Αναπτύξτε εφαρμογές χωρίς κωδικοποίηση με φούσκα

Αναπτύξτε ισχυρές και εύχρηστες εφαρμογές ιστού για προγράμματα περιήγησης για υπολογιστές και κινητά χρησιμοποιώντας το Bubble. Είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών χωρίς κώδικα, όπου μπορείτε να καλλιεργήσετε τη δημιουργικότητά σας ενώ δημιουργείτε εκπληκτικές εφαρμογές Ιστού.

Η πρακτική ανάπτυξης εφαρμογών χωρίς κώδικα κερδίζει δυναμική στον χώρο της πληροφορικής. Περισσότερες επιχειρήσεις συνδέονται στο διαδίκτυο και δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά μια ομάδα πληροφορικής. Ωστόσο, οι εταιρείες αισθάνονται επίσης την ανάγκη να αναπτύξουν τις εφαρμογές μόνες τους για να μεταφράσουν τα συναισθήματα, τις επιχειρηματικές αξίες και τη δημιουργικότητά τους με καλύτερο τρόπο. Εδώ έρχονται εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών χωρίς κώδικα, όπως το Bubble.

Διαβάστε αυτήν την απόλυτη κριτική στην πλατφόρμα Bubble μέχρι το τέλος. Θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε να δημιουργείτε όμορφες και λειτουργικές εφαρμογές Ιστού.

Προσπάθειες που καταβάλλετε σε μια διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών Ιστού

Τα παραδοσιακά έργα ανάπτυξης εφαρμογών είναι πολύπλοκες διαδικασίες όπου χρειάζεστε πολλές ομάδες. Αν και μπορείτε να εισάγετε εξαιρετικά προσαρμοσμένες ροές εργασίας και λειτουργίες εφαρμογών, ο χρόνος για την αγορά γίνεται πιο αργός και δαπανηρός. Βρείτε παρακάτω την προσπάθεια που πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή κωδικοποιώντας:

  • Δημιουργήστε μια ομάδα ανάπτυξης front-end για να χειρίζεται την κωδικοποίηση διεπαφής χρησιμοποιώντας HTML, CSS, JavaScript και άλλα. Είναι μόνο η αρχή. Η ομάδα πρέπει επίσης να ελέγχει βιβλιοθήκες και πλαίσια διεπαφής όπως React.js, AngularJS, Flutter, jQuery κ.λπ.
  • Όπως η ομάδα front-end, χρειάζεστε επίσης μια ομάδα ανάπτυξης backend. Το backend αποτελείται από γλώσσες υποστήριξης (C++, PHP, Java, Node.js, Python κ.λπ.) και πλαίσια backend (Express, Ruby on Rails, Spring, Laravel, Django κ.λπ.).
  • Εκτός από την κωδικοποίηση, θα ήταν καλύτερο να σχεδιάσετε το UI και το UX και να καθίσετε με τους σχεδιαστές για να κάνετε την εφαρμογή web εύκολη στη χρήση.

  • Για να μην αναφέρουμε, πρέπει επίσης να συνεργαστείτε με τον ειδικό της βάσης δεδομένων για να δημιουργήσετε τη βάση δεδομένων στην οποία θα λειτουργεί η εφαρμογή.
  • Άλλες εργασίες περιλαμβάνουν προώθηση, μάρκετινγκ, δεσμεύσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλληλεπίδραση μέσων και ούτω καθεξής.

