Τι είναι το Digital Twin και γιατί είναι σημαντικό στο IoT;

Οι επιχειρήσεις που είναι έτοιμες για το μέλλον δημιουργούν, αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενημερώνουν και καινοτομούν φυσικά ή ψηφιακά προϊόντα αποτελεσματικά με ψηφιακά δίδυμα. Δεν ξέρω τι είναι; Βρες παρακάτω!

Το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να συλλέγουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων από τον πραγματικό κόσμο. Όταν εφαρμόζεται για εμπορικούς λόγους, το IoT φέρνει επανάσταση σε διάφορες διαδικασίες παραγωγής και παροχής υπηρεσιών. Βοηθά επίσης τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν προσομοιώσεις σε πραγματικό χρόνο για νέα και υπάρχοντα προϊόντα/υπηρεσίες.

Ένα προηγμένο επίπεδο προσομοίωσης ή ψηφιακής δίδυμης ιδέας που υποστηρίζεται από το IoT σας δίνει ακριβή δεδομένα από το πεδίο.

Εάν μάθετε την έννοια του ψηφιακού δίδυμου τεχνικά και θεωρητικά, ανοίγετε μια τεράστια ευκαιρία.

Μπορείτε να δημιουργήσετε λύσεις ως ψηφιακό δίδυμο πρακτορείο για μεγάλες επιχειρήσεις ή να εξασφαλίσετε θέσεις εργασίας υψηλής αμοιβής σε κορυφαίες εταιρείες. Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία στην επιχείρησή σας. Λοιπόν, ας μάθουμε τι, πώς, γιατί και οτιδήποτε άλλο σχετικά με το ψηφιακό δίδυμο.

Τι είναι το Digital Twin;

Το ψηφιακό δίδυμο είναι ένα εικονικό και ηλεκτρονικό μοντέλο για φυσικά προϊόντα, περιουσιακά στοιχεία, εργατικό δυναμικό, ροές εργασιών επιχειρηματικής διαδικασίας και ψηφιακό λογισμικό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του προϊόντος, το ψηφιακό δίδυμο λαμβάνει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο μέσω αισθητήρων και εισόδων έρευνας. Ένας αλγόριθμος ανάλυσης δεδομένων αναλύει τα δεδομένα που συλλέγονται για να δείξει μελλοντικές προβλέψεις.

Έτσι, η ομάδα ανάπτυξης προϊόντος μπορεί να διορθώσει οποιοδήποτε προϊόν, να βελτιώσει το προϊόν στον επόμενο κύκλο ανάπτυξης, να ανακαλύψει νέες επιχειρηματικές ιδέες και πολλά άλλα.

Θα μπορούσαν να υπάρχουν ψηφιακά δίδυμα για οτιδήποτε έχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Τα πάντα μπορούν να αναπαραχθούν μέσα σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή, από μια απλή αποθήκη προϊόντων μέχρι τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, διαστημικά σκάφη, υπεράκτιες εξέδρες άντλησης πετρελαίου, συστήματα hyperloop, CRM και λογισμικό ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Πώς λειτουργεί το Digital Twin;

Το ταξίδι ενός ψηφιακού δίδυμου ξεκινά με τη γραφική δημιουργία αντιγράφου ενός φυσικού αντικειμένου. Για παράδειγμα, εάν θέλετε ένα ψηφιακό αντίγραφο ενός κτιρίου γραφείων, χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε λογισμικό CAD για την αρχιτεκτονική κτιρίων. Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τρισδιάστατους σαρωτές για διάφορους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου για να κάνετε το ψηφιακό αντίγραφο σχεδόν πραγματικό.

Στη συνέχεια, πρέπει να τοποθετήσετε συσκευές IoT για συλλογή δεδομένων. Αυτά θα μπορούσαν να είναι θερμοστάτες, έξυπνες κάμερες ασφαλείας με δυνατότητα OCR, δικτυωτά κουτιά Wi-Fi, αισθητήρες θερμοκρασίας, αισθητήρες νερού, αισθητήρες αέρα, αισθητήρες ήχου περιβάλλοντος και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιώντας μία ή περισσότερες συσκευές ανάλυσης άκρων, μπορείτε να συλλέξετε πολύτιμα δεδομένα από αυτές τις συσκευές και τους αισθητήρες IoT. Μετά από τοπική ανάλυση, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα στο cloud και να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για να δημιουργήσετε ένα ζωντανό μοντέλο του κτιρίου σε έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας το μοντέλο CAD.

