισάγετε στον λογαριασμό σας στο Amazon και να καταχωρήσετε εύκολα τη συσκευή σας στο λογαριασμό σας. Αυτός είναι ο τρόπος για να βρείτε τον κωδικό Amazon Firestick.

Η επαναφορά του Firestick το καταργεί;

Ναί. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του Amazon Firestick θα καταργήσει την εγγραφή του Firestick από τον λογαριασμό σας στο Amazon, γεγονός που θα φέρει τη συσκευή σας στην εργοστασιακή κατάσταση. Όταν το Factory επαναφέρει το Firestick, θα χάσετε όλα τα δεδομένα που έχετε λάβει, συμπεριλαμβανομένων των αγορών εντός εφαρμογής. Και πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή συνδέοντας το τηλεχειριστήριο Firestick, συνδέοντας το Wi-Fi, προσθέτοντας τα διαπιστευτήριά σας στο Amazon, κατεβάζοντας εφαρμογές και άλλες παρόμοιες ενέργειες. Το Firestick σας θα είναι σαν μια ολοκαίνουργια εμπειρία Fire TV. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι συμβαίνει εάν καταργήσετε την εγγραφή του Firestick.

Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή ενός Fire Stick;

Ναι, μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή του Amazon Firestick εύκολα από τον λογαριασμό σας στο Amazon μεταβαίνοντας στην ενότητα Διαχείριση περιεχομένου και συσκευών. Από εκεί μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή της συσκευής σας. Επίσης, πολλές λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στο Amazon Firestick δεν θα λειτουργήσουν. Μετά την κατάργηση της εγγραφής του Firestick, όλες οι πληροφορίες σας θα αφαιρεθούν και εάν κάποιος επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει το Firestick σας, θα πρέπει να συνδεθεί με τον δικό του λογαριασμό Amazon, όχι απαραίτητα έναν βασικό.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα φυλλάδιο στα Έγγραφα Google

Τι θα συμβεί αν καταργήσετε την εγγραφή του Fire Stick σας;

Όλες οι πληροφορίες, εκτός από τα δεδομένα σας, θα καταργηθούν και δεν θα έχετε πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες του Firestick. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη εάν θέλετε να προσθέσετε έναν νέο λογαριασμό Amazon στο Firestick ή θέλετε να τον κάνετε δώρο σε κάποιον.

Η κατάργηση της εγγραφής του Firestick καταργεί εφαρμογές;

Ναι, η κατάργηση της εγγραφής του Fire TV Stick από τον λογαριασμό σας στο Amazon θα καταργήσει τις πληροφορίες σας και δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες του Fire Tv Stick. Ωστόσο, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα αφαιρεθούν με αυτήν τη διαδικασία. Η διαφορά μεταξύ επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαγραφής είναι:

  • Όταν καταργείτε την εγγραφή των στοιχείων του λογαριασμού σας στο Amazon, όπως τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και το ιστορικό παρακολούθησης Amazon prime, οι προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως το Amazon Music και το βίντεο Amazon Prime θα καταργηθούν. Ωστόσο, εφαρμογές όπως το Netflix και το YouTube θα λειτουργούν ακριβώς όπως πριν, με τις πληροφορίες Wi-Fi να παραμένουν αμετάβλητες.
  • Εάν κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Firestick, όλα τα δεδομένα σας χάνονται και πρέπει να ξεκινήσετε ξανά τη ρύθμιση του Firestick.

Αυτό συμβαίνει εάν καταργήσετε την εγγραφή του Firestick σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να διαγραφεί ένα Firestick;

Η κατάργηση της εγγραφής του Amazon Firestick είναι μια εύκολη διαδικασία και χρειάζονται 1-2 λεπτά για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε τι συμβαίνει εάν καταργήσετε την εγγραφή του Firestick.

