Τι είναι και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας;

Μάθετε και εφαρμόστε την επαυξημένη νοημοσύνη σε επιχειρηματικά σενάρια για να συμπληρώσετε τις προσπάθειες της ανθρώπινης και μηχανικής ευφυΐας και να οδηγήσετε την επιχειρηματική ανάπτυξη εκθετικά.

Σήμερα η τεχνητή νοημοσύνη (AI) βρίσκεται στη θέση του οδηγού της επιχειρηματικής απόδοσης. Από έγγραφα αναγνώσιμα από μηχανήματα έως την εξυπηρέτηση πελατών με τεχνητή νοημοσύνη, οι επιχειρήσεις επωφελούνται πολύ από αυτά τα έξυπνα μηχανήματα.

Και όχι μόνο αξιόπιστη, ακριβής και ακούραστη επαναλαμβανόμενη εργασία που γίνεται σε λίγες ώρες, αλλά αυτά τα AI μπορούν να βοηθήσουν τους διευθυντές επιχειρήσεων στη λήψη αποφάσεων.

Ωστόσο, μερικές φορές η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι αρκετή και πρέπει να αυξήσετε τις δυνατότητές της με ανθρώπινη νοημοσύνη. Ορίστε; έχετε δημιουργήσει μια βελτιωμένη νοημοσύνη για την επιχείρησή σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Τι είναι η επαυξημένη νοημοσύνη;

Η επαυξημένη νοημοσύνη είναι μια έννοια συντονισμού ανθρώπου-μηχανής. Οι μηχανικοί και οι ερευνητές της τεχνητής νοημοσύνης το έχουν σχεδιάσει για να συμπληρώνει την ανθρώπινη γνώση σε δύσκολες καταστάσεις μέσω της αποτελεσματικής λήψης αποφάσεων. Είναι εδώ για να βοηθήσει το ανθρώπινο δυναμικό, όχι για να το αντικαταστήσει με μηχανές και ρομπότ.

Έχει πολλά συνώνυμα, και μερικά από τα δημοφιλή είναι τα παρακάτω:

  • Ενίσχυση νοημοσύνης
  • Γνωστική Αύξηση
  • Μηχανική Επαυξημένη Ανθρώπινη Νοημοσύνη
  • Ενισχυμένη νοημοσύνη

Η ενίσχυση νοημοσύνης χρησιμοποιεί επίσης τεχνητή νοημοσύνη, αλλά μόνο για να βελτιώσει την απόδοση του ανθρώπινου αντίστοιχου σε επαγγελματικές ή προσωπικές καταστάσεις.

Αυτή η τεχνολογία περιορίζει πολλές μη αυτόματες προσπάθειες που χρειάζεται να κάνουν οι άνθρωποι για να αποκτήσουν το τελικό προϊόν, όπως εμπορεύματα, πληροφορίες δεδομένων ή λογισμικό για υπηρεσίες έτοιμο για αγορά.

Οι επιχειρήσεις και οι τελικοί χρήστες έχουν ήδη αρχίσει να χρησιμοποιούν ανθρώπινη νοημοσύνη επαυξημένη από μηχανή. Για παράδειγμα, η υποβοηθούμενη οδήγηση σε αυτοοδηγούμενο αυτοκίνητο είναι το πιο συνηθισμένο παράδειγμα. Οι προειδοποιήσεις αποφυγής σύγκρουσης, η υποβοηθούμενη στάθμευση κ.λπ., είναι επίσης καλές περιπτώσεις.

Μπορείτε επίσης να βρείτε επαυξημένη νοημοσύνη στο λογισμικό υπολογιστών.

Για παράδειγμα, εάν εργάζεστε σε ένα εργαλείο επεξεργασίας μισθοδοσίας που βασίζεται σε AI, το λογισμικό θα σας προτείνει αυτόματα τα επόμενα βήματα μετά από μερικές ημέρες. Αρχίζει να παρατηρεί τη διαδικασία εργασίας σας στην εφαρμογή και στη συνέχεια να αυξάνει την προσπάθειά σας στην επεξεργασία μισθοδοσίας.