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικροσκοπικό μέρος του εγκεφάλου σας για να αυτοσχεδιάσετε την εφαρμογή ή να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Οφέλη από τη χρήση μιας πλατφόρμας χωρίς κώδικα όπως το Bubble

  • Αποδράστε από την επαναλαμβανόμενη εργασία της διαδικασίας CRUD και επενδύστε περισσότερο χρόνο στο σχεδιασμό μοντέλων βάσης δεδομένων.
  • Τέρμα η χειροκίνητη κωδικοποίηση CSS και η οπτικοποίηση της εργασίας στα εργαλεία καλωδίωσης. Αντίθετα, μεταφέρετε και αποθέστε τους εντυπωσιακούς χρήστες διεπαφής χρήστη που αγαπούν την αλληλεπίδραση.
  • Επεκτείνετε το εύρος και την απόδοση της εφαρμογής χωρίς κώδικα με προσαρμοσμένο κώδικα που μπορείτε να γράψετε ως πρόσθετα. Μπορείτε να ενσωματώσετε τον κώδικα σας και από το GitHub.
  • Το Bubble σάς προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να σχεδιάσετε, να δοκιμάσετε και να ξεκινήσετε μια εφαρμογή. Οι υπηρεσίες Bubble περιλαμβάνουν τον έλεγχο έκδοσης της εφαρμογής, την ανάπτυξη από το σχεδιασμό στην παραγωγή, τη φιλοξενία, την κλιμάκωση, την ανάλυση δεδομένων, τη διαχείριση, την καταγραφή και άλλα.
  • Έχετε επίσης την επιλογή να εκκινήσετε API για τις εφαρμογές ιστού σας.
  Πώς να εισαγάγετε μια εικόνα στο MS Word που ενημερώνεται αυτόματα

Τι είναι το Bubble;

Το Bubble σάς δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάζετε προϊόντα τεχνολογίας πιο γρήγορα και σε προσιτή τιμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για να δημιουργήσετε εφαρμογές ιστού πολλών χρηστών για προγράμματα περιήγησης για υπολογιστές, κινητά και tablet. Κάνετε όλη τη σχεδίαση και την κατασκευή της εφαρμογής σε έναν στιβαρό καμβά που διαθέτει μια πλήρη ροή εργασίας μεταφοράς και απόθεσης.

Και όχι μόνο δημιουργία εφαρμογών ιστού. Το Bubble είναι ένα πλήρες οικοσύστημα από λάτρεις της ανάπτυξης εφαρμογών και ταλαντούχες κοινότητες. Θα βρείτε προπονητές, προγραμματιστές προσθηκών, υποστήριξη κοινότητας, εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών και ούτω καθεξής σε μία πλατφόρμα.

Το Bubble είναι ένας κώδικας που επιτρέπει σε μη κωδικοποιητές να δημιουργούν εφαρμογές χρησιμοποιώντας μια γραφική διεπαφή χρήστη (GUI). Ο κώδικας κάνει τη μηχανή να μιλάει ανθρώπινη γλώσσα αντί οι άνθρωποι να μιλούν τη γλώσσα της μηχανής.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Bubble;

Όλα είναι δυνατά στο Bubble, από ένα κοινωνικό μέσο που μοιάζει με το Facebook έως μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου τύπου Shopify. Αν και η πλατφόρμα παράγει κυρίως εφαρμογές ιστού, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία αναδίπλωσης τρίτων για να μετατρέψουν εφαρμογές ιστού σε εγγενείς εφαρμογές για κινητά και να τις δημοσιεύσουν στο Google Play ή το App Store.

Μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο του Bubble Showcase για να πάρετε μια πλήρη ιδέα για τον τύπο, τη σχεδίαση και την επιχειρηματική αξία της εφαρμογής Ιστού. Διαθέτει διάφορες εφαρμογές από διαφορετικές επιχειρήσεις και ευδοκιμεί στο διαδίκτυο. Μερικά δημοφιλή είναι τα Goodgigs, Income, Nucode και Treepoints. Αυτά μπορούν να αποτελέσουν την έμπνευσή σας για την επόμενη εφαρμογή εκατομμυρίων δολαρίων.

