Οι 8 κορυφαίες εφαρμογές αντίστροφης μέτρησης που θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το σημαντικό σας συμβάν

Διώξτε το άγχος να θυμάστε όλα τα επερχόμενα γεγονότα από το μυαλό σας με μια εφαρμογή αντίστροφης μέτρησης.

Έχετε μια μακρά λίστα με επερχόμενες εκδηλώσεις; Τότε ο εγκέφαλός σας δεν επαρκεί για να θυμάται όλες τις σημαντικές ημερομηνίες και τις ημέρες που απομένουν για αυτά τα γεγονότα. Αν προσπαθήσετε να το κάνετε, πιθανότατα θα χάσετε κάποιο από τα σημαντικά γεγονότα. Αυτές οι ημερομηνίες μπορεί να περιλαμβάνουν σημαντικές συναντήσεις, προγράμματα, οικογενειακές εκδηλώσεις, σεμινάρια κ.λπ.

Σίγουρα δεν θα θέλατε να τα χάσετε. Επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν πολλά είδη προετοιμασίας που μπορεί να θέλετε να κάνετε για αυτές τις εκδηλώσεις. Ας είναι η προετοιμασία των παρουσιάσεων και των εκθέσεων σας, οι διαλέξεις, η οργάνωση πραγμάτων για το πάρτι σας κ.λπ. Αλλά αν δεν έχετε κατά νου τις μέρες που απομένουν για μια συγκεκριμένη εκδήλωση, δεν μπορείτε να κάνετε τέλεια τις προετοιμασίες σας.

Χάρη στις εφαρμογές αντίστροφης μέτρησης που δεν σας απογοητεύουν σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Τι είναι η Αντίστροφη Εφαρμογή;

Μια εφαρμογή αντίστροφης μέτρησης είναι ένα τέλειο εργαλείο που σας βοηθά να παρακολουθείτε τον αριθμό των ημερών, ωρών ή λεπτών που απομένουν για ένα συγκεκριμένο συμβάν.

Είτε έχετε μια σημαντική εξέταση, κάποια σημαντικά γενέθλια ή κάποιο επίσημο πρόγραμμα, μπορεί να σας βοηθήσει να θυμάστε τα πάντα χωρίς άγχος.

Πώς βοηθά μια εφαρμογή Αντίστροφης μέτρησης;

Εκτός από τον αριθμό των ημερών που απομένουν για οποιοδήποτε συμβάν, αυτές οι εφαρμογές διαθέτουν επίσης λειτουργίες για την προσθήκη εργασιών και υπενθυμίσεων. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα εργασιών που θέλετε να ολοκληρώσετε που σχετίζονται με τον προγραμματισμό μιας συγκεκριμένης εκδήλωσης. Αυτό σας βοηθά να παραμένετε οργανωμένοι και να μην χάνετε ποτέ τίποτα απαραίτητο για να κάνετε αυτή την εκδήλωση πιο ξεχωριστή.

Για παράδειγμα, εάν έχετε κάποια σημαντικά επερχόμενα γενέθλια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπενθύμιση ή μια εργασία όπως “ελέγξτε τον χώρο του πάρτι γενεθλίων”. Ομοίως, μπορείτε να συσχετίσετε όλες τις σημαντικές σας εργασίες με ένα συγκεκριμένο γεγονός.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Workflow Builder του Slack

Έτσι, αυτές οι εφαρμογές αντίστροφης μέτρησης καθιστούν πολύ βολικό για εσάς να προγραμματίζετε τέλεια τις εκδηλώσεις σας, ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένοι είστε.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εφαρμογών αντίστροφης μέτρησης διαθέσιμες στο διαδίκτυο για λήψη. Εδώ μοιραζόμαστε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές αντίστροφης μέτρησης που μπορούν να σας βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Αντίστροφη μέτρηση συμβάντων – Εφαρμογή Ημερολογίου

Το Event Countdown είναι μια δωρεάν και απλή εφαρμογή για συσκευές iOS. Έρχεται με χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, υπενθυμίσεις για σημαντικά γεγονότα και ημερολόγιο. Με αυτό, μπορείτε να μετρήσετε αντίστροφα για γενέθλια, πάρτι, διακοπές, Χριστούγεννα, Ημέρα των Ευχαριστιών, γάμους, αποφοίτηση και πολλά άλλα.

Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε ημερομηνίες για όλες τις εκδηλώσεις σε ένα μόνο μέρος. Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστα συμβάντα και να μετράτε αντίστροφα τα χρόνια, τις ημέρες, τις ώρες, τα λεπτά, ακόμη και τα δευτερόλεπτα για το συμβάν.

