Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Twitter που έχει ανασταλεί

Το Twitter μπορεί να είναι εξαιρετικά εθιστικό και όπως κάθε άλλη πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επιδίδεται επίσης στην αρνητικότητα. Η αναστολή στο Twitter μπορεί να είναι πολύ δύσκολη και πολλά από τα αναρτημένα tweets και retweets σας θα μπορούσαν να έχουν ως αποτέλεσμα την αναστολή σας. Το Twitter έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει ένα ασφαλές και ασφαλές μέρος για όλους στην πλατφόρμα του. Έχουν ορίσει τους κανόνες του Twitter και η παραβίασή τους θα μπορούσε να προκαλέσει την αναστολή του λογαριασμού σας. Εάν ο λογαριασμός σας έχει ανασταλεί και θέλετε να διαγράψετε αυτόν τον λογαριασμό και να ξεκινήσετε έναν νέο ή ίσως θέλετε να ανακτήσετε τον ανεσταλμένο λογαριασμό Twitter, τότε είστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθουμε πώς να διαγράφετε λογαριασμούς Twitter που έχουν τεθεί σε αναστολή και πολλά άλλα πράγματα που θα σας διευκολύνουν να χειριστείτε όχι μόνο τους δικούς σας αλλά και τυχόν ανεσταλμένους λογαριασμούς Twitter.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Twitter που έχει ανασταλεί

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε να σταματήσετε την αποφυγή αναστολής στο Twitter ή να ανακτήσετε τον ανεσταλμένο λογαριασμό Twitter καθώς και τους τρόπους λεπτομερούς διαγραφής του λογαριασμού Twitter που έχει ανασταλεί.

Έφυγε οριστικά ένας λογαριασμός Twitter που έχει ανασταλεί;

Όχι, ένας λογαριασμός που έχει ανασταλεί μπορεί να διατηρηθεί μετά από λίγες ώρες. Εξαρτάται από τον τύπο της παραβίασης, αλλά συνήθως, μπορεί να διαρκέσει έως και 48 ώρες έως 7 ημέρες.

Μπορούν να ανακτηθούν λογαριασμοί Twitter που έχουν ανασταλεί;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε πολύ εύκολα λογαριασμούς Twitter που έχουν τεθεί σε αναστολή. Για αυτό, ίσως χρειαστεί να υποβάλετε ένσταση αναστολής του Twitter προκειμένου να καταργήσετε την αναστολή του λογαριασμού σας. Το Twitter έρχεται με ένα σύνολο κανόνων που μπορείτε να βρείτε στο Κανόνες Twitter. Μεταβείτε σε αυτό για να μάθετε τι μπορεί να προκαλέσει την αναστολή του λογαριασμού σας.

Μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό Twitter που έχει τεθεί σε οριστική αναστολή;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό Twitter που έχει τεθεί σε οριστική αναστολή. Εάν το Twitter παρατηρήσει ύποπτες δραστηριότητες ή παραβιάσεις των όρων και προϋποθέσεων του Twitter με τις οποίες συμφωνήσατε στην αρχή όταν ανοίξατε έναν λογαριασμό. Αυτή η κοινωνική πλατφόρμα έχει το δικαίωμα να αναστείλει τον λογαριασμό σας.

Τι συμβαίνει όταν ο λογαριασμός σας τίθεται σε αναστολή στο Twitter;

Ένας λογαριασμός Twitter μπορεί να ανασταλεί για δύο διαφορετικούς λόγους. Κάθε λογαριασμός που έχει ανασταλεί μπορεί να εξαρτάται από τον τύπο της παράβασης. Εάν είναι η πρώτη σας φορά, το Twitter ενδέχεται να κάνει προσωρινά τον λογαριασμό σας μόνο για ανάγνωση. Εάν ο λογαριασμός σας έχει τεθεί σε αναστολή για ορισμένες σοβαρές παραβιάσεις, τότε το Twitter ενδέχεται να περιορίσει τα tweets, τα retweets και άλλες δραστηριότητές σας. Όταν ο λογαριασμός σας τεθεί σε αναστολή, άλλα άτομα θα εξακολουθούν να μπορούν να αλληλεπιδρούν με το προφίλ σας.

  Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο καρδιάς Twitter σε οποιοδήποτε emoji

Τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς Twitter που έχουν τεθεί σε οριστική αναστολή;

Οι σοβαρές προσβλητικές ενέργειες μπορεί να οδηγήσουν σε μόνιμη αναστολή του λογαριασμού σας στο Twitter, κάτι που θα τον αφαιρέσει περαιτέρω από τη δημόσια προβολή και επίσης δεν θα επιτρέψει στο χρήστη να δημιουργήσει νέους λογαριασμούς στο εξής.

Γιατί ο λογαριασμός μου στο Twitter τέθηκε σε οριστική αναστολή χωρίς λόγο;

Ο Έλον Μασκ είπε ότι οι λογαριασμοί που εμπλέκονται σε πλαστοπροσωπία χωρίς να προσδιορίζουν σαφώς την παρωδία θα ανασταλούν οριστικά. Με αυτό, το Twitter έχει ήδη καταπολεμήσει γνωστές λαβές Twitter που άλλαξαν το όνομα χρήστη τους σε Musk’s.

Έχουμε παραθέσει ορισμένους πιθανούς λόγους για τους οποίους ο λογαριασμός σας έχει τεθεί σε οριστική αναστολή.

  • Ανεπιθύμητοι ή ψεύτικοι λογαριασμοί: Μία από τις πιο κοινές αιτίες αναστολής λογαριασμού Twitter είναι ένας ανεπιθύμητος ή ψεύτικος λογαριασμός. Η χρήση αυτών των λογαριασμών με κακόβουλες προθέσεις κρατά άλλους χρήστες του Twitter σε κίνδυνο ασφάλειας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας πραγματικός λογαριασμός μπορεί επίσης να τεθεί σε αναστολή λόγω κάποιας παρεξήγησης, αλλά αυτό μπορεί να επιλυθεί σύντομα.

  • Καταχρηστικά Tweet: Σε περίπτωση καταχρηστικών tweet, επιβλαβούς συμπεριφοράς ή απειλών, το Twitter ενδέχεται να αναστείλει προσωρινά ή και μερικές φορές οριστικά τον λογαριασμό σας.

  • Η ασφάλεια του λογαριασμού είναι σε κίνδυνο: Για την καλύτερη ασφάλεια της πλατφόρμας και των χρηστών της, το Twitter παρακολουθεί τους χακαρισμένους λογαριασμούς.

Πόσο διαρκεί ένας λογαριασμός Twitter που έχει ανασταλεί

Η αναστολή λογαριασμού Twitter μπορεί να διαρκέσει από 12 ώρες έως 7 ημέρες. Βασίζεται αποκλειστικά στη φύση της παραβίασης που πραγματοποιήθηκε.

Για πόσο καιρό ένας λογαριασμός Twitter παραμένει σε αναστολή

Εξαρτάται καθαρά από το είδος της παραβίασης που έχει γίνει για την αναστολή του λογαριασμού σας.

  • Συνήθως χρειάζονται περίπου 48 ώρες σε περίπτωση μικρής παραβίασης των πολιτικών του Twitter.
  • Ωστόσο, εάν ο λογαριασμός σας σε αναστολή αποτελεί πιο σοβαρή παραβίαση των πολιτικών του Twitter, τότε ενδέχεται να χρειαστούν περίπου 12 ώρες έως 7 ημέρες για να απαντήσετε.
  • Γενικά, χρειάζεται χρόνος για το Twitter να ελέγξει τον λογαριασμό σας, την παρεχόμενη διεύθυνση email και τον αριθμό τηλεφώνου, επομένως, ο χρόνος που απαιτείται είναι διαφορετικός για διαφορετικούς λογαριασμούς που έχουν τεθεί σε αναστολή.
  • Το Twitter μπορεί να αναστείλει οριστικά τον λογαριασμό σας, εάν εντοπιστούν πιο σοβαρές παραβιάσεις. Όσο πιο σοβαρή είναι η παραβίαση, τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο χρόνος.

