Τι θα συμβεί αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon;

Μεταξύ άλλων χρήσεων, το Amazon είναι ένας κορυφαίος διαδικτυακός λιανοπωλητής με διάφορες πλατφόρμες για χρήση στο σπίτι, στη δουλειά και στο σχολείο. Είναι πολύ απλό να εγγραφείτε στην πλατφόρμα τους, είτε είστε πωλητής FBA είτε αγοραστής της Amazon. Οι πελάτες συνήθως αντιμετωπίζουν προβλήματα με ξεχασμένους κωδικούς πρόσβασης Amazon ενώ προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους στο Amazon, παρά το γεγονός ότι ο ιστότοπος είναι μια αξιόπιστη παγκόσμια αγορά για πωλητές και καταναλωτές. Ωστόσο, έχουν την επιλογή να αλλάξουν τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Amazon όποτε θέλουν. Ακόμα κι αν το ξεχάσατε, θα μπορούσατε εύκολα να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης του Amazon χωρίς αριθμό τηλεφώνου. Αν είστε κάποιος που ψάχνει συμβουλές για τα ίδια και πολλά άλλα, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σας παρουσιάζουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό Amazon και να απαντήσετε λεπτομερώς στα ερωτήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Τι θα συμβεί αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon;

Μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε κάθε κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε. Είναι καλή ιδέα να τα γράψετε και να τα αποθηκεύσετε με ασφάλεια, αλλά μερικές φορές δεν μπορείτε να ανακαλέσετε έναν συγκεκριμένο κωδικό πρόσβασης αμέσως. Το ίδιο ισχύει για τους κωδικούς πρόσβασης που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και καιρό, τους οποίους θα πρέπει να αρχίσετε να αλλάζετε τακτικά για λόγους ασφαλείας. Και αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Amazon, μπορείτε να τον επαναφέρετε από τη σελίδα βοήθειας κωδικού πρόσβασης Amazon. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Τι συνέβη με το LimeTorrents;

Πώς ανακαλύπτετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon;

Δεν μπορείτε να βρείτε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Amazon εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης. Έτσι, θα πρέπει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon για να αποκτήσετε έναν νέο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του Amazon χρησιμοποιώντας τη σελίδα βοήθειας κωδικού πρόσβασης:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα βοήθειας κωδικού πρόσβασης.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό του κινητού σας που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στο Amazon και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

3. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης μίας χρήσης που αποστέλλεται μέσω email ή SMS (ανάλογα με την επιλογή επαλήθευσης που έχετε επιλέξει) και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

4. Εισαγάγετε τον Νέο κωδικό πρόσβασης δύο φορές, όπως σας ζητηθεί. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Αποθήκευση αλλαγών και συνδεθείτε.

Σημείωση: Ένας ενημερωμένος κωδικός πρόσβασης είναι λειτουργικός μόλις τον δημιουργήσετε. Αυτός ο νέος κωδικός πρόσβασης θα ενημερωθεί για όλους τους λογαριασμούς που σχετίζονται με το Amazon που συνδέονται με την ίδια διεύθυνση email.

Πώς λαμβάνετε το Amazon email OTP;

Στο Amazon, είτε για αλλαγή κωδικού πρόσβασης είτε για άλλους λόγους ασφαλείας, μπορεί να σας ζητηθεί ένα email OTP (One Time Password). Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να λάβετε ένα email OTP:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα βοήθειας για τον κωδικό πρόσβασης και εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας στο Amazon. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Συνέχεια.

2. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης μίας χρήσης που αποστέλλεται μέσω email και κάντε κλικ στο Continue.

Τι κάνετε αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon;

Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon, πρέπει να τον επαναφέρετε χρησιμοποιώντας το Amazon Password Assistance για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τους λογαριασμούς σας Amazon. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα στην επιφάνεια εργασίας:

1. Ανοίξτε τον ιστότοπο της Amazon.

2. Κάντε κλικ στο Account & Lists στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

3. Κάντε κλικ στο Εγγραφή.

4. Αφού κατευθυνθείτε στη σελίδα Είσοδος, κάντε κλικ στο Χρειάζεστε βοήθεια;

5. Κάντε κλικ στο Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης.

  Πώς να αναζητήσετε Ctrl + F κείμενο σε ένα έντυπο έγγραφο

6. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

Σημείωση: Ο ταχυδρομικός κώδικας ή ο ταχυδρομικός σας κώδικας ενδέχεται να απαιτηθεί από την Amazon για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

7. Συμπληρώστε το πλαίσιο με το OTP που ελήφθη μέσω email ή SMS στον αριθμό τηλεφώνου που καταχωρίσατε.