Χαρακτηριστικά του Bubble

Ανάπτυξη εφαρμογών Ιστού χωρίς κώδικα

Η ενότητα Ανάπτυξη εφαρμογών του Bubble προσφέρει όλες τις λειτουργίες που μπορείτε να βρείτε σε μια παραδοσιακή διαδικασία δημιουργίας εφαρμογών ιστού. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Αποθήκευση δεδομένων
  • Αν-τότε λογική
  • Διαχείριση χρηστών εφαρμογών ιστού
  • Διαχωρίστε τα ιδιωτικά δεδομένα από τα δημόσια δεδομένα
  • Εξαγωγή δεδομένων για ανάλυση δεδομένων
  • Σύνθετη αναζήτηση εντός της εφαρμογής Ιστού
  • Χρησιμοποιήστε τα σύνολα επιλογών για να ορίσετε μεταβλητές και αναπτυσσόμενα μενού

Η διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών του προσφέρει αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο με δεδομένα ή περιεχόμενο εφαρμογής. Ως εκ τούτου, το Bubble είναι το τέλειο εργαλείο χωρίς κώδικα για την ανάπτυξη εφαρμογών με ζωντανές συνομιλίες, ειδήσεις, διαδραστική χρήση, ενημερώσεις στο χρηματιστήριο κ.λπ.

Επιπλέον, η αυτοματοποίηση εφαρμογών ιστού δεν ήταν ποτέ ευκολότερη πριν από το Bubble. Μπορείτε να προγραμματίσετε μελλοντικές εκδηλώσεις, να στέλνετε αυτόματα εβδομαδιαία ενημερωτικά δελτία, να υπενθυμίζετε πληρωμές και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες υποστήριξης.

Σχεδιασμός διεπαφής χρήστη οπτικά

Χρησιμοποιήστε το Bubble και ξεκινήστε να δημιουργείτε εφαρμογές αμέσως. Δεν χρειάζεται να περάσετε από συγκεκριμένη εκπαίδευση για CSS ή HTML. Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης του Bubble Editor για να δημιουργήσετε οπτικά τέλειες διεπαφές χρήστη (UIs).

Επίσης, οι εφαρμογές που δημιουργείτε στο Bubble ανταποκρίνονται εγγενώς. Επομένως, εάν οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές Ιστού από κινητό τηλέφωνο ή tablet αντί από πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές, η εφαρμογή Ιστού θα εξακολουθεί να λειτουργεί.

Επιπλέον, οι εφαρμογές ιστού που δημιουργούνται στο Bubble υποστηρίζουν δυναμική απόδοση περιεχομένου. Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την εφαρμογή σας για να δημιουργήσουν το περιεχόμενό τους χρησιμοποιώντας εικόνες και κείμενα. Οι εφαρμογές ιστού μπορούν επίσης να εμφανίζουν περιεχόμενο που έχει ληφθεί από υπηρεσίες ή API τρίτων.

Αβίαστη φιλοξενία δεδομένων εφαρμογών

Η καλύτερη βοήθεια που προσφέρει το Bubble είναι η άνετη φιλοξενία των εφαρμογών ιστού σας. Δεν χρειάζεται να προσλάβετε μια ομάδα IT για τη δημιουργία υποδομής πληροφορικής, συντήρησης διακομιστή και λειτουργιών πληροφορικής. Αντίθετα, μπορείτε να βάλετε αυτά τα χρήματα στην επιχείρησή σας για να αυξήσετε το ROI.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ένα παράθυρο προεπισκόπησης στο Gmail

Η δοκιμή εφαρμογών και ο έλεγχος έκδοσης είναι επίσης διαθέσιμα στην εφαρμογή Bubble. Αφού δημιουργήσετε ένα MVP, μπορείτε να αξιολογήσετε την εφαρμογή με μια κλειστή ομάδα χρηστών. Εάν πιστεύετε ότι η εφαρμογή θα λειτουργούσε, μπορείτε να την αναπτύξετε δημόσια.

