Τι είναι ένα Windows 10 Redstone Build

Μπορεί να έχετε διαβάσει τη λέξη “Redstone” δίπλα στο όνομα μιας έκδοσης των Windows 10. Ο αριθμός κατασκευής μπορεί να αλλάξει, αλλά για κάποιο λόγο λέγεται πάντα Redstone. Το Redstone είναι μια κωδική λέξη που χρησιμοποιεί η Microsoft για εκδόσεις των Windows 10 που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει. Μια έκδοση των Windows 10 Redstone είναι ακριβώς αυτό. μια εσωτερική έκδοση που δεν έχει προωθηθεί στο κανάλι κυκλοφορίας.

Windows 10 Redstone

Δεδομένου ότι όλες οι εκδόσεις των Windows 10 ονομάζονται Redstone, ίσως αναρωτιέστε ποιο είναι το νόημα όλων. Είναι σαφές ότι η Microsoft δεν εργάζεται πλέον στα Windows 7 ή 8, επομένως όλες οι εκδόσεις, ανεξάρτητα από το όνομά τους, θα είναι για Windows 10.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το θάμπωμα φόντου της οθόνης σύνδεσης στα Windows 10

Η Microsoft δίνει ένα όνομα στις εκδόσεις της. έκανε το ίδιο για τα Windows 7 και το κάνει για τα Windows 10, αλλά το όνομα «Redstone» υποδηλώνει επίσης κάτι άλλο. ανάπτυξη χαρακτηριστικών. Μια κατασκευή Redstone συνοδεύεται επίσης από έναν αριθμό, έναν πολύ μικρότερο από αυτούς που δίνονται στις κατασκευές. Για παράδειγμα, οι κατασκευές ανήκουν στο Redstone 3 ή στο Redstone 4 ή στο Redstone 5.

Πολλές διαφορετικές εκδόσεις θα ομαδοποιηθούν κάτω από το Redstone 3. Το Redstone 3 αντιπροσωπεύει την τελική έκδοση που έγινε διαθέσιμη ως Fall Creators Update. Το Redstone 4 περιλαμβάνει τις εκδόσεις και τις δυνατότητες που θα κυκλοφορήσουν στην Ανοιξιάτικη Ενημέρωση Δημιουργών. Και το Redstone 5 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2018.

  Πώς να επαναφέρετε τα Apple AirPods σας

Γιατί αυτό έχει σημασία

Εάν δεν ενδιαφέρεστε πολύ για τις νέες δυνατότητες που προστίθενται στα Windows 10, αυτές οι πληροφορίες δεν σας ωφελούν.

Εάν παρακολουθείτε τις νέες δυνατότητες που πρόκειται να προστεθούν στα Windows 10, ανεξάρτητα από το αν είστε μέλος του προγράμματος Insider ή όχι, θα θέλετε να μάθετε πότε μια συγκεκριμένη δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη στο κανάλι κυκλοφορίας. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα χαρακτηριστικά είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν με μια συγκεκριμένη έκδοση, ωστόσο, εάν η Microsoft δεν τα καταφέρει εγκαίρως, μπορούν να προωθηθούν στην επόμενη μεγάλη έκδοση. Ο αριθμός κατασκευής Redstone μας δίνει μια ως επί το πλείστον ακριβή εκτίμηση, αλλά τίποτα δεν είναι καθορισμένο.

  Η οθόνη του iPhone ή του iPad μου δεν περιστρέφεται. Πώς μπορώ να το διορθώσω;

Κάθε νέα εσωτερική έκδοση που ανακοινώνει η Microsoft στο blog της συνοδεύεται από την κατασκευή της Redstone στην οποία θα είναι μέρος. Αυτό σας λέει πόσο καιρό πρέπει να περιμένετε για τη δυνατότητα αλλά και πότε είναι πιθανό να πέσει η επόμενη σημαντική ενημέρωση λειτουργιών. Εάν η Microsoft στείλει μια έκδοση που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη έκδοση της Redstone, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι έρχεται μια σημαντική ενημέρωση λειτουργιών.

Το Spring Creators Update γνωστό και ως Redstone 4 είναι μόλις λίγες μέρες από την κυκλοφορία στο σταθερό κανάλι. Η Microsoft κυκλοφορεί ήδη το Redstone 5, δηλαδή εκδόσεις RS5 για χρήστες στο Skip Ahead και στο Fast ring.