Σκοπός Επαυξημένης Νοημοσύνης

Ο πρωταρχικός σκοπός της ενισχυμένης νοημοσύνης είναι η δημιουργία εσόδων από τη μηχανή και τα ανθρώπινα περιουσιακά στοιχεία ενός οργανισμού. Όταν διαχωρίζετε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία στο χώρο εργασίας, δεν κάνετε πολλές δουλειές.

Άλλοι αξιοσημείωτοι σκοποί είναι:

  • Να αυξήσει το εύρος των ανθρώπινων γνωστικών ικανοτήτων.
  • Να προβλέψει μια ενέργεια και το αποτέλεσμά της και να προτείνει στον άνθρωπο αν η ενέργεια είναι κερδοφόρα ή όχι.
  • Οι έξυπνες μηχανές καθαρίζουν τα δεδομένα και τα καθαρίζουν, έτσι ώστε οι επιστήμονες των ανθρώπινων δεδομένων να μπορούν να αναλύσουν σύνολα δεδομένων και να ανακαλύψουν καλά μοτίβα και σήματα αγοράς.

Γιατί είναι σημαντική η επαυξημένη νοημοσύνη;

Η ενίσχυση της νοημοσύνης είναι απαραίτητη γιατί δημιουργεί μια αρμονική σχέση μεταξύ των ευφυών μηχανών και του ανθρώπινου δυναμικού. Υπάρχουν αυξανόμενες αναφορές για αναταραχή του εργατικού δυναμικού λόγω της υπερβολικής χρήσης ρομπότ σε εργοστάσια παραγωγής και των σημαντικών απολύσεων εργατικού δυναμικού.

  OKR έναντι KPI: Οι διαφορές εξηγούνται

Ωστόσο, αυτές οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να ενισχύσουν τις δυνατότητες του εργατικού δυναμικού τους και να τους κάνουν να εργαστούν σε έργα που θα κέρδιζαν χρήματα για τις εταιρείες. Για παράδειγμα, η εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού για το λιανικό εμπόριο, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και το ψηφιακό μάρκετινγκ αύξησε την ευφυΐα για να βοηθήσει την εταιρεία να πουλήσει περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Μειώνει επίσης τις επαναλαμβανόμενες εργασίες και την πολυάσχολη εργασία, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε σωστά τον εξειδικευμένο εργάτη σας, όπως η δημιουργία νέων στρατηγικών μάρκετινγκ, η μετατροπή δυνητικών πελατών σε πελάτες, ο σχεδιασμός νέων μοντέλων εσόδων για επερχόμενα προϊόντα/υπηρεσίες και πολλά άλλα.

Πώς λειτουργεί η επαυξημένη νοημοσύνη;

Πριν εξερευνήσετε τη λειτουργία του, πρέπει πρώτα να καταλάβετε ποιες δυνατότητες προσφέρουν οι AI και οι άνθρωποι.

Οι AI είναι καλοί Οι άνθρωποι είναι καλοί Ακρίβεια σε εγκόσμιες εργασίες Γενίκευση εννοιών Ολοκλήρωση επαναλαμβανόμενων εργασιών γρήγορηΔημιουργικότηταΜπορεί να απορροφήσει τεράστιο όγκο δεδομένωνΚοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη

Όταν συνδυάζετε όλα τα παραπάνω σε ένα σύστημα όπου οι άνθρωποι εργάζονται χέρι-χέρι με συστήματα τεχνητής νοημοσύνης, έτσι λειτουργεί ένα πρόγραμμα επαυξημένης νοημοσύνης.

Η ενίσχυση νοημοσύνης χρησιμοποιεί πολλές τεχνολογίες για να διευκολύνει τη συνεργασία ανθρώπου-μηχανής, και αυτές είναι όπως αναφέρονται παρακάτω:

  • Τα τεχνητά νευρωνικά δίκτυα μιμούνται τις λειτουργίες του ανθρώπινου εγκεφάλου και βοηθούν τις μηχανές στη χωρική πλοήγηση
  • Μηχανική μάθηση για να μαθαίνεις από την εμπειρία, τα λάθη και την ανθρώπινη ανατροφοδότηση
  • Το NLP, ή η τεχνολογία επεξεργασίας φυσικής γλώσσας, βοηθά τους AI να κατανοήσουν τις γλώσσες που ομιλούνται από τον άνθρωπο
  • Αναγνώριση προσώπου, εικόνας, βίντεο και χαρακτήρων μέσω οπτικών συστημάτων
  • Εντοπισμός μοτίβων σε δεδομένα, βίντεο, καλώδια και εικόνες μέσω τεχνολογίας αναγνώρισης μοτίβων
  • Η βελτιωμένη νοημοσύνη χρησιμοποιεί επίσης αλγόριθμους λογικής συλλογιστικής για να συναγάγει στοιχεία από δεδομένα, να εξορθολογίζει ό,τι συναντά και να δημιουργεί προβλέψεις

Μόλις όλες οι παραπάνω τεχνολογίες βρίσκονται σε ένα μέρος και ενώνονται, ένα σύστημα επαυξημένης νοημοσύνης εκτελεί τις εργασίες του χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες λειτουργίες:

  • Κατανοεί τις εισροές δεδομένων και τα αποτελέσματα της ανάλυσης δεδομένων.
  • Το σύστημα μπορεί να ερμηνεύσει και να διαχωρίσει νέα δεδομένα από παλιά.
  • Εξηγεί ποια δεδομένα είναι πολύτιμα, ποια όχι, ποια δεδομένα πρέπει να αρχειοθετηθούν και πολλά άλλα
  • Η επαυξημένη νοημοσύνη μαθαίνει από ανθρώπινες εισροές και ανατροφοδότηση και στη συνέχεια προσαρμόζει τη ροή εργασίας ή τη βάση κωδίκων της.
  • Μπορεί επίσης να διασφαλίσει ότι η επιχείρηση συμμορφώνεται με τους κανονισμούς δημιουργώντας μια βάση δεδομένων για ποιοτικό έλεγχο, εκτίμηση κινδύνου, κωδικούς ασφαλείας κ.λπ.

Γιατί πρέπει οι επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν επαυξημένη νοημοσύνη;

Κατά κύριο λόγο, οι επιχειρήσεις πρέπει να χρησιμοποιούν ενισχυμένη νοημοσύνη για να μειώσουν το βάρος των χειρωνακτικών προσπαθειών στο εργατικό τους δυναμικό. Ο άνθρωπος είναι καλός στη γενίκευση των εννοιών, στη δημιουργική σκέψη και στη συναισθηματική νοημοσύνη. Θα χρειαστούν αιώνες για να αναπτυχθεί ένα τέτοιο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης που να μπορεί να διαθέτει όλες τις παραπάνω ιδιότητες.

Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις πρέπει να ενισχύσουν αυτές τις ιδιότητες με τεχνογνωσία μηχανών, όπως η πρόσληψη terabyte δεδομένων, ακούραστες δυνατότητες εργασίας και ακρίβεια στον επαναλαμβανόμενο χειρισμό εργασιών.

Έτσι, όταν παρουσιάζετε οργανωμένα δεδομένα στους ειδικούς μάρκετινγκ ή χρηματοοικονομικών σας, μπορούν να δημιουργήσουν γρήγορα επιχειρηματικές πληροφορίες από τη βάση δεδομένων με οδηγίες από την τεχνητή νοημοσύνη. Διαφορετικά, θα χρειαζόταν ομάδες για να συλλέξουν δεδομένα, να τα καθαρίσουν και να τα οργανώσουν έτσι ώστε οι επιστήμονες δεδομένων να μπορούν να αναλύσουν δεδομένα.

Και αυτό δεν αφορά μόνο την ανάλυση δεδομένων. Η επαυξημένη νοημοσύνη είναι εφαρμόσιμη στους περισσότερους κλάδους όπως η μεταποίηση, η φιλοξενία, η υγειονομική περίθαλψη, οι τράπεζες και άλλα.