Τι συμβαίνει με τους μόνιμα ανασταλμένους λογαριασμούς;

Οι μόνιμα ανασταλμένοι λογαριασμοί είναι η πιο αυστηρή ενέργεια επιβολής. Η μόνιμη αναστολή ενός λογαριασμού θα τον αφαιρέσει από τη δημόσια προβολή και ο παραβάτης δεν θα επιτρέπεται πλέον να δημιουργεί νέους λογαριασμούς. Όταν το Twitter αναστείλει οριστικά έναν λογαριασμό, ειδοποιεί το άτομο ότι έχει τεθεί σε αναστολή για παραβιάσεις των πολιτικών του Twitter και εξηγεί ποια πολιτική ή πολιτικές έχουν παραβιαστεί.

Οι παραβάτες μπορούν να ασκήσουν έφεση για την αναστολή του Twitter εάν πιστεύουν ότι το Twitter έκανε λάθος. Μπορούν να το κάνουν αυτό υποβάλλοντας μια αναφορά. Κατόπιν ένστασης, εάν το Twitter διαπιστώσει ότι η αναστολή είναι έγκυρη ή άκυρη, μια απάντηση στο αίτημα επανεξέτασης με πληροφορίες σχετικά με την πολιτική θα σταλεί στους λογαριασμούς που έχουν ανασταλεί.

Πόσος χρόνος διαρκεί μια έφεση αναστολής Twitter

Η διαδικασία προσφυγής κατά της αναστολής του Twitter μπορεί να διαρκέσει 2-4 μήνες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι απαντήσεις αποστέλλονται σε εγκεκριμένα ένσταση εντός 2 εβδομάδων.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ανακτήσετε έναν λογαριασμό Twitter που έχει ανασταλεί

Τα κριτήρια για την ανάκτηση του λογαριασμού Twitter που έχει ανασταλεί μπορεί να εξαρτώνται αποκλειστικά από τη φύση της παραβίασης. Κατά μέσο όρο, η αναστολή του Twitter διαρκεί περίπου 48 ώρες και στο μεταξύ, το Twitter ελέγχει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που παρείχατε για επαλήθευση.

Πώς μπορώ να ξέρω εάν ο λογαριασμός μου στο Twitter έχει τεθεί σε οριστική αναστολή

Οι χρήστες ειδοποιούνται όταν ένας λογαριασμός τίθεται σε οριστική αναστολή. Ενημερώνονται σχετικά με τους λόγους της αναστολής του λογαριασμού τους, εξηγώντας ποιες από τις πολιτικές τους παραβιάζουν.

Πώς μπορώ να δω Tweets από λογαριασμό σε αναστολή

Η προβολή tweets από έναν ανεσταλμένο λογαριασμό Twitter μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη. Έχουμε παραθέσει δύο τρόπους που πρέπει να ακολουθήσετε για να δείτε tweets από έναν λογαριασμό Twitter που έχει τεθεί σε αναστολή.

Μέθοδος 1: Χρήση σελιδοδείκτη

1. Πατήστε το σελιδοδείκτη.

2. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη σας.

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε μόνο πεζά γράμματα χωρίς να συμπεριλάβετε το σύμβολο @.

Θα σας επιτρέψει μόνο να δείτε το περιεχόμενο.

Μέθοδος 2: Χρήση διαδικτυακών υπηρεσιών

Υπάρχουν πολλά διαδικτυακά εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί για να σας κάνουν να προβάλλετε λογαριασμούς Twitter που έχουν τεθεί σε αναστολή. Και, εκεί, έχετε πρόσβαση στον ανεσταλμένο λογαριασμό σας στο Twitter, επιτρέποντάς σας να βλέπετε tweets.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό Twitter που έχει ανασταλεί

Παρέχουμε τα βήματα για τη διαγραφή του λογαριασμού Twitter που έχει ανασταλεί. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Twitter που έχει ανασταλεί.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Twitter που έχει ανασταλεί

Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Twitter που έχει ανασταλεί, αλλά πρώτα, πρέπει να καταργήσετε την αναστολή του λογαριασμού σας πριν τον διαγράψετε. Για να καταργήσετε την αναστολή του λογαριασμού σας, μπορείτε να υποβάλετε ένσταση αναστολής στο Twitter. Με βάση τον λόγο για τον οποίο ο λογαριασμός σας τέθηκε σε αναστολή, ακολουθώντας τα σωστά βήματα μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας και τελικά να τον διαγράψετε.