Μετά την ανάπτυξη, εάν η εφαρμογή υποστεί σοβαρή βλάβη, μπορείτε να την καταργήσετε αμέσως για περαιτέρω βελτιώσεις. Επίσης, ο έλεγχος έκδοσης σάς επιτρέπει να επιστρέψετε σε ορισμένες από τις προηγούμενες επαναλήψεις της εφαρμογής σας.

Αναλύσεις δεδομένων εφαρμογών Ιστού

Τα δεδομένα δραστηριότητας χρήστη και τα αναλυτικά στοιχεία είναι βασικοί πόροι για τον σχεδιασμό, τη βελτίωση και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Το εργαλείο επεξεργασίας εφαρμογής Ιστού Bubble συνοδεύεται από έναν πίνακα ελέγχου. Καταγράφει τους επισκέπτες και τις αλληλεπιδράσεις τους με τις εφαρμογές σας.

Για παράδειγμα, εάν δείτε ότι οι χρήστες αλληλεπιδρούν περισσότερο με τη ροή εργασίας του ενημερωτικού δελτίου, θα γνωρίζετε ότι θα λάβετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Θα βρείτε τον Πίνακα ελέγχου κάτω από την καρτέλα Χωρητικότητα της επιλογής Αρχεία καταγραφής στον αριστερό πίνακα πλοήγησης του Επεξεργαστή Bubble.

Εκτός από το ενσωματωμένο πρόγραμμα παρακολούθησης δεδομένων, μπορείτε να συνδέσετε τα στοιχεία ιστού σας με εργαλεία τρίτων όπως το Segment, το Google Analytics και το Mixpanel.

Επεκτείνετε την επιχείρηση της εφαρμογής σας

Το Bubble σάς προσφέρει επίσης λειτουργίες SEO, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα των εφαρμογών ιστού σας. Οι λειτουργίες SEO περιλαμβάνουν προσαρμογές URL, τίτλους SEO, ονόματα τοποθεσιών, μετα-ετικέτες και χάρτες τοποθεσιών. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις λειτουργίες σύμφωνα με τη στρατηγική SEO σας για να βελτιώσετε την εμφάνιση της εφαρμογής στην Αναζήτηση Google.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά ανάπτυξης της πλατφόρμας Bubble είναι:

  • Marketing email με αυτοματοποίηση
  • Προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL σελίδας προορισμού ή ιστολογίου
  • Ενσωματώστε τρίτα μέρη με την πλατφόρμα Bubble χρησιμοποιώντας API

Η επεξεργασία πληρωμών είναι η κύρια πηγή εσόδων από τις επιχειρήσεις που βασίζονται σε εφαρμογές ιστού. Ως εκ τούτου, το Bubble σάς επιτρέπει να δέχεστε πληρωμές στις εφαρμογές σας χρησιμοποιώντας Braintree ή Stripe. Αυτοί οι επεξεργαστές πληρωμών προσφέρουν απλή και πολύπλοκη επεξεργασία πληρωμών όπως δωρεές, εφάπαξ πληρωμές, επαναλαμβανόμενες πληρωμές, αναβαλλόμενες πληρωμές, συναλλαγές τρίτων, συνδρομές κ.λπ.

Συνεργατική ανάπτυξη εφαρμογών Ιστού

Η εφαρμογή Bubble υποστηρίζει εκτεταμένο συνεργατικό σχεδιασμό και ανάπτυξη εφαρμογών ιστού. Μπορείτε να προσκαλέσετε έως και 40 συνεργάτες να συνεργαστούν μαζί σας σε ένα έργο ανάπτυξης εφαρμογών. Επίσης, δεν χρειάζεται να παρέχετε ίση πρόσβαση επεξεργασίας σε όλους τους συνεργάτες. Μπορείτε να προσαρμόσετε την πρόσβαση για κάθε συμμετέχοντα.

Υπάρχει επίσης ένα εργαλείο σχολιασμού για την παροχή σχολίων και σχολίων κατά τη διάρκεια της συλλογικής εργασίας. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να αφήνουν σημειώσεις, προτάσεις, σχόλια και εργασίες στο Bubble Editor.

