Πώς να παίξετε χαρτιά ενάντια στην ανθρωπότητα

Αν υπάρχει κάτι που παραμένει ενδιαφέρον και συναρπαστικό για άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων παρά το χάσμα των γενεών, αυτό είναι τα παιχνίδια με κάρτες. Χωρίς παιχνίδια όπως το Cards Against Humanity, τα πάρτι γίνονται βαρετά, ειδικά όταν ξεμείνετε από θέματα για συζήτηση και παιχνίδια για να παίξετε. Αλλά αν δεν έχετε παίξει ποτέ αυτό το παιχνίδι πριν, ίσως αναρωτιέστε πώς να παίξετε το Cards Against Humanity online με φίλους και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το παιχνίδι. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε για να μάθετε τα πάντα.

Πώς να παίξετε χαρτιά ενάντια στην ανθρωπότητα

Το Cards Against Humanity είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι καρτών που εστιάζει στη μέγιστη συμμετοχή των παικτών. Με απλά λόγια, αυτό είναι ένα παιχνίδι που συμπληρώνει το κενό που έχει διασκεδαστικές ερωτήσεις στις οποίες εσείς και άλλοι παίκτες μπορείτε να προσθέσετε ξεκαρδιστικές απαντήσεις και να γελάσετε μέχρι να κλάψετε. Έτσι, είτε έχετε σκοτεινά αστεία είτε σαρκαστικά σχόλια, αυτό το παιχνίδι δίνει μια τέλεια ευκαιρία να αφήσετε την αστεία πλευρά σας να λάμψει. Αν ψάχνετε επίσης για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι τράπουλας για να γεμίσετε την αμήχανη σιωπή στα πάρτι, ίσως έχετε πετύχει το τζάκποτ.

Αναρωτιέστε επίσης πώς να παίξετε αυτό το παιχνίδι χωρίς να χάσετε την ηρεμία σας; Αν ναι, θα χαρείτε να ακούσετε ότι αυτό το παιχνίδι τράπουλας είναι παιχνιδάκι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Αν και δεν υπάρχει ανώτατο όριο, χρειάζεστε τουλάχιστον 4 παίκτες για να παίξετε Cards Against Humanity.

  Αποκτήστε πρόσβαση σε διακόπτη WiFi, δίκτυο και πληροφορίες από οποιαδήποτε οθόνη [Jailbreak]

1. Ξεκινήστε το παιχνίδι τραβώντας δέκα λευκές κάρτες σε κάθε παίκτη. Βεβαιωθείτε ότι οι λευκές κάρτες απαντήσεων και οι μαύρες κάρτες ερωτήσεων είναι στραμμένες προς τα κάτω.

2. Στη συνέχεια, οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι παίρνοντας ένα φύλλο από την τράπουλα των καρτών ερωτήσεων και διαβάζοντάς το δυνατά. Αυτό το άτομο γίνεται ο Τσάρος για αυτόν τον γύρο.

3. Τώρα, άλλοι παίκτες πρέπει να διαλέξουν την πιο αστεία κάρτα απάντησης από την τράπουλα τους. Κρατήστε τα επιλεγμένα λευκά φύλλα χωριστά σε ένα σωρό προς τα κάτω. Για παράδειγμα, αν το μαύρο φύλλο λέει Επιλογή 2, τότε πρέπει να επιλέξετε 2 λευκά φύλλα από το χέρι σας.

4. Τώρα, ο Τσάρος πρέπει να πάρει τις λευκές κάρτες, να τις ανακατέψει και να διαβάσει δυνατά. Θυμηθείτε ότι ο Τσάρος δεν μπορεί να ξέρει ποιος έδωσε ποια λευκή κάρτα.

5. Ο Τσάρος επιλέγει το καλύτερο σύμφωνα με τον/την και το νικητήριο φύλλο παίρνει τον πόντο. Μπορείτε να παρακολουθείτε τους πόντους σας δίνοντας στον νικητή 1 μαύρη κάρτα.

Σημείωση: Θυμηθείτε να αφήσετε στην άκρη όλα τα λευκά φύλλα από αυτόν τον γύρο σε ξεχωριστό σωρό απόρριψης.

Τώρα πρέπει να επαναλάβετε όλα αυτά τα βήματα και να παίξετε γύρους και γύρους Cards Against Humanity έως ότου ένα άτομο κερδίσει 5 μαύρα φύλλα.

