Τα 9 καλύτερα έξυπνα μπουκάλια νερού για να παραμείνετε ενυδατωμένοι

Τα έξυπνα μπουκάλια νερού είναι ο ιδανικός φίλος και σύντροφός σας για να παραμένετε ενυδατωμένοι όλη την ημέρα, είτε εργάζεστε είτε γυμνάζεστε!

Έτσι, κάνει το μπουκάλι νερό σας:

  • Σας βοηθά να μείνετε ενυδατωμένοι;
  • Σας θυμίζει να πίνετε νερό;
  • Συνδεθείτε με το smartphone σας;
  • Παρακολουθήστε την πρόσληψη νερού.

Οχι? Λοιπόν, ένα έξυπνο μπουκάλι νερού τα κάνει όλα!

Το να παραμένετε ενυδατωμένο όχι μόνο βοηθάει το δέρμα σας να λάμπει αλλά είναι αναπόσπαστο στοιχείο για τη γενική σας υγεία. Ωστόσο, με ένα ταραχώδες πρόγραμμα εργασίας, πόσα ποτήρια την ημέρα θυμόμαστε να πίνουμε; Έτσι, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια αξιόπιστη λύση και η τεχνολογία έχει μια λύση: έξυπνα μπουκάλια νερού!

Πρόσφατα, ο συνάδελφός μου και εγώ εξερευνούσαμε το καλύτερο έξυπνο μπουκάλι νερού για εμάς. Λοιπόν, σκέφτηκα, γιατί να μην κάνω μια λίστα με τα καλύτερα; Ως εκ τούτου, σε αυτόν τον οδηγό, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο έξυπνο μπουκάλι νερού και να κατανοήσετε προσεκτικά τα οφέλη του.

Τι είναι τα Έξυπνα Μπουκάλια Νερού;

Τα έξυπνα μπουκάλια νερού συνδυάζουν υγεία και τεχνολογία για μια σύγχρονη λύση. Στον σημερινό κόσμο με γρήγορους ρυθμούς, οι άνθρωποι κατανοούν τη σημασία της παραμονής ενυδατωμένοι, αλλά συχνά ξεχνούν λόγω πολυάσχολων προγραμμάτων και έλλειψης υπενθυμίσεων.

Αυτά τα έξυπνα μπουκάλια νερού λειτουργούν ως προσωπικοί σύντροφοι ενυδάτωσης. Συγχρονίζονται απρόσκοπτα με τις εφαρμογές smartphone σας. Κατά συνέπεια, στέλνουν έγκαιρες υπενθυμίσεις σχετικά με τους στόχους ενυδάτωσης και παρακολουθούν την κατανάλωση νερού.

Με τη βοήθεια ενός έξυπνου μπουκαλιού νερού, μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους ενυδάτωσης σας ακόμα και τις πολυάσχολες μέρες. Αυτά τα καινοτόμα δοχεία παρέχουν βαθιές γνώσεις για να βελτιώσετε και να σας παρακινήσουν να δώσετε προτεραιότητα στην ευημερία σας.

Οφέλη από τη χρήση Έξυπνων Μπουκαλιών Νερού

Η ζήτηση για έξυπνα μπουκάλια νερού αυξάνεται ραγδαία, με α 16,8% CAGR. Αυτά τα νούμερα είναι αρκετά για να πουν για τη δημοτικότητα και την αξιοπιστία του. Ωστόσο, είναι πάντα καλύτερο να γνωρίζετε τα οφέλη που αποκομίζετε πριν από την επένδυση. Έτσι, εδώ είναι τα βασικά οφέλη από τη χρήση έξυπνων μπουκαλιών νερού.

  • Υπενθύμιση ενυδάτωσης: Τα έξυπνα μπουκάλια νερού παρέχουν έγκαιρες υπενθυμίσεις για να πίνετε νερό στο τηλέφωνό σας. Αυτό σας βοηθά να παραμείνετε ενυδατωμένοι όλη την ημέρα.
  • Προσαρμογή στόχων ενυδάτωσης: Πολλά έξυπνα μπουκάλια σάς επιτρέπουν να ορίζετε εξατομικευμένους στόχους ενυδάτωσης ανάλογα με την ηλικία, το βάρος και την καθημερινή σας ρουτίνα.
  • Παρακολούθηση της κατανάλωσης νερού: Αυτά τα μπουκάλια νερού παρακολουθούν τις συνήθειες πρόσληψης νερού και παρέχουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας βοηθά να επιτύχετε τους καθημερινούς σας στόχους ενυδάτωσης.
  • Παρακολούθηση υγείας: Ορισμένα έξυπνα μπουκάλια νερού διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να τα συγχρονίζετε με εφαρμογές γυμναστικής για να παρέχετε καλύτερες μετρήσεις παρακολούθησης της υγείας και να βελτιώσετε την πρακτική ενυδάτωσης.
  • Ευκολία: Αυτά τα μπουκάλια είναι ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε. Είτε πρόκειται για γραφείο είτε για γυμναστήριο, έχουν σχεδιασμό εν κινήσει.
  • Κίνητρο: Τα έξυπνα μπουκάλια νερού σας προσφέρουν πληροφορίες και οπτικά δεδομένα προόδου. Αυτό σας ενθαρρύνει να διατηρήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
  Πώς να συνδέσετε στο Excel

Τα έξυπνα μπουκάλια είναι γεμάτα με εύχρηστους αισθητήρες για την παρακολούθηση της πρόσληψης νερού. μερικοί παίζουν ακόμη και μουσική Bluetooth. Αλλά δεν ευθυγραμμίζονται όλα αυτά τα χαρακτηριστικά με τον τρόπο ζωής του καθενός. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε μερικά κορυφαία έξυπνα μπουκάλια νερού με διάφορα χαρακτηριστικά και εύρος τιμών για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το τέλειο.

Hidrate Spark Pro

Το Hidrate Spark Pro είναι ένα από τα πιο καινοτόμα μπουκάλια νερού. Είναι ενσωματωμένο με έναν έξυπνο αισθητήρα LED που λάμπει για να σας υπενθυμίζει πότε είναι ώρα να πιείτε νερό. Αυτό το μπουκάλι νερού παρακολουθεί την πρόσληψη νερού και συγχρονίζεται με το smartphone σας μέσω Bluetooth.

Αυτό το έξυπνο μπουκάλι νερού διατίθεται σε διαφορετικές αποχρώσεις και μεγέθη. Διατηρεί το νερό κρύο έως και 24 ώρες. Λαμβάνετε επίσης συχνές υπενθυμίσεις μέσω της λειτουργίας φωτός LED. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι αρκετά βαρύ.

Μπορείτε να βρείτε το Hidrate Spark Pro σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις και μεγέθη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από προσαρμοσμένα χρώματα λάμψης. Αυτό το μπουκάλι είναι στεγανό και λειτουργεί με πάγο. Μπορείτε να παρακολουθείτε το ταξίδι ενυδάτωσης μέσω της εφαρμογής HidrateSpark.

WATERH

Το WATERH είναι ένα κομψό και ελαφρύ έξυπνο μπουκάλι νερού. Διαθέτει αισθητήρα που παρακολουθεί την πρόσληψη νερού σε πραγματικό χρόνο. Το WATERH παρέχει επίσης ακριβή δεδομένα και πληροφορίες στο τηλέφωνό σας μέσω της συνδεσιμότητας Bluetooth και της εφαρμογής WATERH.

Αυτό το έξυπνο μπουκάλι νερού φαίνεται αρκετά κομψό και είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν διαφορετικές επιλογές μεγέθους.

Το WATERH είναι επίσης ενσωματωμένο με έναν έξυπνο αισθητήρα ποιότητας νερού για να σας κρατά ενήμερους για την ποιότητα του νερού σας χωρίς πρόσθετα εργαλεία. Το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο υλικό με αισθητικό ματ φινίρισμα.

  Αναπτύξτε εφαρμογές χωρίς κωδικοποίηση με φούσκα

Διαβάστε επίσης: Εφαρμογές για την ποιότητα του αέρα: Ελέγξτε το AQI και αναπνεύστε ποιοτικό αέρα γύρω σας.

ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

Το ICEWATER είναι ένα έξυπνο μπουκάλι που θα επέλεγε κάθε λάτρης της γυμναστικής. Αυτό το μπουκάλι νερού πολλαπλών εργασιών σας παρέχει προηγμένες λειτουργίες σε ελάχιστη τιμή. Διαθέτει ηχεία Bluetooth και χορευτικά φώτα για να βελτιώσετε την εμπειρία σας. Ο αισθητικός και ελαφρύς σχεδιασμός προσθέτει στην ομορφιά του μπουκαλιού.

Η χρήση του έξυπνου μπουκαλιού ICEWATER είναι εύκολη και μπορείτε να το αποκτήσετε σε δύο χρώματα και παραλλαγές. Παρόλο που διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες όπως αφαιρούμενο ηχείο Bluetooth, τα φώτα LED είναι μια υπενθύμιση.

Ωστόσο, δεν παρακολουθεί την πρόσληψη νερού σας. Αυτό το μπουκάλι αξίζει να επενδύσετε εάν δίνετε προτεραιότητα στην κατανάλωση αποτελεσματικού νερού περισσότερο από τις γενικές γνώσεις.

HANDYSPRING

Αν ψάχνετε για ένα έξυπνο μπουκάλι πολλαπλών εργασιών και προηγμένο, τότε το HANDYSPRING είναι η ιδανική επιλογή σας. Αυτό το οικονομικό μπουκάλι έχει όλα όσα θα αναζητούσε κανείς. Από φώτα LED μέχρι να παρακολουθείτε τις γουλιές σας, τα κάνει όλα. Είναι ένα ελαφρύ έξυπνο μπουκάλι με ειδοποιήσεις φωτός και ήχου.

Το HANDYSPRING είναι ένα επαναφορτιζόμενο έξυπνο μπουκάλι. Διαθέτει υπενθυμίσεις φωτός και ήχου. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις επιλογές με βάση τις προτιμήσεις σας.

Εκτός από τις γουλιές παρακολούθησης και το στεγανό καπάκι, το HANDYSPRING είναι κατασκευασμένο από πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα, γεγονός που το καθιστά ελαφρύ και άοσμο. Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης περιστρεφόμενα φώτα που μπορούν να ανάψουν/απενεργοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή.

SGUAI

Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να έχετε ένα αρκετά μεγάλο έξυπνο μπουκάλι νερού για εύκολη παρακολούθηση της πρόσληψης νερού; Το έξυπνο μπουκάλι νερού SGUAI σας προσφέρει αυτή την ευκολία. Αυτό το μπουκάλι νερό για αθλήματα και γυμναστήριο σας βοηθά να επιτύχετε και να παρακολουθείτε τους στόχους ενυδάτωσης.

Το μπουκάλι έχει χωρητικότητα 1,3 λίτρων και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τέλεια για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Το έξυπνο μπουκάλι νερού SGUAI προσφέρει συνδεσιμότητα Bluetooth, η οποία συγχρονίζεται με το smartphone σας στην εφαρμογή SGUAI. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ορίζετε εξατομικευμένες υπενθυμίσεις ενυδάτωσης, να παρακολουθείτε την πρόσληψη νερού και πολλά άλλα.

Momax

Το Momax είναι αρκετά διαφορετικό όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, αλλά αξίζει να το εξετάσετε. Αυτό το έξυπνο μπουκάλι σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε τις συνήθειές σας στο ποτό και να γνωρίζετε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του ροφήματος σας με ένα μόνο εργαλείο.

Το έξυπνο μπουκάλι νερού Momax είναι αρκετά κομψό και επαναφορτίζεται εύκολα. Αλλά θα πρέπει να προσαρμόσετε το μόνο μέγεθος που είναι διαθέσιμο.

  Πώς να φορτώσετε εφαρμογές στο iPhone σας χωρίς να το κάνετε Jailbreaking

Το έξυπνο μπουκάλι νερού Momax σας υπενθυμίζει να πίνετε νερό και δείχνει τη θερμοκρασία του ποτού σας σε μια οθόνη LCD. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να δείτε οπτικά την κατανάλωση νερού με τη βοήθεια της εφαρμογής Momax Smart.

