Τι σημαίνει “Άλλοι θεατές” για τις ιστορίες του Facebook;

Οι άνθρωποι που μοιράζονται συλλογές βίντεο και φωτογραφιών με τη μορφή ιστοριών είναι ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι ιστορίες είναι διασκεδαστικές, ελκυστικές και δημιουργούν οικειότητα με φίλους, οικογένεια και πελάτες. Κάθε φορά που δημοσιεύετε μια ιστορία στο Facebook, διαφημίζεται για να τη βλέπουν όλοι ακριβώς στην κορυφή της ροής ειδήσεων σας. δελεάζοντας τους επισκέπτες σας να ρίξουν μια γρήγορη ματιά.

Εάν βλέπετε το μήνυμα “Άλλα άτομα είδαν αυτήν την ιστορία” και θέλετε να μάθετε τι σημαίνει, εξηγούμε τη σημασία του σε αυτό το άρθρο, επομένως διαβάστε. Επιπλέον, η ενότητα Συχνές Ερωτήσεις περιλαμβάνει μερικές χρήσιμες συμβουλές για να ελέγξετε ποιος μπορεί να δει τις ιστορίες σας στο Facebook.

Ποιοι είναι οι άλλοι θεατές;

Οι “Άλλοι θεατές” είναι άτομα που έχουν δει την ιστορία σας στο Facebook αλλά δεν είναι φίλοι σας στο Facebook. Επομένως, οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τους φίλους σας θα υπολογίζεται ως “Άλλοι θεατές”. Αυτά τα άτομα μπορεί να αποτελούνται από τους ακόλουθούς σας ή οποιονδήποτε στο Facebook και στο Messenger.

  Πώς να λάβετε χρονοδιαγράμματα μέσων μαζικής μεταφοράς μέσα στο Facebook Messenger

Από προεπιλογή, οι ρυθμίσεις απορρήτου της ιστορίας σας έχουν οριστεί σε “Μόνο για φίλους”. Όταν η ρύθμιση έχει αλλάξει σε “Δημόσιο”, ο καθένας μπορεί να την δει.

Μπορώ να δω Προβολή των προφίλ τους ή να δω τα ονόματά τους;

Το Facebook αποφάσισε να διατηρήσει εμπιστευτικές τις ταυτότητες των άλλων θεατών των ιστοριών σας στο Facebook. Επομένως, θα γνωρίζετε μόνο πόσοι “άλλοι” υπήρχαν και ότι θα ήταν ένας συνδυασμός χρηστών του Facebook και του Messenger ή των οπαδών σας.

Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να αλλάξω το απόρρητο των ιστοριών μου στο Facebook;

Οτιδήποτε προστίθεται στις ιστορίες σας στο Facebook θα εμφανίζεται στο Facebook και το Messenger και θα κοινοποιείται στο ίδιο κοινό και για τις δύο εφαρμογές. Αν προτιμάτε να μην βλέπουν όλες τις ιστορίες σας στο Facebook, μπορείτε να διαχειριστείτε ποιοι βλέπουν τις ιστορίες σας στο Facebook στις “Ρυθμίσεις απορρήτου”

  Πώς να συνδεθείτε στο Facebook από την υπογραφή σας στο Gmail

Μπορείτε να δείτε πόσες φορές κάποιος βλέπει την ιστορία σας στο Facebook;

Όχι, δεν μπορείτε να πείτε εάν κάποιος έχει δει επανειλημμένα την ιστορία σας στο Facebook ή την έχει δει μόνο μία φορά. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε πόσες φορές έχει προβληθεί η ιστορία σας.

Ποιοι άλλοι έχουν δει τις ιστορίες σας στο Facebook

Στις ιστορίες του Facebook, μπορείτε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τις δικές σας σύντομες, διασκεδαστικές συλλογές βίντεο και φωτογραφιών για προβολή. Αυτές οι ιστορίες είναι φευγαλέες, όμως, και τελικά εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες.

Εφόσον η πλατφόρμα υποθέτει ότι θέλετε όλες οι ιστορίες σας να είναι ορατές από άτομα που γνωρίζετε, η προεπιλεγμένη ρύθμιση απορρήτου για τις ιστορίες είναι μόνο “Φίλοι”. Ωστόσο, μπορείτε να ανοίξετε τις ιστορίες σας σε ολόκληρο τον κόσμο όταν ορίσετε τις επιλογές απορρήτου σε “Δημόσιο”. Στην περίπτωση του τελευταίου, οι θεατές που δεν είναι φίλοι σας στο Facebook θα υπολογίζονται ως “Άλλοι θεατές” ή “Άλλα άτομα”.

  Πώς να ελέγξετε την ετικέτα πολιτικής σας στο Facebook

Για να προστατεύσει το απόρρητο όλων, το Facebook δεν αποκαλύπτει «άλλες» ταυτότητες. Εάν προτιμάτε να βλέπετε όλους όσους βλέπουν τις ιστορίες σας, μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση ξανά σε “Φίλοι”.

Πόσο συχνά δημοσιεύετε Ιστορίες στο Facebook; Μπορείτε να θυμηθείτε μια στιγμή που είχατε μεγάλο αριθμό προβολών; Πείτε μας γενικά τη γνώμη σας για τα Facebook Stories στην ενότητα σχολίων.