  Megabit vs Megabyte

Επαυξημένη Νοημοσύνη Vs. Τεχνητή νοημοσύνη

Δεδομένου ότι τόσο το AI όσο και η επαυξημένη νοημοσύνη χρησιμοποιούν αλγόριθμους AI και ML, μπορείτε να ρωτήσετε για τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο. Βρείτε τις σημαντικές διαφορές στον παρακάτω πίνακα:

Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά Επαυξημένη Νοημοσύνη Τεχνητή Νοημοσύνη Κλίμακα εφαρμογής Αυτή η τεχνολογία είναι κατάλληλη για εφαρμογές μεγάλης κλίμακας. Δεδομένου ότι υπάρχουν ανθρώπινες εμπλοκές, μπορείτε να γενικεύσετε ένα πλαίσιο σε μεγάλο επιχειρηματικό πεδίο. Το AI εστιάζει σε μία ή δύο εργασίες. Δεν διαθέτει τη δυνατότητα γενίκευσης της έννοιας. Η ενίσχυση AutonomyIntelligence δεν είναι ένα αυτόνομο σύστημα. Αντιθέτως, περιλαμβάνει τη συνεργασία μεταξύ μηχανών και ανθρώπων. Και οι δύο πρέπει να δουλέψουν για εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα AI λειτουργούν από μόνα τους, εάν μπορείτε να τα εκπαιδεύσετε κατάλληλα. Κριτήρια χρήσης Θα βρείτε επαυξημένη νοημοσύνη σε εργασίες και διαδικασίες που απαιτούν περίπλοκη νοημοσύνη που μόνο οι άνθρωποι διαθέτουν. Οι AI είναι καλοί με κοσμικές και επαναλαμβανόμενες εργασίες. Δημιουργείτε τη ροή εργασίας μία φορά, εκπαιδεύετε το πρόγραμμα AI στη διαδικασία και θα συνεχίσει να παραδίδεται μέχρι να σταματήσει το πρόγραμμα λόγω δυσλειτουργιών υλικού ή λογισμικού. Η Business ValueAugmented Intelligence έχει μεγαλύτερη αξία από τα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης, καθώς βοηθά τους ανθρώπους στη λήψη αποφάσεων. Τα AI δεν βοηθούν τις επιχειρήσεις στη λήψη αποφάσεων. Ανάπτυξη Απαιτείται πολλή δουλειά Ε&Α για να δημιουργηθεί ένα λειτουργικό πρόγραμμα βελτιωμένης νοημοσύνης. Μπορείτε απλά να αντιγράψετε την πηγή ενός AI και να το αναπαράγετε για να δημιουργήσετε πολλά bots AI. Συντήρηση και Συνεχής Ανάπτυξη Πρέπει να ακολουθείτε τα προγράμματα επαυξημένης νοημοσύνης σας μέσα από προσεκτικά χρονοδιαγράμματα συντήρησης.
Επίσης, πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε στον πηγαίο κώδικα για να αναπτύξετε το πρόγραμμα για να ξεπερνάτε συνεχώς νέες προκλήσεις των επιχειρήσεων. Εκτός από την αποθήκευση cloud και τις ενημερώσεις ασφαλείας, τα AI είναι μηχανήματα που δεν χρειάζονται συντήρηση.
Θα το αναπτύξατε και θα το εκπαιδεύατε για μία φορά και το μηχάνημα θα συνεχίσει να αποδίδει όσο χρειάζεται η επιχειρηματική διαδικασία. Τα προγράμματα ενίσχυσης Social IntelligenceIntelligence πρέπει να περιέχουν κάποιο βαθμό κοινωνικής νοημοσύνης, καθώς πρέπει να συνεργάζονται με ανθρώπους. Τα AI δεν χρειάζονται κοινωνική νοημοσύνη, καθώς εργάζονται σε απομονωμένα περιβάλλοντα χωρίς την παρέμβαση ανθρώπων. Επεξεργασία σχολίων σε πραγματικό χρόνο Μερικές φορές, τα προγράμματα επαυξημένης νοημοσύνης πρέπει να επεξεργάζονται ανατροφοδότηση από τα ανθρώπινα αντίστοιχα. Οι AI δεν χρειάζεται να λαμβάνουν και να αναλύουν ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο. Οι τεχνικοί επιλύουν οποιαδήποτε ανωμαλία στην απόδοσή τους κατά τα χρονοδιαγράμματα ενημέρωσης συστήματος. Παράδειγμα Οι προτάσεις περιεχομένου που παρέχονται από πλατφόρμες βίντεο ή ιστότοπους OTT είναι προγράμματα ενίσχυσης πληροφοριών. Οι αναζητήσεις στον ιστό από έξυπνους βοηθούς, το φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων μέσω προγραμμάτων-πελατών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο έλεγχος λογοκλοπής κ.λπ., είναι προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης.