Επιπλέον, ο καμβάς του Editor ενημερώνει όλες τις συνεργατικές αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Ως εκ τούτου, η ομάδα σας μπορεί να αποφύγει τη σύγχυση και να κάνει παραγωγική συνεργασία βλέποντας ποιος κάνει τι.

Bubble Marketplace

Το Bubble Marketplace δημιουργεί μια οικονομία γύρω από την πλατφόρμα Bubble. Εάν είστε πολυάσχολος επιχειρηματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, μπορείτε να εξερευνήσετε τους ακόλουθους πόρους της αγοράς για να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας για την ανάπτυξη εφαρμογών:

Πρότυπα

Τα πρότυπα είναι εξαιρετικοί πόροι για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια πρόταση εφαρμογής ιστού, πρωτότυπο ή ένα ελάχιστο βιώσιμο προϊόν (MVP). Μόλις το έργο σας εγκριθεί από τους επενδυτές ή έχετε βρει επιχειρηματική αξία σε ένα MVP, μπορείτε να προσαρμόσετε το πρότυπο για να εισάγετε τα περιουσιακά στοιχεία της επωνυμίας σας, την αποστολή, το όραμα και την αξία σας.

  Πώς να αναγνωρίσετε τα δακτυλικά αποτυπώματα Touch ID

Τα πρότυπα Bubble είναι διαθέσιμα για πλατφόρμες SaaS, αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου, αγορές NFT, διαχείριση έργων, σελίδα προορισμού και άλλα. Τα περισσότερα πρότυπα είναι δωρεάν, ενώ ορισμένα premium απαιτούν εφάπαξ πληρωμή.

Πρόσθετα

Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την εφαρμογή Ιστού σας ή να επεκτείνετε τις λειτουργίες της εγκαθιστώντας τα Bubble Plugins. Εάν χρησιμοποιείτε ένα πρότυπο για τη δημιουργία της αρχικής εφαρμογής, θα δείτε πολλές προσθήκες ήδη εγκατεστημένες. Στο αριστερό παράθυρο πλοήγησης του Bubble Editor, κάντε κλικ στο Plugins για να δείτε τις εγκατεστημένες προσθήκες. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Προσθήκη προσθηκών στην επάνω δεξιά γωνία του καμβά, εάν χρειάζεστε περισσότερα.

Ορισμένα δημοφιλή πρόσθετα είναι τα Airtable, Bubble API Connector, Audio Recorder, Box, DocuSign, Facebook, Google Places, Mailchimp, Pinterest, Slack κ.λπ.

Πρακτορεία

Η πύλη Bubble Agencies συνδέει εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών με επιχειρήσεις. Επίσης, οι εταιρείες μπορούν να εγγραφούν στο Bubble για να παρέχουν υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών ή εκπαίδευσης.

Εάν θέλετε να αναθέσετε σε τρίτους τα έργα ανάπτυξης εφαρμογών σας, κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή αιτήματος που είναι διαθέσιμο στην πύλη Agencies για να λάβετε προσφορές.

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τις εμφανιζόμενες εταιρείες κατά πολλά έργα για να βρείτε τις εταιρείες με κορυφαία απόδοση για την ανάπτυξη Bubble.

Το Learning Bubble είναι εύκολο

Το Bubble διαθέτει επίσης ένα έμπειρο πάνελ προπονητών που μπορούν να σας βοηθήσουν με τους στόχους ανάπτυξης της εφαρμογής σας. Διατίθενται κατ’ απαίτηση μέσω εικονικών συνεδρίων για θεωρητικές και πρακτικές συνεδρίες μάθησης.

Θα βρείτε ειδικούς από σχεδόν όλες τις ικανότητες που απαιτούνται σε ένα έργο ανάπτυξης εφαρμογών ιστού.