  Πώς να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης σε ένα υπάρχον αρχείο

Το ψηφιακό δίδυμο θα αναπαράγει όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο κτίριο. Με μια συνεχή ροή δεδομένων, μπορείτε να προβλέψετε τα βήματα, τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, την κάλυψη Wi-Fi, τη χρήση AC, τη βέλτιστη χρήση του εμπορικού χώρου και πολλά άλλα.

Τύποι Digital Twin

#1. Business Asset Twins

Όταν δύο ή περισσότερα στοιχεία της επιχείρησης συνεργάζονται για να προσφέρουν πολύτιμα αποτελέσματα, το ονομάζετε επιχειρηματικό περιουσιακό στοιχείο. Τώρα, όταν δημιουργείτε ψηφιακά δίδυμα τέτοιων στοιχείων, λαμβάνετε δίδυμα περιουσιακών στοιχείων.

Τέτοια ψηφιακά αντίγραφα σάς βοηθούν να μελετήσετε την αλληλεπίδραση των στοιχείων στον πραγματικό κόσμο και να συλλέξετε δεδομένα απόδοσης για βελτιώσεις διαδικασίας.

#2. Δίδυμα εξαρτημάτων ή εξαρτημάτων

Τα εξαρτήματα ή τα δίδυμα εξαρτήματα είναι ψηφιακά αντίγραφα της μικρότερης μονάδας μιας επιχειρηματικής διαδικασίας. Για παράδειγμα, ένας μεταφορέας, ένας ρομποτικός βραχίονας κ.λπ., μπορεί να διαμορφωθεί ψηφιακά σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή για σκοπούς προσομοίωσης.

#3. Μονάδα ή Σύστημα Δίδυμα

Τα Unit Twins είναι ψηφιακά αντίγραφα με ζωντανά δεδομένα εργασίας για επιχειρηματικά συστήματα που μπορούν να παράγουν ένα ενδιάμεσο προϊόν ή ένα τελικό προϊόν. Για παράδειγμα, μια μηχανή εμφιάλωσης μεταλλικού νερού παράγει συσκευασμένο μεταλλικό νερό για τη μονάδα ετικετών.

#4. Process ή Wokflow Twins

Η ροή εργασίας ή τα ψηφιακά δίδυμα σε επίπεδο διαδικασίας είναι οι υψηλότερες καταστάσεις για ψηφιακά αντίγραφα. Για παράδειγμα, η δημιουργία μιας ψηφιακής προσομοίωσης μιας πραγματικής μονάδας κατασκευής οχημάτων είναι μια διπλή διαδικασία.

Τα δίδυμα διεργασιών δείχνουν πώς το ανθρώπινο εργατικό δυναμικό, τα ρομποτικά στοιχεία, οι μονάδες παραγωγής και άλλος μικρός εξοπλισμός συνεργάζονται για την παραγωγή αυτοκινήτων.

Digital Twin Vs. Προσομοίωση

Αν και και τα δύο ακούγονται το ίδιο, βρείτε παρακάτω τις μικρές διαφορές σε αυτόν τον πίνακα:

Χαρακτηριστικά/Χαρακτηριστικά Digital TwinSimulationScaleΜικρότερα επιχειρηματικά συστήματα σε μαζικά εργοστάσια παραγωγής. Συνήθως, οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την προσομοίωση για συγκεκριμένες ανάγκες σε μικρή κλίμακα. Για παράδειγμα, πετώντας αεροπλάνα ή προσομοίωση κυβερνοεπίθεσης. Ζωντανά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο Τα δεδομένα που συλλέγονται από το περιβάλλον όπου εκτελεί το ψηφιοποιημένο αντικείμενο βρίσκονται στον πυρήνα της τεχνολογίας ψηφιακών δίδυμων. Μια προσομοίωση δεν απαιτεί εισαγωγή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Πεδίο μελέτηςΜπορείτε να μελετήσετε μια ολόκληρη επιχείρηση ή μια μικρή εργασία. Η προσομοίωση εστιάζει σε μία εργασία τη φορά. Insight SharingΈνα ψηφιακό δίδυμο μοιράζεται αυτόματα πληροφορίες εξόδου με το φυσικό αντικείμενο ή τη διαδικασία. Μια προσομοίωση δεν μοιράζεται πληροφορίες αυτόματα. Πρέπει να εφαρμόσετε τα αποτελέσματα με μη αυτόματο τρόπο.

Χρησιμοποιήστε θήκες Digital Twin

#1. Βιομηχανοποίηση

Τα ψηφιακά δίδυμα είναι εδώ για να αντικατοπτρίζουν τον κύκλο ζωής ενός προϊόντος. Ως εκ τούτου, δεν θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι τα ψηφιακά δίδυμα έχουν γίνει απαραίτητα σε όλες τις φάσεις κατασκευής, καθοδηγώντας τα προϊόντα από το στάδιο του σχεδιασμού στο τελικό προϊόν και σε όλα τα άλλα βήματα.

#2. Φροντίδα υγείας

Ακριβώς όπως τα προϊόντα και οι υπηρεσίες, οι ασθενείς μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ψηφιακή δίδυμη τεχνολογία. Μια σειρά από συσκευές υγειονομικής περίθαλψης IoT θα συλλέγουν δεδομένα σε διαφορετικά επίπεδα.

Οι ειδικοί μπορούν να εφαρμόσουν τέτοια δεδομένα υγειονομικής περίθαλψης και στρατηγικές θεραπείας σε ένα ψηφιακό αντίγραφο για να προσομοιώσουν την κατάσταση. Αυτή η προσέγγιση δημιουργεί τους καλύτερους δυνατούς τρόπους αντιμετώπισης μιας ιατρικής πάθησης.

#3. Αυτοκίνητο

Τα οχήματα περιέχουν πολλούς τύπους πολύπλοκων, μεταβλητών και συνλειτουργικών συστημάτων. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί χρησιμοποιούν ψηφιακά δίδυμα εκτενώς στον σχεδιασμό και την κατασκευή αυτοκινήτων.

Αυτή η προσέγγιση βελτιώνει τα οχήματα, ελαχιστοποιεί το κόστος παραγωγής και δημιουργεί τεράστια έσοδα για την αυτοκινητοβιομηχανία.

#4. Λιανεμποριο

Οι μεγάλες αλυσίδες αγορών έχουν ήδη εφαρμόσει ψηφιακή δίδυμη τεχνολογία στα εμπορικά κέντρα και τις πλατείες τους.

  Πώς διαγράφετε οριστικά μηνύματα PS4

Συλλέγουν δεδομένα πελατών μέσω μιας σειράς συσκευών IoT που παρακολουθούν το συναίσθημα των πελατών σχετικά με τις οθόνες των προϊόντων, τη συσκευασία, την επιλογή μιας συγκεκριμένης επωνυμίας, εκτιμήσεις τιμολόγησης και πολλά άλλα.

Στη συνέχεια, αναλύοντας τέτοια δεδομένα, οι ομάδες λιανικού μάρκετινγκ μπορούν να δημιουργήσουν στρατηγικές λιανικής για τη μεγιστοποίηση των πωλήσεων.

Χρήσεις του Digital Twin στο IoT

Το IoT και η ψηφιακή δίδυμη τεχνολογία είναι αλληλένδετα. Πρέπει να αναπτύξετε συσκευές IoT για τη συλλογή ζωντανών δεδομένων σχετικά με το πραγματικό αντικείμενο και τη μεταφορά των δεδομένων στο ψηφιακό αντίγραφο σε έναν διακομιστή υπολογιστή.