Ο ρόλος της επαυξημένης νοημοσύνης στα μεγάλα δεδομένα

Τα μεγάλα δεδομένα είναι το αποτέλεσμα της εξόρυξης δεδομένων σε διαφορετικούς κλάδους. Για παράδειγμα, πρέπει να μάθετε την αποτελεσματικότητα του προϊόντος σας από την παγκόσμια αγορά. Θα ξεκινούσατε να συλλέγετε δεδομένα από αντιπροσώπους, παρόχους εφοδιαστικής αλυσίδας, αποθήκες, καταστήματα λιανικής, πελάτες κ.λπ. Τώρα, έχετε terabyte δεδομένων σε πολλές βάσεις δεδομένων.

Θα χρειαστούν χιλιάδες ώρες εργασίας και πολλές ομάδες για να επαληθεύσουν τα δεδομένα, να τα καθαρίσουν, να τα οργανώσουν σε συμπλέγματα και τελικά να τα ενσωματώσουν στο λογισμικό επιχειρηματικής ευφυΐας (BI) για ανάλυση προτύπων.

Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την προσπάθεια και να συνεπάγετε το κόστος των μεγάλων δεδομένων, αυξάνοντας τους αναλυτές δεδομένων σας με προγράμματα AI και ML. Οι μηχανές νοημοσύνης θα αναλύουν και θα οργανώνουν αυτόματα τα δεδομένα στην πηγή και θα τα αποθηκεύουν σε ένα ασφαλές σύννεφο, έτσι ώστε οι επιστήμονες των ανθρώπινων δεδομένων να μπορούν να μελετήσουν τα σύνολα δεδομένων.

  8 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα ως επαγγελματίας του WordPress

Κατά τη διάρκεια εκτεταμένης ανάλυσης δεδομένων, τα AI μπορούν επίσης να αυξήσουν τις ανθρώπινες ικανότητες εκτελώντας επαναλαμβανόμενες εργασίες που διαφορετικά θα έπρεπε να εκτελέσουν οι επιστήμονες δεδομένων σας.

Τώρα, με το Διαδίκτυο των πραγμάτων, οι επιχειρήσεις πρέπει να ασχοληθούν με περισσότερα δεδομένα, καθώς αυτοί οι έξυπνοι αισθητήρες συλλέγουν δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Πιθανότατα, θα βασίζεστε μόνο σε κάτι άλλο εκτός από τις ανθρώπινες δυνατότητες για να επεξεργαστείτε τέτοιες τεράστιες βάσεις δεδομένων. Αντίθετα, θα βοηθούσε αν αυξήσετε το ανθρώπινο δυναμικό σας με μοντέλα AI και ML.

Οφέλη της επαυξημένης νοημοσύνης

Το σημαντικό όφελος της γνωστικής επαύξησης είναι η αποφυγή οποιασδήποτε σοβαρής απώλειας στις επιχειρηματικές διαδικασίες λόγω ελαττωματικών AI που λαμβάνουν αποφάσεις σε σενάρια πραγματικού κόσμου. Εδώ, το ανθρώπινο εργατικό δυναμικό επιβλέπει τις δραστηριότητες των AI και κάνει διορθώσεις μαθημάτων όταν είναι απαραίτητο.

Μερικά άλλα σημαντικά οφέλη είναι όπως αναφέρονται παρακάτω:

