Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ταξιδιού στο Snapchat και να αποθηκεύσετε το πρόγραμμα δεδομένων σας







Είναι μια παγκόσμια αλήθεια ότι οι εφαρμογές παιχνιδιών καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία από άλλες εφαρμογές. Το ίδιο ισχύει και για εφαρμογές που μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες. Εάν μια εφαρμογή συνδεθεί με την κάμερα του τηλεφώνου σας, μπορείτε να στοιχηματίσετε οτιδήποτε ότι θα εξαντλήσει την μπαταρία πιο γρήγορα από άλλες εφαρμογές. Αυτό ισχύει επίσης για πολλές εφαρμογές κοινωνικών μέσων. Οι εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης λαμβάνουν συνεχώς ενημερώσεις στο παρασκήνιο. Το Facebook είναι διαβόητο για την εξάντληση της μπαταρίας και είναι σε μεγάλο βαθμό λόγω της δραστηριότητας του στο παρασκήνιο. Υπάρχει μια παρόμοια περίπτωση για το Snapchat. Είναι επίσης μια εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εξαντλεί την μπαταρία σας και επιβαρύνει το εύρος ζώνης σας. Ευτυχώς, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ταξιδιού στο Snapchat και να σώσετε το πρόγραμμα δεδομένων σας από την εξάντληση.

  3 παραγωγικοί τρόποι χρήσης του Snapchat

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία ταξιδιού στο Snapchat

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το Bitmoji avatar σας ή το εικονίδιο φαντασμάτων επάνω αριστερά. Στην οθόνη του προφίλ σας, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι επάνω δεξιά.

Αυτό θα σας μεταφέρει στις ρυθμίσεις του Snapchat. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Πρόσθετες υπηρεσίες και πατήστε Διαχείριση. Εδώ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ταξιδιού στο Snapchat.

Πώς λειτουργεί η λειτουργία ταξιδιού;

Σκεφτείτε τη λειτουργία ταξιδιού ως μια λειτουργία «πατήστε για φόρτωση». Από προεπιλογή, το Snapchat φορτώνει ιστορίες και συνομιλίες στο παρασκήνιο. Όλες οι εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνουν. Τόσο το iOS όσο και το Android σάς επιτρέπουν να αναστείλετε επιλεκτικά τη δραστηριότητα στο παρασκήνιο για εφαρμογές, αλλά αυτό δημιουργεί μια φτωχότερη εμπειρία. Η λειτουργία ταξιδιού είναι επομένως καλύτερη λύση. Θα φορτώσει το λιγότερο βαρύ περιεχόμενο, π.χ. κείμενο. Όλα τα μηνύματα που σας αποστέλλονται θα φορτώνονται αυτόματα, ωστόσο, εάν κάποιος μοιραστεί ένα στιγμιότυπο μαζί σας, δεν θα γίνει αυτόματη λήψη. Θα πρέπει να πατήσετε την εικόνα για να τη κατεβάσετε. Το ίδιο ισχύει και για τη ροή Ιστοριών. Θα μπορείτε να δείτε ποιοι λογαριασμοί έχουν νέες ιστορίες, αλλά αν δεν τους πατήσετε, δεν θα φορτωθούν.

  Πώς να μάθετε αν κάποιος σας πρόσθεσε στο Snapchat

Όταν τα στιγμιότυπα ή οι ιστορίες κατεβάσουν στη συσκευή σας, θα καταναλώσουν τον κανονικό όγκο δεδομένων. Δεν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψετε και η λειτουργία ταξιδιού δεν κατεβάζει εικόνες χαμηλότερης ανάλυσης ή κάτι παρόμοιο. Το ωραίο με αυτή τη δυνατότητα είναι ότι λειτουργεί τόσο σε δίκτυο WiFi όσο και όταν βρίσκεστε στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας σας. Το δημόσιο WiFi σπάνια είναι γνωστό για την ταχύτητά του. Εάν υπάρχουν πολλά άτομα συνδεδεμένα με αυτό, θα έχει συμφόρηση και πιθανότατα θα λειτουργεί λιγότερο αποτελεσματικά από το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι καλύτερο να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ταξιδιού στο Snapchat.

  Πώς να αποφύγετε την απαγόρευση του Snapchat