Τελευταίες νεοσύστατες τεχνητές νοημοσύνης για να συγκεντρώσουν εκατομμύρια μέσω μιας σειράς χρηματοδότησης

Γειά σου! 🙋Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις προϊόντων για εσάς σήμερα! 📣

Η Quantexa συγκεντρώνει $129 εκατομμύρια – Μια εκκίνηση διαδικτυακής απάτης και διαχείρισης δεδομένων πελατών

Η πρωτοπόρος στις λύσεις Decision Intelligence (DI) και η βρετανική startup IT Quantexa ολοκλήρωσε έναν κύκλο συγκέντρωσης κεφαλαίων Series E $129 εκατομμυρίων. Με αποτίμηση 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων χάρη στον πιο πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης, η επιχείρηση είναι πλέον επίσημα μονόκερος.

Ο παγκόσμιος θεσμικός επενδυτής GIC ήταν ο κύριος επενδυτής του γύρου. Συμμετείχαν επίσης προϋπάρχοντες επενδυτές Warburg Pincus, Dawn Capital, British Patient Capital, Evolution Equity Partners, HSBC, BNY Mellon, ABN AMRO και AlbionVC.

Είχαν περάσει λιγότερο από 18 μήνες από τον Ιούλιο του 2021, όταν η Quantexa έκλεισε μια συμφωνία χρηματοδότησης 157 εκατομμυρίων δολαρίων Series D.

Μια startup ανάλυσης δεδομένων και ολοκλήρωσης, η Quantexa, δημιουργεί σχέσεις μεταξύ οντοτήτων για να οδηγήσει στην έξυπνη λήψη αποφάσεων στις επιχειρήσεις.

  Πώς να αλλάξετε τη γλώσσα σας στο WeChat

Η Quantexa δίνει στις εταιρείες τη δυνατότητα να βρίσκουν κρυφές πληροφορίες και να λαμβάνουν καλά ενημερωμένες αποφάσεις που αυξάνουν την επιχειρηματική αξία συνδυάζοντας διαφορετικές πηγές δεδομένων. Η HSBC, η Standard Chartered, η BNY Mellon και άλλοι είναι μεταξύ των πελατών της.

Σύμφωνα με τον Vishal Marria, τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, τα έσοδα θα φτάσουν τα 100 εκατομμύρια δολάρια τον επόμενο χρόνο και η επιχείρηση θα γίνει κερδοφόρα έως το 2025.

Η Push Security συγκεντρώνει 15 εκατομμύρια $ για να μειώσει την ευπάθεια στο διαδίκτυο

Οι κίνδυνοι στον κυβερνοχώρο αποτελούν μεγάλη ανησυχία τόσο για τα άτομα όσο και για τις επιχειρήσεις στο σημερινό περιβάλλον που βασίζεται στην τεχνολογία. Η Push Security είναι μία από τις επιχειρήσεις που έχουν θέσει ως στόχο τους να βοηθήσουν στην πρόληψη αυτών των απειλών.

Η Push Security, ένας πάροχος τεχνολογιών αιχμής για παραβίαση και προσομοίωση επίθεσης για την εύρεση τρωτών σημείων, συγκέντρωσε 15 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τους χρήστες του SaaS να μειώσουν την ευπάθειά τους στο διαδίκτυο.

Αυτός ο γύρος συγκέντρωσης κεφαλαίων της Σειρά Α 15 εκατομμυρίων δολαρίων διευθύνεται από την GV (Google Ventures) μαζί με άλλους επενδυτές. Ο ιστότοπος λέει ότι εκατοντάδες» ομάδες και περίπου 50.000 εργαζόμενοι έχουν χρησιμοποιήσει τις λύσεις του από την έναρξή του, τον Ιούλιο του 2022. Μερικοί από τους μεγαλύτερους πελάτες του περιλαμβάνουν τα Reachdesk, Upvest και Tray.io.

  Πώς να επαναφέρετε το Samsung Galaxy S8 χωρίς λογαριασμό Google

Η Push Security ιδρύθηκε το 2015 και έκτοτε είναι δημοφιλής στον κλάδο για την καινοτόμο μέθοδο δοκιμών ασφάλειας ιστού. Προσομοιώνει πολλές μεθόδους επίθεσης, συμπεριλαμβανομένων των εγχύσεων SQL και της δέσμης ενεργειών μεταξύ τοποθεσιών, και παρέχει άμεση ανατροφοδότηση σχετικά με το πόσο καλά λειτουργούν οι μηχανισμοί ασφάλειας για μια εφαρμογή. Η επιχείρηση συνεχίζει να δημιουργεί καινοτόμες λύσεις ασφάλειας διαδικτυακών εφαρμογών.

DataDome – Εκκίνηση τεχνητής νοημοσύνης για προστασία από επιθέσεις που βασίζονται σε bot, συγκεντρώνει 42 εκατομμύρια δολάρια

Το DataDome είναι μια τεχνολογία με τεχνητή νοημοσύνη για τη διαχείριση διαδικτυακής απάτης και ρομπότ. Ανακοίνωσε έναν γύρο συγκέντρωσης κεφαλαίων για τη σειρά C 42 εκατομμυρίων δολαρίων. Το DataDome προστατεύει εφαρμογές για κινητά, ιστότοπους και API από κυβερνοεπιθέσεις και απάτες που βασίζονται σε bot.

Η InfraVia Growth ηγήθηκε αυτού του γύρου συγκέντρωσης κεφαλαίων της σειράς C, με τη συμμετοχή των σημερινών επενδυτών Elephant, ISAI και άλλων.

Σύμφωνα με το εταιρικό δελτίο τύπου, τα έσοδα από τη Σειρά Γ θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπορικής ανάπτυξης και των πρωτοβουλιών Ε&Α της εταιρείας.

  Πώς να οργανώσετε τη βιβλιοθήκη του Spotify

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι μία από τις λίγες που αναλύει κάθε αίτημα κίνησης σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως κανόνες σάρωσης ευπάθειας, δακτυλικό αποτύπωμα συσκευής και ανάλυση συμπεριφοράς και ισχυρίζεται ότι επεξεργάζεται πάνω από 3 τρισεκατομμύρια σήματα δεδομένων κάθε μέρα.

Σύμφωνα με μια μελέτη, τα κακόβουλα ρομπότ αντιπροσωπεύουν το 27,7% της συνολικής επισκεψιμότητας στον ιστό. Η απόξεση ιστού, η ανταγωνιστική εξόρυξη δεδομένων, η συλλογή προσωπικών και οικονομικών δεδομένων, το scalping, η απάτη εξαγοράς λογαριασμού, η ανεπιθύμητη αλληλογραφία και η απάτη συναλλαγών είναι μερικές από τις ενέργειες που πραγματοποιούνται από αυτά τα bots. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εταιρείες όπως η DataDome θα ήταν μια πολύτιμη πλατφόρμα για την αποτροπή επιθέσεων bot.

Εκκίνηση αντλίας – AI για μείωση του κόστους χρέωσης AWS

Το κόστος του cloud αυξάνεται δραματικά καθώς οι περισσότερες δραστηριότητες των εταιρειών μετατοπίζονται στην υποδομή cloud. Η αντλία είναι η απάντηση εάν θέλετε να μειώσετε το κόστος AWS σας ενώ ταυτόχρονα το κάνετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα.

Η αντλία είναι μια τεχνολογία βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη που ισχυρίζεται ότι μειώνει τις δαπάνες σας για AWS έως και 60%.

Ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα ανά ώρα και χρησιμοποιώντας ομαδικές αγορές για τη δημιουργία οικονομιών κλίμακας, μεταφέρει αδρανείς πόρους από μια εταιρεία σε άλλη εταιρεία.

Για λογαριασμό σας, οι αλγόριθμοι της Pump σχεδιάζουν και αγοράζουν συνεχώς τα καλύτερα προγράμματα εξοικονόμησης AWS & RI.

Δεν αλληλεπιδρά με την υποδομή πληροφορικής σας και λειτουργεί μόνο σε επίπεδο επιπέδου χρέωσης με περιορισμένες δυνατότητες διαχείρισης ταυτότητας και πρόσβασης (IAM).