  • Εξουσιοδοτεί τους ηγέτες επιχειρήσεων να λαμβάνουν άψογες αποφάσεις για έργα ζωτικής σημασίας για την αποστολή, όπως η πρόσληψη νεοσύλλεκτων, η δημιουργία ενός νέου εργοστασίου παραγωγής κ.λπ.
  • Το πρόγραμμα AI οποιουδήποτε συστήματος επαυξημένης νοημοσύνης μπορεί να καθαρίσει εκατομμύρια αναφορές σε λίγα λεπτά και να σας δώσει τις κατάλληλες αναφορές που χρειάζεστε για τη λήψη αποφάσεων.
  • Η ενίσχυση ευφυΐας εξοικονομεί χρόνο με την επικύρωση, τον καθαρισμό, την οργάνωση και το φιλτράρισμα τεράστιων βάσεων δεδομένων.
  • Τα μοντέλα βελτιωμένης νοημοσύνης για Ε&Α, ανάπτυξη προϊόντων, μάρκετινγκ και πωλήσεις μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις προβλέποντας τα αποτελέσματα συγκεκριμένων υποθέσεων ή ενεργειών στον πραγματικό κόσμο.
  • Εξαλείψτε την προκατάληψη και το ανθρώπινο λάθος από τις επιχειρηματικές διαδικασίες.
  • Μειώνει το κόστος των επιχειρηματικών λειτουργιών μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα από λιγότερους εργαζόμενους.
  • Μπορείτε να στείλετε εκπαιδευόμενους και ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό στο πεδίο γρηγορότερα βοηθώντας τους με επαυξημένη νοημοσύνη μέσω smartphone ή gadget VR.
  • Ολοκληρώνει με ακρίβεια επαναλαμβανόμενες και χρονικά περιορισμένες εργασίες σε σύντομη διάρκεια, βοηθώντας έτσι τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Augmented Intelligence: Learning Resources

Επαυξημένη Νοημοσύνη

Αυτό το εξαιρετικό βιβλίο της Amazon σας βοηθά να συνδυάσετε αποτελεσματικά τη μηχανή και την ανθρώπινη νοημοσύνη. Ως εκ τούτου, αυτό πρέπει να διαβάσετε για εσάς εάν είστε διευθυντής επιχειρήσεων, Διευθύνων Σύμβουλος, CTO, COO και επιστήμονας δεδομένων.

Το βιβλίο εστιάζει κυρίως στα εξής:

  • Οι απαιτήσεις για την ενίσχυση νοημοσύνης
  • Κίνδυνοι, ηθική και διακυβέρνηση των δεδομένων για την ενίσχυση της νοημοσύνης
  • Αδύναμη αύξηση και ουσιαστική αύξηση

Augmented Intelligence: Smart Systems

Αυτό το βιβλίο είναι μια ιδανική πηγή για την κατανόηση των υποκείμενων εννοιών της συμβίωσης ανθρώπου-μηχανής.

Επίσης, το βιβλίο αποτελεί μέρος της σειράς Digital Epistemologies and New Literacies από την Amazon.

Επαυξημένη Νοημοσύνη στην Υγεία

Η εξειδικευμένη υγειονομική περίθαλψη είναι ένας κλάδος που μπορεί να ωφεληθεί περισσότερο από τη συλλογική νοημοσύνη ανθρώπου-μηχανής. Αυτό το βιβλίο εξηγεί όλες τις αποχρώσεις της ενίσχυσης της νοημοσύνης προς όφελος των επαγγελματιών υγείας.

Επικεντρώνεται σε θέματα όπως αυτά που αναφέρονται παρακάτω:

  • Ταχύτητα διάγνωσης και αποτελεσματικότητα στον κλάδο της υγείας
  • Καλύτερη λήψη αποφάσεων από ανθρώπους γιατρούς σε δύσκολες κλινικές καταστάσεις
  • Μελέτες πραγματικών περιπτώσεων ενίσχυσης νοημοσύνης σε ιατρικές πρακτικές

Τυλίγοντας

Έτσι, τώρα ξέρετε τι είναι η επαυξημένη νοημοσύνη και πώς αυτή η τεχνολογία σχετίζεται με την επιχείρησή σας. Και αυτή η τεχνολογία αιχμής δεν θα σταματήσει μόνο εδώ.

Θα αντικαταστήσει κάθε χειρωνακτική προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι στη βιομηχανία παραγωγής και υπηρεσιών. Οι επιχειρηματικές σας διαδικασίες θα γίνουν πιο αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές και απαιτούν αντιμετώπιση προβλημάτων.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει η τεχνητή γενική νοημοσύνη (AGI), τα διαδικτυακά μαθήματα εκμάθησης τεχνητής νοημοσύνης (AI) και παραδείγματα τεχνητής νοημοσύνης (AI) στην καθημερινή μας ζωή.