Για παράδειγμα, μπορείτε να λαμβάνετε συνεδρίες καθοδήγησης από ειδικούς API, B2B, B2C, Marketplaces, Backend Workflows, Data Modeling, Integrations, Go-to-Market, Apps on Apple και Google κ.λπ. Οι προπονητές προσφέρουν εκπαίδευση με σταθερή ωριαία βάση.

Τιμολόγηση με φούσκα

Το Bubble προσφέρει διαφορετικά προγράμματα συνδρομής για διάφορους τύπους επιχειρήσεων. Εάν είστε νέος στην ανάπτυξη εφαρμογών ιστού και θέλετε να δημιουργήσετε εφαρμογές μικρής κλίμακας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα.

Ωστόσο, εάν χρειάζεστε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο με πλήρεις υπηρεσίες με πρόσβαση σε API, προσθήκες επί πληρωμή, προσαρμοσμένο τομέα, λευκή ετικέτα, αποδοχή πληρωμής κ.λπ., πρέπει να εγγραφείτε σε Προσωπικά, Επαγγελματικά ή Παραγωγικά σχέδια. Όλα αυτά τα πληρωμένα σχέδια της Bubble είναι άκρως ανταγωνιστικά και προσιτά.

Μέχρι στιγμής, έχετε μάθει για την εφαρμογή Bubble για ανάπτυξη εφαρμογών ιστού χωρίς κώδικα. Βρείτε παρακάτω μερικές εναλλακτικές που μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε εάν το Bubble ξεχωρίζει στο οικοσύστημα ανάπτυξης εφαρμογών χωρίς κώδικα.

Τώρα, διερευνούμε ορισμένες εναλλακτικές λύσεις στο Bubble για χρήστες που χρειάζονται νέες δυνατότητες λογισμικού ή θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικές λύσεις.

Zoho Creator

Το Zoho Creator είναι μια άλλη πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να κωδικοποιεί λειτουργικές επιχειρηματικές εφαρμογές με ελάχιστη εμπειρία κωδικοποίησης. Είναι μια πλατφόρμα χαμηλού κώδικα και όχι ένα πρόγραμμα δημιουργίας εφαρμογών χωρίς κώδικα.

Προσφέρει ένα τυπικό εργαλείο δημιουργίας εφαρμογών μεταφοράς και απόθεσης, φιλοξενίας, δημιουργία βάσης δεδομένων υποστήριξης, ανάλυση δεδομένων κ.λπ. Επίσης, οι εφαρμογές Zoho Creator αυξάνονται αυτόματα καθώς αυξάνεται η επισκεψιμότητα των χρηστών.

Ικανότητα

Το Knack είναι ουσιαστικά μια προσβάσιμη διαδικτυακή βάση δεδομένων. Μπορείτε να δομήσετε δεδομένα ως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προϊόντα, τμήματα, ονόματα κ.λπ. Στη συνέχεια, συνδέστε αυτήν τη νέα βάση δεδομένων σε μια υπάρχουσα ή άλλη επαγγελματική εγγραφή.

Επίσης, εφαρμόστε εξισώσεις και τύπους για να επεκτείνετε τις λειτουργίες των βάσεων δεδομένων σας. Όλα αυτά μπορούν να προβληθούν μέσω ενός GUI, καθιστώντας το μια προσέγγιση χωρίς κώδικα για την ανάπτυξη εφαρμογών.

συμπέρασμα

Τώρα που γνωρίζετε την εφαρμογή Bubble από μέσα προς τα έξω, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να ξεκινήσετε με αυτήν την πλατφόρμα για όλες τις μελλοντικές σας απαιτήσεις για εφαρμογές ιστού.

Ανάλογα με τον φόρτο εργασίας, το επιχειρηματικό σχέδιο και τη δομή της ομάδας σας, μπορείτε να αναπτύξετε εφαρμογές ή να προσλάβετε ταλέντα από το Bubble Marketplace.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα καλύτερα εργαλεία wireframe για σχεδιαστές UX.