Δεδομένου ότι τα IoT μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και με έναν κεντρικό διακομιστή, καθίσταται εύκολη η συλλογή ολιστικών δεδομένων σχετικά με το φυσικό αντικείμενο που παρακολουθείτε. Οι συσκευές IoT τροφοδοτούν συνεχώς δεδομένα, ώστε το ψηφιακό δίδυμο μοντέλο να μπορεί να αναλύει και να παρουσιάζει πληροφορίες απόδοσης.

Ομοίως, οι κατασκευαστές IoT μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό αντίγραφο μιας συσκευής ή ενός ολόκληρου σπιτιού ή γραφείου και να δοκιμάσουν την αποτελεσματικότητα διαφόρων συσκευών IoT που είναι διατεθειμένοι να αναπτύξουν.

Για παράδειγμα, ένας κατασκευαστής IoT μπορεί να δημιουργήσει μια προσομοίωση ενός έξυπνου σπιτιού χρησιμοποιώντας CAD και τρισδιάστατη σάρωση του φυσικού σπιτιού. Στη συνέχεια, στο ψηφιακό του δίδυμο, μπορεί να τοποθετήσει διάφορες συσκευές IoT σε διαφορετικές θέσεις και να ανακαλύψει εάν μπορούν να συνδεθούν με το οικιακό Wi-Fi ή χρειάζονται βελτιώσεις.

Πλεονεκτήματα του Digital Twin

Βρείτε παρακάτω τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνει η επιχείρησή σας όταν εφαρμόζετε αυτήν την τεχνολογία:

#1. Βελτιωμένη αποτελεσματικότητα

Όταν ένα νέο προϊόν βρίσκεται στη φάση κατασκευής του, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε ολόκληρη τη διαδικασία σε πραγματικό χρόνο, να αντικαταστήσετε τον ελαττωματικό εξοπλισμό της εγκατάστασης, να αποτρέψετε ατυχήματα και να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο διακοπής λειτουργίας του συστήματος.

#2. Οικονομική Ε&Α

Με ένα ψηφιακό διπλό αντίγραφο ενός πραγματικού προϊόντος ή υπηρεσίας, έχετε τόνους δεδομένων απόδοσης σε έναν κεντρικό διακομιστή.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να κόψετε σε φέτες και σε ζάρια δεδομένα για να κάνετε προβλέψεις και να σχηματίσετε υποθέσεις. Εάν τέτοιες υποθέσεις λειτουργούν, ανακαλύπτετε νέα προϊόντα, υπηρεσίες ή μοντέλα εσόδων από υπάρχοντα προϊόντα και υπηρεσίες.

#3. Καλύτερη απόδοση

Μπορείτε επίσης να εξασφαλίσετε σταθερή κορυφαία απόδοση προϊόντων και υπηρεσιών συλλέγοντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας IoT και προβάλλοντας τα δεδομένα σε ψηφιακά δίδυμα.

Για παράδειγμα, τυχόν επερχόμενα σφάλματα συστήματος θα εμφανιστούν αυτόματα στην οθόνη σας. Μπορείτε να κλείσετε με ασφάλεια τη διαδικασία και να αντικαταστήσετε αμέσως τον εξοπλισμό για να αποφύγετε την απώλεια ωρών παραγωγής.

#4. Παρακολούθηση χωρίς ανησυχία

Για επικίνδυνο εξοπλισμό κατασκευής, μπορείτε να αξιοποιήσετε την απομακρυσμένη παρακολούθηση χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό δίδυμο μοντέλο.

#5. Προφητεία

Η βιομηχανία κατασκευής και φιλοξενίας μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τις ικανότητες παραγωγής ή εξυπηρέτησης για μεγάλες παραγγελίες.

#6. Ελάχιστος χρόνος παραγωγής

Επιπλέον, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τα σφάλματα, τις ακαθαρσίες και τον χρόνο παραγωγής ενός προϊόντος προσομοιώνοντας διάφορα σφάλματα και προβλήματα στο ψηφιακό δίδυμο του. Αφού βρείτε λύσεις, εφαρμόστε αυτές στο προϊόν για να το βελτιώσετε.