Μέθοδος 1: Καταργήστε την αναστολή του λογαριασμού Twitter για διαγραφή

Πρέπει να καταργήσετε την αναστολή του λογαριασμού σας στο Twitter. Μπορείτε να αναιρέσετε την αναστολή ενός λογαριασμού μέσω επαλήθευσης. Εδώ είναι μερικά βήματα που θα σας βοηθήσουν:

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter χρησιμοποιώντας μια συσκευή Android ή iOS ή την επίσημη συσκευή Κελάδημα δικτυακός τόπος

2. Επιλέξτε Περισσότερα στην αριστερή γωνία της αρχικής σελίδας.

3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις και Υποστήριξη.

4. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

5. Στη συνέχεια, βρείτε την καρτέλα Ο λογαριασμός σας.

6. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση.

8. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση λογαριασμού.

Μέθοδος 2: Στείλτε ένα αίτημα στην ομάδα υποστήριξης του Twitter

Το Twitter σάς δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας που έχει ανασταλεί, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Για να εφαρμόσετε αυτήν τη μέθοδο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Πηγαίνετε στο Κέντρο βοήθειας Twitter.

2. Επιλέξτε Θα ήθελα να απενεργοποιήσω ή να κλείσω τον λογαριασμό μου.

3. Τέλος, συμπληρώστε τη φόρμα πρόσβασης λογαριασμού και κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή.

Σημείωση: Το Twitter θα σας στείλει ένα email με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας και την επίλυσή σας εντός λίγων ημερών.

Πώς να ανακτήσετε μόνιμα ανασταλμένο λογαριασμό Twitter

Όταν ένας λογαριασμός τεθεί σε οριστική αναστολή, δεν θα μπορείτε να τον ανακτήσετε. Ωστόσο, μπορείτε να υποβάλετε ένσταση ή να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας διαφορετικό email.

Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Twitter που έχει ανασταλεί

Αναζητάτε έναν τρόπο να ανακτήσετε τον ανεσταλμένο λογαριασμό Twitter; Το Twitter μπορεί να αναστείλει ή να περιορίσει προσωρινά τον λογαριασμό σας εάν το Twitter υποψιάζεται ότι χρησιμοποιείτε πλαστές πληροφορίες, spam, πλαστοπροσωπία άλλων λογαριασμών ή τρέχετε ένα bot. Σας παρουσιάζουμε τις κατάλληλες μεθόδους για να ανακτήσετε τον ανεσταλμένο λογαριασμό σας στο Twitter. Ακολουθώντας τις δεδομένες μεθόδους για να σταματήσετε την αποφυγή αναστολής στο Twitter.

Μέθοδος 1: Επαλήθευση κλειδωμένων ή περιορισμένων λογαριασμών

Ακολουθούν τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να επαληθεύσετε τους περιορισμένους λογαριασμούς σας και ως εκ τούτου να βοηθήσετε στην ανάκτηση των λογαριασμών.

1. Συνδεθείτε στο Κελάδημα.

Σημείωση: Εάν ο λογαριασμός σας παραβιάστηκε, επισκεφτείτε αυτό Βοήθεια Twitter για πρόσβαση σε λογαριασμό σελίδα για να συμπληρώσετε τη φόρμα.

2. Κάντε κλικ στο Έναρξη στη σελίδα που λέει ότι ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί, Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας ή ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί για λόγους ασφαλείας.

3. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να επαληθεύσετε μέσω του αριθμού τηλεφώνου, κάντε κλικ στο Αποστολή email.

4. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό επιβεβαίωσης και κάντε κλικ στο Submit ή Verify.

5. Τέλος, αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας μόλις ξεκλειδωθεί ο λογαριασμός.

Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε κλικ στις τρεις τελείες στο κάτω αριστερό πλαίσιο εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή ή πατήστε το μενού πλοήγησης επάνω αριστερά σε μια συσκευή Android ή iOS.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις & Υποστήριξη.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

4. Τώρα επιλέξτε Ο λογαριασμός σας.

5. Πατήστε Αλλαγή κωδικού πρόσβασης.

6. Εισαγάγετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας, ακολουθούμενο από τον νέο σας κωδικό πρόσβασης. Το ίδιο πρέπει επίσης να εισαχθεί στο πεδίο Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης.

