Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή αποστολής

Το Shipt είναι μια αμερικανική υπηρεσία παράδοσης που ανήκει στην Target Corporation και ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε αρχικά από τον Bill Smith. Η εταιρεία ξεκίνησε τις υπηρεσίες της στοχεύοντας περιοχές χωρίς υπηρεσίες παράδοσης ειδών παντοπωλείου προτού επεκταθεί σε άλλες περιοχές. Οι χρήστες μπορούν να παραλάβουν τα είδη την ίδια ημέρα που παρήγγειλαν από το Shipt. Οι παραγγελίες πελατών αποστέλλονται και παραδίδονται από έναν στόλο με περισσότερους από 300.000 Αγοραστές Πλοίων σε όλη τη χώρα. Θα χρειαστεί να αγοράσετε το κόστος συνδρομής 99 $ ετησίως, για καλύτερες εγκαταστάσεις από το Shipt. Έτσι, σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να ακυρώνετε μια συνδρομή Αποστολής και να λαμβάνετε απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις, όπως ποιοι είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις Αποστολής και εάν η Αποστολή χρεώνει ένα τέλος ακύρωσης.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή αποστολής

Η συνδρομή Shipt επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν παραγγελίες για προϊόντα από τοπικούς λιανοπωλητές όπως η ABC Fine Wine & Spirits, η Costco,[20] CVS, Harris Teeter, HEB, Jewel Osco, Kroger και πολλές άλλες μάρκες/εταιρείες. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν λεπτομερώς πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Αποστολής.

  11 Καλύτερο επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών [Photoshop and Lightroom Alternatives]

Είναι εύκολο να ακυρώσετε τη συνδρομή αποστολής;

Ναι, είναι εύκολο να ακυρώσετε τη συνδρομή αποστολής.

Τι είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις αποστολής;

Οι όροι και προϋποθέσεις των κανόνων αποστολής περιλαμβάνουν:

  • Όταν μια παραγγελία Εβδομαδιαίας Παράδοσης ακυρώνεται (είτε μία μεμονωμένη παράδοση είτε όλες οι μελλοντικές παραδόσεις) μέσω του λογαριασμού σας Shipt, είναι προσβάσιμη είτε μέσω της εφαρμογής Ιστού Αποστολή είτε μέσω της εφαρμογής για κινητά.
  • Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε μια παραγγελία εβδομαδιαίας παράδοσης επικοινωνώντας με την ομάδα υποστήριξής μας μέσω τηλεφώνου, email ή ζωντανής συνομιλίας.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή αποστολής;

Μπορείτε να διαγράψετε τη συνδρομή σας στο Shipt με τις ακόλουθες μεθόδους:

Επιλογή I: Χρήση αριθμού τηλεφώνου υποστήριξης

1. Ανοίξτε την εφαρμογή κλήσης στο τηλέφωνό σας και πραγματοποιήστε την κλήση στον αριθμό (205) 502-2500.

2. Περιμένετε μέχρι να απαντήσει ένας εκπρόσωπος του πλοίου.

3. Ζητήστε την ακύρωση της ιδιότητας μέλους του λογαριασμού Shipt στον αντιπρόσωπο.

4. Δώστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στον αντιπρόσωπο Αποστολής για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Επιλογή II: Αποστολή Email Αίτησης Ακύρωσης

  6 καλύτερα εργαλεία ανάλυσης εύρους ζώνης και επισκεψιμότητας

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Gmail και κάντε κλικ στο Compose για να συντάξετε ένα νέο email.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε για λόγους επικοινωνίας.

2. Στην ενότητα Θέμα, πληκτρολογήστε Request to Cancel My Shipt Membership.

3. Προσθέστε [email protected] ως αποδέκτης.

4. Γράψτε το κύριο μέρος του email και εξηγήστε γιατί θέλετε να κλείσετε τη συνδρομή και Στείλτε το email.

Οι εκπρόσωποι του πλοίου θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό αποστολής σας;

Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό Shipt ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Αρχικά, ανοίξτε τον λογαριασμό email σας που σχετίζεται με τον λογαριασμό Shipt.

2. Τώρα, συνθέστε ένα email και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email: [email protected]

3. Στην ενότητα Θέμα, πληκτρολογήστε Αίτημα για διαγραφή του λογαριασμού μου.

4. Πληκτρολογήστε το σώμα του email και κάντε κλικ στο Send για να ξεκινήσει η διαδικασία διαγραφής λογαριασμού.

Τι θα συμβεί αν ακυρώσετε την αποστολή;

Εάν ακυρώσετε μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής σας, η ετήσια συνδρομή θα εμφανίζεται στο αντίγραφο κίνησης της πιστωτικής σας κάρτας. Εάν συμβεί αυτό, η Αποστολή θα σας επιστρέψει τα χρήματα για τις υπόλοιπες ημέρες της περιόδου των 365 ημερών μόλις ακυρώσετε. Επιπλέον, εάν ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία στο Αποστολή, η Αποστολή ενδέχεται να χρεώσει ή να μην χρεώσει ακυρωτικά, ανάλογα με την περίοδο ακύρωσης, δηλαδή πριν ή μετά την έναρξη των αγορών από το άτομο παράδοσης.

  Οι 14 πιο συνηθισμένες εργασίες επεξεργασίας φωτογραφιών γίνονται εύκολα με αυτά τα διαδικτυακά εργαλεία

Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για τη συνδρομή στο πλοίο;

Ναι, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για την ακύρωση της συνδρομής σας στο Shipt. Η αποστολή θα επιστρέψει τα χρήματα της πιστωτικής σας κάρτας για όποιες ημέρες απομένουν στη συνδρομή σας. Αυτό περιλαμβάνει εάν ακυρώσετε την ημέρα μετά την ανανέωση της συνδρομής σας.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση αποστολής;

Για να αποτρέψετε την αυτόματη ανανέωση της ετήσιας συνδρομής σας στο Shipt, πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν χρεωθεί η επόμενη ετήσια συνδρομή μέλους. Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, επικοινωνήστε με το Shipt στο (205) 502-2500 ή στείλτε ένα email στο [email protected] με το πλήρες όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση e-mail σας.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή αποστολής σας;

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή ελέγχοντας τη συνδρομή σας μέσω του λογαριασμού σας Shipt. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email στη διεύθυνση [email protected]

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών Πλοίου;

Έχετε πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Shipt. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μέσω LIVE CHAT από το Σελίδα βοήθειας αποστολήςστείλτε τους email στο [email protected]ή καλέστε τους στο (205) 502-2500.

Πώς μπορείτε να επανεκκινήσετε τη συνδρομή σας στο πλοίο;

Εάν έχετε ακυρώσει προηγουμένως τη συνδρομή σας και αποφασίσατε να επανεκκινήσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ξανά ανά πάσα στιγμή στέλνοντας ένα αίτημα μέσω email για την επανενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Μπορείτε να στείλετε το αίτημα στο [email protected]

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Αποστολής και να ενημερωθείτε για το τέλος ακύρωσης χρέωσης αποστολής. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.