8. Κάντε κλικ στο Συνέχεια και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον Νέο κωδικό πρόσβασης όπως σας ζητήθηκε και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών και είσοδος.

Πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό Amazon;

Μπορείτε να επαναφέρετε ή να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Amazon μεταβαίνοντας στο μενού Σύνδεση και Ασφάλεια. Δείτε πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε τα στοιχεία σας στον λογαριασμό σας στο Amazon:

1. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο της Amazon.

2. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός και λίστες > Ο λογαριασμός σας.

3. Κάντε κλικ στο Login & Security.

4. Κάντε κλικ στο Επεξεργασία δίπλα στις επιθυμητές πληροφορίες σύνδεσης που θέλετε να αλλάξετε.

5. Κάντε κλικ στην Αποθήκευση αλλαγών αφού δημιουργήσετε τις πιθανότητες για κάθε μία από τις επιλογές.

6. Αφού αποθηκευτούν οι αλλαγές σας, κάντε κλικ στο Τέλος και οι νέες πληροφορίες σας θα αποθηκευτούν.

Πώς να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon χωρίς αριθμό τηλεφώνου;

Εάν θέλετε να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon χωρίς αριθμό τηλεφώνου, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το συνδεδεμένο email σας για να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας είτε να περάσετε από τη διαδικασία ανάκτησης λογαριασμού της Amazon επικοινωνώντας με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Η διαδικασία για την ανάκτηση ενός λογαριασμού στο Amazon είναι εκπληκτικά απλή εάν επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών τους. Πρέπει να προσκομίσετε τα έγγραφα ταυτοποίησής σας για επαλήθευση, όπως άδεια οδήγησης ή ταυτότητα ψηφοφόρου, και ο λογαριασμός σας μπορεί να ανακτηθεί. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Amazon:

1. Επισκεφθείτε τη σελίδα σύνδεσης στο Amazon.

2. Κάντε κλικ στο Χρειάζεστε βοήθεια; > Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης.

3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Εξυπηρέτηση πελατών κάτω από το μήνυμα Έχει αλλάξει η διεύθυνση email ή ο αριθμός του κινητού σας τηλεφώνου;

  Πώς να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο φόντο ζουμ

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης.

Πώς αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Amazon;

Χρησιμοποιώντας τη διαδικασία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης του ιστότοπου, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Amazon εάν τον έχετε ξεχάσει.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα βοήθειας κωδικού πρόσβασης.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό του κινητού σας που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στο Amazon και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

3. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης μίας χρήσης που αποστέλλεται μέσω email ή SMS και κάντε κλικ στο Continue.

4. Εισαγάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης δύο φορές όπως σας ζητηθεί. Κάντε κλικ στην Αποθήκευση αλλαγών και συνδεθείτε.

Πώς αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon χωρίς τον αριθμό τηλεφώνου σας;

Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται για να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon χωρίς αριθμό τηλεφώνου στο κινητό:

1. Ανοίξτε τον ιστότοπο της Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας.

2. Πατήστε Είσοδος από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Εισαγάγετε το email στο οποίο έχετε συνδεθεί για τον λογαριασμό σας και πατήστε Συνέχεια.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; κάτω από το πεδίο κωδικού πρόσβασης Amazon.

5. Πληκτρολογήστε το email στο οποίο εισαγάγατε για τον λογαριασμό σας.

Σημείωση: Το email θα πρέπει να είναι το ίδιο που χρησιμοποιείται κατά τη σύνδεση.

6. Εισαγάγετε το ληφθέν OTP και πατήστε Συνέχεια.

7. Εισαγάγετε νέο κωδικό πρόσβασης και πατήστε Αποθήκευση αλλαγών.

Πώς αλλάζετε τον αριθμό OTP σας στο Amazon;

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Εκ νέου αποστολή OTP όταν σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον αριθμό OTP αφού εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στη σελίδα βοήθειας για τον κωδικό πρόσβασης.

Τι συμβαίνει όταν αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon;

Όταν αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon:

  • Ο κωδικός πρόσβασής σας για όλους τους λογαριασμούς Amazon θα αλλάξει.
  • Εσείς και όλοι όσοι χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας θα αποσυνδεθείτε αυτόματα από τον λογαριασμό σας στο Amazon.
  • Πρέπει να εισαγάγετε τον νέο σας κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε ξανά.

Μπορείτε να δείτε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασής σας;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Amazon. Ωστόσο, οι κωδικοί πρόσβασής σας θα μπορούσαν να αποθηκευτούν στη συσκευή σας μέσω της οποίας συνδέεστε συχνά. Οι αποθηκευμένοι κωδικοί πρόσβασης σε τέτοιες συσκευές είναι ορατοί.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο για να μάθετε πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας όταν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Amazon. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.