Τι είναι το Slimware Utilities;

Τα επιτραπέζια συστήματα έχουν γίνει αναπόφευκτο μέρος της ζωής των ανθρώπων. Είτε για εργασία είτε για προσωπική χρήση, η χρήση ενός συστήματος ή ενός φορητού υπολογιστή είναι μια καθημερινή αγγαρεία. Τα συστήματα χρησιμοποιούνται επίσης πολύ για δραστηριότητες περιήγησης. Παρόλο που υπάρχουν πολλά προγράμματα λογισμικού που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο για την προστασία της δραστηριότητάς σας στη συσκευή σας, εξακολουθεί να μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο. Εδώ εμφανίζεται ένα System Optimizer. Σας βοηθά να προστατεύσετε το απόρρητό σας ενώ μετακινείστε στο διαδίκτυο. Ένα τέτοιο System Optimizer είναι το Slimware Utilities. Εάν δεν έχετε ακούσει για το όνομα πριν, τότε έχετε προσγειωθεί στο σωστό μέρος. Στον σημερινό οδηγό, θα εξερευνήσουμε λεπτομερώς την Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης Slimware Utilities και σχετικά θέματα. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε αμέσως και ας γνωρίσουμε καλύτερα το Slimware Driver Update.

Τι είναι το Slimware Utilities;

Slimware είναι ένα πρόγραμμα βελτιστοποίησης συστήματος από το SlimWare Utilities για το σύστημα Windows. Είναι ένα όνομα εντοπισμού κακόβουλου λογισμικού για μια ομάδα βοηθητικών προγραμμάτων. Το Slimware Utilities έχει καταταχθεί στην 57η θέση μεταξύ άλλων διαθέσιμων ιστότοπων. Είναι μια εταιρεία λογισμικού με έδρα τις ΗΠΑ. Η εταιρεία προσφέρει λογισμικό και υπηρεσίες με δυνατότητα λήψης που βοηθούν στον καθαρισμό του προσωπικού σας υπολογιστή, την ενημέρωση, την επισκευή του και τη βελτιστοποίησή του.

Τι είναι η ενημέρωση προγράμματος οδήγησης Slimware;

  • Το Slimware Driver Update είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού της Slimware Utilities που ταξινομείται ως δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα (PUP) και bloatware.
  • Το πρόγραμμα οδήγησης είναι δωρεάν για λήψη και μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε προβλήματα συστήματος και να εγκαταστήσετε ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης.
  • Βοηθά επίσης στη βελτίωση της απόδοσης του συστήματός σας διατηρώντας το ενημερωμένο.
  • Διατηρεί το σύστημά σας ασφαλές διασφαλίζοντας ότι εκτελείται στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση.
  • Μαζί με αυτό, το Slimware Driver Update προσφέρει μια σειρά από εργαλεία προσαρμογής που βοηθούν στην προσαρμογή των προγραμμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των χρηστών.
  • Έρχεται επίσης με δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς που σας βοηθά να έχετε εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα συστήματος.
  • Κατά την εγκατάσταση του λογισμικού, ενεργοποιεί προειδοποιήσεις και ψευδείς ειδοποιήσεις που προτρέπουν έναν χρήστη να εκτελέσει ενέργειες όπως επιδιόρθωση προειδοποιήσεων μητρώου, ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης και άλλες για την επίλυση προβλημάτων με τη συσκευή του.
  • Είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για την ασφάλεια του υπολογιστή.
  Πώς να ενημερώσετε ένα αρχείο Dropbox χωρίς να σπάσει ο σύνδεσμος

Μπορεί να γίνει η απεγκατάσταση της ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης Slimware;

Ναι, μπορείτε να απεγκαταστήσετε το Slimware Driver Update από τον υπολογιστή σας. Είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε από την ενότητα Πίνακας Ελέγχου της συσκευής σας.

Πώς να απεγκαταστήσετε την ενημέρωση προγράμματος οδήγησης Slimware στα Windows 10

Το λογισμικό PUP μπορεί να εγκατασταθεί εν αγνοία του με μια εφαρμογή ή ένα πρόγραμμα από το διαδίκτυο. Λογισμικό όπως το Slimware Utilities Driver Update ξεκινά αυτόματα και εκτελείται στο παρασκήνιο της συσκευής σας. Μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία περιήγησής σας στο Διαδίκτυο. Ας δούμε τα βήματα που θα σας βοηθήσουν με την απεγκατάσταση αυτού του λογισμικού:

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Απεγκατάσταση προγράμματος στα Προγράμματα.

3. Τώρα, εντοπίστε και επιλέξτε το πρόγραμμα Slimware και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης.

4. Επιβεβαιώστε την υπόλοιπη διαδικασία ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Μόλις απεγκατασταθεί το πρόγραμμα, φροντίστε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία απεγκατάστασης είναι επιτυχής.

Βήμα I: Κλείστε τη διαδικασία παρασκηνίου

Η ενημέρωση προγράμματος οδήγησης από το Slimware Utilities είναι γνωστό ότι εκτελείται αυτόματα στο παρασκήνιο. Επομένως, πρέπει να τερματίσετε όλες τις διαδικασίες παρασκηνίου από τον υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να λάβετε τη βοήθεια του οδηγού μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των εφαρμογών παρασκηνίου στα Windows 10.

  Δείτε ποιο τραγούδι έπαιζε κατά τη διάρκεια μιας σκηνής σε ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή

Βήμα II: Χρησιμοποιήστε το Εργαλείο Anti-Malware

Το επόμενο βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν κακόβουλα προγράμματα, adware, spyware ή PUP που μπορούν να βλάψουν το σύστημά σας. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο Anti-Malware όπως το Malwarebytes και να σαρώσετε το σύστημά σας για οτιδήποτε ύποπτο. Αυτό το βήμα θα σας βοηθήσει στην απεγκατάσταση του Slimware Driver Update. Δείτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Malwarebytes Anti-Malware για την κατάργηση κακόβουλου λογισμικού και τη σάρωση των αρχείων και των προγραμμάτων του συστήματός σας.