7. Πατήστε Ενημέρωση κωδικού πρόσβασης και είστε έτοιμοι.

Μέθοδος 2: Ένσταση αναστολής λογαριασμού

Εάν η αναστολή του λογαριασμού σας στο Twitter είναι μόνιμη και πιστεύετε στην αθωότητά σας, τότε μπορείτε να υποβάλετε έφεση. Για να υποβάλετε ένσταση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Αρχικά, συνδεθείτε στο Κελάδημα.

2. Εάν είναι διαθέσιμο, κάντε κλικ στο Continue to Twitter.

3. Αναιρέστε τα retweets αν είναι δυνατόν.

4. Πηγαίνετε στο Κέντρο βοήθειας Twitter σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

5. Εξηγήστε το πρόβλημά σας στη φόρμα Πρόσβαση λογαριασμού.

6. Εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

7. Μεταφορτώστε τα στοιχεία ταυτότητας εάν απαιτείται.

8. Κάντε κλικ στο Continue.

Έτσι μπορείτε να σταματήσετε την αποφυγή αναστολής στο Twitter.

Πώς να αποφύγετε τη μόνιμη αναστολή του λογαριασμού Twitter

Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται από το Twitter προτού διαγράψετε τον ανεσταλμένο λογαριασμό Twitter. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι για να αποφύγετε τη μόνιμη αναστολή του λογαριασμού σας στο Twitter:

  • Μην δημοσιεύετε επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο: Το Twitter βλέπει το επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο ως ανεπιθύμητο, επομένως προσπαθήστε να το αποφύγετε.

  • Αποφύγετε το phishing: Αποφύγετε τη δημοσίευση συνδέσμων προς κακόβουλο περιεχόμενο στο Twitter.

  • Να είστε ενεργοί στο λογαριασμό σας: Το Twitter παρακολουθεί τους λογαριασμούς που παραμένουν στάσιμοι για 6 μήνες συνεχόμενα, επομένως, δοκιμάστε να χρησιμοποιείτε το Twitter από καιρό σε καιρό.

  • Παρακολουθήστε τους ακολούθους στην ακόλουθη αναλογία: Το Twitter έχει το δικαίωμα να αναστείλει τον λογαριασμό σας εάν ακολουθείτε 10.000 λογαριασμούς την ημέρα.

  • Μην στέλνετε αυτόματα DM: Η αποστολή αυτόματων DM μπορεί να μετρηθεί ως ανεπιθύμητο, επομένως αποφύγετε αυτό.

Πώς μπορώ να σταματήσω την αποφυγή αναστολής στο Twitter

Το Twitter έχει θέσει αρκετούς κανόνες για να αποθαρρύνει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή αλλιώς ανήθικη συμπεριφορά στο διαδίκτυο. Μπορείτε να σταματήσετε την αποφυγή αναστολής του Twitter απλώς ακολουθώντας τους κανόνες του Twitter και ορισμένα συγκεκριμένα βήματα.

  • Μην δημιουργείτε πολλούς λογαριασμούς.
  • Μην κάνετε κατάχρηση μοντέρνων θεμάτων.
  • Μην δημοσιεύετε περιεχόμενο μίσους.
  • Μην ενθαρρύνετε τον αυτοτραυματισμό.
  • Μην δημοσιεύετε προσωπικά στοιχεία άλλων ανθρώπων.
  • Μην κοινοποιείτε μη συναινετικό γυμνό ή τέτοιο περιεχόμενο.
  • Μην πλαστοπροσωπείτε άλλους λογαριασμούς.

Ως εκ τούτου, αυτά είναι τα σημεία που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σταματήσετε την αποφυγή αναστολής στο Twitter.

***

Οι οδηγίες του Twitter αλλάζουν συνεχώς, η πιο κομψή ενέργεια μπορεί να προκαλέσει αναστολή του λογαριασμού σας. Ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες μας να σκεφτούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των λογαριασμών τους και να διαβάζουν πάντα τις οδηγίες του Twitter εκ των προτέρων. Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να διαγράφετε τον ανεσταλμένο λογαριασμό Twitter. Μη διστάσετε να ρωτήσετε τις αμφιβολίες σας και να προσθέσετε προτάσεις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.