Μπορείτε να δώσετε χρώμα στις εκδηλώσεις σας και να επιλέξετε από 450 διαφορετικά εικονίδια. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις εκδηλώσεις σας σε διάφορα κανάλια κοινωνικών μέσων όπως το Whatsapp, το Facebook, το Twitter κ.λπ.

Σας στέλνει βασικές ειδοποιήσεις ως υπενθυμίσεις συμβάντων. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την έκδοση premium για μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις.

Υπενθύμιση & Αντίστροφη μέτρηση

Το Reminder & Countdown είναι μια all-in-one αλλά μια αρκετά εύκολη λύση για τις ανάγκες υπενθύμισης συμβάντων και λίστας υποχρεώσεων. Σας υπενθυμίζει τα σημαντικά συμβάντα, τις ημέρες, τα χρονοδιαγράμματα και τις σχετικές εργασίες σας. Με αυτό, δεν μπορείτε να χάσετε ποτέ καμία από τις σημαντικές υποχρεώσεις σας.

Σας επιτρέπει να ορίζετε πολλές υπενθυμίσεις και να τις μετράτε σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να επιλέξετε από τις μονάδες χρονισμού για την αντίστροφη μέτρηση του συμβάντος σας. Σας επιτρέπει να ταξινομήσετε τις καταχωρίσεις σας με βάση την ημερομηνία, το όνομα ή μια προσαρμοσμένη συνθήκη. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά εικονίδια και να τα αντιστοιχίσετε στα συμβάντα σας.

Έχει πολλές προσαρμοσμένες επιλογές ρύθμισης, όπως μεμονωμένα φόντο, γραμματοσειρά, μορφές ημερομηνίας και ώρας και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή ως ξυπνητήρι.

DayCount: Παρακολούθηση συνήθειας

Το DayCount σάς βοηθά να θυμάστε όλα τα επερχόμενα συμβάντα σας. Σας επιτρέπει να μετράτε τα χρόνια, τις ημέρες, τα λεπτά, τις ώρες και τα δευτερόλεπτα πριν από τη σημαντική ημερομηνία. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των συμβάντων σας και να τα παρακολουθείτε σε όλες τις συσκευές σας iOS. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία και να εφαρμόζετε μοναδικές γραμματοσειρές, φίλτρα, υφές και πολλά άλλα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay στο iPhone X

Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τα συμβάντα σας με βάση προσαρμοσμένες κατηγορίες. Αυτή η εφαρμογή σάς προσφέρει καθημερινές ειδοποιήσεις για τα 5 κορυφαία συμβάντα σας. Εδώ μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε μια τοποθεσία και να λάβετε οδηγίες μέσω των Χαρτών Google ή των Χαρτών της Apple. Μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις σε όλες τις εκδηλώσεις σας.

Αντίστροφη μέτρηση για οτιδήποτε

Η αντίστροφη μέτρηση για οτιδήποτε σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τα συμβάντα αντίστροφης μέτρησης και να τα προσαρμόσετε με υπέροχα εικονίδια και χρώματα. Έρχεται επίσης με πολλές ενσωματωμένες αντίστροφες μετρήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για μια γρήγορη δημιουργία. Υπάρχουν περίπου 220 διαθέσιμα εικονίδια που κάνουν την προσαρμογή της αντίστροφης μέτρησης γεμάτη διασκέδαση.

Σας δίνει έναν γρήγορο και εύκολο σύνδεσμο για να μοιραστείτε το συμβάν σας με οποιονδήποτε. Αλλάζοντας τις χρονικές μονάδες, μπορείτε να προσαρμόσετε τη μορφή με τον τρόπο που θέλετε να εμφανίζεται η αντίστροφη μέτρηση του συμβάντος σας.

Αντίστροφη μέτρηση+

Το Countdown+ είναι μια υπέροχη εφαρμογή που σας επιτρέπει να μετράτε αντίστροφα για κάθε είδους εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων γενεθλίων, επετείων, διακοπών και πολλά άλλα. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει εκπληκτικά γραφικά στοιχεία που μπορούν να προσθέσουν εξατομικευμένα φόντο και εικόνες.

Η αντίστροφη μέτρηση σάς επιτρέπει να γνωρίζετε την ώρα προς ή από οποιοδήποτε συμβάν σε χρόνια, εβδομάδες, μήνες, δεδομένα, λεπτά, ώρες και δευτερόλεπτα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία έξυπνης υπενθύμισης και να ενεργοποιήσετε συχνές ειδοποιήσεις καθώς πλησιάζει η ειδική ημέρα. Έρχεται επίσης με ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για διάφορα γενέθλια και εκδηλώσεις στο Facebook.

Μπορείτε να διαμορφώσετε την αντίστροφη μέτρηση ώστε να εμφανίζονται τα επερχόμενα συμβάντα σας απευθείας στην αρχική οθόνη σας. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε τα γεγονότα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντίστροφη μέτρηση αστέρι

Αντίστροφη μέτρηση Αστέρι μετράει αντίστροφα για και μετρά αντίστροφα από όλα τα επερχόμενα συμβάντα σας. Είτε πρόκειται για διακοπές, γενέθλια, γάμο, συναυλία, αθλητικό γεγονός ή περισσότερα, μπορεί να σας υπενθυμίσει τα πάντα.

Σας επιτρέπει να προσθέτετε τα συμβάντα σας και να τα προσαρμόζετε χρησιμοποιώντας τις εξατομικευμένες φωτογραφίες ή ταπετσαρίες σας. Μπορείτε να ορίσετε την ώρα για όλες τις εκδηλώσεις σας. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις μονάδες χρόνου συμβάντων. Έρχεται με 15 διαφορετικές ταπετσαρίες. Μπορείτε να μοιραστείτε την εκδήλωσή σας μέσω email, μηνύματος ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  8 Solana NFT Marketplaces για γρήγορες και χαμηλές συναλλαγές με χρέωση φυσικού αερίου

Μεγάλες Μέρες – Αντίστροφη μέτρηση εκδηλώσεων

Το Big Days φέρνει μια ελαφριά εφαρμογή αντίστροφης μέτρησης συμβάντων που λειτουργεί με απλό αλλά γρήγορο τρόπο. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις αριστερές ή τις ημέρες που έχουν περάσει πριν ή μετά από ένα συμβάν. Μπορείτε να το προσαρμόσετε με τις εικόνες σας ή να αναζητήσετε νέες. Μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν μοναδικό συναγερμό για κάθε μεμονωμένο γεγονός.

Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί σε συσκευές iPad, iPhone, iPod και Android. Σας επιτρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας συμβάν και να το εμφανίσετε στην οθόνη εκκίνησης. Μπορείτε να σύρετε άνετα την αντίστροφη μέτρηση όπου θέλετε.

Επιλέξτε το στυλ γραμματοσειράς που θέλετε να εφαρμόσετε. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις εκδηλώσεις σας σε διάφορες πύλες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter.

Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής από το Google Play Store και το App Store.

Αυτή η εφαρμογή Αντίστροφη μέτρηση: Γραφικό στοιχείο και χρονόμετρο σάς επιτρέπει να μετράτε αντίστροφα όλα τα ειδικά συμβάντα σας με έναν διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο. Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από τη μονάδα αντίστροφης μέτρησης της επιλογής σας, όπως μήνες, χρόνια, ημέρες, λεπτά, δευτερόλεπτα ή καρδιακούς παλμούς.

Σας φέρνει ένα δυναμικό widget που σας επιτρέπει να επιλέξετε προσαρμοσμένες φράσεις. Μπορείτε να προσαρμόσετε το στυλ γραμματοσειράς και να ορίσετε προσαρμοσμένη μουσική για κάθε Αντίστροφη μέτρηση.

Σας επιτρέπει να μοιράζεστε τη ζωντανή αντίστροφη μέτρηση στις λαβές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Twitter, Instagram κ.λπ. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί τόσο σε οριζόντια όσο και σε κατακόρυφη λειτουργία. Μπορείτε επίσης να δείτε τις δημοφιλείς αντίστροφες μετρήσεις γύρω σας και να τις αποθηκεύσετε στη λίστα υπενθυμίσεων σας.

Αυτή η εφαρμογή αντίστροφης μέτρησης είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS.

Τελικές Λέξεις

Έτσι, αν δυσκολεύεστε να θυμάστε τα επερχόμενα συμβάντα σας και τις λίστες υποχρεώσεων που σχετίζονται με αυτά, αυτές οι εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν. Δοκιμάστε οποιοδήποτε από αυτά σύμφωνα με τη συσκευή σας και δείτε πώς θα ενημερώνεστε και θα οργανώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών ποτού για το επόμενο πάρτι στο σπίτι σας.