#7. Διαχείριση τέλους ζωής προϊόντος

Οι κατασκευαστές μπορούν να σχεδιάσουν εκ των προτέρων στρατηγικές διαχείρισης ή ανακύκλωσης στο τέλος του κύκλου ζωής τους, ακόμη και πριν από την παραγωγή των πρωτοτύπων.

Τα ψηφιακά αντίγραφα μπορούν επίσης να προσφέρουν πληροφορίες για επικίνδυνα υλικά, έτσι ώστε οι σχεδιαστές προϊόντων να μπορούν να χρησιμοποιούν ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις.

Digital Twin Challenges

Όπως κάθε νέα τεχνολογία, το ψηφιακό δίδυμο αντιμετωπίζει επίσης ορισμένες προκλήσεις, και αυτές είναι:

  • Οι αισθητήρες IoT συλλέγουν τεράστια δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο για το ψηφιακό δίδυμο πρόγραμμα. Αλλά η αποτελεσματική και έγκαιρη ανάλυση τεράστιων συνόλων δεδομένων είναι μια μεγάλη πρόκληση.
  • Για να μπορέσετε να αναλύσετε δεδομένα, πρέπει να τα επεξεργαστείτε μέσω καθαρισμού και μορφοποίησης δεδομένων. Είναι κι αυτό ένα εμπόδιο.
  • Εφόσον συλλέγετε terabyte δεδομένων, πρέπει να τα αποθηκεύσετε με ασφάλεια μέχρι να εξαγάγετε επιχειρηματικές πληροφορίες. Το κόστος της ασφαλούς αποθήκευσης δεδομένων αυξάνεται καθημερινά.
  • Η ψηφιακή δίδυμη τεχνολογία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο IoT. Και το IoT είναι μια δαπανηρή υποδομή που απαιτεί συντήρηση, τεράστιο χώρο αποθήκευσης, internet υψηλής ταχύτητας και παρακολούθηση ασφάλειας.
  • Η ενσωμάτωση του εργαλείου δημιουργίας ψηφιακών δίδυμων με λογισμικό κατανάλωσης είναι μια μεγάλη πρόκληση. Οι μεγάλοι προγραμματιστές λογισμικού δημιουργούν ενσωματώσεις ένας προς έναν, όπως η ενσωμάτωση CAD για το λογισμικό PLM. Έτσι, υπάρχει πιθανότητα για μονοπώλιο και κλείδωμα πωλητή.
  • Η ροή ψηφιακών δίδυμων πληροφοριών μπορεί να περιοριστεί λόγω της απροθυμίας των τρίτων προμηθευτών να μοιραστούν εσωτερικά δεδομένα από τη διαδικασία παραγωγής, την αλυσίδα εφοδιασμού, το απόθεμα κ.λπ.
  • Τέλος, η τεχνολογία είναι εξαιρετικά πολύπλοκη και έχει τεράστια καμπύλη μάθησης. Δεν μπορείτε απλώς να εκπαιδεύσετε το εργατικό δυναμικό σας από τη μια μέρα στην άλλη. Πρέπει να προσλάβετε κορυφαία αμειβόμενους επαγγελματίες στην αρχή.
  Η μοντελοποίηση και ο σχεδιασμός βάσεων δεδομένων είναι εύκολη με αυτά τα 8 εργαλεία

Στη συνέχεια, μπορείτε να εξερευνήσετε το μέλλον της ψηφιακής διπλής τεχνολογίας.

Το μέλλον των Digital Twins

Η μελλοντική ανάπτυξη των ψηφιακών διδύμων θα βασίζεται κυρίως στην τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση. Οι επιχειρήσεις θα επεκτείνουν αυτήν την τεχνολογική εφαρμογή από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία και διαδικασίες σε οτιδήποτε σχετίζεται με την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, επειδή το κόστος ιδιοκτησίας θα μειωθεί καθώς η τεχνολογία ωριμάζει.

Σύμφωνα με το Fortune Business Insights, το μερίδιο αγοράς της ψηφιακής δίδυμης τεχνολογίας θα πρέπει να ανέλθει στα 96,49 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2029.