Πώς να παίξετε χαρτιά ενάντια στην ανθρωπότητα στο Διαδίκτυο;

Η αποφυγή δημόσιων συγκεντρώσεων και η παραμονή στο σπίτι έχει γίνει βασικό στοιχείο για όλους μετά τον COVID-19. Αν και σχεδόν όλα έχουν επανέλθει σιγά σιγά στον κανονικό τους ρυθμό, αρκετά γραφεία εξακολουθούν να τρέξτε στο σύστημα εργασίας από το σπίτι. Ευτυχώς, το να μάθετε πώς να παίζετε Cards Against Humanity online με φίλους σας δίνει την τέλεια πολυαναμενόμενη ευκαιρία να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους μέσω ενός διασκεδαστικού παιχνιδιού με κάρτες. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  Πώς να επιβάλετε τη "Σκοτεινή λειτουργία" σε οποιαδήποτε εφαρμογή iPhone με Smart Invert

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο Cards Against Humanity Lab.

2. Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου στην έκδοση που θέλετε να παίξετε:

  • Κανονικό παιχνίδι, ηλικία 17+
  • Family Edition, Ηλικία 8+

3. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να καθορίσετε την ηλικία σας και άλλες ερωτήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη.

4. Τέλος, κάντε κλικ στο Start! και ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με ξεκαρδιστικές ερωτήσεις και ασύλληπτες απαντήσεις.

Πώς να παίξετε Cards Against Humanity Online με φίλους;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Cards Against Humanity είναι ο καλύτερος τρόπος για να σκοτώσεις το χρόνο. Μπορείτε να το παίξετε με τους φίλους και την οικογένειά σας και να απολαύσετε χωρίς να βγείτε έξω. Αν και αυτό το παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο, μπορείτε να παίξετε παρόμοια. Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε:

1. Περιηγηθείτε στο επίσημο Ιστοσελίδα Bad Cards στον φορητό υπολογιστή σας.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί Νέο παιχνίδι.

3. Επιλέξτε ένα παιχνίδι από τις διαθέσιμες επιλογές και κάντε κλικ στο Επόμενο από το κάτω μέρος της σελίδας.

4. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το ψευδώνυμό σας στο πεδίο Το ψευδώνυμο είναι: και κάντε κλικ στο Επόμενο.

5Α. Επιλέξτε Απόρρητο παιχνιδιού μόνο με πρόσκληση, εάν θέλετε να παίξετε μόνο με τους φίλους σας και κάντε κλικ στο Επόμενο.

5Β. Διαφορετικά, επιλέξτε Δημόσια για να παίξετε με οποιονδήποτε είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

6. Επιλέξτε Official Card Packs ή Custom Card Packs στην επιλογή Pack και κάντε κλικ στο Finish.

  Πώς να κάνετε την οθόνη σας ασπρόμαυρη

7. Τέλος, κάντε κλικ στο Copy και μοιραστείτε τον κωδικό του παιχνιδιού με τους φίλους σας για να τους αφήσετε να μπουν εύκολα στο δωμάτιο.

8. Μόλις όλοι οι παίκτες ενταχθούν στο δωμάτιο χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο πρόσκλησής σας, κάντε κλικ στο Start the Game!

Άλλα διαδικτυακά παιχνίδια καρτών

Εκτός από αυτό, παρατίθενται παρακάτω άλλες επιλογές παρόμοιες με τον ιστότοπο Bad Cards για να παίξετε παιχνίδια με κάρτες στο διαδίκτυο με φίλους και οικογένεια:

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Ποιος είναι ο στόχος του Cards Against Humanity;

Απ. Ο στόχος του Cards Against Humanity είναι να ενισχύσει το πάρτι σας και να δώσει στους ανθρώπους κάτι για να γελάσουν. Εδώ λαμβάνετε ένα σετ από κάρτες με γενικά προκλητικές αλλά ξεκαρδιστικές ερωτήσεις και πρέπει να τις απαντήσετε με τον πιο γελοίο δυνατό τρόπο.

Ε2. Πόσα μαύρα φύλλα χρειάζεστε για να κερδίσετε στο Cards Against Humanity;

Απ. Χρειάζεστε 5 μαύρα φύλλα για να κερδίσετε έναν γύρο στο Cards Against Humanity.

Ε3. Πού μπορώ να παίξω δωρεάν online Cards Against Humanity;

Απ. Μπορείτε να παίξετε Cards Against Humanity σε οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες ιστότοπους.

Q4. Μπορείτε να παίξετε Cards Against Humanity online στο τηλέφωνό σας;

Απ. Όχι, δεν μπορείτε να παίξετε Cards Against Humanity online στο smartphone σας. Ωστόσο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε άλλα παρόμοια παιχνίδια μέσω των πλατφορμών που αναφέρθηκαν προηγουμένως στο άρθρο.

Q5. Έχει εφαρμογή το Cards Against Humanity;

Απ. Όχι, οι προγραμματιστές δεν έχουν κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για το Cards Against Humanity προς το παρόν.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να κατανοήσετε πώς να παίξετε Cards Against Humanity online ή offline. Μόλις οι παίκτες καταλάβουν πώς λειτουργεί το παιχνίδι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το επόμενο πάρτι στο σπίτι σας θα είναι εκπληκτικό. Ενημερώστε μας για τις κριτικές και τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.