WateReminder

Το WateReminder είναι ένα αξιόπιστο, έξυπνο μπουκάλι νερού για όσους δεν περιορίζονται πολύ από τον προϋπολογισμό. Αυτό το έξυπνο μπουκάλι νερού είναι χρήσιμο για διάφορα ποτά, όπως καφέ, γάλα, τσάι και χυμό.

Θα εμφανίσει τη θερμοκρασία του νερού ή οποιουδήποτε υγρού στο μπουκάλι στο επάνω μέρος. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα φόντο φωτογραφίας στην οθόνη του μπουκαλιού.

Διαθέτει οθόνη LCD ευαίσθητη στην αφή, της οποίας το φόντο μπορεί να αλλάξει. Εκτός από αυτό, με υπενθυμίσεις ποτών, το WateReminder είναι επίσης βολικό για την αντιμετώπιση του εμμηνορροϊκού κύκλου, επομένως είναι ένα τέλειο δώρο για γυναίκες χρήστες. Συνολικά, το WateReminder είναι ένα ευέλικτο μπουκάλι νερού με μια σειρά από χαρακτηριστικά.

Hydromate

Η φιάλη νερού της Hydromate προσφέρει αισθητική εμφάνιση και σας βοηθά να πετύχετε τον στόχο ενυδάτωσης. Είναι ενσωματωμένο με αισθητήρες που μετρούν την πρόσληψη νερού και δείχνουν πληροφορίες στο τηλέφωνό σας μέσω μιας εφαρμογής.

Το μπουκάλι έχει 20 oz. χωρητικότητας με λεπτή και μεγάλη σχεδίαση.

Το Hydromate είναι ένα τέλεια μονωμένο μπουκάλι νερού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε και παντού. Διαθέτει εξελιγμένη μαγνητική φόρτιση και λεπτό σχεδιασμό για καλύτερη ενυδάτωση. Συνολικά, το Hydromate είναι ένα οικονομικό και αξιόπιστο μπουκάλι για όλους.

Καντίνα Καράκας

Το Καράκας διαθέτει ένα τέλειο έξυπνο μπουκάλι νερού για τους λάτρεις των σπορ. Αυτό το μπουκάλι έχει ισχυρό σώμα και προηγμένα χαρακτηριστικά για να σας κρατήσει χωρίς αφυδάτωση.

Από εξατομικευμένες υπενθυμίσεις μέχρι θερμοκρασία, έχει τα πάντα. Είναι ένα οικονομικό έξυπνο μπουκάλι νερού με εύκολη φόρτιση και χαρακτηριστικά ένδειξης θερμοκρασίας.

Το έξυπνο μπουκάλι νερού Caracas διαθέτει οθόνη LCD για να εμφανίζει τη θερμοκρασία του ροφήματος σας. Μπορείτε να παρακολουθείτε και να εξατομικεύσετε τις υπενθυμίσεις σας μέσω μιας εφαρμογής. Όσον αφορά τη φόρτιση, το Caracas διατηρεί τους χρήστες του χωρίς άγχος με ένα μαγνητικό σύστημα φόρτισης. Δεν θα έχετε επιλογές χρώματος ή μεγέθους σε αυτό.

συμπέρασμα

Η παραμονή ενυδατωμένη είναι σημαντική, ανεξάρτητα από το φύλο και την ηλικία. Τα έξυπνα μπουκάλια νερού βοηθούν ακριβώς σε αυτό. Ωστόσο, η επιλογή ενός μπουκαλιού νερού ανάμεσα σε δεκάδες μπορεί να είναι συντριπτική, εξ ου και αυτή η επιμελημένη λίστα με τα καλύτερα!

Αν και μπορεί να είναι ακόμα δύσκολο να επιλέξετε, σκεφτείτε τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε εύχρηστα και ταιριάξτε αυτά με ένα μπουκάλι που ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό σας. Καλές αγορές!🛒

Εάν βρίσκεστε στη διαδρομή για το ταξίδι σας υπέρ της υγείας, θα πρέπει να ελέγξετε αυτά τα καλύτερα φορητά μπλέντερ!