Πώς να αλλάξετε το κατακόρυφο ρολόι της οθόνης κλειδώματος σε ένα τηλέφωνο Samsung

Η Samsung θέλει να αλλάζει αρκετά το λειτουργικό σύστημα Android που τρέχει στις συσκευές της. Τα αποτελέσματα είναι πιθανώς καλύτερα σε συσκευές προηγμένης τεχνολογίας, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο εάν έχετε μια συσκευή Samsung που δεν είναι η ναυαρχίδα της σειράς Galaxy S. Η Samsung αρέσει να προσθέτει θέματα στα τηλέφωνά της και τα θέματα, όπως μπορείτε να μαντέψετε, αλλάζει τα πάντα, από τα χρώματα της διεπαφής χρήστη έως τα εικονίδια και την ταπετσαρία. Ένα άλλο πολύ λιγότερο προβλέψιμο στοιχείο διεπαφής χρήστη που ελέγχουν τα θέματα είναι το ρολόι που βλέπετε στην οθόνη κλειδώματος. Για κάποιο λόγο, το προεπιλεγμένο θέμα σε ορισμένα τηλέφωνα Samsung τοποθετεί ένα κατακόρυφο ρολόι στην οθόνη κλειδώματος. Η ώρα εμφανίζεται βασικά σε δύο γραμμές. οι ώρες στην κορυφή και τα λεπτά στο κάτω μέρος, και είναι φρικτό. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το κατακόρυφο ρολόι της οθόνης κλειδώματος.

  Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις MRTG για τη βελτίωση της παρακολούθησης του δικτύου σας το 2020

Οθόνη κλειδώματος Κάθετο ρολόι

Για να αλλάξετε το κατακόρυφο ρολόι της οθόνης κλειδώματος, πρέπει να αλλάξετε το θέμα που χρησιμοποιείται στο τηλέφωνό σας. Είναι εύκολο να αλλάξετε το θέμα. Το δύσκολο κομμάτι είναι να βρείτε ένα που θα εμφανίζει την ώρα σε μία μόνο γραμμή. Για να αλλάξετε το θέμα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην Ταπετσαρία και εμφάνιση. Αυτή η ρύθμιση μπορεί να ονομάζεται κάτι διαφορετικό. Εδώ, πρέπει να πατήσετε την επιλογή Θέμα. Αυτό θα ανοίξει την εφαρμογή της Samsung για λήψη ταπετσαριών, θεμάτων και πακέτων εικονιδίων.

Μεταβείτε στην καρτέλα Θέμα και αναζητήστε θέματα που δείχνουν την ώρα σε μία γραμμή στην οθόνη κλειδώματος. Υπάρχουν τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή θέματα. Για να κατεβάσετε ένα θέμα, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Samsung. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει προεπισκόπηση του θέματος πατώντας σε αυτό. Η προεπισκόπηση θα περιλαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης της οθόνης κλειδώματος που θα σας πουν πώς εμφανίζεται η ώρα.

  Πώς να βρείτε την ημερομηνία μιας συγκεκριμένης ημέρας του μήνα στο Excel

Μόλις βρείτε ένα θέμα που εμφανίζει την ώρα όπως θέλετε, κάντε λήψη και εφαρμόστε το.

Μια παρενέργεια της αλλαγής του θέματος είναι ότι τα εικονίδια και το χρώμα της διεπαφής χρήστη θα αλλάξουν επίσης. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για τα χρώματα, ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε το θέμα του εικονιδίου πίσω στο προεπιλεγμένο από την ίδια εφαρμογή. Μεταβείτε στην καρτέλα Εικονίδια και στην ενότητα που εμφανίζει τα ληφθέντα πακέτα εικονιδίων, επιλέξτε το προεπιλεγμένο πακέτο εικονιδίων. Η συσκευή σας θα έχει την αρχική εμφάνιση (περισσότερο ή λιγότερο), αλλά το κατακόρυφο ρολόι της οθόνης κλειδώματος θα αντικατασταθεί με ένα κατάλληλο ρολόι μονής γραμμής.

  Είναι κατεστραμμένη η οθόνη αφής του τηλεφώνου σας; Αποφύγετε αυτές τις κακές συμβουλές επισκευής

Τα θέματα θα χρειαστούν χρόνο για να ξεχωρίσουν. Δεν θα σας δώσουν όλα τα θέματα ένα ρολόι που διαβάζεται εύκολα σε σκούρες ταπετσαρίες. Το θέμα θα αλλάξει επίσης την ταπετσαρία σας, αλλά όπως τα εικονίδια, η ταπετσαρία μπορεί εύκολα να αλλάξει σε αυτήν που είχατε αρχικά.