Τι είναι το εικονίδιο της Σελήνης στην εφαρμογή Snapchat

Το Snapchat είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να επικοινωνούν και να στέλνουν φωτογραφίες. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό και μοναδικό γιατί σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πολλά φίλτρα και αλλάζει συνεχώς. Αυτή η εφαρμογή πιέζει συνεχώς το φάκελο για να κάνει τα πράγματα νέα και ενδιαφέροντα για τους χρήστες της.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα χαρακτηριστικά του εντελώς διαφανή στους χρήστες. Ένα από τα κάπως σκοτεινά χαρακτηριστικά είναι το εικονίδιο του φεγγαριού που μερικές φορές ανάβει στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, δίπλα στο εικονίδιο του φλας. Τι αντιπροσωπεύει αυτό το φεγγάρι και πώς ενεργοποιείται;

Με λίγα λόγια, είναι η λειτουργία νυχτερινής κάμερας και αυτό το άρθρο πρόκειται να καλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτήν. Επίσης, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές άλλες ενδιαφέρουσες λειτουργίες στο Snapchat που ίσως δεν γνωρίζατε.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία νυχτερινής κάμερας στο Snapchat;

Πολλοί χρήστες εξακολουθούν να μην έχουν ιδέα ότι υπάρχει μια λειτουργία νυχτερινής κάμερας στο Snapchat την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να φωτίσετε τις φωτογραφίες. Οι χρήστες iPhone είχαν πάντα πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα, ενώ οι χρήστες τηλεφώνων Android την απέκτησαν στα τέλη του 2017.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ταξιδιού στο Snapchat και να αποθηκεύσετε το πρόγραμμα δεδομένων σας

Έχει περάσει πολύς χρόνος από τότε, αλλά πολλοί χρήστες του Snapchat εξακολουθούν να είναι λίγο στο σκοτάδι όταν πρόκειται για αυτήν τη χρήσιμη λειτουργία. Στην πραγματικότητα ενεργοποιείται μόνο του όταν ο φωτισμός είναι πολύ σκοτεινός. Στη συνέχεια, το εικονίδιο του φεγγαριού γίνεται ορατό, ακριβώς δίπλα στο φλας. Είναι ένας τρόπος να φωτίσετε τις φωτογραφίες σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε το φλας της φωτογραφικής σας μηχανής.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η δυνατότητα είναι κάπως τυχαία μερικές φορές. Δεν ενεργοποιείται πάντα, ακόμα κι αν στέκεστε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία νυχτερινής κάμερας στο Snapchat μόνοι σας:

  • Εκκινήστε το Snapchat στη συσκευή σας Android ή iOS.
  • Στρέψτε την κάμερά σας προς μια σκοτεινή περιοχή του δωματίου. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, μπορείτε πραγματικά να καλύψετε τον φακό της φωτογραφικής μηχανής σας με ένα χέρι και η λειτουργία χαμηλού φωτισμού θα ενεργοποιηθεί από μόνη της.
  • Θα πρέπει τώρα να δείτε το εικονίδιο του φεγγαριού δίπλα να αναβοσβήνει στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης του τηλεφώνου σας.
  • Πατήστε πάνω του.
  • Η εικόνα σας θα γίνει πιο ευκρινής και φωτεινότερη.
  • Πατήστε ξανά το εικονίδιο για να δείτε τη διαφορά.
  •   Τι σημαίνει το Emoji δίπλα σε ένα όνομα στο Snapchat;

    Με ενεργοποιημένη αυτήν τη δυνατότητα, θα μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες του εαυτού σας ή άλλων σε πιο σκοτεινές ρυθμίσεις χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το φλας της κάμερας. Αυτό είναι υπέροχο γιατί το φλας μπορεί να είναι εκτυφλωτικό και πολύ ενοχλητικό για πολλούς ανθρώπους.

    Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Snapchat που ίσως χάσατε

    Το Snapchat έχει πολλά χαρακτηριστικά που δεν είναι εντελώς ορατά με την πρώτη ματιά. Δεν φημίζεται ως η πιο φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, τα πολυάριθμα φίλτρα του μπορούν να εμπλουτίσουν τις συζητήσεις με φίλους και να κάνουν τον χρόνο να περνάει. Εδώ είναι μερικά κόλπα που ίσως δεν ήσασταν εξοικειωμένοι.

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο φίλτρα ταυτόχρονα

    Σε όλους αρέσουν τα φίλτρα στο Snapchat, αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα τη φορά; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό φίλτρου εικόνας και φίλτρου ετικέτας δεδομένων. Εδώ είναι πώς να το κάνετε:

  • Προσθέστε το πρώτο φίλτρο στο snap σας.
  • Κρατήστε ένα από τα δάχτυλά σας στην οθόνη.
  • Ταυτόχρονα επιλέξτε ένα νέο φίλτρο χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό δάχτυλο.
  • Τέλος, προσθέστε το πρώτο φίλτρο όπως κάνετε πάντα, πατώντας την οθόνη με το δάχτυλό σας. Στη συνέχεια, σύρετε αργά στην οθόνη με ένα άλλο δάχτυλο για να εφαρμόσετε το νέο φίλτρο.
  • Ακούγεται δύσκολο και μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο για να το καταφέρετε, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρει. Οι multitaskers θα το κάνουν πιο γρήγορα σίγουρα.
  •   Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Ghost στο Snapchat

    Πώς να δείτε ποιος σας ακολούθησε

    Μόλις ακολουθήσετε κάποιον στο Snapchat, μπορείτε να ξεκινήσετε να του στέλνετε Snaps αμέσως. Επειδή δεν σας ακολουθούν, τα Snaps θα βρίσκονται σε κατάσταση εκκρεμότητας. Επιπλέον, αυτό το άτομο θα είναι στη λίστα των φίλων σας. Πώς να βεβαιωθείτε ότι σας ακολουθούν και αυτοί;

    Μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

  • Μεταβείτε στην οθόνη του προφίλ σας.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε Προστέθηκε.
  • Σε αυτήν την οθόνη, θα δείτε ποιος σας πρόσθεσε. Επιβεβαιώστε πατώντας το εικονίδιο συν.
  • Το συν θα αλλάξει σε σημάδι επιλογής και τώρα ξέρετε ότι αυτό το άτομο σας ακολουθεί.
  • Το σκοτάδι να φύγει!

    Η πλοήγηση στο Snapchat δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές. Τώρα ξέρετε πώς να αυξάνετε τη φωτεινότητα των εικόνων χωρίς να τυφλώνετε από το φλας. Δεν χρειάζεται να είναι σκοτεινό για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος.