Τι είναι η υπογραφή SMS στο Android;

Οι υπογραφές SMS στα κινητά σας τηλέφωνα είναι παρόμοιες με τις υπογραφές email σας. Είναι ένας τρόπος αποσύνδεσης σε ένα μήνυμα, ώστε ο παραλήπτης ή η επαφή σας να γνωρίζει ποιος τους στέλνει μήνυμα. Ακριβώς όπως μια υπογραφή email, μια υπογραφή επιχείρησης στο κινητό σας τηλέφωνο περιλαμβάνει τις βασικές πληροφορίες για εσάς, όπως το όνομά σας, το όνομα της επιχείρησής σας και τη θέση σας. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μικρούς χαιρετισμούς και ευχές για τους δέκτες. Σε πολλούς χρήστες αρέσει επίσης να προσθέτουν τις προσωπικές τους πινελιές στις υπογραφές, όπως emojis, εισαγωγικά ή στίχους. Μπορεί να υπάρχουν διάφορα στυλ συμπερίληψης υπογραφής για μηνύματα κειμένου στο Android. Για παράδειγμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, μια επιχείρηση μπορεί να θέλει οι υπάλληλοί της να χρησιμοποιούν μόνο μία υπογραφή SMS για ολόκληρο το τμήμα. Σε μια τέτοια περίπτωση, αυτό το ένα στυλ υπογραφής μηνυμάτων κειμένου γίνεται τυπικό για όλους τους υπαλλήλους. Μπορεί να θεωρηθεί ως μια λιγότερο εξατομικευμένη και πιο επίσημη υπογραφή κειμένου. Από την άλλη πλευρά, για προσωπική χρήση, ένα άτομο μπορεί να θέλει να προσθέσει μια πιο προσωπική υπογραφή προσθέτοντας διαφορετικούς χαρακτήρες και εισαγωγικά. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξηγήσουμε Τι είναι η υπογραφή SMS; Θα εξετάσουμε επίσης διάφορες μεθόδους για τη ρύθμιση υπογραφών SMS, όπως μια υπογραφή φωνητικού κειμένου Google. Έτσι, αν ψάχνετε πώς να προσθέσετε μια υπογραφή σε μηνύματα κειμένου στο Samsung Galaxy S9, αυτός είναι ο οδηγός για εσάς.

Τι είναι η υπογραφή SMS στο Android;

Είναι παρόμοιο με τις υπογραφές email. Είναι μια αποσύνδεση που χρησιμοποιείται για να γνωρίζουν οι άνθρωποι σε ποιον στέλνουν μηνύματα στη συσκευή τους. Συνεχίστε να διαβάζετε για να γνωρίζετε τη σημασία της υπογραφής SMS, Google Voice Υπογραφή κειμένου, πώς να προσθέσετε υπογραφή σε μηνύματα κειμένου στο Samsung Galaxy S9 λεπτομερώς.

Γιατί είναι σημαντικές οι υπογραφές SMS;

Πρέπει να καταλάβουμε γιατί οι υπογραφές SMS είναι σημαντικές. Είναι απαραίτητα εργαλεία για πολλές επιχειρήσεις. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει σε μια επιχείρηση να νομιμοποιηθεί. Τους επιτρέπει επίσης να προσεγγίσουν μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων και να διαδώσουν τη λέξη για την εταιρεία τους. Μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε δυνητικούς πελάτες και να κάνετε έμπιστους πελάτες. Το Business SMS επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επαληθεύουν εάν ο αποστολέας είναι bot ή άνθρωπος. Όταν ένας πελάτης βλέπει ένα μήνυμα κειμένου με την προσωπική υπογραφή του αποστολέα, είναι πιο πιθανό να απαντήσει και να αλληλεπιδράσει με την εταιρεία. Ένα συγκεκριμένο στυλ της υπογραφής μπορεί να βοηθήσει τον πελάτη σας να κατανοήσει τη μάρκα. Για παράδειγμα, μια πιο επίσημη υπογραφή για μηνύματα κειμένου στο Android υποδηλώνει ότι η εταιρεία είναι πιο πιθανό να είναι μια εταιρική επιχείρηση. Από την άλλη πλευρά, μια πιο δημιουργική υπογραφή σηματοδοτεί μια μάρκα προσανατολισμένη στη χιλιετία.

  Πώς να εκχωρήσετε προσωρινά δικαιώματα σε εφαρμογές στο Android

Μπορώ να ρυθμίσω την υπογραφή SMS στο Android;

Ναι, μπορείτε να ρυθμίσετε την υπογραφή SMS στο Android. Η υπογραφή SMS, αν και απαραίτητη για μια επιχείρηση, έχει γίνει παρελθόν τα τελευταία χρόνια. Πολλές νέες συσκευές Android δεν περιλαμβάνουν επιλογή υπογραφής SMS στην εφαρμογή Μήνυμα. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή, στις νέες εκδόσεις του Android, η εφαρμογή Message συγχρονίζεται με τον λογαριασμό email του χρήστη και μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπογραφή του email για όλες τις αλληλεπιδράσεις.

  • Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι άλλοι τρόποι για να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά στα μηνύματα κειμένου σας αντί να χρησιμοποιείτε υπογραφή κειμένου ή υπογραφή κειμένου Google Voice.
  • Εάν χρησιμοποιείτε το email σας για να στείλετε μηνύματα από την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπογραφή του email σας για να προσθέσετε υπογραφή σε μηνύματα κειμένου στο Samsung Galaxy S9.
  • Οι υπογραφές email λειτουργούν ακριβώς το ίδιο και μπορείτε να τις προσαρμόσετε στις ρυθμίσεις email.

Πώς να ρυθμίσετε την υπογραφή SMS στο Android

Αν δεν ξέρετε τι είναι η υπογραφή SMS; και πού μπορείτε να το βρείτε στο τηλέφωνό σας Android, η δυνατότητα υπογραφής SMS δεν είναι πλέον διαθέσιμη στις πρόσφατες εκδόσεις τηλεφώνου Android. Το Android άρχισε να καταργεί αυτήν τη δυνατότητα το 2015. Η Samsung διέκοψε τη λειτουργία στα νέα της τηλέφωνα από το 2016. Αυτή η δραστική αλλαγή οφειλόταν στο ότι οι άνθρωποι μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Line και το Telegram. Επίσης, οι νέες εκδόσεις Android επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπογραφές email τους για να αλληλεπιδρούν με τις επαφές. Αν και δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε την υπογραφή SMS για μηνύματα κειμένου σε τηλέφωνα Android, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου με εξατομικευμένη υπογραφή στο Android με τη βοήθεια διαφόρων εφαρμογών τρίτων.

  Διορθώστε το Pokémon Go Adventure Sync που δεν λειτουργεί σε Android

Πώς να ρυθμίσετε την υπογραφή SMS με το Handcent Next SMS messenger

Handcent Next SMS Messenger είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων τρίτων για Android. Πολλοί χρήστες που δεν μπορούν να ρυθμίσουν υπογραφές SMS στα smartphone τους χρησιμοποιούν το Handcent Next SMS για να προσθέσουν υπογραφές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε την υπογραφή σας με αυτήν την εφαρμογή:

1. Ανοίξτε το Handcent Next SMS messenger στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού Εισερχόμενα από την επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης και επιλέξτε Περισσότερα.

3. Εδώ, επιλέξτε Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην καρτέλα Όλα.

4. Εντοπίστε και πατήστε τις ρυθμίσεις Αποστολή μηνύματος.

5. Τώρα πατήστε Υπογραφή, εισαγάγετε τις υπογραφές σας στο πλαίσιο κειμένου και πατήστε επιβεβαίωση.

Αυτή είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα υπογραφής SMS αντί της υπογραφής κειμένου Google Voice. Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να προσθέσετε υπογραφή σε μηνύματα κειμένου σε συσκευές Samsung Galaxy S9.

Πώς να ρυθμίσετε την υπογραφή SMS στο iPhone

Σε iPhone, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματη υπογραφή. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόλπα για να δημιουργήσετε συντομεύσεις για το ίδιο. Εάν είστε χρήστης iPhone, μπορείτε να το ρυθμίσετε στο iPhone σας δημιουργώντας μια συντόμευση για τις υπογραφές σας.

1. Πατήστε στο εικονίδιο Ρυθμίσεις από την αρχική οθόνη του iPhone σας.

2. Εδώ, επιλέξτε Γενικές ρυθμίσεις.

3. Τώρα, εντοπίστε και κάντε κλικ στο Πληκτρολόγιο.

4. Εδώ, πατήστε Αντικατάσταση κειμένου.

5. Από την επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης, πατήστε το εικονίδιο +.

6. Εδώ, στην ενότητα Φράση, πληκτρολογήστε την υπογραφή σας.

7. Δώστε στη φράση σας μια κατάλληλη Συντομώτερος δρόμος και πατήστε Αποθήκευση για να κάνετε αλλαγές.

Τώρα, κάθε φορά που γράφετε ένα κείμενο και θέλετε να επισυνάψετε μια υπογραφή, μπορείτε απλά να εισάγετε τη συντόμευση για να προσθέσετε την υπογραφή στο τέλος του κειμένου.

Αποτελεσματικές ιδέες υπογραφής SMS

Τώρα, που γνωρίζουμε τι είναι η υπογραφή SMS και πώς να τη ρυθμίσουμε, θα πρέπει να δούμε μερικά αποτελεσματικά παραδείγματα χρήσης υπογραφών σε κείμενα. Τα παρακάτω είναι μερικές από τις πιο αποτελεσματικές και χρήσιμες υπογραφές SMS για μηνύματα κειμένου στο Android για διάφορες επιχειρήσεις.

  • Υπογραφές SMS για ώρες γραφείου και στοιχεία επικοινωνίας: Η προσθήκη πληροφοριών σχετικά με τις ώρες λειτουργίας της εγκατάστασης ή της επιχείρησής σας είναι καλή ιδέα. Αυτό επιτρέπει στον πελάτη να γνωρίζει πότε πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σας. Παραδείγματα τέτοιων υπογραφών μπορεί να είναι Ευχαριστώ και χαιρετισμούς, Josh, MRF Tires Δευτ. Σαβ 9 π.μ.-7 μ.μ.

  • Υπογραφές SMS με στοιχεία επικοινωνίας: Είναι πολύ καλή ιδέα να επισυνάψετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας όταν προσθέτετε υπογραφή σε μηνύματα κειμένου στο Samsung Galaxy S9. Αυτό διευκολύνει την επικοινωνία με την επιχείρησή σας όταν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπογραφή κειμένου Google Voice. Παραδείγματα τέτοιας υπογραφής είναι: σας ευχόμαστε τα καλύτερα, Emily, HR Representative, J&J Corp. Ltd., Mail: [email protected], Συνέχεια. 999-999-999

  • Υπογραφή SMS για κράτηση συνάντησης: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπογραφή SMS για να κλείσετε μια συνάντηση με τον πελάτη σας. Για παράδειγμα: Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε! Kyle, Evergreen Constructions, προγραμματίστε μια συνάντηση μαζί μου.

  • Υπογραφή SMS με Tagline: Πολλές επιχειρήσεις προτιμούν να προσθέτουν το tagline της εταιρείας τους στα μηνύματά τους. Αυτό βοηθά τις εταιρείες να διαδώσουν τη λέξη για τις υπηρεσίες τους. Για παράδειγμα, ελέγξτε τα τελευταία μας προϊόντα, Taylor Sales Executive, Everything Store- Everything in One Place.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Τι είναι οι υπογραφές SMS;

Απ. Είναι εξατομικευμένες δηλώσεις ή υπογραφές που μπορούν να επισυναφθούν σε ένα μήνυμα κειμένου. Μόλις ρυθμιστεί, μια υπογραφή SMS δημιουργείται αυτόματα κάθε φορά που στέλνετε μήνυμα σε κάποιον.

Ε2. Γιατί δεν μπορώ να δημιουργήσω μια υπογραφή SMS στο τηλέφωνό μου Android;

Απ. Οι περισσότεροι κατασκευαστές τηλεφώνων Android έχουν σταματήσει να παρέχουν την επιλογή υπογραφής SMS σε κινητά τηλέφωνα. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια επιλογή για να δημιουργήσετε μια υπογραφή, είναι επειδή έχει διακοπεί.

Ε3. Πώς μπορώ να ρυθμίσω μια υπογραφή SMS στο τηλέφωνό μου Samsung;

Απ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για να ρυθμίσετε μια υπογραφή στο τηλέφωνό σας Samsung.

Ε4. Πού χρησιμοποιούνται οι υπογραφές SMS;

Απ. Πολλές επιχειρήσεις θεωρούν ότι είναι σημαντικό εργαλείο για να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες και να προωθήσουν την επιχείρησή τους.

Q5. Μπορώ να προωθήσω την επιχείρησή μου με υπογραφές SMS;

Απ. Ναι, μπορείτε να εισαγάγετε σημαντικές πληροφορίες στην υπογραφή κειμένου σας για να βοηθήσετε τους πελάτες να κατανοήσουν περισσότερα για την εταιρεία σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να κατανοήσετε τι είναι η υπογραφή SMS και πώς να τη ρυθμίσετε για τη συσκευή σας. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.