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το Firestick σας;

Εάν έχετε καταργήσει την εγγραφή του Amazon Firestick και αναρωτιέστε πώς μπορείτε να αντιδράσετε ή να χρησιμοποιήσετε το Amazon Firestick, εδώ είναι ένας οδηγός που σας δείχνει τρόπους για να ενεργοποιήσετε το Firestick σας.

1. Στο Amazon Firestick, επιλέξτε την επιλογή Είσοδος λογαριασμού.

  Πώς να κάνετε εγγραφή οθόνης στο iPhone

2. Τώρα, θα εμφανιστεί ένας κωδικός ενεργοποίησης.

3. Τώρα, επισκεφθείτε αυτό Σελίδα σύνδεσης Amazon στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

4. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο Amazon και κάντε κλικ στο Sign-In.

5. Τώρα, εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης που εμφανίζεται στην οθόνη Firestick στο πεδίο Καταχώρηση της συσκευής σας και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

Και σε λίγα δευτερόλεπτα, το Amazon Firestick θα συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο Amazon και αυτή η διαδικασία θα ενεργοποιήσει ξανά το Firestick.

Τι συμβαίνει όταν καταργείτε την εγγραφή μιας συσκευής Amazon;

Εάν καταργήσετε την εγγραφή συσκευών Amazon όπως το Amazon Firestick, το Amazon Echo και το Amazon Kindle:

  • Τα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, της σύνδεσης, του κωδικού πρόσβασης και άλλων προσωπικών ρυθμίσεων, διαγράφονται πλήρως από μια συσκευή Amazon.
  • Επίσης, η συσκευή αφαιρείται από τον διαδικτυακό λογαριασμό σας στο Amazon και δεν μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στη λειτουργία της.
  • Μόλις διαγραφεί μια συσκευή, το υλικολογισμικό της και τυχόν συνδεδεμένοι λογαριασμοί Διαδικτύου όπου είχε καταχωρηθεί επανέρχονται στην προηγούμενη κατάστασή τους.

Η κατάργηση της εγγραφής των συσκευών Amazon σας είναι ένα απαραίτητο βήμα εάν θέλετε να το κάνετε δώρο σε κάποιον ή θέλετε να καταχωρήσετε τη συσκευή σας Amazon σε έναν νέο λογαριασμό Amazon. Αυτό συμβαίνει επίσης εάν καταργήσετε την εγγραφή του Firestick σας.

Μπορείτε να εγγράψετε ξανά μια διαγραφείσα συσκευή στο Amazon;

Ναι, μπορείτε να εγγράψετε ξανά μια συσκευή που έχει διαγραφεί στο Amazon, απλώς συνδέοντας ξανά στη συσκευή σας Amazon. Θα πρέπει να εισαγάγετε την εγγραφή σας διεύθυνση email ή αριθμό κινητού μαζί με τον σωστό κωδικό πρόσβασης. Με την επανεγγραφή, η βιβλιοθήκη cloud του συγκεκριμένου λογαριασμού θα είναι άμεσα προσβάσιμη και όλα τα προσωπικά σας δεδομένα θα είναι πλέον διαθέσιμα. Με αυτό, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες των συσκευών σας Amazon.

Τι σημαίνει να καταργήσετε την εγγραφή του λογαριασμού σας στο Amazon;

Η κατάργηση της εγγραφής του λογαριασμού σας στο Amazon σημαίνει ότι μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή των συσκευών Amazon, όπως το Amazon Firestick, το Amazon Echo και το Amazon Kindle από τον λογαριασμό σας στο Amazon. Μετά την απεγγραφή της συσκευής, το υλικολογισμικό και τυχόν συνδεδεμένοι λογαριασμοί Διαδικτύου στους οποίους είχε καταχωρηθεί θα μεταφερθούν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις τους.

***

Με αυτόν τον οδηγό, ελπίζουμε ότι όλες οι αμφιβολίες σας σχετικά με το τι θα συμβεί εάν καταργήσετε την εγγραφή του Firestick ή εάν η διαγραφή των εφαρμογών κατάργησης Firestick επιλυθούν τώρα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.