Στο μέλλον, η συμμετοχή του υπολογιστικού νέφους, της επαυξημένης πραγματικότητας και του IoT θα αυξηθεί επίσης στην ψηφιακή διπλή εφαρμογή. Έτσι, αυτές οι επιλογές σταδιοδρομίας θα δουν μια τεράστια απαίτηση για ειδικευμένους επαγγελματίες.

Πόροι μάθησης

Κατασκευή Industrial Digital Twins

Πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο Building Industrial Digital Twins για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα ελάχιστο βιώσιμο προϊόν (MVP) χρησιμοποιώντας την τεχνολογία digital twin.

Το βιβλίο καλύπτει επίσης τη διεπαφή χρήστη Microsoft Azure Digital Twin, τον τρόπο σχεδίασης, λειτουργίας και συντήρησης βιομηχανικών περιουσιακών στοιχείων και προϊόντων χρησιμοποιώντας ψηφιακή δίδυμη τεχνολογία και πραγματική επιχειρηματική χρήση και περιπτώσεις πρακτικής χρήσης αυτής της τεχνολογίας αιχμής.

Digital Twin Ένας πλήρης οδηγός

Το Digital Twin A Complete Guide συνοδεύεται από ψηφιακό υλικό μελέτης και ένα αντίγραφο βιβλίου με χαρτόδετο βιβλίο.

Θα αναπτύξετε δυνατότητες ερωτήσεων και απαντήσεων στην ψηφιακή δίδυμη τεχνολογία μελετώντας αυτόν τον πόρο. Τέλος, υπάρχει μια αυτοαξιολόγηση στο τέλος του βιβλίου.

Digital Twin: Οδηγός για αρχάριους

Ο Οδηγός Digital Twin: Beginner’s Guide σάς βοηθά να αξιολογήσετε εάν χρειάζεστε αυτήν την τεχνολογία που είναι έτοιμη για το μέλλον για να επιλύσετε επιχειρηματικά προβλήματα. Επίσης, σας βοηθά να καταλάβετε εάν πρέπει να εκπαιδεύσετε το εργατικό δυναμικό σας με ψηφιακά δίδυμα.

Οι διαφορετικές ενότητες αξιολόγησης βοηθούν ιδιαίτερα τους συμβούλους, τους συμβούλους, τους διευθυντές, τους επαγγελματίες και πολλά άλλα.

Digital Twin: Φιλοσοφία για τη Νέα Ψηφιακή Επανάσταση

Παρακολουθώντας το εικονικό μάθημα για το Digital Twin, μπορείτε να κατανοήσετε την ύπαρξη, την πραγματικότητα και τη μελλοντική εξέλιξη της τεχνολογίας digital twin.

Αυτό το εκπαιδευτικό περιεχόμενο διάρκειας 33 λεπτών θα επικεντρωθεί στα ακόλουθα:

  • Νέα ψηφιακά δίδυμα πρωτόκολλα
  • Το BIM στην ψηφιακή δίδυμη εποχή
  • Αρχές Διδύμων
  • Ψηφιακή επανάσταση

Το μάθημα περιλαμβάνει 5 βιντεοδιαλέξεις.

Digital Twin: Μια ολοκληρωμένη επισκόπηση

Αυτό το ολοκληρωμένο μάθημα επισκόπησης Digital Twin είναι ιδανικό για την εκμάθηση ψηφιακών δίδυμων εννοιών και τεχνολογιών από την αρχή. Σε 18 ενότητες, θα βρείτε 46 βιντεοδιαλέξεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε όσο θέλετε μέχρι να καταλάβετε την ουσία.

Το μάθημα θα καλύψει το Industry 4.0, την ψηφιακή δίδυμη εφαρμογή, τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και πολλά άλλα.

Τελικές Λέξεις

Μέχρι στιγμής, έχετε μάθει τις βασικές έννοιες των ψηφιακών διδύμων από το βασικό επίπεδο. Έχετε επίσης ανακαλύψει ορισμένους πόρους εκμάθησης και ανάγνωσης που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας να κατακτήσετε την ψηφιακή δίδυμη τεχνολογία για επιχειρήσεις, πρακτορεία ή ως επαγγελματίες.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τα καλύτερα εργαλεία προσομοίωσης κυβερνοεπιθέσεων.