Βήμα III: Εκτελέστε καθαρή εκκίνηση

Το τελευταίο βήμα για να διασφαλίσετε ότι η απεγκατάσταση του Slimware Driver Update έχει ολοκληρωθεί είναι να καθαρίσετε την εκκίνηση του συστήματός σας. Οι περισσότερες από τις υπηρεσίες και τα προγράμματα που δεν ανήκουν στη Microsoft ξεκινούν ξανά μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή. Ωστόσο, μια καθαρή εκκίνηση του συστήματός σας θα σας βοηθήσει να το αποτρέψετε χωρίς να βλάψετε την απόδοσή του. Μπορείτε να εκτελέσετε καθαρή εκκίνηση στα Windows 10 χρησιμοποιώντας τον ενημερωτικό οδηγό μας.

Γιατί απαιτείται ενημέρωση προγράμματος οδήγησης;

  • Τώρα που γνωρίζετε τι είναι το Slimware Driver Update, πρέπει να γνωρίζετε ότι η ενημέρωση προγράμματος οδήγησης είναι ένα ουσιαστικό μέρος του συστήματός σας.
  • Εάν τα προγράμματα οδήγησης είναι παλιά ή λείπουν, μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα με τον υπολογιστή σας, όπως αργή απόδοση, σφάλματα συστήματος και έλλειψη λειτουργιών και δυνατοτήτων.
  • Η ενημέρωση προγράμματος οδήγησης είναι σημαντική για να βοηθήσει τον υπολογιστή σας να λειτουργεί με την καλύτερη απόδοση και να επιλύσει προβλήματα σε αυτόν.
  • Μπορείτε επίσης να διατηρείτε ενημερωμένα τα προγράμματα οδήγησης χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων.
  • Αυτά βοηθούν στον αυτόματο εντοπισμό παλαιών προγραμμάτων οδήγησης, τη λήψη, την εγκατάσταση και την ενημέρωση τους.
  • Μπορείτε επίσης να περιμένετε για επίσημες ενημερώσεις και να ενημερώνετε μη αυτόματα τα προγράμματα οδήγησης.
  • Αυτό μπορεί να γίνει με επίσκεψη στον ιστότοπο του κατασκευαστή και αναζήτηση πιθανών ενημερώσεων.
  • Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να γνωρίζετε το μοντέλο υλικού, την κάρτα γραφικών και το μοντέλο της κάρτας ήχου.
  • Σε περίπτωση που δεν υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης χρησιμοποιώντας ένα CD ή δισκέτα.
  • Η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης μπορεί να σας σώσει από περαιτέρω προβλήματα συστήματος.
  Top 32 Best Safe Sites ROM

Μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης συσκευών στα Windows 10, ανατρέχοντας διεξοδικά από τον οδηγό μας.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τα βοηθητικά προγράμματα Slimware από τον υπολογιστή μου

Η απεγκατάσταση του Slimware Utilities είναι δυνατή μέσω της ενότητας Πίνακας Ελέγχου του υπολογιστή σας. Αν θέλετε να το μάθετε αναλυτικά, δείτε τα παρακάτω βήματα:

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Τώρα, μεταβείτε στην ενότητα Εφαρμογές στις Ρυθμίσεις.

3. Στη συνέχεια, εκκινήστε το Apps & features από τον αριστερό πίνακα και επιλέξτε το πρόγραμμα Slimware.

4. Τώρα, επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

5. Αφού απεγκαταστήσετε το Slimware, χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για να καθαρίσετε το μητρώο σας και να σαρώσετε εάν το πρόβλημα παραμένει.

6. Τέλος, επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας εάν γίνουν κάποιες αλλαγές από το Slimware στη συσκευή σας.

Αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε με επιτυχία το Slimware από τη συσκευή σας.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Είναι η ενημέρωση προγράμματος οδήγησης από το Slimware κακόβουλο λογισμικό;

Απ. Το DriverUpdate είναι ένα όνομα εντοπισμού από την Malwarebytes για ένα δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα (PUP). Το λογισμικό ανήκει στην οικογένεια Slimware Utilities.

Ε2. Είναι το Slimware προϊόν της Microsoft;

Απ. Όχι, το Slimware δεν είναι προϊόν της Microsoft.

Ε3. Μπορώ να απεγκαταστήσω το Slimware;

Απ. Ναι, μπορείτε να απεγκαταστήσετε το Slimware.

Ε4. Είναι ασφαλής η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης;

Απ. Ναι, η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης είναι απολύτως ασφαλής. Η ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης βοηθά στην κορύφωση της απόδοσης του συστήματος.

Q5. Πώς μπορώ να ξέρω ότι η συσκευή μου έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό;

Απ. Η μόλυνση της συσκευής σας από κακόβουλο λογισμικό μπορεί να επιβεβαιωθεί εάν αντιμετωπίζετε αυτόματη επανεκκίνηση της συσκευής, τυχαία μηνύματα σφάλματος, δεν έχετε πρόσβαση σε αρχεία και όταν μια συσκευή λειτουργεί πιο ζεστά από το συνηθισμένο.

***

Ελπίζουμε ότι το ενημερωτικό έγγραφό μας για το Slimware Utilities σας καθοδήγησε καλά σχετικά με την Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης, την απεγκατάστασή του και τη σημασία που έχει. Ενημερώστε μας για τις σκέψεις, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, εάν έχετε οποιαδήποτε σχετικά με άλλα θέματα.